Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ποσο στοιχιζει μια babysitter

Recommended Posts

α οκ

δλδ η αμοιβή είναι ΞΕΧΩΡΗΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ?

πωω σόρι δεν το ξερα !

ειναι δλδ ΣΩΣΤΟ να απσχολεις εναν εργαζόμενο

αλλα να μην τον ασφαλίζεις ?!!!!

αφου τον αμοίβης ε?

τουλαχιστον δεν ειναι δουλος ! :lol::lol::lol::lol: ή εθελοντής !

την αλλη φορά λοιπόν που καποιος δεν σου δώσει απόδειξη για παρεχόμενη υπηρεσία να του πεις είσαι οφ ! :wink:

αλλο αμοιβη και αλλο εργατικό δίκαιο ! :lol::lol::lol::lol::lol:

...αν θυμάμαι καλά ο Ξανθόπουλος πέθανε

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 570
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εντάξει δίκιο έχεις. Αλλά όταν ερχόμαστε στο διά ταύτα, η πλειονότητα είμαστε κάφροι και αναπαράγουμε το σύστημα που βρίζουμε. Για αυτό θα συμφωνήσω με τον κ. Πάγκαλο. Μαζί τα φάγαμε. Απλά κάποιος μπορεί να έφαγε μόνο τα ένσημα της babysitter ενώ κάποιος άλλος τον Αγλέωρα. Αλλά φάγαμε. Η συντριπτική πλειονότητα έφαγε και τρώει ακόμα.

εχω πολλα καθημερινα παραδείγματα που αποδεικνίουν το " φαγωμα" που κανει ο Ελληνας

...ειπα απο την αρχη δεν κουνάω δαχτυλάκι ....

ειναι θεμα φιλοσοφίας ποια του ελληνα και το πα ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ αυτο το συστημα βλεπω οτι αυτοσυντηρείται ΑΠΟ ΟΛΕς ΤΙς ΠΛΕΥΡΕΣ

Τελικά δε χρειάζεται να ποστάρω για να βγεί ένα τόπικ οφ. Τα καταφέρνετε θαυμάσια μόνες σας. Να μην εχω τύψεις κιόλας (λέμε τώρα).

και θες να φύγεις..... που θα βρεις καλύτερα? Κάτσε δω χάμω σου λέω

Διαφημίσεις

Παντως μην ειστε και τοσο σιγουροι οτι δεν κινδυνευετε να σας καταγγειλουν οι μπειμπισιτερ.

Εχω παραδειγμα και απο ελληνιδα (αξιοπρεπεστατη κυρια με τα ολα της) κι απο ξενη που εκβιασαν τους εργοδοτες τους για λεφτα απειλωντας να τους καταγγειλουν για μη ασφαλιση. Και οι εργοδοτες τα σκασαν!

Μπορουν να σου φανε πολλα λεφτα ετσι......η φιλη μου ακομα το φυσαει και δε κρυωνει που εδωσε αρκετα χιλιαρικα στην τελεια μπειμπισιτερ της την οποια ειχε κανα χρονο και την λατρευε, μιλαμε για μεγαλη γυναικα τωρα, οχι για κοριτσακι, και τους παρατησε ξαφνικα στα κρυα του λουτρου.

Το θεμα ειναι οτι οι ιδιες δεν ηθελαν ασφαλιση, και τελικα ξαφνικα κατεφυγαν σε εκβιασμο για να αποσπασουν μεγαλα ποσα....προμελετημενο.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Είχα την εντύπωση ότι το θένα ήταν πόσο κοστίζει μια νταντα.

Πληροφοριακά εδώ αναφέρω ότι η δική μου (45χρονη Ελληνίδα ανειδίκευτη αλλά με εμπειρία) παίρνει 400 ευρώ για 6 ώρες ( 9 το πρωί ως 3 το μεσημέρι ), χωρις ασφάλιση (περιοχή Κ. Μακεδονία) και είμαι σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένη.

Τελικά δε χρειάζεται να ποστάρω για να βγεί ένα τόπικ οφ. Τα καταφέρνετε θαυμάσια μόνες σας. Να μην εχω τύψεις κιόλας (λέμε τώρα).

αυτο τον αυτοθαυμασμό να μην είχες βρε Rasputin θα σε συμπαθούσα περισσότερο

αλλα νταξ κι εγω σε κατι ανδροκρατούμενα φόρα που γράφω , παρόμοιος πανικός ισχύει όταν γράφω ! (να κοιτάξεις τις θηλικές σου ορμόνες γιατι είναι χαρακτηριστικών των γυναικών η αναμπουμπούλα - σε πειράζω - ) :lol::lol::lol::lol:

το θέμα του thread θα έπρεπε τελικά να είναι :

Βρήκα καλή ευκαιρία σε babysiter - μόνο ανασφάλιστες - ! :lol:

εγω το ξανα λεω δεν σας κουνάω κανενα δαχτυλακι ... δικαίωμα σας δικαίωμα τους ...

απλα για μένα είναι εντελώς παράλογο να μιλάμε για νόμιμη και παραμονη αμοιβή και

η νόμιμη να σας βρίσκει ηθικά αντίθετους !

εκει ειναι το παράλογο

Ειλικρινές θα ήταν όπως και η katerina2 να πει κάποιος οκ ναι μακακία ... όλοι έιμεθα καφροι κλπ κλπ

μη βγάζουμε δλδ τα αυτονόητα και ώς παράλογα !

εργαζόμαστε σχεδόν όλοι , πολλοί απο μας σκληρα και θεωρω ανέντιμό να φερόμαστε σε αυτούς που ΚΡΑΤΑΝΕ τα ΜΟΣΧΟΑΝΕΘΡΕΜΕΝΑ ΜΑΣ σαν δούλους και να έχουμε χτίσει και ολόκληρη ιδεολογία πίσω απο την καφρίλα μας για να την δικαιολογήσει ...

Οικονομική λύση ;;; :

βρείτε μια καλή παιδαγωγό ... 3 οικογένεις με 3 παιδια και πληρώστε την τα νόμιμα ... (με κυκλική φύλαξη ανα σπίτι αν θέλετε , μια μερα στου Τακη μία στου Γιαννη μια στης Μαρία )

και δώστε της μεικτά απο 350 η κάθε οικογένεια για κάθε παιδί ...

ευχομαι τα καλύτερα σε εσας και τις νταντάδες σας !:-D

αυτο τον αυτοθαυμασμό να μην είχες βρε Rasputin θα σε συμπαθούσα περισσότερο

αλλα νταξ κι εγω σε κατι ανδροκρατούμενα φόρα που γράφω , παρόμοιος πανικός ισχύει όταν γράφω ! (να κοιτάξεις τις θηλικές σου ορμόνες γιατι είναι χαρακτηριστικών των γυναικών η αναμπουμπούλα - σε πειράζω - ) :lol::lol::lol::lol:

το θέμα του thread θα έπρεπε τελικά να είναι :

Βρήκα καλή ευκαιρία σε babysiter - μόνο ανασφάλιστες - ! :lol:

εγω το ξανα λεω δεν σας κουνάω κανενα δαχτυλακι ... δικαίωμα σας δικαίωμα τους ...

απλα για μένα είναι εντελώς παράλογο να μιλάμε για νόμιμη και παραμονη αμοιβή και

η νόμιμη να σας βρίσκει ηθικά αντίθετους !

εκει ειναι το παράλογο

Ειλικρινές θα ήταν όπως και η katerina2 να πει κάποιος οκ ναι μακακία ... όλοι έιμεθα καφροι κλπ κλπ

μη βγάζουμε δλδ τα αυτονόητα και ώς παράλογα !

εργαζόμαστε σχεδόν όλοι , πολλοί απο μας σκληρα και θεωρω ανέντιμό να φερόμαστε σε αυτούς που ΚΡΑΤΑΝΕ τα ΜΟΣΧΟΑΝΕΘΡΕΜΕΝΑ ΜΑΣ σαν δούλους και να έχουμε χτίσει και ολόκληρη ιδεολογία πίσω απο την καφρίλα μας για να την δικαιολογήσει ...

Οικονομική λύση ;;; :

βρείτε μια καλή παιδαγωγό ... 3 οικογένεις με 3 παιδια και πληρώστε την τα νόμιμα ... (με κυκλική φύλαξη ανα σπίτι αν θέλετε , μια μερα στου Τακη μία στου Γιαννη μια στης Μαρία )

και δώστε της μεικτά απο 350 η κάθε οικογένεια για κάθε παιδί ...

ευχομαι τα καλύτερα σε εσας και τις νταντάδες σας !:-D

Εμενα θα με συνεφερε οπως αλλωστε και τις περισσοτερες να δίνουμε τα νομιμα δηλαδη 592 ευρω μικτα για μια κοπελα εως 25 χρόνων, αλλα τοτε θα ηταν πιστευω πολυ άδικο για τους νεους και νομιζω πως δυσκολα θα βρισκαμε κοπελα να κραταει το παιδι μας και να ειναι και ευχαριστημένη. (Φανταζομαι πως δεν σε αφησαν αδιαφορη η νεες εξελιξεις μετα ΔΝΤ στα εργασιακά.)

Γιατι πανω απο ολα ο καθε γονιος θελει να ειναι ευχαριστημενη η babysitter στην οποία εμπιστεύεται το παιδί της. Οταν λοιπον λες στην κοπελα σου δινω 700 μικτα αν προκειται να σε ασφαλισω και 700 μαυρα γιατι σε μενα κανει το ιδιο (το ιδιο ακριβως ποσο δίνω με τον εναν ή τον αλλο τρόπο) και θελει 700 μαυρα, τοτε νομιζω πως ειμαστε ok!

Φανταζομαι πως δεν εχεις χρησιμοποιησει babysitter για το παιδακι σου, γαιτι αλλιως θα ηξερες πολύ καλά οτι η σχεση σου με εκεινη θα πρεπει να ειναι απο τις καλυτερες και για να ειναι τετοια θα πρεπει να υπαρχει μια σχεση εμπιστοσυνης. Εγω προσωπικά εχω πολυ καλη σχεση με την κοπελα που ειχα ακομα και σημερα που εχει φυγει απο εμενα. Εψαξα να της βρω καινουρια δουλεια, εδωσα και θα συνεχιζω να δινω συστάσεις για εκεινη γιατι πιστευω οτι αξιζει τον κοπο. Δεν εχω την παραμικρη υποψια πως θα με καταγγειλει ή θα μου κανει κακο για να βγαλει λεφτα.

Την συμφερει να δουλευει οπως λεει ετσι γιατι ειδικα με τα καινουρια δεδομενα ο μισθος της θα ηταν 592 μικτα. Δυστυχως αυτά ισχυουν τωρα! Σε κανεναν δεν αρεσει αλλα αυτά ισχυουν και οταν εχεις ανάγκη να δουλεψεις δυστυχως δεν εχεις αλλη επιλογη.

Ειδικα οι μανουλες που ζητουν babysitter δεν νομιζω πως τις κρατανε σαν ΔΟΥΛΕΣ οπως λες, τουλαχιστον δεν εχει πεσει ποτε στην αντιληψη μου κατι τετοιο στον δικο μου περιγυρο και στα ατομα που ξερω, περα απο εκει δεν μιλαω γιατι δεν ξερω.

Φιλικά παντα

ρε natty επειδή έχεις την διάθεση ,πρέπει να καταλάβεις τον τόνο μου ....

ΕΓΩ δεν σας κατηγορώ , μπορώ όμως να κατηγορήσω το σύστημα το όποιο ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ !... εμένα μου πείρε χρόνια να αλλάξω τρόπο σκέψης και αυτο έγινε αφού ταξίδεψα πολύ και είδα πως ζουν και ...εκει εξω!

εμενα το ΔΝΤ δεν με επηρέασε γιατι στα ίδια που ήμουν έιμαι ... ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ !

Σαφώς ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ χρησιμοποιήσει babysiter γιατι πολύ απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΏΣΩ .... όπως πρέπει !

δεν σας κατηγορώ πόσες φορές θα το πω

κατηγορώ όμως ΣΑΦΩΣ την νοοτροπία μας

ουφ κουράστηκα ,.,:-) όποιος καταλαβε τι λέω κατάλαβε ,.. όποιος δεν καταλαβε δεν πειράζει :-D

Διαφημίσεις

ρε natty επειδή έχεις την διάθεση ,πρέπει να καταλάβεις τον τόνο μου ....

ΕΓΩ δεν σας κατηγορώ , μπορώ όμως να κατηγορήσω το σύστημα το όποιο ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ !... εμένα μου πείρε χρόνια να αλλάξω τρόπο σκέψης και αυτο έγινε αφού ταξίδεψα πολύ και είδα πως ζουν και ...εκει εξω!

εμενα το ΔΝΤ δεν με επηρέασε γιατι στα ίδια που ήμουν έιμαι ... ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ !

Σαφώς ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ χρησιμοποιήσει babysiter γιατι πολύ απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΏΣΩ .... όπως πρέπει !

δεν σας κατηγορώ πόσες φορές θα το πω

κατηγορώ όμως ΣΑΦΩΣ την νοοτροπία μας

ουφ κουράστηκα ,.,:-) όποιος καταλαβε τι λέω κατάλαβε ,.. όποιος δεν καταλαβε δεν πειράζει :-D

Μωρε εγω καταλαβα, αλλα θελω να το παω αλλου! 592 ευρω μικτα και αν σ αρεσει! Καταλαβες? Μιλαμε για τρελο πακετο! Η κοπελια που ειχα βρει εγω τωρα παιρνει 600, δεν εβρισκε κατι καλυτερο!

Ουτε εγω ειχα να την πληρωνω στην ουσια! Δουλευα για να την πληρωνω ! Θα μου πεις γιατι?? Γιατι δεν θα εβρισκα αλλη δουλεια μετα, 36 χρονων και με ενα παιδι μωρο! Κανεις δεν θα με επαιρνε! Δυστυχως δεν εχω αντρα εργοστασιαρχη (Δηλωση της ΒΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ, στην αντιθετη εκδοχη)! :D

Στην θεωρια ολα ειναι ευκολα..και στα λογια επισης..ουτε εγω κατηγορω..τις σκεψεις μου αποτυπωνω...4 χρονια μαμα..την αφησα απο 2 μηνων για να επιστρεψω στην εργασια μου...

Σε ενα ευρωπαικο κρατος θα υπηρχε η προνοια (χρησιμοποιωντας τους φορους που πληρωνω μια ζωη) να μου παρασχεθει μια μαια τις πρωτες εβδομαδες και μετα να παει το παιδι είτε σε οργανωμενο παιδικο σταθμο είτε σε πιστοποιημενη απο το κρατος baby sitter (ναι υπαρχουν και τετοιες..με ειδικες γνωσεις και ελεγχο απο το κρατος)...

Εδω ομως μιλαμε για το Ελλαδισταν..στο οποιο ΔΥΣΤΥΧΩΣ ζω και εγω και γεννηθηκε και το παιδι μου...

Επρεπε να ψαξω μονη μου να βρω γυναικα...με την διαισθηση μου και τις οποιες γνωσεις μου...και να την εμπιστευτω στα τυφλα...και ΦΥΣΙΚΑ να την εχω παντα ευχαριστημενη..γιατι το παιδι μου φροντιζε.

Απο τις ερευνες μου διαπιστωσα οτι οι ξενες ζητανε ασφαλιση..γιατι την εχουν αναγκη...φυσικα οι νομιμες..το αν θα βαλεις παρανομη να φυλαει το παιδι σου ειναι και παλι ενα καθαρα υποκειμενικο θεμα.

Οι ελληνιδες δεν θελουν ασφαλιση, παρα μονο ελαχιστες...και αυτο γιατι σπανια θα βρεις αρια κοπελια 26 χρονων να θελει να σου φυλαξη το παιδι...και να σου πω και κατι; Το λιγοτερο ειναι να σου ζητησει ασφαλεια..το πιθανοτερο ειναι οτι δεν θα την θες ουτε εσυ γιατι μια κοπελα 25 χρονων μπορει πολυ ευκολα να σε παρατησει γιατι βρηκε δουλεια σε καφετερια και βγαζει περισοτερα/ βρηκε γκομενο/ βρηκε παιδικο σταθμο να δουλεψει κτλ...

Συνηθως ελληνιδες ειναι πανω απο 35 ή με μεγαλα παιδια...ή με μικρα αλλα αναγκη να εργαστουν ή συνηθως πανω απο 45 οταν πια δεν εχουν καμια αλλη ευκαρια σε εργασια παρα μονο ως baby sitter, χρησιμοποιωντας την γνωση τους ουσιαστικα ως μαμαδες. Και οι παραπανω ελληνιδες ΔΕΝ θελουν ασφαλιση. Ειτε γιατι τα θελουν ολα στο χερι, και αφορολογητα επισης, μην το ξεχναμε αυτο...ειτε κυριως γιατι ειναι ηδη ασφαλισμενες στον συζυγο τους και δεν τους νοιαζει φυσικα η συνταξη.

Και να μην ξεχναμε οτι αν τον ασφαλισω θα του ζητησω φυσικα και αποδειξη Παροχης υπηρεσιας...βρες μου νταντα στην Ελλαδα που να εχει βιβλια και θα σε παραδεχτω....

Το σημαντικοτερο εχει ηδη αναφερθει..η καλυτερη αμοιβη σε νταντα που εμπιστευεσαι ειναι αυτη που την κραταει ευχαριστημενη..οποια και αν ειναι (σε λογικα πλαισια).

Τα παραπανω ειναι απο 4 χρονια εμπειριας και αγωνιας και συνεργασιας με ντανταδες.

Και ναι αν θεωρει οτι με αυτο το τροπο κλεβω τελικα το κρατος...τι να πω...ναι το κλεβω το ομολογω.

Και να μην ξεχναμε οτι αν τον ασφαλισω θα του ζητησω φυσικα και αποδειξη Παροχης υπηρεσιας...βρες μου νταντα στην Ελλαδα που να εχει βιβλια και θα σε παραδεχτω....

Σε παραδεχομαι! Νταντά με Δ.Παροχής, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!

....και για να φύγουμε από το θέμα της ασφάλειας των νταντάδων και να φτάσουμε στην αμοιβή που είναι ο τίτλος, μάλλον έχω πιαστεί κορόιδο:(

Υποχρεώσεις:

Προσέχει δύο παδιά με διαφορά ενός χρονου...ΒΑΣΙΚΟ και όχι εύκολο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δουλεύει από τις 8:30 εως τις 17:00 περίπου με ευελιξία αν συμβεί κάτι να πάει και πιο αργά.

Από δουλειές του σπιτιού κάνει καθημερινά σκούπισμα σφουγγάρισμα και ότι έχει να κάνει με τα ρούχα των παιδιών (πλυντήριο - σίδερο)

Όποτε την χρειαστώ ΣΚ για πρωινά κυρίως για να πάω λαϊκή και άλλες δουλειές (που μάλλον είναι μόνιμό τελικά)

και επίσης όποιο βράδυ την χρειαστώ - το πόλυ 3 μέσα στην εβδομάδα (αν και γενικά αυτό είναι πολύ σπάνιο για ευνόητους λόγους)

Της δίνω 800ευρώ και σπίτι - διατροφή.

Με λίγα λόγια είναι κάτι σαν εσωτερική αλλά όχι στο σπίτι μου, απλά έχω τα έξοδα διαμονής της.

Είμαι κορόιδο???

Πάντως είναι ευχαριστημένη και είμαι κι εγώ. Αυτό που λέγαμε παραπάνω: ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ :P

Διαφημίσεις

nirma για αυτα που προσφερει και αφου τα εχετε βρει...εγω θα ελεγα οτι εισαι μια χαρα...τετοιες τιμες στην Αθηνα δεν παιζουν..υπολογιζω οτι κατι αντιστοιχο θα ειναι ανω των 950..μαζι με ασφαλιση , γιατι ουσιαστικα κατι τετοιο μονο αλλοδαπη θα το εκανε ισως εδω...

citron καλο κουραγιο...εγω ποτε δεν βρηκα κατι αντιστοιχο. Ευτυχως στα 4 χρονια 3 φορες εψαξα για νταντα 2 φορες στην αρχη..η πρωτη ηταν λαθος επιλογη..μια εβδομαδα καθισε..και πριν 2 χρονια μια φορα...Δοξα το θεο να λεω....

nirma, η τιμη αυτη για Αθηνα ειναι παρα πολυ καλη. Εμένα μου ζητανε 900 ( για εσωτερικη ή εξωτερικη το εχουν κανει πάγιο ), με 1 μονο παιδι. Η μονη που βρηκαμε με ασφαλιση ηθελε 950 συν ΙΚΑ και να μενει μέσα αρα θα πληρωναμε διαμονη και εξτρα διατροφη.

Δηλαδη, με δωρο Χριστουγεννων εκεινο το μηνα θα πρεπει να δωσουμε 2000 Ευρω!

Το θεμα ειναι οτι οσες ξενες εχουν ΙΚΑ αναγκαστικα ειναι μεγαλυτερες σε ηλικια ( γιατι χρειαζεσαι 10 χρονια για να βγαλεις αυτασφαλιση) αρα σου βαρανε τις τιμες με την δικαιολογια τηε εμπειριας. Για Ελληνιδες με ΙΚα ουτε καν το συζηταω, δεν υπαρχει τετοιο πραγμα.

Δεν ξερουμε παντως τι να κανουμε. Οι τιμες ειναι εξωφρενικες και δεν το συζηταμε να εχουμε ανασφαλιστη γιατι θελουμε το κεφαλι μας ησυχο, ακομα και εαν επιμενει η νταντα οτι προτιμαει να δουλευει χωρις ΙΚΑ.

Στα λογια μου ερχεσαι citron...οι τιμες εκει παιζουν..για Αθηνα ετσι;;και υπολογισε οτι φυσικα συζηταμε για 14 μισθους και τουλαχιστον 20 μερες αδεια (οσο παιρνουμε και εμεις απο το γραφειο, μια σιγουρη ερωτηση ειναι ποτε θελει την αδεια της...ασχετο...).

Αν επιλεξεις αλλοδαπη επισης εχε υποψη σου, απο οτι ξερω οτι στα 2 χρονια κανεις και το εισητηριο για την πατριδα τους...διαφορετικα με την επιστροφη τους παλι δεν ερχονται σε εσενα..παντα μιλαω για νομιμες αλλοδαπες.

Εγω αυτη τη στιγμη με ενα παιδι δινω 900 μαυρα επι 14 και πολυ συντομα που περιμενουμε το δευτερο δεν ξερω αν θα πρεπει να δωσω και αυξηση...ευτυχως η μεγαλη για 5 ωρες παει προνηπιο , οποτε θελω να ελπιζω οτι με αυτο το πειχειρημα θα γλυτωσω την αυξηση. Εγω την εχω για ωραριο 8.30 με 6.30..αλλα σχεδον παντα φευγει στις 6. Να φαντστεις τωρα για 3 μηνες απο Σεπτεμβρη που ξεκινησε η μικρη σχολειο μεχρι και Δεκεμβρη που θα γεννησω δεν αν και ερχεται στις 12.30 δεν της αλλαξα τα χρηματα μην τυχον και την στενοχωρησω. Αλλα, παλι δοξα το θεο, τα αξιζει αυτα που παιρνει.

Για αλλοδαπή μιλάω κι εγώ. Αυτά που ζητούσα δεν τα προσέφερε καμία ελληνίδα, εκτός που δύο ελληνίδες που είχα αρχικά μου το έπαιζαν και κακές πεθερές. Κατσε να σου πω αυτό, Εγώ ξέρω, εσύ δεν ξέρεις και τέτοια

Τελικά πάντως διαπιστώνω σε όλα ότι η Αθήνα είναι γενικά περίπου 10% ακριβότερη από την Θεσσαλονίκη.

....και για να φύγουμε από το θέμα της ασφάλειας των νταντάδων και να φτάσουμε στην αμοιβή που είναι ο τίτλος, μάλλον έχω πιαστεί κορόιδο:(

Υποχρεώσεις:

Προσέχει δύο παδιά με διαφορά ενός χρονου...ΒΑΣΙΚΟ και όχι εύκολο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δουλεύει από τις 8:30 εως τις 17:00 περίπου με ευελιξία αν συμβεί κάτι να πάει και πιο αργά.

Από δουλειές του σπιτιού κάνει καθημερινά σκούπισμα σφουγγάρισμα και ότι έχει να κάνει με τα ρούχα των παιδιών (πλυντήριο - σίδερο)

Όποτε την χρειαστώ ΣΚ για πρωινά κυρίως για να πάω λαϊκή και άλλες δουλειές (που μάλλον είναι μόνιμό τελικά)

και επίσης όποιο βράδυ την χρειαστώ - το πόλυ 3 μέσα στην εβδομάδα (αν και γενικά αυτό είναι πολύ σπάνιο για ευνόητους λόγους)

Της δίνω 800ευρώ και σπίτι - διατροφή.

Με λίγα λόγια είναι κάτι σαν εσωτερική αλλά όχι στο σπίτι μου, απλά έχω τα έξοδα διαμονής της.

Είμαι κορόιδο???

Πάντως είναι ευχαριστημένη και είμαι κι εγώ. Αυτό που λέγαμε παραπάνω: ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ :P

Για όλα αυτά που σας προσφέρει, κατά τη γνώμη μου παίρνει πολύ λίγα.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Πιστεύω οτι η δουλειά αυτή ως επί το πλείστον και στο εξωτερικό είναι ανασφάλιστη. Αλλά φυσικά είχα γνωρίσει και μια Σκωτσέζα που δούλευε εσωτερική στη Φιλοθέη, μέσω γραφείου στη Μ. Βρετανία με πείρα 15 χρόνια που πρόσεχε δίδυμα αλλά δεν έκανε δουλειές, που έπαιρνε γύρω στα 2000 Ευρώ και είχε και ασφάλεια. Αυτό είναι βέβαια εξαίρεση.

Εγώ αναρωτιέμαι μία κοπέλα ανειδίκευτη, π.χ. φοιτήτρια που θα μου πρόσεχε μία φορά τη βδομάδα Σάββατο βράδυ τη μικρή μόνο για μπάνιο, παιχνίδι και διάβασμα μέχρι να κοιμηθεί (1-2 ώρες) και άλλες 2 να μας περιμένει πόσο θα 'παιρνε; Από 4-8 Ευρώ την ώρα; παραπάνω;

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Πιστεύω οτι η δουλειά αυτή ως επί το πλείστον και στο εξωτερικό είναι ανασφάλιστη. Αλλά φυσικά είχα γνωρίσει και μια Σκωτσέζα που δούλευε εσωτερική στη Φιλοθέη, μέσω γραφείου στη Μ. Βρετανία με πείρα 15 χρόνια που πρόσεχε δίδυμα αλλά δεν έκανε δουλειές, που έπαιρνε γύρω στα 2000 Ευρώ και είχε και ασφάλεια. Αυτό είναι βέβαια εξαίρεση.

Εγώ αναρωτιέμαι μία κοπέλα ανειδίκευτη, π.χ. φοιτήτρια που θα μου πρόσεχε μία φορά τη βδομάδα Σάββατο βράδυ τη μικρή μόνο για μπάνιο, παιχνίδι και διάβασμα μέχρι να κοιμηθεί (1-2 ώρες) και άλλες 2 να μας περιμένει πόσο θα 'παιρνε; Από 4-8 Ευρώ την ώρα; παραπάνω;

7-8 ευρώ θα σου ζητήσει.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Κατα αρχην καλημερα!!

πραγματικα μου φαινεται παρα πολυ καλη τιμη!!!!

εχει να προσεχει δυο παιδακια...θα την εχετε 8ωρο πεντε μερες την εβδομαδα!! θα σας μαγειρευει και φυσικα πανω απ΄ολα την "ξερετε"...

(ειναι συστημενη...και με εμπειρια!!! δεν το συζητω!!!)

εγω να φανταστεις ψαχνω απο τωρα μια γυναικα για το μωρακι μου που το περιμενω τον αλλο μηνα και η πιο καλη περιπτωση που ειδα απο αποψη "ποιοτητας" ηταν μια κυρια (απο γνωστη μου) που μου ζητησε 800 ευρω για επτα ωρες την εβδομαδα....και χωρις να κανει καμια δουλεια περα απο το να ασχολειται με το μωρο....

δεν ξερω αν ειναι λογικη τιμη αυτη στην αθηνα αλλα εμενα μου φανηκαν πολλα...

Οποτε για τη δικη σου περιπτωση μην το συζητας... συστηνω να την "κλεισεις"!!!!

YqJMp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...