Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σάμος

angels

Recommended Posts

tha pame samo, prota o theos, fetos me ta didima mas ilikias 3 eton. tha menoume karlovasi sto samaina mezonetes. ti exeis na mas protineis ti ksereis, pou na fame pou na pame genika. eimai asxeti entelos kai i allithia einai oti tha ithela mia boithia

euxaristo

Διαφημίσεις

ειναι καμια ποθ γνωριζει καλα τι σαμο.

θα παμε φετοσ οιογενειακως και θα ηθελα πληροφοριεσ για φαγητο και οτι γενικα ξερετε που μπορει να βοηθησει να περασοθμε καλυτερα!!!!

ευχαριστω πολυ

φιλια!!

Από τη Σάμο έχω καταγωγή και πάμε κάθε καλοκαίρι:)

Επειδή όμως είναι μεγάλο νησί ξέρω λεπτομέρειες μόνο για τα δικά μας μέρη.

Που ακριβώς θα μείνετε?

6qjVp3.png

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Απο Σάμο είναι η καταγωγή του άντρα μου και θα πάμε και φέτος. Εμάς το χωριό είναι κοντά στο Καρλόβασι και λέγεται Κουμαίικα, κλασικό χωριουδάκι με ωραία μεγάλη παραλία με βότσαλο , τον Μπάλο. Είναι μεγάλο νησί και μπορώ να σου πω άλλες ωραίες παραλίες : Παραλία Μαραθοκάμπου (νομίζω Χρυσή Αμμος λέγεται, αν θυμάμαι καλά), Κοκκάρι, Τσαμαδού, Λεμονάκια, Ποτοκάκι στο Πυθαγόρειο, Κέδρος και άλλες πολλές που δεν θυμάμαι τώρα. Για φαί θα πάτε οπωσδήποτε στου Κούτση, στο δρόμο για Πυθαγόρειο. Αν ρωτήσετε θα σας πούν, καταπληκτική ταβέρνα μέσα στην εξοχή, με τρεχούμενα νερά και καλό φαγητό! Θα περάσετε ωραία, είναι όμορφο νησί!

Το Καρλόβασι όμορφο είναι αλλά δεν έχει καλή παραλία. Φεύγοντας απο το Καρλόβασι είναι η παραλία Ποτάμι, πολύ όμορφη και απέναντι απο αυτήν οι Καταρράκτες, μία όμορφη διαδρομή μέσα στο δάσος που καταλήγει σε καταρράκτες αλλά αν έχεις παιδάκια πρέπει να είσαι προετοιμασμένη να μπεις μέσα σε λιμνούλα που σχηματίζουν οι καταρράκτες για να κολυμπήσεις, οπότε σου συνιστώ μόνο τη διαδρομή!

αντζελς δεν σε εχω ξεχασει.απλα δεν εχω βρει τιποτα ακομα.καλυτερα που τα εβγαλες.εχει μεινει μονο καταστρωμα.μολις εχω κατι θα στο πω..

Διαφημίσεις

πρωτον ανα ευχαριστησω την ελενη που ακομα ασχολειται μαζι μου!!!

δευτερον να ευχαριστησω που μου λετε τοσες ωρεες παραλίες να πάω!!!

αλλο για φαγητο!!! και καφε!!! και ποτο!!! μπορει να εχουμε τα μικρα μαζι μας αλλά τα παω παντου και εχουν συνηθισει.

ευχαριστω όλες τις μανουλες!!!

Η Σάμος είναι όντως πολύ όμορφη. Και έχει οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Εμείς έχουμε σπίτι στη Χώρα. Βόλτες πηγαίνουμε Πυθαγόρειο και Ηραίο.

Αλλά νομίζω σας πέφτουν λίγο μακρυά.

Δυστυχώς από Καρλόβασι, δεν ξέρω κάτι.

Και φυσικά να πάτε στην ταβέρνα του Κούτση!

Κοίταξε και τον οδηγό: http://www.samosnet.gr/

• 1 year later...

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω σε πια περιοχή να μένουμε, για να μπορούμε να δούμε τα σημαντικά του νησιού ,χωρίς να κάνουμε μεγάλες διαδρομές.

Βαθύ, Καρλοβασι, Πυθαγόρειο;

Για φαγητο αφου θα μεινετε Καρλοβασι προτεινω για φαγητο την Ταβερνα Διονυσος μεσα στο Καρλοβασι,επισης ενα χωριο διπλα στο Καρλοβασι που λεγεται Κοντακέικα το "Αρχοντοσπιτο" τελειο φαγητο και πολυ ωραια θεα ολο τον καμπο.Επισης να επισκεφθειτε το χωριο Βουρλιωτες για φαγητο και στο Πυθαγωρειο την ταβερνα Ελια και το εστιατοριο "Ρεματακι".

Στο Βαθυ δεν εχει ωραιες ταβερνες για φαγητο και θα προτεινα να το αποφυγετε.Ειναι ωραια μονο για βολτα και καφε στην πλατεια.Παραλιες αξιζουν οι νοτιες στο νησι ειναι πιο βατες για τα παιδια.Προτεινω την Ψιλη Αμμο, τη Γλυκοριζα και το Ποτοκακι.Ειναι ομως σχετικα μακρια απο το Καρλοβασι.Κοντα στο Καρλοβασι αξιζουν τα Λεμονακια και η Τσαμαδου και απο την αλλη πλευρα ο Μαραθοκαμπος και τα Βοτσαλακια.

Αυτα,οτι αλλο χρειαστειτε στη διαθεση σας.

Δεν με ενδιαφέρουν τόσο η παραλίες, θέλω να δω τα ιστορικά μέρη του νησιού .από Βαθύ Πυθαγόρειο ποσά κμ είναι ;

χιλιομετρα δεν ξερω ακριβως αλλα υπολογιζω 15-20 λεπτα με το αυτοκινητο.