Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετα απο 5+ χρονια αλλαζω παιδιατρο

elenik

Recommended Posts

Δεν νομίζω πως οφείλεις κάποια εξήγηση στον γιατρό, όπως επίσης δεν νομίζω και να σε ρωτήσει γιατί δεν πάτε πλέον.

Δεν σου κάνει αυτός ο γιατρός πας σε άλλον, και πολύ καλά κάνεις.

Έκανε κάτι που δεν σου άρεσε και τον αλλάζεις?θεωρείς πως δεν προσέχει αρκετά το παιδί σου?

Διαφημίσεις

Παρολο που σαν άνθρωπος μας φερθηκε σωστά, σα γιατρός δεν μας αποπνέει εμπιστοσύνη. Υπηρχαν θεματα οπως για παράδειγμα ενα κόκκινο κουβαρακι πάνω στο μωρο που η απάντηση του ηταν "δεν ξέρω τι είναι ", η άλλες οπως η γαστροεισοφαγικη παλινδρόμηση που εκανε διαγνωση απο το τηλεφωνο και πρότεινε διακοπή του αποκλειστικού θηλασμού και χορήγηση αντιαναγωγικου γαλακτος χωρις καν να ζυγισει το μωρο.

Εχω καταντησει να κανω ενδελεχή ερευνα για καθε θεμα που μας απασχολει αφου δεν εμπιστεύομαι απόλυτα τη γνωμη του. Ομως αυτο ειναι πολυ στρεσογονο αφου δεν ειμαι γιατρος και σιγουρα σε καποια φαση θα κανω λαθος.. Γι αυτο θελω ενα γιατρο που να μπορω να στηριχτω πανω του..

Καπως έτσι μάλλον πρεπει να γίνει. Αν και πιστεύω ότι θα τηλεφωνήσει αυτος σε κάποια φάση. Απ ότι φαίνεται δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να πεις χωρις να προσβαλεις τον άλλον.

Δεν κατάλαβα γιατί να τηλεφωνήσει; Ακόμα και να το κάνει, η απάντηση είναι απλή. "Δυστυχώς δεν μας καλύπτατε". Κατανοώ την ανάγκη σου να μην προσβάλλεις τον κόσμο αλλά μιλάμε για παιδίατρο. Πρόσφατα άλλαξα τον δικό μου και οι λόγοι (οι πιο σοβαροί απ όλους δηλαδή) στην περίπτωση που θα με ρωτούσε, όχι απλά λέγονται αλλά τονίζονται. Καθόλου δεν με ενδιαφέρει εάν προσβληθεί επειδή του λες οτι δεν έκανε καλά τη δουλειά του...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Αλλάζεις παιδίατρο χωρίς τύψεις, απλά θα της πείς αν σε ρωτήσει ότι δεν είναι υπέρ του θηλασμού. Πήγες σε παιδίατρο-σύμβουλο θηλασμού

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Παρολο που σαν άνθρωπος μας φερθηκε σωστά, σα γιατρός δεν μας αποπνέει εμπιστοσύνη. Υπηρχαν θεματα οπως για παράδειγμα ενα κόκκινο κουβαρακι πάνω στο μωρο που η απάντηση του ηταν "δεν ξέρω τι είναι ", η άλλες οπως η γαστροεισοφαγικη παλινδρόμηση που εκανε διαγνωση απο το τηλεφωνο και πρότεινε διακοπή του αποκλειστικού θηλασμού και χορήγηση αντιαναγωγικου γαλακτος χωρις καν να ζυγισει το μωρο.

Εχω καταντησει να κανω ενδελεχή ερευνα για καθε θεμα που μας απασχολει αφου δεν εμπιστεύομαι απόλυτα τη γνωμη του. Ομως αυτο ειναι πολυ στρεσογονο αφου δεν ειμαι γιατρος και σιγουρα σε καποια φαση θα κανω λαθος.. Γι αυτο θελω ενα γιατρο που να μπορω να στηριχτω πανω του..

Επειδή ο μεγάλος μου γιος είχε θέμα με ΓΟΠ ο θηλασμός είναι ότι καλύτερο γιατί το μητρικό γάλα είναι πιο εύπεπτο. Από εκεί και πέρα το αντιαναγωγικό γάλα το δίνουν σε παιδιά με ΓΟΠ, γιατί ο κίνδυνος στα παιδιά με ΓΟΠ είναι να μην πάθουν οισοφαγίτιδα λόγω της παλινδρόμησης του γάλατος. Δεν είμαι γιατρός, σίγουρα ο παιδίατρος που ξέρει το παιδί και τι βάρος παίρνει είναι και ο πλέον αρμόδιος να ζυγίσει τα πράγματα και να σου προτείνει το καλύτερο.

Αλλά με την προυπόθεση ότι τον εμπιστεύεσαι.

Και εγώ δεν πιστεύω ότι πρέπει να του πεις κάτι. Ασε που δεν πιστεύω ότι θα σε ψάξει κιόλας άμα δεν ξαναπάς. Αλλά και να το κάνει του λες ευγενικά ότι δεν θα συνεχίσετε εκεί.

Αποψή μου μίλα με γνωστούς / φίλους που έχουν πιο μεγάλα παιδάκια να σου προτείνουν παιδίατρο.

"Λευτεριά στο zaxaroulini!!!"

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας. Ήδη βρηκα ενα πολυ καλο που μονο θετικά σχόλια εχω ακουσει, και νιώθω ότι έφυγε ένα βάρος απο πάνω μου!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...