Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΗΛΟΣ

novpal

Recommended Posts

Λέμε να νοικιάσουμε κανένα μικρό σπίτι -ώστε να έχει κουζίνα- στη Μήλο για 1 μήνα περίπου. Άν βρίσκαμε & με κηπάκο, ακόμα καλύτερα! Καμία ιδέα?

Διαφημίσεις

καλησπέρα novpal.

Μήλο έχουμε πάει 2 φορές (χωρίς παιδί τότε ..). Πολύ ωραίο χωριό είναι τα Πολλώνια. Για σπίτι δεν ξέρω να σου πω, είχαμε μείνει σε δωμάτια.

Η Μήλος έχει φοβερές παραλίες και εκπληκτικό φαγητό. Για Αύγουστο κλείστε τώρα, γίνεται χαμός.

November 2008

Λέμε να νοικιάσουμε κανένα μικρό σπίτι -ώστε να έχει κουζίνα- στη Μήλο για 1 μήνα περίπου. Άν βρίσκαμε & με κηπάκο, ακόμα καλύτερα! Καμία ιδέα?

μαχαίρι στη καρδιά μου έχωσες

1 μήνα διακοπές στη Μήλο???????????????????????????

το νησί που λατρεύω, έχω πάει 2 φορές και μολις μεγαλώσει λίγο η μικρή μας θα ξαναπάμε, σκέφτομαι ακόμα και τον θρησκευτικό μας γάμο να τον κάνουμε εκεί

αααααααχ τι μου έκανες, αχχχχχχχχχχ

εμείς μέναμε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια ή ξενοδοχείο και δεν μπορώ να σε βοηθήσω

πάω κάπου να κλάψω χωρίς να ενοχλώ

ααααααααααα Μήλο Μήλο

ρίξε μια ματιά εδώ www.ihacom.gr

ίσως βρεις κάτι

καλές διακοπές!!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Είναι απλά τέλεια η Μήλος. Δυστυχώς δεν ξέρω για σπίτι και εμείς σε ενοικιαζόμενα δωμάτια είχαμε μείνει. Όταν μεγαλώσει λίγο ακόμη η μικρή θα πάμε σίγουρα ξανά και ξανά και ξανά. 1 μήνα έεεε??? Αααααχχχχχ ζηλεύω:P :p :P :p :P

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

Διαφημίσεις

Το ξέρω, το ξέρω, είναι εκπληκτικά στη Μήλο. Έχω πάει & εγώ 2 φορές με τον άντρα μου πριν πολλάαααα χρόνια & τώρα θέλουμε να πάμε με τα πιτσιρίκια -να θυμηθούμε τα νιάτα μας- :)

εμεις ειχατε μεινει στα Πολλωνια στο Βουρακης studios. Εχει κηπακο μπροστα με γκαζον, ξεχωιστη εκταση για καθε σπιτακι κ πισω πετρινη αυλη. Δεν θυμαμαι αν εχει ιστοσελιδα. Θα κοιταξω να δω μηπως τη βρω!

Ηταν πολυ ωραια, πολυ κοντα σε ρηχη θαλασσα με αμμο, διπλα ειχε κ παιδικη χαρα, κ το δωματιο αρκετα οικονομικο!

Ποτέ δεν μας δίνεται κάτι που δεν μπορούμε να αντέξουμε...

• 1 year later...

Καλημερα σε ολους!!!

Φετος δηλαδη σε 2 βδομαδες θα παω με τον φιλο μου στη μηλο και επειδη εχω ακουσει οτι εχει πολλες ωραιες παραλιες ειπα να σας ρωτησω αν ξερετε ποιες ειναι οι καλυτερες!!(γιατι σε 5 μερες δεν νομιζω οτι μπορουμε να παμε και σε πολλες!!)Βεβαιως και συμβουλες γενικα για το νησι ειναι ευπροσδεκτες!!

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!:-D

Διαφημίσεις

Πάρτε καραβάκι να σας πάει στο κλέφτικο (αν θυμάμαι καλά το όνομα) είναι το νοτιοδυτικό κομμάτι που έχει τα βράχια μέσα στη θάλασσα και δεν μπορείς να πας αλλιώς. Μου είχε αρέσει και η παραλία γέροντας και οι τριάδες, αλλά (οι τριάδες)έχουν δύσκολη πρόσβαση. Στο σαρακήνικο κι αυτές τις βορεινές παραλίες που είναι σαν φιορδ και είναι πολύ διάσημες δεν είναι ωραία όταν έχει κόσμο, αλλά το τοπίο είναι εκπληκτικό.

• 5 years later...

Καλησπέρα! Είμαι νέα στο forum..Φετος το καλοκαίρι σκέφτομαστε με τον φίλο μου να πάμε για 2 μήνες στη Μήλο και ψάχνουμε κάπου να μείνουμε.Προφανώς σε κάποιο σπίτι ή δωμάτιο με κουζινάκι που να νοικιάζει με τον μήνα.. εχω πάρει πολλά τηλέφωνα αλλά δυστυχως δεν εχω καταφέρει να βρώ κάτι... Αν κάποιος ξέρει να νοικιάζουν με το μήνα ας μου γράψει.. ευχ;αριστω..

Καλησπέρα.. επειδή διάβασα ότι ψάχνατε σπίτι στη μήλο με κουζινάκι και μείνατε ένα μηνα μηπως μπορείται να μου δώσετε κάποια πληροφορία για το κατάλλυμα? Σας ευχαριστώ(Ενδιαφέρομαι να πάω για ένα διμηνο και εχω πάρει πολλα τη αλλα δεν βρηκα κατι ειναι όλα με την ημέρα και δεν διαθετουν κουζινάκι..)

Εγώ θα σου πρότεινα να απευθυνθείς σε γραφεία τουρισμού στη μήλο κ να ψάξουν εκείνοι για εσένα πχ rivas travel, travel me to milos κτλ. Θα βρεις τηλέφωνα στο ιντερνετ.

Σίγουρα θα υπάρχουν επιχειρηματίες που θα νοικιάζουν για 2 μήνες.

Δεν χάνεις και τίποτα.:wink:

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Πιστεύω ότι είναι ένα από τα ωραιότερα νησιά της Ελλάδας μας. Πρέπει να έχεις αυτοκίνητο γιατί είναι δύσκολες οι μεταφορές. Εμείς είχαμε μείνει στον Αδάμαντα & την γυρίσαμε όλη. Δεν θα την συνιστούσα με παιδιά.