Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Holiday in evia

maspir

Recommended Posts

Διαφημίσεις

maspir, δυστηχώς έχω πάει.

Κατά τη γνώμη μου, δεν ξέρω ποιος σου είπε και τι, αλλά μην διανοηθείς να πας. Θα κλαίς τα λεφτά σου και τις μέρες που ξόδεψες εκεί. ΆΛΛΟ είναι το Holidays in Evia ΚΑΙ ΑΛΛΟ είναι το Eretria Village. Βάζουν κράχτη το δεύτερο επειδή μοιράζονται τους ίδους χώρους (και ότι βλέπεις στο site είναι του Eretria Village). Βεβαίως, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι αφού πήγα προ 3ετίας. Αυτά με μια κουβέντα, αλλά αν θες μπορώ να γίνω και ΠΟΛΥ συγκεκριμένη για τα χάλια τους.

an1cHkX0ak00020MzA1OTAzZHw2NzE2ODE0M2RhfHotdXBlcm1hblwncyA1dGggYmlydGhkYXkgaW4.gif

Αν μείνεις στο Eretria Village και όχι Holidays in Evia, είναι.... καλά. Βέβαια θες περπάτημα μέχρι την παραλία... η οποία δεν είναι και τίποτα τραγικό, καλούτσικη θάλασσα.

an1cHkX0ak00020MzA1OTAzZHw2NzE2ODE0M2RhfHotdXBlcm1hblwncyA1dGggYmlydGhkYXkgaW4.gif

Διαφημίσεις

Όλα τα γεύματα γινόντουσαν στις εγκαταστάσεις του eretria village, και το φαγητό ήταν καλό και κάθε μέρα με διαφορετικό θέμα και μεγάλη ποικιλία.

Κορίτσια καλημέρα,

εχθές είμασταν Ερέτρια και είδαμε το Palmariva. Είναι μία από τις επιλογές μας.

Έχει μείνει κάποια κοπέλα εκεί για να μας πει εντυπώσεις?!

• 4 weeks later...
Αν μείνεις στο Eretria Village και όχι Holidays in Evia, είναι.... καλά. Βέβαια θες περπάτημα μέχρι την παραλία... η οποία δεν είναι και τίποτα τραγικό, καλούτσικη θάλασσα.

τι βλεπουν τα ματακια μου ???/ εχουμε κλεισει διακοπες !!!

εχω ακουσει τα καλυτερα !!!! τι εγινε βρε κατερινα /?πες μας να ξερουμε !!

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 8-5-07 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 5-12-08 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!

Διαφημίσεις

katerina25 τυγχάνει να είμαι απο την Εύβοια και μάλιστα απο μέρος πολύ κοντά στην Ερέτρια και γνωρίζω πολύ καλά όλα τα ξενοδοχεία που ανέφερες......φοβάμαι ότι τα έχεις μπερδέψει λίγο, το holiday in είναι ένα πολύ μεγάλο ξενοδοχείο με όλες τις παροχές μέχρι και γήπεδα τέννις & μπάσκετ, απο το eretria village απέχει αρκετά για να μοιράζονται τις εγκαταστάσεις, περίεργα μου φαίνονται όλα αυτά, πάντως εμείς όταν είχε χρειαστεί να φιλοξενήσουμε φίλους ή συγγενείς εκεί τους πηγαίναμε και αν ρωτήσεις στην Εύβοια θα σου πουν ότι είναι απο τα καλύτερα ξενοδοχεία αν όχι το καλύτερο μαζί με το malakonta . όσο για την θάλασσα, έχεις δίκιο δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερο αλλά έχει σε απόσταση 20-60 λεπτών πολύ ωραίες παραλίες που μπορεί να πάει κανείς , εξαρτάται τι χρόνο θέλεις να διαθέσεις

• 2 weeks later...

Ανεφερα και αλλου. Εχω μια εβδομαδα που γυρισα απο το συγκροτημα αυτο. Ειχα παει και περσι. Ετσι το εμαθα παρα πολυ καλα.

Ειναι συγκροτημα με 2 ξενοδοχεια με ιδιες παροχες. Το ενα ξενοδοχειο ειναι 4 αστερων και μειναμε περσι ενω στο δευτερο ξενοδοχειο που ειναι 3 αστερων μειναμε φετος με τα κουπονια κοινωνικου τουρισμου, ως πολυτεκνοι.

Το ξενοδοχειο ειναι μεγαλο με πολλα στρεμματα, γυρω στα 400 συνολο αν δεν κανω λαθος.

Η ρεσεψιον ειναι κοινη και βρισκεται δεξια απο την εισοδο

Το hotel in evia εχει διαμερισματα κοντα στη ρεσεψιον, ενω το eretria village επεκτεινεται απο την μερια που ειναι το εστιατοριο και το κεντρικο μπαρ.

Το συγκροτημα ειναι μακροστενο. Οι αποστασεις ειναι αρκετα μικρες, δεν κουραζουν-καλα ειμαι και γυμναστρια-και οι εγκαταστασεις ειναι στα αληθεια κοινες. Εχει δρομο ιδιωτικο του ξενοδοχειου μεσα στο ξενοδοχειο και πριν τη θαλασσα που περναει κατω απο τη γεφυρα που υπαρχει για τα αυτοκινητα και ετσι εχεις αμεση προσβαση στη θαλασσα. Και το σημαντικοτερο για εμας, ολη μερα δεν κουνηθηκαμε απο εκει, τα ειχε ολα.

Η ομαδα που διοργανωνει τη διασκεδαση, animation sun ονομαζεται φετος, ιδια με την περσινη βεβαια, οργανωνει και τα αθλητικα παιχνιδια, δεν κανει διαχωρισμο σε οποιο ξενοδοχειο και να μενεις. Τα γπεδα ειναι κοινα.

Τελος η θαλασσα οταν φυσαει εχει κυμμα και επιπλεουν φυκια αλλα πρωτον εχει 2 παραλιες, μια μετα την ταβερνα και μια πριν, οποτε διαλεγεις. Μου ειπε μια Αθηναια κυρια οτι στο palmariva εχει πιο ωραια θαλασσα αλλα παραδεχτηκε οτι δεν εχει τοσο καλες εγκαταστασεις για τα παιδια. Βλεπεις στο συγκροτημα που ημασταν εχει παιδικη χαρα, για τα μωρα εχει μονο παιδικες κουνιες, παιδοτοπο κυριως για παιδια απο 4 ετων γιατι πιο πολυ τα παιζουν τα παιδια, δεν εχουν πολλα παιχνιδια στο τεραστιο μακροστενο χωρο τους και μινι ντισκο για ολες τις ηλικιες. Ομως δεν εχω παει στο εν λογω ξενοδοχειο, τι να πω, δεν ξερω στα σιγουρα.

Στη μια παραλια εχει 2 συσταδες δενδρων, βραχακια και αμμο μετα, ενω στην αλλην εχει αμμο και βοτσαλακια-πετραδακια. Στο κατω -κατω υπαρχουν 3 πισινες στην ουσια, οταν δεν αρεσει η θαλασσα.

Εχουν διπλα κατσικια δικα τους και το κατσικι οταν το προσφερουν ειναι δικο τους και υπεροχο και δικα τους αγροτικα προιοντα, το γιαουρτι με το μελι, ονειρο!

Τι αλλο να πω; Δε διαφημιζω αλλα περασαμε τοσο καλα που θελω να δινω πληροφοριες ωστε να περασουν και αλλοι καλα. Οτι θελετε ρωτηστε.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Επανέρχομαι στο θέμα, λίγο καθυστερημένα λόγω διακοπών!

http://www.holidaysinevia.gr/

Επισκέφθηκα το συγκεκριμένο ξενοδοχείο όπως έχω αναφέρει, πριν 3 χρόνια.

ΠΟΤΕ δεν ξεχνώ και δεν μπερδεύω ξενοδοχεία κυρίως αυτά που έχω βάλει στη "μαύρη λίστα".

Το HOLIDAYS IN EVIA συστεγάζεται με το ERETRIA VILLAGE και είναι, όπως ανέφερε η Κοριτσομανα, δηλαδή οι εγκαταστάσεις είναι κοινές. Υπάρχουν όμως διαφορές που μ'εκαναν να το "κράζω".

Δεν είμαι κακοπροαίρετη, αλλά θέλω να ξέρω εκεί που θα πάω, αν αξίζει να επενδύσω το χρόνο μου και τα λεφτά μου! Και μιλάω μόνο για τo HOLIDAYS IN EVIA!

Για να μην κουράζω λοιπόν και επειδή δεν έχω κάποιο όφελος με το να "θάψω" το ξενοδοχείο, με χαρά θα στείλω π.μ. σε όποιον θέλει την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, με λεπτομέρειες.

Εύχομαι, παρ'όλα αυτά μέσα σ'αυτά τα 3 χρόνια, τα πράγματα να έχουν αλλάξει!

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Σ'ΟΛΟΥΟΥΟΥΣΣΣΣ ΧΧΧΧΧΧ

Περσυ ημουν στο Ερετρεια για 7 μερες και φετος στο Holidays για 10 αλλα δεν ειδα διαφορες περα απο τα δωματια που σιγουρα ηταν υποδυεστερα σε σχεση με το Ερετρεια, αλλα το βρηκα φυσιολογικο λογω κατηγοριας. Βεβαια ξερω οτι πρωτα ο Θεος, θα ξαναπαμε αν πανε ολα καλα αφου περασαμε καλα, θελω ομως να ξερω και τα αρνητικα που βλεπει καποιος αλλος, να τα εχω υποψιν. Σε παρακαλω αν δε σου κανει κοπο, στειλε ενα π.μ για να δουμε και μια αλλη ματια...

Αν και οπως γραφουμε τα θετικα δημοσιως, δε βρισκω κακο να γραφουμε και τα αρνητικα, χωρις χαρακτηρισμους βεβαια!

Πριν γράψεις, σκέψου!

Περσυ ημουν στο Ερετρεια για 7 μερες και φετος στο Holidays για 10 αλλα δεν ειδα διαφορες περα απο τα δωματια που σιγουρα ηταν υποδυεστερα σε σχεση με το Ερετρεια,

Αν και οπως γραφουμε τα θετικα δημοσιως, δε βρισκω κακο να γραφουμε και τα αρνητικα, χωρις χαρακτηρισμους βεβαια!

Κλείσαμε, λοιπόν, στο Η.Ι.Ε, μήνα Αύγουστο, το οποίο βρήκα στο ιντερνετ, πράγμα βασικό, αφού στη σελίδα τους αναφέρουν και δείχνουν κυρίως το eretria village.

To team είμασταν: εγώ, ο 1,5έτους τότε γιός μου και η 60χρονη μητέρα μου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία ενημερώθηκα ότι δωμάτια υπήρχαν μόνο στο "h.i.e" οπότε βλέποντας τις παροχές του συγκροτήματος έκλεισα αμέσως.

Το δωμάτιο που μας δόθηκε, δεν ήταν στο κυρίως κτίριο του Η.Ι.Ε. αλλά σε bungalows (τύπου bungalows δηλαδή) το οποίο θεώρησα επιεικώς ανεπαρκές για την δική μας την περίπτωση. Δωμάτιο (και κτίριο) δεκαετίας του 60, χωρίς υποτυπώδη ανακαίνιση , έστω στα βασικά (πχ ένα βάψιμο στους τοίχους, μια αλλαγή στα φώτα), με άθλιο μπάνιο το οποίο βρωμούσε, πεταμένα προχείρως στο δωμάτιο η τηλεώραση και το μικροσκοπικό ψυγειάκι το οποίο δεν χωρούσε καν μεγάλο μπουκάλι νερό, βρώμικο κατά τα δικά μου δεδομένα, ακόμη και η εξώπορτα ήταν τύπου πόρτας υπνοδωματίου, μ'ενα κλειδί παραπάνω! Στο "παρκοκρέβατο" που δώθηκε δεν μπήκα καν στον κόπο να βάλω το παιδί μου, δεν ήταν παρκοκρέβατο αυτό!!!!! Γενικότερα, παραμελημένο, χωρίς ηχομόνωση, είχα την αίσθηση ότι θα έβλεπα στο μπαλκόνι τον Κωσταντάρα ή την Βλαχοπούλου.

Η απόσταση από το δωμάτιο προς την παραλία και προς το εστιατόριο, ήταν πολύ εύκολη να την περπατήσεις για βολτίτσα το απογευματάκι ή το βραδάκι, αλλά όταν έπρεπε ντάλα μεσημέρι να την περπατήσεις , φορτωμένη γυρνώντας από την παραλία ή να την περπατήσει η 60χρονη μητέρα για το γεύμα στο εστιατόριο μαζί με το 1,5έτους μικρό, η κατάσταση ήταν ανυπόφορη. Γι'αυτή την περίπτωση, καθημερινά περιμέναμε το αμαξάκι που μας υπόσχονταν το οποίο ακόμη και σήμερα δεν φάνηκε.

Αυτά και διάφορα άλλα που δεν γράφω, σηκώθηκα κι έφυγα νωρίτερα. Σε συγκεκριμένες ερωτήσεις μου πριν πάω δεν ενημερώθηκα σωστά! Τα θετικά ήταν το eretria village και οι εγκαταστάσεις του, το φαγητό και οι δραστηριότητες για τα παιδιά.

Όλα βέβαια είναι υποκειμενικά. 'Έχω πάει όμως και σε άλλα τέτοιου τύπου ξενοδοχεία και μπορώ να κάνω την σύγκριση.Ο καθένας έχει την ευκαιρία να το επισκεφθεί και να έχει δική του άποψη.

Διαφημίσεις

Σε πιστευω, ειδικα στο μπανιο φαινονται αλλαγες, και ηχομονωση οντως δεν φαινεται να εχει σπουδαια, αλλα ευτυχως,μαλλον φετος κατι αλλαξε.

Στο ψυγειο χωρεσα nounoukid κονσερβα, κρυα μπουκαλακια νερου,κασερια, σαλαμια, ψωμι τοστ αλλα πιο δυσκολα και οχι ολο το πακετο, ακομη και βουτυρο. Μαλλον καταλαβαν οτι τα ψυγεια τους ειναι μαπα! Αρα σιγουρα το αλλαξαν. Οχι οτι ειναι μεγαλο, μικρο ειναι αλλα χωραει αρκετα πραγματακια.

Η τηλεοραση δυστυχως,μικρη, ενω στο Ερετρεια μεγαλη.Ηταν πανω στο ψυγειο στο ενα δωματιο, αλλα ειχε τραπεζι που μπορουσες να την βαλεις γιατι ειχε χωρο, στο αλλο δωματιο ομως πανω σε τραπεζι απο την αρχη.

Το ξενοδοχειο παντως ηταν πεντακαθαρο και δε φοβομασταν να πιασουμε πουθενα, λογω γριπης.Ηταν βαμμενο καλα και οι τοιχοι ασπροι, στη νησιωτικη γραμμη που ειναι ολο το ξενοδοχειο. Τα μπανια, γιατι φετος ειχαμε 2 δωματια, φαινοταν οτι ειχανε φθορες και ειχαν επισκευαστει προσφατα σχετικα, αλλα ηταν πεντακαθαρα, ευτυχως. Φυσικα καμια σχεση με της Ερετρειας, αλλα συμπαθητικα.

Τα παρκοκρεββατα που τα ειδα κλειστα στην αποθηκουλα του οροφου, φετος δε χρειαστηκα, και σιγουρα δεν ηταν τοσο αψογα οσο στο Ερετρεια που περσι ειχα 2 παρκοκρεββατα και εξαιρετικα, ισως ομως αν κανεις παρατηρηση, στο αλλαζουν, δεν ξερω.Αυτο ειναι οντως απαραδεκτο, αν συνεχιζουν ετσι.

Οσο για την αποσταση, οντως εμας δε μας φαινοταν τιποτε, 3΄-5΄, αναλογως που θα πας, αλλα καλα που το ειπες, γιατι αρχισαμε να σκεφτομαστε να ερθουν και τα πεθερικα μου μαζι μας, με τα κουπονια τα δικα τους του κοινωνικου τουρισμου, αλλα αυτο με βαζει σε σκεψεις. Ειναι πανω απο 70 χρονων, οποτε θα τους ενημερωσω, εκτος εαν προκυψει τιποτε και παρω την εκδικηση μου χωρις να θιξω το θεμα της αποστασης!

Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!

Ας κρινει οποιος παει! Στο κατω κατω της γραφης, καμια μας δεν εχει οφελος απο το να το κρινει αρνητικα ή θετικα.Και παλι ευχαριστουμε!

Πριν γράψεις, σκέψου!

Κορίτσι, προφανώς έχουν κάνει κάποιες αλλαγές ευτυχώς. Το ψυγειάκι απ'ότι θυμάμαι ήταν τόσο μικρό που το είχαν πάνω σε τραπεζάκι. Η tv δεν ήταν αυτό που με χάλασε. Οσο για την απόσταση, η κατάσταση για τη μητέρα μου ήταν τόσο απελπιστική που σε καμμία περίπτωση δεν απόλαυσε διακοπές. Η διαδρομή δωμάτιο-παραλία (πηγαίναμε κι εμείς στην πιο απομονωμένη παραλία)-δωμάτιο-εστιατόριο για γεύμα, πραγματικά την εξουθένωνε!!

Σορυ αν δίσταζα, αλλά δεν "θάβω" συχνά ξενοδοχεία.... κι αν έχω πάει και σε χειρότερα προ παιδιού!

Υ.Γ.:

Οσο για την αποσταση, ......καλα που το ειπες, γιατι αρχισαμε να σκεφτομαστε να ερθουν και τα πεθερικα μου μαζι μας..... Ειναι πανω απο 70 χρονων, οποτε θα τους ενημερωσω, εκτος εαν προκυψει τιποτε και παρω την εκδικηση μου χωρις να θιξω το θεμα της αποστασης!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!