Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κλειδωθηκαν οι σκεψεις ενος ανθρωπου

Recommended Posts

φιλη παξ.συμφωνω.εγω για διαλογο το πηγαινα αλλα τελικα βγηκε κατι αλλο.ενταξει σχετικα με το χαρακτηρισμο.οκ.αλλα εξηγησε μου να καταλαβω και γω γιατι ολα αυτα τα ακουω στην τηλεοραση εδω δεν εχει φτασει και πολυ η εγκληματικοτητα.εξηγησε μου.πως γινετε να εχουμε γινει ετσι αφου γεμισε η χωρα αλοδαπους ανθρωπους.τι εγινε?τι εφταιξε?οι τηλεορασεις τα λενε.οχι εγω.δεν ξερω κανεναν στο φορουμ αλβανο.δεν εχω δει.εκτος και αν ειναι και δεν το λεει.μια κοπελα ειδα προσφατα με ρωσικο ονομα.δεν θυμαμαι κατι αλλο.αν ειναι και αλβανιδες κοπελες γιατι δεν το λενε?ειπε κανεις οτι μιλαω για ολη την αλβανια η για ολη τη ρουμανια.ειναικαπιοι ξενοι οπως ειναι και καποιο ελληνες που δημιουργουνε τα προβληματα.αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι εγινε αυτο το μπαμ απο τοτε που ηρθαν τοσοι πολλοι ξενοι ανθρωποι.αν ειμασταν εμεις οι ελληνες τοσο μα τοσο χαλια γιατι δεν φαινοτανε ολα αυτα τα χρονια τοσο πολυ?γιατι παλια μπορουσαμε να αφησουμε ξεκλειδωτη την πορτα ενω τωρα οχι.και δεν μιλησα για ιρακινους πακιστανους αυτοι ειναι να τους λυπασαι τοσα που τραβανε να ερθουνε εδω.μιλησα για τους αλλους τους πιο μεσα στα πραγματα που με παραβατικες πραξεις πλουτιζουνε(καταλαβενετε τι εννοω).τελοσπαντων καλο θα ειναι μερικεςκαι γω μαζι να ζυγιζουμε τα λογια γιατι δεν βγαινεις ετσι χυμα να λες τον αλλον ρατσιστη ενω εχει υιοθετησει παιδι απο τη ρωσια η οικογενεια του!

Διαφημίσεις

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Για να ενισχύεται η ανταλλαγή απόψεων, απαιτείται η διατύπωση της άποψης του καθενός, να μην περιλαμβάνει απαξιωτικούς, ειρωνικούς,ρατσιστικούς ή με χλευασμό χαρακτηρισμούς και εκφράσεις.

Απαγορεύονται οι προσβλητικές δημοσιεύσεις, η παράθεση χυδαίου ή άσεμνου ή προστατευόμενου απο νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας υλικού και οι προσωπικές επιθέσεις.

Απαγορέυεται,να χρησιμοποιούνται εκφράσεις απαξίωσης, υπονοώντας ομάδες ασθενών ή άλλων κοινωνικών ομάδων εν'ειδει χιούμορ.

Απαγορέυονται οποιασδήποτε μορφής ραστιστικά σχόλια.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσής σας με τους κανόνες του φόρουμ θα αναγκαστούμε να κλειδώσουμε το θέμα.

Ευχαριστουμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας στην ομαλότερη λειτουργία του φόρουμ της Ε.Ε.Ε.Γ

Απαγορεύεται η χρήση προσβλητικών εκφράσεων, η παράθεση χυδαίου , άσεμνου ή προστατευόμενου απο νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας υλικού και οι προσωπικές επιθέσεις.Ο σχολιασμός της συμπεριφοράς των μελών, είναι αποκλειστικά θέμα της διαχείρισης και των συντονιστών του forum της ΕΕΕΓ

ειδατε πουθενα κανενα υβριστικο χαρακτηρισμο η καμια χυδαια εκφραση?εκτως απο τις συγκεκριμενες τυποποιημενες απαντησεις δεν εχετε κατι πιο ουσιαστικο να μου πειτε?νομιζω οτι ειναι πλεον ξεκαθαρο το οτι δεν λειτουργειτε αξιοκρατικα και λυπαμαι πολυ γιαυτο!

Το καλό είναι καλό μόνο όταν δεν ξέρει η δεξιά σου τι ποιεί η αριστερά σου...

Η συμπεριφορά είναι το μικρό πραγματάκι που κάνει τη μεγάλη διαφορά...

Για να γίνω πιο σαφής όσα καλά κι αν κάνεις αν δε φέρεσαι σωστά χάνουν την αξία τους.

Σημασία δεν έχει να διατυμπανίζουμε πόσο καλοί είμαστε αλλά να κάνουμε ένα καλό με την καρδιά μας και ποτέ μα ποτέ να μην επιζητούμε τον έπαινο για αυτό.

Καλύτερα να μην έκανες τίποτα για το παιδάκι και την μητέρα του παρά να κάνεις και ταυτόχρονα να τους εκθέτεις τόσο πολύ...

Στο φόρουμ δεν εκτίθεσαι μόνο εσύ αλλά εκθέτεις και την οικογένειά σου...

Η αλληλεγγύη σε μια οικογένεια δε φαίνεται μόνο με το να κάνεις ένα δωράκι ή να παρεβρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση - φαίνεται και από άλλα πράγματα όπως ο σεβασμός των προσωπικών δεδομένων των άλλων, της προσωπικότητας τους και της ζωής τους.

Με το να περιγράφεις αναλυτικά ποια δουλειά κάνουν, ποια είναι η οικονομική και οικογενειακή τους κατάσταση καταστρατηγείς το δικαίωμα τους να διατηρούν τα εν οίκω εν οίκω...

Όσο για το θέμα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας δεν έχω να πω παρά αυτή τη φράση - δάνειο από την υπογραφή κάποιου μέλους:

"Τα μυαλά όπως και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά"

*

φιλη παξ.συμφωνω.εγω για διαλογο το πηγαινα αλλα τελικα βγηκε κατι αλλο.........τελοσπαντων καλο θα ειναι μερικεςκαι γω μαζι να ζυγιζουμε τα λογια γιατι δεν βγαινεις ετσι χυμα να λες τον αλλον ρατσιστη ενω εχει υιοθετησει παιδι απο τη ρωσια η οικογενεια του!

Διάλογο δεν κάνουμε με τέτοιο τρόπο, εσύ στο άλλο τόπικ έκανες ένα κατηγορητήριο απέναντι στους Αλβανούς, και για να σε ρωτήσω κάτι, όπως γράφεις είμαστε ένα φόρουμ, όμως πολλά μέλη μεταξύ μας έχουμε αναπτύξει επαφές στην αρχή γραπτά, μετά τηλεφωνικά και τέλος ανταλλάζουμε και επισκέψεις. Ξέρεις αν εγώ πχ είμαι Ελληνίδα ή από κάποια άλλη χώρα; Γιατί πλέον οι ξένοι έχουν ενσωματωθεί, μιλάνε και γράφουν άπτεστα και δεν ξεχωρίζουν από την φάτσα.

Τουλάχιστον εγώ δεν ξεχωρίζω που έχω γεννηθεί στο εξωτερικό αλλά είμαι από Έλληνες γονείς και ζω στην Ελλάδα από 2 χρονών.

Αν διαπιστώσεις ότι μια "φίλη" σου δεν είναι από την Ελλάδα, θα πάψεις να έχεις επικοινωνία μαζί της?

Κάπου γράφεις ότι είσαι αγαπητή στο φορουμ, με συγχωρείς αλλά αυτά που γράφεις και κάνεις θα γίνεις η μισητή του φόρουμ.

Μπράβο στην οικογένειά σου που υιοθέτησε παιδάκι από την Ρωσία, μπράβο σας ήταν επιλογή σας και καλά να είσαστε και να το καμαρώσετε όπως επιθυμείτε, αρκεί όμως να μην του κοπανάτε συνέχεια ότι είναι διαφορετικό από εσάς γιατί είναι από την Ρωσία.

Μου αρέσει να είμαι ειλικρινής και για αυτό σου είπα τα παραπάνω και μην ξεχνάς

"Δεν είμαι ρατσιστής εσύ είσαι μαύρος" 3d-funny-eyes.gif

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

δεν ξερω κανεναν στο φορουμ αλβανο.δεν εχω δει.εκτος και αν ειναι και δεν το λεει.μια κοπελα ειδα προσφατα με ρωσικο ονομα.δεν θυμαμαι κατι αλλο.αν ειναι και αλβανιδες κοπελες γιατι δεν το λενε?

Συγνώμη αλλά στο φόρουμ μπαίνεις με ένα nickname κανένας δεν σου ζητάει πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων πράσινη κάρτα διαβατήριο ή οτιδήποτε άλλα και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να δηλώσει την καταγωγή του την οικονομική του κατάσταση την μόρφωση του

Σε λίγο θα ζητήσεις να ανοίξουμε τόπικ για φακελώμα....

elachl έγραψε

ειπε κανεις οτι μιλαω για ολη την αλβανια η για ολη τη ρουμανια.του!

elachl έγραψε

μερικοι λαοι πχ αλβανοι και ρουμανοι εχουν την εγκληματικοτητα στο αιμα τους οποτε μακρια..

απαντάς μόνη σου ουδέν σχόλιο από μένα...

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Σιγά. Κορίτσια ψυχραιμία!!!

διαβάζω υπερβολές και από τις δυο πλευρές.

δηλ. Το καλό παύει να είναι καλό μόλις μαθευτεί;

Πώς ξέρουμε ότι αυτοί που υιοθέτησαν το παιδάκι του το χτυπάν συνέχεια; Μήπως τους γνωρίζουμε;

Και επιδή κάτι γράφτηκε για ποιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων ε! δεν φταίει η elachl για όλα τα κακά του κόσμου.

Δεν συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ' όσα λες όμως θα υπερασπίζομαι μέχρι τέλους το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις.

Και επιδή κάτι γράφτηκε για ποιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων ε! δεν φταίει η elachl για όλα τα κακά του κόσμου.

.

θα σε παρακαλούσα να μην παρερμηνεύεις τα γραφόμενα μου

κανένας δεν κατηγόρησε την elachl για όλα τα κακά του κόσμου/

ξαναπαραθέτω την απορία της και την απάντηση μου αν δεν σου κάνει κόπο διάβασε την ολόκληρη/

Αρχικό μήνυμα απο elachl viewpost.gif

δεν ξερω κανεναν στο φορουμ αλβανο.δεν εχω δει.εκτος και αν ειναι και δεν το λεει.μια κοπελα ειδα προσφατα με ρωσικο ονομα.δεν θυμαμαι κατι αλλο.αν ειναι και αλβανιδες κοπελες γιατι δεν το λενε?

Συγνώμη αλλά στο φόρουμ μπαίνεις με ένα nickname κανένας δεν σου ζητάει πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων πράσινη κάρτα διαβατήριο ή οτιδήποτε άλλα και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να δηλώσει την καταγωγή του την οικονομική του κατάσταση την μόρφωση του

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Το καλό παύει να είναι καλό μόλις μαθευτεί;

Όχι το καλό δεν παύει να είναι καλό - αλλά ο σκοπός δεν είναι να έχουμε να λέμε αλλά να βοηθήσουμε!!!

Η ταπεινοφροσύνη και η διακριτικότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Δεν συμφωνώ ούτε με μια λέξη απ' όσα λες όμως θα υπερασπίζομαι μέχρι τέλους το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις.

Επίσης μια κι έγινε λόγος για δικαιώματα καλό είναι να θυμόμαστε πως τα δικαιώματα μας τελειώνουν εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα των άλλων...

Το δικαιώμα μου να διαλαλώ τη φιλανθρωπία μου σταματά στο δικαιώμα σου να διατηρείς την αξιοπρέπεια σου. Αυτό είναι κάτι που καλό είναι να θυμόμαστε όλοι μας.

*

θα σε παρακαλούσα να μην παρερμηνεύεις τα γραφόμενα μου

κανένας δεν κατηγόρησε την elachl για όλα τα κακά του κόσμου/

ξαναπαραθέτω την απορία της και την απάντηση μου αν δεν σου κάνει κόπο διάβασε την ολόκληρη/

Μην αρπάζεσαι! δεν διαφωνώ μαζί σου στην ουσία αυτών που γράφεις. Χρησιμοποίησα την φράση μεταφορικά για να τονίσω ότι: αφού στο φόρουμ μπαίνεις ελεύθερα τι έγινε αν η elachl έγραψε την απορία της;(που μπορεί να είναι λάθος) έδιωξε κανέναν;Γιατί τόση φασαρία για τα αυτονόητα;

Δεν ξέρω τι εννοείς ότι παρερμηνεύω. Ίσως σου δίνω την ευκαιρία να μας εξη΄γησεις κάτι που εγώ δεν κατάλαβα.

Διαφημίσεις

Όχι το καλό δεν πάυει να είναι καλό - αλλά ο σκοπός δεν είναι να έχουμε να λέμε αλλά να βοηθήσουμε!!!

Η ταπεινοφροσύνη και η διακριτικότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Επίσης μια κι έγινε λόγος για δικαιώματα καλό είναι να θυμόμαστε πως τα δικαιώματα μας τελειώνουν εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα των άλλων...

Το δικαιώμα μου να διαλαλώ τη φιλανθρωπία μου σταματά στο δικαιώμα σου να διατηρείς την αξιοπρέπεια σου. Αυτό είναι κάτι που καλό είναι να θυμόμαστε όλοι μας.

Τώρα τι έβλαψε και τι όχι είναι άλλο θέμα. Μαθήματα ελευθερίας λόγου και έκφρασης δεν γίνονται κρατώντας πέτρα για να λιθοβολήσουμε όποιον πει κάτι που δε μας αρέσει.

Για μένα όταν ο άλλος λέει τη γνώμη του ειλικρινά είναι καλύερα γιατί ξέρω από που να φυλάγομαι.

Ποιος καθορίζει το σκοπό;

όσο για τη φιλανθρωπία και την αξιοπρέπεια ας το χειριστεί ο καθένας όπως πιστεύει.

Για μένα όταν ο άλλος λέει τη γνώμη του ειλικρινά είναι καλύερα γιατί ξέρω από που να φυλάγομαι.

Νομίζω ότι είπες την φράση που καλύπτει τα πάντα μέσα της

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Παιδιά, η αφέλεια δεν είναι έγκλημα. Είναι ελαφρυντικό ;)

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

Το καλό είναι καλό μόνο όταν δεν ξέρει η δεξιά σου τι ποιεί η αριστερά σου...

Η συμπεριφορά είναι το μικρό πραγματάκι που κάνει τη μεγάλη διαφορά...

Για να γίνω πιο σαφής όσα καλά κι αν κάνεις αν δε φέρεσαι σωστά χάνουν την αξία τους.

Σημασία δεν έχει να διατυμπανίζουμε πόσο καλοί είμαστε αλλά να κάνουμε ένα καλό με την καρδιά μας και ποτέ μα ποτέ να μην επιζητούμε τον έπαινο για αυτό.

Καλύτερα να μην έκανες τίποτα για το παιδάκι και την μητέρα του παρά να κάνεις και ταυτόχρονα να τους εκθέτεις τόσο πολύ...

Στο φόρουμ δεν εκτίθεσαι μόνο εσύ αλλά εκθέτεις και την οικογένειά σου...

Η αλληλεγγύη σε μια οικογένεια δε φαίνεται μόνο με το να κάνεις ένα δωράκι ή να παρεβρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση - φαίνεται και από άλλα πράγματα όπως ο σεβασμός των προσωπικών δεδομένων των άλλων, της προσωπικότητας τους και της ζωής τους.

Με το να περιγράφεις αναλυτικά ποια δουλειά κάνουν, ποια είναι η οικονομική και οικογενειακή τους κατάσταση καταστρατηγείς το δικαίωμα τους να διατηρούν τα εν οίκω εν οίκω...

Όσο για το θέμα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας δεν έχω να πω παρά αυτή τη φράση - δάνειο από την υπογραφή κάποιου μέλους:

"Τα μυαλά όπως και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά"

την ιστορια αυτη την εγραψα για να δειξω οτι δεν ειμαι ρατσιστρια ουτε γεννηθηκα απο ρατσιστρια οικογενεια και οχι για να λαβω επαινο.με καπιο τροπο επρεπε να υπερασπιστω τον εαυτο μου και αυτος ηταν η αληθεια.δεν ζητησα βραβειο και δεν περιμενω την κριση απο τους ανθρωπους αλλα απο το θεο!η κοπελε δεν εκτεθηκε απο εμενα αλλα απο την αποφαση της να εγκαταμειψει το παιδι της και να παει να κανει....αυτα που ειπα!αυτη επρεπε να σκεφτει τι κανει και γιατι το κανει.και για να ξεκαθαρισω κατι.δεν εχω προβλημα με την κοπελα.τα παμε πολυ καλ.δεν με εχει πειραξει καποια μικροπραγματα ισως αλλα δεν μπορω να μην πω την αληθεια!εσενα τι σε νοιαζει αν εγω θελω να φαινομαι πια ειμαι.και στην αρχη ειχα γραφτει με το ονομα μου γιατι ξερεςι κατι?οταν εισαι αληθινος οπως εγω νομιζω και δεν υπαρχει κατι να κρυψεις δεν προβληματιζεσαι.ετσι ημουν ετσι ειμαι και ετσι θαμαι.ισως δεν αρεσει σε ολους.τι να κανουμε?δεν γινεται να αρεσουμε σε ολους.αυτο πρεπει να το αποδεχτουμε.τη σημερον ημερα η αληθεια γενικα μιλαω δεν ειναι αποδεκτη.οταν κατηγκειλα για το παιδακι που κακοποιειτε διπλα μου 4-5 ατομα εδειξαν ενδιαφερον απο εδω μεσα.απο τα 8500 μελη.απο οτι καταλαβαινεις στα λογια ειμαστε ολοι καλοι.εγω διακυνδυνευσα την ασφαλεια της οικογενειας μου για να το κανω και μπηκα στο στοχαστρο ναρκωμανων.εγω η ρατσιστρια!εμαθα να κανω αυτο που λεει η καρδια μου η το αφελες οπως ειπωθηκε μυαλο μου.δεν πειραζει καλυτερα ετσι και με πραξεις παρα αλλιως και με σκετα λογια.

Νόμίζω ότι μπλέκουμε καταστάσεις. Το ότι έκανες καταγγελία δεν αναιρεί ότι μίλησες ρατσιστικά σε άλλο τόπικ του φορουμ. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Και ναι ξέρεις και εγώ δεν σε ξέρω και εγώ να πω την αλήθεια από όσα έχω διαβάσει πιο πριν είχα εντελώς διαφορετική γνώμη για σένα πριν τα σχόλια σου περί

Παράθεση:

elachl έγραψε

μερικοι λαοι πχ αλβανοι και ρουμανοι εχουν την εγκληματικοτητα στο αιμα τους οποτε μακρια..

και πραγματικά με ξάφνιασε πολύ πάρα πολύ το πόσο πορωμένα μίλησες εναντίον ολόκληρων λαών!!!!! :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Είναι κρίμα να γενικεύουμε έτσι και είναι κρίμα να έχουμε πραγματικά τόσο κλειστά μυαλά που να πιστεύουμε ότι η εγκληματικότητα είναι θέμα .... ράτσας. Εκτός λοιπόν από τις έρευνες που παράθεσε η Sam στο προηγούμενο τόπικ υπάρχουν και άλλες που καταμαρτυρούν ότι στην Ελλάδα του σήμερα τα... "κεφάλια" πίσω από τα εγκλήματα και τις κλοπές είναι έλληνες και όχι ξένοι. Ίσως λόγω ανέχειας να εκμεταλεύονται μερίδα ξένων αυτά τα... "κεφάλια" αλλά δεν φταίει το όπλο το χέρι που το κρατάει φταίει για το έγκλημα.:roll: :roll: :roll: :roll:

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

Διαφημίσεις

ενταξει λοιπον μπορειτε να λετε οτι ειμαι ρατσιστρια αφου αυτο σας εχει καρφωθει στο μυαλο και εγω θα λεω οτι δεν ειμαι αφου ξερω οτι η συμπεριφορα μου καθε αλλο παρα ρατσιστικη ειναι και η συμπεριφορα στην καθημερινοτητα μετραει.εγω ειπα αυτη τη φραση οχι απο το μυαλο μου αλλα με βαση οτι το ειχα ακουσει στη τηλεοραση.παντως καμια απο εσας δεν απαντησε ακομα γιατι εγινε η ελλαδα μεσα στην εγκληματικοτητα τα τελευταια χρονια.φυσικα υπαρχουν καλοι και κακοι αλλα αν τα ζυγισεις μαλλον ειναι δυσανολογο το αποτελεσμα.το αν θα ειμαι αγαπητη η μισητη δεν με ενοχλει τοσο.αυτο που με ενοχλει ειναι τα παχια λογια.εγω κανω πραξεις παντα στη ζωη μου με οτι ρισκο και να εχουν αρκει να κανω το σωστο.δεν εχουμε πει ουτε μια φορα στο παιδι μας οτι ειναι διαφορετικο και μακαρι να φερονονταν ολοι ετσι στα παιδια οπως φερομαστε εμεις στο νικολα.οσο για τη φιλη.οχι φυσικα.εχω φιλες αλβανιδες αρκετες.αλλα να ρωτησω κατι?πρωτα θα γινουμε φιλες μετα θα μου πει καποια οτι δεν ειναι ελληνιδα και μετα δεν θα τη εχω φιλη?μαλλον αυτο δεν γινεται.λογικα τους γνωστους φιλους δεν ξερεις νωριτερα απο που ειναι?ποτε το μαθαινεις?

Είναι πολύ εύκολο να κατηγορούμε και να εκθέτουμε λαούς και πολιτισμούς, για να κρύψουμε την δική μας κατάντια σε πολλούς τομείς...

Αν κάποιος ανοίξει το σπίτι μας και μας το αδειάσει, αλλοδαπός θα πούμε ότι ήταν. Με την πρώτη.

Αν κάποιος είναι τεμπέλης του κερατά,και δεν μπορεί να βρεί θέση διευθυντού για να δουλέψει, θα πούμε ότι : να, ήρθαν οι αλλοδαποί και παίρνουν τις δουλειές μας. Αυτοί φταίνε που δεν βρίσκουμε δουλειά. (και φυσικά, δεν φταίει ποτέ η ξιπασιά και το μεγαλόπιασμα που φέρουμε εμείς ως λαός..γιατί δουλειές υπάρχουν για να δουλέψουν όλοι, άλλο αν δεν τις καταδέχεται κανείς)

Αν κάποιος βιάσει μια κοπέλα, κατευθείαν το μυαλό των υπολοίπων, σε αλλοδαπό θα πάει...Γιατί οι Έλληνες είναι οι σούπερ - ντούπερ εραστές και δεν χρειάζονται τέτοια μέσα για να πάνε με γυναίκα..

Αν κάποιος παντρευτεί αλλοδαπή, ακούγεται απο παντού: Ορίστε η ξεβράκωτη...ήρθε και μας τον τύλιξε... (Άσχετο αν αυτόν μπορεί να μην τον ήθελε ΚΑΜΙΑ ελληνίδα με τις πολύ υψηλές προσδοκίες και τον είχαν ΟΛΕΣ στο φτύσιμο..)

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!!

Όταν οι Έλληνες πήγαιναν στο εξωτερικό, κάναν αγαθοεργίες δλδ???

Ποιός ξέρει τι έκαναν για να επιβιώσουν??Και αυτοί για να δουν μια άσπρη μέρα πήγαν...Και να σας πώ κάτι???Όταν πεινάς, και όχι τόσο εσύ, αλλά τα παιδιά σου, και σε όλες τις δουλειές θα δουλέψεις και απατεωνιές θα κάνεις...Και ναι, πιστεύω ότι και οι Έλληνες έκλεβαν για να ζήσουν τις οικογένειές τους μέχρι να ορθοποδήσουν...

Όλοι οι άνθρωποι διαφέρουν, είτε είναι Έλληνες, είτε Τούρκοι, είτε Ρώσοι είτε δεν ξέρω και εγώ τι άλλο..Παντού υπάρχει το καλό και το κακό.

Και Ιταλοί π.χ υπάρχουν πολοί σκάρτοι..τι?γι αυτούς δεν γίνεται λόγος γιατί είναι Ευρωπαίοι???

Γράφω για μια τελευταία φορά σε αυτό το θέμα κι από εδω κι έπειτα για μένα τελειώνει...

Για το θέμα του ρατσισμού δε θα γράψω τίποτα παραπάνω - θα μείνω στην αρχική μου φράση στο πρώτο μου post.

Όμως θα απαντήσω στο κι εσένα τι σε νοιάζει;

Σαφώς και δε με νοιάζει αν εσύ πεις ποια είσαι...

Όμως με λυπεί το να βλέπω να εκτίθεται κατά αυτό τον τρόπο μια γυναίκα κι ένα παιδί ερήμην τους προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σαν ασπίδα...

Ίσως εσύ να μην έχεις κάτι να κρύψεις και καλά κάνεις και γράφεις επώνυμα - μα τα άλλα άτομα που φωτογραφίζεις μέσα από τα όσα γράφεις έχεις σκεφτεί ποτέ αν θα ήθελαν να βγουν οι ιστορίες τους στο διαδίκτυο;

Όταν σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες.

Έκανες κάποια σχόλια που ήταν ακραία ίσως να μην είχες σκεφτεί και προβλέψει τις αντιδράσεις που ήταν πιθανόν να προκληθούν από τα γραφόμενα σου.

Όμως όταν κάποιος έχει άποψη τη στηρίζει και βεβαίως είναι έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες των λόγων ή των πράξεων του.

Για να προστευτείς εσύ από κάτι που στο κάτω κάτω της γραφής προκάλεσες η ίδια δημοσιοποιείς στο διαδίκτυο ιστορίες ανθρώπων που ίσως να τους φέρνουν σε δύσκολη θέση.

Εσύ δεν έχεις κάτι να κρύψεις ίσως όμως να έχουν όλοι εκείνοι για τους οποίους γράφεις - και αυτό πρέπει να το σεβαστείς.

*

λενι να σου πω κατι?δεν τα κανουν ολα οι ξενοι αλλα θα λεω συνεχεια οτι απο τοτε που ηρθανε καλως η κακως για καλυτερη ζωη η οχι κατι αλαξε στη χωρα μας.οχι οτι τα κανουν ολα αυτοι αλλα κατι αλλαξε.οσο για τους ιταλους αν ερχοτανε εδω και κανανε κακιες πραξεις δεν θα τους αναφερανε?θα τους κρυβανε τα μεσα μαζικης ενημερωσης επειδη ειναι ευρωπαιοι?δεν νομιζω.το προβλημα δεν ειναι στο παρελθον.τα ξενα κρατη μαλλον ειχαν τον τροπο να αντιμετωπισουν τους κακους ελληνες.εμεις εχουμε τον τροπο να αντιμετωπισουμε τους κακους μεταναστες?μαλλον οχι.αν τον ειχαμε δεν θα υπηρχε τετοια εγκληματικοτητα οποτε ας μην συγκρινουμε αλλες εποχες και χωρες που εχουν σωστους νομους γιατι εδω ο κακος στο τελος βγαινει κυριος ενω ο καλος γινεται κακος!

παιδιά συμφωνώ ότι πολύ κακώς η ελένη είπε κάποιες φράσεις αλλά έχει και το ελαφρυντικό της κακής εμπειρίας την οποία τη σέβομαι απόλυτα....

και εγώ πριν από περίπου 10 χρόνια αν δε διάβαζα, αν δεν ενημερώνουν αν,αν,αν...λόγω κάποιου συγκεκριμένου συμβάντος να έλεγα παρόμοια πράγματα...δεν ξέρω αλλά μπορεί..

eleni στην ερώτηση σου για αύξηση εγκληματικότητας δεν φταίνε οι μετανάστες η " εξέλιξη" του ανθρώπου φταίει και φυσικά η καθημερινή της προβολή στα ΜΜΕ

rQGhp3.png

αννα δεν θα κατσω να σου αναλυσω τι εκανα και γιατι το εκανα και αν ηθελα σπιδα η οχι.αν ηθελα σπιδα δεν θα εγραφα το ονομα μου εξαρχης που εγινα μελος.δεν ειμαι τοσο καλη χρηστης των η/υ οποτε δεν γνωριζω και πολλα.αυτοι που ξερουν τα περισσοτερα και θελουν ας προστατευτουν εμενα δεν με νοιαζει.δεν θελω να προστατευτω.και γενικα δεν καταλαβαινω απο τι να προστατευτω.αν λεω δηλαδη για καποια που αφησε το παιδι της και εφυγε ειναι κακο?ολοι το ξερουν στο χωριο μου και στην πολη μου.δεν το βρισκω κακο να γραφω την αληθεια.εξαλου δεν εγραψα το ονομα της.εσεις οταν λετε τη γνωμη σας σκεφτεστε τις συνεπειες?εγω οχι αλλιως δεν θα ηταν η γνωμη μου αλλα η διαστρεβλωση της γνωμης μου οπως θα ηθελε η κοινωνια να ειναι και οχι εγω!

Κάποτε δούλευα σ'ένα γραφείο "ναυτιλιακής" φύσεως και έπρεπε να στείλω κάποια ανταλακτικά σ'ενα πλοίο που έπιανε λιμάνι Παρασκευή βράδυ στο Βέλγιο.

Μόλις άκουσε λοιπόν ο Βέλγος που είχε την εταιρεία ότι είμαστε Έλληνες ζήτησε τα λεφτά του προκαταβολικά. Παρασκευή βράδυ εν έτη 1996, καμιά τράπεζα να μην λειτουργεί, νετ και τέτοια δεν υπήρχαν τόσο ανεπτυγμένα, να προσπαθώ να του εξηγήσω ότι Δευτέρα πρωί θα του στείλω αμέσως τα λεφτά του και να μην μου αφήσει το καράβι χωρίς ανταλακτικά γιατί θα πάθαινε μεγάζη ζημιά και η απάντησή στου στο τέλος ξέρετε ποιά ήταν: "A good Greek is a dead Greek".

Ποιός ξέρει τι του'χε κάνει κα'νας Έλληνας. Γι' αυτό λοιπόν μην μιλάμε γενικευμένα π.χ. για Αλβανούς, Πακιστανούς κλπ.

Τι να πεί και η δύσμηρη η Ρούλα Βροχοπούλα μετά από αυτό που έπαθε από τον Φραν της? (αστείο ήταν αυτό).