Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Απαγορεύονται τα καροτσάκια στα ΜΜΜ?

Recommended Posts

Την Παρασκευή 22-5-2009, ήμουν στο τρόλεϋ της γραμμής 8. Σε μια στάση στη Λεωφ. Αλεξάνδρας μπαίνουν μέσα στο τρόλεϋ δύο μαμάδες με καρότσια. Ο οδηγός κατεβαίνει από τη θέση του και απευθύνεται στις μαμάδες με αυστηρό ύφος: "Κυρία, την επόμενη φορά, το καρότσι διπλωμένο, το μωρό στην αγκαλιά και να κάθεστε. Είναι απόφαση του ΔΣ, εμένα μου συνέβη ατύχημα. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΩ αλλά είναι η τελευταία φορά." Διαμαρτυρηθήκαμε αρκετοί επιβάτες και δεν συνέχισε.

Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια απόφαση? και τι εξυπηρετεί?

Είναι πιο ασφαλές ένα μωράκι στην αγκαλιά, απ΄ότι δεμένο στο φρεναρισμένο καρότσι του? Έχετε δει πολλούς να δίνουν θέση σε μαμάδες με μωρό στην αγκαλιά, σε γεμάτο τρόλεϋ? Γιατί δεν μιλάνε τότε οι οδηγοί, όταν έχουν μαμάδες και έγκυες όρθιες?

Πώς θ΄ανέβει μια γυναίκα στο τρόλεϋ με το μωρό στο ένα χέρι και το καρότσι στο άλλο? Θα την περιμένει ο οδηγός να ξυπνήσει το μωρό και να διπλώσει το καρότσι, ή θα πρέπει να περιμένει και στη στάση έτσι όρθια και φορτωμένη?

Τελικά υπάρχει λίγη κοινή λογική σ' αυτή την πόλη?

Για την ιστορία ο αριθμός του τρόλεϋ ήταν 7053 ώρα 12:15.

Διαφημίσεις

Άντε και καλά, οι μαμάδες να φορτωθούν καρότσια, παιδιά, τσάντες κλπ. Τα άτομα με αναπηρία πρέπει να σηκωθούν και αυτά από καρότσι τους; Ή αν οι ανάπηροι μπορούν να μπουν με το καρότσι τότε τι πρόβλημα υπάρχει με τις μαμάδες;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Άντε και καλά, οι μαμάδες να φορτωθούν καρότσια, παιδιά, τσάντες κλπ. Τα άτομα με αναπηρία πρέπει να σηκωθούν και αυτά από καρότσι τους; Ή αν οι ανάπηροι μπορούν να μπουν με το καρότσι τότε τι πρόβλημα υπάρχει με τις μαμάδες;

Με αυτή τη συμπεριφορά ο συγκεκριμένος οδηγός μάλλον δεν τους βάζει καθόλου μέσα. Εϊναι πιο γρήγορος και τους ξεφεύγει ...

Πολύ λίγοι σηκώνονται σε γυναίκα με μωρό ή εγκυο. Εγώ προσωπικά τα είχα πάρει πολλές φορές που με την κοιλιά τούρλα με έβλεπαν και δεν νοιαζόταν κανένας,εκαναν σαν να μη υπάρχω.Δεν μου έχει τύχει τώρα με το μωρό και το καρότσι να πάρω μεσο μαζικής μεταφοράς,αλλα αν μου έλεγαν κάτι θα τους στόλιζα κανονικά.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΤΡΟ ΚΤΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ 8 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ!!!!!ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ 65 ΧΡΟΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ!!!ΑΥΤΟ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΕΙ???ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ!!!!!!?????

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ Σ΄ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ

Διαφημίσεις

http://www.athens-trolley.gr/pdf/xyk.pdf

Γ. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΡΟΤΣΙΩΝ

Στα λεωφορεία και τρόλλεϋ τα παιδικά καρότσια μεταφέρονται κλειστά. Στις περιπτώσεις

που αυτό δεν είναι εφικτό ή ο συνοδός τους προτιμά να μεταφέρει το παιδί μέσα σε

αυτό, επιτρέπεται η μεταφορά ενός ανοικτού παιδικού καροτσιού ανά όχημα και μόνο

εφόσον ο οδηγός κρίνει ότι η πληρότητα του οχήματος το επιτρέπει.

Στην περίπτωση αυτή ο συνοδός υποχρεούται :

1. Να επιβιβαστεί / αποβιβαστεί από τη μεσαία (-ες) θύρα (-ες)

2. Να τοποθετήσει το καρότσι με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην ενοχλεί τη διέλευση και

κίνηση άλλων επιβατών εντός του οχήματος.

3. Να βρίσκεται πλησίον του καροτσιού, να το κρατά και γενικά να φροντίζει για την μη

πρόκληση τραυματισμού ή όχλησης άλλων επιβατών.

4. Το παιδί να είναι δεμένο και το καρότσι να έχει φρένο.

Στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, το μετρό, το τραμ και τον προαστιακό δεν υπάρχουν

περιορισμοί στη μεταφορά παιδικών καροτσιών.

ω ναι, καμια κοινη λογικη...και να πω οτι το κανουν για θεμα ασφαλειας!!για θεμα χωρου γινεται...

Παιδια τι λετε τωρα? Εγω περιμενω πως και πως να περασει αυτη η βδομαδα να σταματησω τη δουλεια να μην ξαναμπω σε λεωφορειο. Παιρνω 4 καθε μερα και οι φορες που εχει σηκωθει καποιος για να κατσω ειναι μετρημενες. Και φυσικα ποτε νεος ειτε αγορι ειτε κοριτσι και ποτε αντρας! Σε κοιτανε με μισο ματι και κανουν πως δεν υπαρχεις. Μια φορα αρχισε να φωναζει ο οδηγος "Δωστε μια θεση στην κοπελα, δεν ντρεπεστε λιγο? Κανετε πως δεν τη βλεπετε?" Τι λετε τωρα? Στην Ελλαδα ζουμε...

Κατερινα μου, κανε ο,τι κι εγω: ζητα θεση!!! "Με συγχωρειτε, μια θεση παρακαλω" λεω ευγενικα καθε φορα που μπαινω σε μεσα μεταφορας και δεν βρισκω θεση και παντα σηκωνεται καποιος. Οι θεσεις αυτες ειναι για ατομα που τις χρειαζονται, οχι για να ξεκουραζεται ο καθενας....

Εχουμε ξεφυγει τελειως σ αυτη την χωρα.:twisted:

Καναμε τις ραμπες παρκινγκ, καλυψαμε τα πεζοδρομεια με μηχανακια και οτι βαζει ο νους σου, δεν σκεφτηκαμε να βαλουμε ραμπες σε εκκλησιες και δημοσιους χωρους και επειδη μας κραζουν .....

... τους απαγορευουμε να κυκλοφορουν. Φυσικα :twisted::twisted:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Αισχος λεμε αλλα τι κανουμε καθε φορα που που μπροστα σε μια ραμπα πεζων υπαρχει ενα σταματημενο αυτοκινητο?? Τιποτα.. Εγω προσωπικα καθομαι εκει τηλεφωνο στην τροχαια και τους λεω οτι αν δεν ερθει καποιος στα επομενα 10 λεπτα εχω ειδοποιησει ολα τα καναλια.. Τουλαχιστον σε 2-3 σημεια που το εχω κανει εδω στην περιοχη μου πλεον τις βρισκω ελευθερες τις διαβασεις (επειδη συνηθως αυτοι που σταθμευουν ειναι οι οι μαγαζατορες τις γειτονιας.)

Προχτες την ωρα που ανεβαινα απο ενα αδειο πεζοδρομιο (πρωτοφανες!!!!) ενας βλακας ενω με βλεπει οτι ανεβαινω με το καροτσι παει και ανεβαινει το πεζοδρομιο και σταματαει μπροστα μου.. Κατεβαινει επιδηκτικα απο το αυτοκινητο και γω τον κοιταω.. Με κοιταει και αυτος και συνεχιζει να προχωραει..

Του λεω.."εχετε σκοπο να το αφησετε εκει?" Ναι μου απανταει με θρασος.. "Και γω πως θα περασω?? Ειμαι υποχρεωμενη να ανεβοκατεβαινω το πεζοδρομιο??"

Μαλλον αντιληθφηκε οτι ειχε αρχισει να μου γυρνα το ματι και μου λεει.. "Να σας βοηθησω?? " (εν τω μεταξυ εκανα τη φασαρια για 5-6 μετρα γιατι μετα τελειωνε το πεζοδρομιο και θα κατεβαινα γιατι θα διεσχηζα το δρομο.. :lol:

Οχι του λεω, να παρετε το αυτοκινητο.. μα ειναι ενα λεπτο υποθεση μου απανταει..

Οχι λαθος του λεω.. Θα ηταν ενα λεπτο υποθεση να παω σπιτι μου αν δεν αναγκαζομουν καθε τρεις και λιγο να ανεβοκατεβαινω τα πεζοδρομια επειδη υπαρχουν σταματημενα..

(το σκηνικο εν τω μεταξυ εξελισετε 30 μετρα πιο μακρυα απο την τροχαια)

Με αγνοει ο τυπος λοιπον και συνεχιζει να φευγει μουρμουροντας..

Οκ του λεω, και βγαζω το κινητο.. Θα παρω την τροχαια..

Γρυλισε, πηρε το κωλοαυτοκινητο του σπιναροντας και εξαφανιστηκε..:lol::lol:

Νομιζω οτι αν το κανουμε ολοι αυτο, ισως καλυτερεψουμε απο μονοι μας αυτο που δεν κανει το κρατος.. (και η απειλη με τα καναλια πιανει για να ερθει γρηγορα η αστυνομια..)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

http://www.athens-trolley.gr/pdf/xyk.pdf

Γ. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩ Ν ΚΑΡΟΤΣΙΩ Ν

Στα λεωφορεία και τρόλλεϋ τα παιδικά καρότσια μεταφέρονται κλειστά. Στις περιπτώσεις

που αυτό δεν είναι εφικτό ή ο συνοδός τους προτιμά να μεταφέρει το παιδί μέσα σε

αυτό, επιτρέπεται η μεταφορά ενός ανοικτού παιδικού καροτσιού ανά όχημα και μόνο

εφόσον ο οδηγός κρίνει ότι η πληρότητα του οχήματος το επιτρέπει.

Στην περίπτωση αυτή ο συνοδός υποχρεούται :

1. Να επιβιβαστεί / αποβιβαστεί από τη μεσαία (-ες) θύρα (-ες)

2. Να τοποθετήσει το καρότσι με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην ενοχλεί τη διέλευση και

κίνηση άλλων επιβατών εντός του οχήματος.

3. Να βρίσκεται πλησίον του καροτσιού, να το κρατά και γενικά να φροντίζει για την μη

πρόκληση τραυματισμού ή όχλησης άλλων επιβατών.

4. Το παιδί να είναι δεμένο και το καρότσι να έχει φρένο.

Στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, το μετρό, το τραμ και τον προαστιακό δεν υπάρχουν

περιορισμοί στη μεταφορά παιδικών καροτσιών.

ω ναι, καμια κοινη λογικη...και να πω οτι το κανουν για θεμα ασφαλειας!!για θεμα χωρου γινεται...

Ευχαριστώ DaF μου έλυσες την απορία αν όντως υπήρχε απόφαση του ΔΣ, ή αν ήταν ιδιοτροπία του οδηγού. Πάντως το τρόλεϋ ήταν σχεδόν άδειο εκείνη την ώρα, δεν ενοχλούσαν κανέναν τα καρότσια.

Όσο για το κατά πόσον παραχωρούν θέση... Σε τρεις εγκυμοσύνες μόνο τέσσερις φορές σηκώθηκαν να μου παραχωρήσουν θέση και πάντοτε γυναίκες. Όλοι έκαναν πως κοιτούσαν τη θέα απ' το παράθυρο, ακόμα και μέσα στο τούνελ του μετρό, λες και ήμουν αόρατη.

Προχθές είδα στην Αθήνα μία έγκυο που φόραγε ένα Τ-shirt που έγραφε "ΕΛΕΟΣ". Μάλλον περνάει κι αυτή πολύ καλά.

Ακριβώς το ίδιο σκηνικό με το πεζοδρόμιο και το καρότσι μου έχει συμβεί και σε εμένα. Και το θέμα είναι ότι στην περιοχή μου , σε κάποια σημεία είναι που είναι ανύπαρκτα τα πεζοδρόμια (είναι πολύ μικρά) , φανταστείτε τί γίνεται που ανεβάζουν και τα αυτοκίνητα τους επάνω. Εμένα πάντως δεν ήταν καθόλου ευγενικός ο οδηγός που άφησε το αυτοκίνητο του ακριβώς μπροστά μου στο πεζοδρόμιο. Εμένα μου είπε να πάω από το δρόμο. Και μην ξεχνάμε ήμουν με το καρότσι σε πολυσύχναστο δρόμο!!!!!!! ΕΛΕΟΣ πια! Και εννοείται ότι στα λεωφορεία λίγοι είναι αυτοι που βοηθάνε μία μαμά όταν έχει καρότσι. Αφήστε που βλέπουν ότι προσπαθείς να ανέβεις με το καρότσι στο λεωφορείο και υπάρχουν κάποιοι βιαστικοί που σε σπρώχνουν για να μπουν και αδιαφορούν. Και αφού βλέπουν ότι προσπαθείς να μπεις με το καρότσι μέσα , πάνε και κάθονται στην θέση του λεωφορείου που είναι για καρότσια και για αναπηρικά αμαξίδια. Και τους ζητάς ευγενικά να κανουν λίγο πιο δεξια για να μην είσαι μες την μέση με το καρότσι , καταρχάς για να μην τσουλήσει το καρότσι και χτυπήσει το παιδί , και κατα δεύτερον για να μην κλείσεις και το πέρασμα. Και σε κοιτάνε με μισό μάτι και δυσανασχετούν! Για να μην πω ότι καμία βοήθεια σε έγκυες!

Αφήστε κορίτσια είναι μεγάλο θέμα και θα συγχυστώ , θα πω και τίποτα και θα κλειδώσουν το θέμα. Είναι αίσχος η κατάσταση και στους δρόμους. Καμία πρόνοια όχι μόνο για εμάς που βγαίνουμε με τα καρότσια μας έξω, πόσο μάλλον για τους ανθρώπους με αναπηρία που πασχίζουν είτε με το λευκό μπαστουνάκι τους να βρουν τον δρόμο τους είτε με το αναπηρικό τους αμαξίδιο. Καμία πρόνοια! Παντελής αδιαφορία!

Δεν ξέρω αλλά κάτι πρέπει να γίνει για να μπει επιτέλους μία τάξη.

[sIGPIC][/sIGPIC] Η ανάσα της ζωής μου, το μωρό μου!

:P

Για μία καλύτερη συγκοινωνία:

http://epivatis.gr/e/mediagallery/album.php?aid=18&page=1

Για διευκρινίσεις:

http://www.synigoros.gr/

Aπό τη στιγμή που τα ΜΜΜ δεν έχουν τις προδιαγραφές ασφαλείας και δεν εξυπηρετούν όλους τους πολίτες δεν μπορούν να απαιτούν τίποτα από το επιβατικό κοινό....

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

Με τρομοκαρτησατε τωρα! και εγω πειρα διπλο καροτσι για να τα εχω και τα δυο καθισμενα και δεμενα φυσικα...Στο Βελγιο που ειμαστε τωρα επιτρεπονται τα καροτσια στα μεσα μαζικης μεταφορας. Βεβαια πολλες φορες γινεται το αδιαχωρητο (και εμεις εχουμε και μεγαλο καροτσι) αλλα ποτε δεν εχει γινει θεμα. Για τα αναπηρικα καροτσακια υπαρχει ειδικη ζωνη αν και δεν εχει τυχει να δω κανεναν. Φυσικα και δεν σηκωνεται κανενας ουτε εδω για να καθησω (ειμαι 7-8 μηνων εγκυος).

wQjhp2.png f6fAp2.png

δε μπορει να γινει καποια διαμαρτυρια στο φορεα αυτο; ακομα και δημοσιοποιηση του γεγονοτος στα ΜΜΕ.Δεν εχει καμια λογική και ειναι απαραδεκτο σα μετρο.

ειναι η δευτερη εγκυμοσυνη μου και στις δυο κατα 99% κανουν πως δε με βλεπουν αν τελικα σηκωθει καποιος το πιο πιθανο να ειναι αντρας. οταν δε πει καποιος στο σουπερ μαρκετ ή στο ικα να μου δωσει προτεραιοτητα αρχιζουν οι αλλοι να φωναζουν στην ουρα: ολοι κατι εχουμε!!!

τωρα φταιω εγω αν γινω σκυλα και κανω με τη σειρα μου το παπι στο μελλον;

• 1 month later...

Το ξέρετε ότι ο κανονισμός της ΕΘΕΛ απαγορεύει στις μητέρες να μπαίνουν στα λεωφορεία με τα καρότσια ανοιχτά και τα μωρά μας μέσα?Πρέπει να κλείνουμε το καρότσι, και να παίρνουμε το παιδι αγκαλιά σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής!Με ενημέρωσε, με καθόλου ευγενικό τρόπο ο οδηγός, ο οποίος υποννόησε ότι μου έκανε χάρη που με έβαλε μέσα, και μου το επιβεβαίωσε η τηλεφωνήτρια του 185, η οποία συμφώνησε μαζί μου ότι αυτό δεν είναι λογικό αλλά δεν υπάρχει κανείς στον οποίο μπορω να παραπονεθώ και να αλλάξει κάτι!!!!

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ???????

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!!!!!!!! ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ? ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ???

ΔΛΔ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ....ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ????????

ΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΕΕΕΟΟΣΣΣΣ....

ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ !!!!!!!......

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 8-5-07 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 5-12-08 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!

Όχι μόνο στην αγκαλία της μαμάς αλλά και με το καρότσι στο άλλο χέρι κλειστό και την τσαντα κλπ κλπ.Επίσης μου είπε ότι είναι υποχρεωμένος ο οδηγός να βρει θέση στην ταλαίπωρη μάνα να κάτσει!

ΑΑΑΑΑΑ... ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕ !!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΔΥΜΑ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ????ΚΑΙ ΤΑ 2 ΑΓΚΑΛΙΑ ?????

ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΥΡΙΑ ΕΘΕΛ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΗΣ , ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ( ΓΙΑΤΙ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ , ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΕΙ !! )

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 8-5-07 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 5-12-08 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!

Η κοπελια στο τηλ. κέντρο το έψαξε λιγάκι όταν το ανέφερα.Δεν φάνηκε να το ξέρει ούτε αυτή.Και στον οδηγό νωρίτερα τα είχα χώσει γιατί μου φάνηκε τελειως χαζό αυτό που είπε.Και βέβαια όλος ο κόσμος μέσα στο λεωφορείο με υποστήριξε.Μάλιστα μία κυρία μου ανέφερε ότι τις προάλλες μια μαμά που κουβαλούσε το καρότσι στο χέρι σκόνταψε ανεβαίνοντας και χτύπησε το σαγόνι της. Πάλι καλά!

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ !!! ΑΣ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ !

ΕΜΕΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ , ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΕΞΩ ( ΜΕΣΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ Ο 5 ΜΗΝΩΝ -ΤΟΤΕ- ΓΙΟΣ ΜΟΥ !!!

-ΜΑ ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΠΟΙΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ??( ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΔΕΙΟ )

-ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙ , ΜΟΥ ΛΕΕΙ !

ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ..... ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΤΑ.... ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΟΥ , ΕΦΥΓΑ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΓΑΖΙΑ !!

ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑΚΙΑ !!!!!

ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑ ΔΛΔ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ .... ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΕΡΝΕ Η ΚΥΡΙΑ !!!