Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Με δουλεύει ο κύριος????


tzoutzouka

Recommended Posts

Συγνώμη που θα σας πρήξω πάλι αλλά είμαι χάλια..

Θυμάστε πριν απο λίγο καιρό που έγραφα εδώ μέσα ότι δεν θέλω να γυρίσω σπίτι και ότι η σχέση μας είναι σε άσχημο σημείο και ότι τσακωνόμαστε συνέχεια? Ε λοιπόν πέρασε μια περίοδος κατά την οποία είπαμε να απομακρυνθούμε λιγάκι και να σκεφτούμε κάνοντας μόνο τα τυπικά. Κι αν κολλήσουμε πάλι, επειδή είχαμε φτάσει σε άσχημα σημεία, κολλήσαμε. Μου είχε πει ότι αισθάνεται την ανάγκη να με βάλει λίγο "σε δεύτερη μοίρα" για να τα ξαναβρεί με τον εαυτό του όπως κι εγώ άλλωστε κι ότι μπορεί να φύγει για το χωριό του για λίγες μέρες. Αυτό αν συνεχίσουμε να είμαστε χάλια. 50 - 50 είχε πει είναι οι πιθανότητες να φύγει. Τότε είχα κάνει υπομονή, έδωσα προταιρεότητα στον εαυτό μου και στο παιδί, ηρέμησα ψυχολογικά, προσπάθησα να δω τα λάθη μου, διόρθωσα πολλές συμπεριφορές όπως κι αυτός και τα πράγματα καλυτέρεψαν μεταξύ μας κατά πολύ. Πέρασε μια περίοδος όπου ούτε τσακωμούς είχαμε και γενικά είμασταν καλύτερα μεταξύ μας και ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ. Η έτσι νόμιζα.

 

Γιατί χθες το βράδυ έρχεται ο κύριος και μου ανακοινώνει ότι σκέφτεται να φύγει για το χωριό του για 3 μέρες με έναν ξάδερφό μου που κάνουμε παρέα. Και παθαίνω σοκ γιατί οκ, τι έκανε τόσο καιρό? Με κορόιδευε ότι αν είμαστε καλά δεν θα φύγει για να με καταφέρει να με κρατάει ήρεμη και νά' χει το κεφάλι του ήσυχο και τώρα φεύγει???? Κι ούτε σκέφτεται ότι εγώ θα κουραστώ να τα βγάλω πέρα με το παιδί μόνη. Λέει ότι μπορούν να έρχονται βάρδιες η μάνα μου και η πεθερά μου να με βοηθάνε κι αυτό είναι η μεγαλύτερη βλακεία που έχω ακούσει ποτέ γιατί απλά, το σενάριο αυτό το σκέφτηκε μόνος του χωρίς να με ρωτήσει αν εγώ έχω όρεξη να τις φάω στη μάπα. Το χειρότερο για μένα - γιατί είπε κι άλλες μ@λ@κίες πάνω στα νεύρα του - είναι ότι εγώ αισθάνομαι ότι με κορόιδεψε. Κι ότι χωρίς να σκέφτεται τίποτα κοιτάει μόνο πως θα περάσει αυτός καλά. Το αν θα κουραστώ εγώ δεν τον ενδιαφέρει. Είναι λέει κουρασμένος και αυτό δεν έχει σχέση με τα άλλα που μου είχε πει, τώρα αν αυτό γίνεται πιστευτό........είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και επιπλέον δεν τον ενδιαφέρει λέει αν τον πιστεύω. Και λες κι εγώ δεν είμαι κουρασμένη! Αλλά δεν παρατάω παιδί και άντρα για να πάω να απλώσω την αρίδα μου στην εξοχή και να τον αφήσω να τα βγάλει πέρα μόνος του!! (γιατί και να τον άφηνα θα φόρτωνε το παιδί σε καμιά μάνα του και θα έβγαινε βόλτες).

 

Με όλα αυτά είμαι σίγουρη πλέον ότι δεν δίνει δεκάρα για μένα κι ότι απλά θέλει κι εμένα - το κορόιδο - και την διασκέδασή του. Μόνο που εγώ μ' αυτά και μ' αυτά αισθάνομαι τουλάχιστον προδωμένη απο τον άνθρωπο που νόμιζα ότι αγαπιόμασταν, είμαι πλέον σίγουρη ότι κοιτάζει μόνο τον εαυτούλη του και είμαι έτοιμη να κάνω αίτηση διαζυγίου.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 55
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tzoutzoula μου ούτε κι εγώ ξέρω πόσες φορές έχω πει κι εγώ τον δικό μου καλοπερασάκια και εαυτούλη... Δυστυχώς οι περισσότεροι άντρες πιστεύω ότι δεν έχουν ανεπτυγμένο το αίσθημα της ευθύνης που διακρίνει τις μητέρες. Νιώθουν (και μάλλον είναι τελικά...) πιο ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν. Μιλούσα χτες με μια φίλη για το ίδιο θέμα. Οι άντρες μας και θα βγούν για ποτάκι και την μπάλα τους θα πάνε να παίξουν, και τη βόλτα τους θα κάνουν... Ενώ οι μαμάδες είναι αλλιώς. Δεν αφήνουν εύκολα τα παιδιά τους για να βγουν μια βόλτα με μια φίλη. Σπάνια! Εγώ αυτό έχω πάθει. Βγαίνω με φίλους και έχω πάντα στο μυαλό μου τι κάνει το παιδί στο σπίτι, αν έφαγε, αν κλαίει κλπ. Ε μετά δεν έχω όρεξη να ξαναβγώ. Ναι, η φύση των ανδρών είναι διαφορετική. Είναι χαλαρότεροι και εμείς πιο αναλυτικές -ίσως και πιο υστερικές κάποιες φορές.

Το περασμένο ΣΚ ο άντρας μου ήταν Ερέτρια για ένα συνέδριο με τη δουλειά του. Με έπιασα να καταζηλεύω που όποτε με έπαιρνε ήταν με φίλους-συναδέλφους, ξέσκασε λίγο μακριά από το σπίτι, άλλαξε παραστάσεις. Και πιο πολύ ζήλεψα γιατί εγώ δεν ξέρω αν θα ξαναβρεθώ ποτέ σε αυτή τη θέση. Να φύγω λίγο από όλα! Δεν ξέρω καν αν θέλω. Δες λοιπόν αν το κύριο πρόβλημα σε αυτή τη φάση που περιγράφεις είναι μια ζήλια από τη μεριά σου, ένα αίσθημα αδικίας -ότι αυτός μπορεί να κάνει πράγματα που εσύ δεν μπορείς. Γιατί αν είναι αυτό, δεν σημαίνει πως είσαι κορόιδο και ότι δεν σ'αγαπάει. Είναι ότι αυτός έχει την πολυτέλεια να κάνει μια βόλτα μόνος του -και θα το κάνει. Η λύση με μαμά-πεθερά δεν είναι κακή. Μην το παίρνεις εγωιστικά. Και μην αναλύεις τόσο τα πράγματα. Αν είναι να χαλάσεις αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που δώσατε στη σχέση σας, κάντο για σπουδαίο λόγο.

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

 

53d74c016a.png

 

Together we stand, divided we fall...

Link to comment
Share on other sites

καταρχήν ηρέμησε..σίγουρα είσαι φορτισμένη αυτή τη στιγμή...έχετε ήδη κάνει ένα μεγάλο βήμα το λες και μόνη σου, διορθώθηκαν κάποια λάθη και ήρθε ηρεμία..μπράβο σας γι'αυτο..ξέρεις ότι δεν το καταφέρνουν πολύ...

αν δεν ήσασταν σε καλό δρόμο τα πράγματα θα χειροτερευαν και θα απομακρυνοσασταν...

να θυμάσαι ότι όλες οι καταστάσεις θελουν τον χρόνο τους για να επανέρθουν...

ίσως και να σας κάνει καλό να φύγει για 3 μέρες...δηλ. εγώ δεν το βρίσκω τόσο τραγικό....

Αλλά φυσικά μην φέρεις στο σπιτι μαμάδες, πεθερές κτλ. Μόνη σου με το παιδί και θα περάσετε υπέροχα..

 

υ.γ: προς το παρον σου γράφω λίγες σκόρπιες σκέψεις..θα επανέρθω γιατί ισως να μην καταλαβα κατι σωστα

rQGhp3.png
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ που μου απαντήσατε άμεσα κορίτσια, είμαι χάλια κυρίως γιατί δεν σκέφτεται το πρακτικό του θέματος. Εγώ θα ξυπνάω το πρωί και θα έχω να ταίσω τη μικρή, να την αλλάξω, να ετοιμαστώ για τη δουλειά μου, να πάω στη δουλειά και μετά να γυρίσω να φυλάξω μόνη μου τη μικρή ως το βράδυ. Να μαγειρέψω γιαυτή και για μένα γιατί κάνω και δίαιτα. Οι γιαγιάδες προτίνει να έρθει η μία το πρωί και η άλλη μεσημέρια ώσπου να έρθω εγώ απο τη δουλειά. Ε συγνώμη τώρα, είναι πρόγραμα αυτό? Αφενός μεν δεν είναι λογικό να πακετώσουμε και τις 2 γιαγιάδες για να πάει αυτός το τριημεράκι του, αφετέρου το παιδί θα λαλήσει με τέτοιο ανακατεμένο πρόγραμα. Για να μη μιλήσω για τη δικιά μου κούραση - που δεν τον ενδιαφέρει...

 

Και στο κάτω κάτω ρε παιδιά γιατί δε λέει να αφήσουμε το παιδί σε μια γιαγιά να πάμε μαζί κάπου τριήμερο? 'Εχουμε κάτι χρόνια να πάμε κάπου μόνοι μας κι αυτός θέλει να φύγει με τον ξάδερφο? Με χαλάει που είμαι σε δεύτερη μοίρα.. Εγώ κάνω πως και πως να περάσω κάποιες στιγμές μαζί του κι αυτός στα π@π@ρι@ του - συγνώμη για την έκφραση...Δεν ζηλεύω. Πικράινομαι που δεν με θέλει όπως εγώ αυτόν. Και ένιωσα πολύ ηλίθια γιατί όλον αυτόν τον καιρό έκανα προσπάθειες να είμαστε καλά για να μην σηκωθεί να φύγει, όλα έδειχναν ότι είμαστε καλά και δεν έχει την ανάγκη να φύγει μακρυά μας και αυτός τελικά σηκώνεται και φεύγει! Τσάμπα όλη αυτή η προσπάθεια δηλαδή? Οτι και να κάνω δεν είναι αρκετό για να νιώσει ευτυχισμένος και πλήρης κοντά μου?

Link to comment
Share on other sites

Προσπαθησε να μην το παιρνεις προσωπικα. Υπαρχουν αρκετοι ανθρωποι (αντρες κ γυναικες) οι οποιοι απλα δεν αντεχουν την πιεση της οικογενειας κ την κανουν με την πρωτη ευκαιρια..

Σε καταλαβαινω απολυτα παντως .. Κ εγω στη θεση σου θα ημουν εκτος εαυτου αν ερχοταν να με ενημερωσει (ουτε καν να ρωτησει) οτι θα φυγει για τριημερο με το φιλο του. Ιδιως αν εισαστε κ σε περιοδο που προσπαθητε να τα βρειτε κ να σωσετε το γαμο σας..

Γιατι δεν του προτεινεις να πατε καπου οι δυο σας αντι να παει μονος του?

Προσπαθησε να του εξηγησεις ηρεμα πως αισθανεσαι (αν κ εγω οταν νευριαζω μονο ηρεμα δεν μπορω να εξηγησω...) κ να του δωσεις να καταλαβει ποσο σε πειραξε η συμπεριφορα του. Στο κατω κατω, αν τωρα δεν εισαι σε θεση να μιλησετε δωσε τοπο στην οργη κ οταν επιστρεψει που θα εισαι πιο ηρεμη μιλατε.

Γιατι δεν παιρνεις το παιδι σου να πατε κ εσεις καπου για σκ? Εχει ωραιοτατα ξενοδοχεια κ κοντα στην Αθηνα κ χρεωσε τα στην καρτα του κυριου.. Εγω παντως ετσι θα εκανα.. Αν θελει αυτος να ξεκουραστει, το ιδιο θελετε κ εσεις. Θα εχει κ ζεστη λεει...

Γενικα εγω ειμαι υπερ του να χωριζουν οι ανθρωποι απο το να μενουν σε σχεσεις που δεν οδηγουν πουθενα. Το θεωρω καλυτερο κ για το παιδι κ για τη ψυχικη υγεια των γονιων. Κ μαλιστα πιστευω οσο γρηγοροτερα γινεται τοσο πιο ανωδυνο ειναι για ολους. Δε ξερω ακριβως τι προβληματα εχετε κ την ιστορια σας, αλλα για το συγκεκριμενο περιστατικο μαλλον νομιζω οτι μιλας επηρεασμενη απο τα νευρα σου. Προσπαθησε να ηρεμησεις κ σκεψου μετα αν θες να χωρισετε ή οχι. Αν νομιζεις οτι δεν παει αλλο, τοτε μαζι σου..Αλλα αν τα πατε καλυτερα...κ το να αλλαξει ο αλλος δεν ειναι ευκολο κ δεν γινεται απο τη μια μερα στην αλλη (αν γινει κ ποτε...). Αν πιστευεις οτι προσπαθει κ εχει κανει καποια προοδο, τοτε μηπως να δωσεις τοπο στην οργη κ να περιμενεις λιγο προτου ξεκινησεις το διαζυγιο? Δε ξερω κιολας.. Εσυ ξερεις μονο, δικια σου ειναι η ζωη, εσυ θα υποστεις τις συνεπειες, εσυ πρεπει να παρεις κ τις αποφασεις..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κατ΄αρχήν δεν θα φύγει ΣΚ αλλά καθημερινές, 3 μέρες. Το παιδί είναι μόνο 1,5 χρόνων και δεν οδηγώ, να το πάρω να πάω που? Αυτό αν έφευγε ΣΚ. Και μου είπε ότι θέλει να φύγει μόνος του, όχι να πάμε κάπου μαζί.

 

Το άλλο που λέει είναι ότι δεν μου το ανακοίνωσε, αλλά το είπε για να το συζητήσουμε κι εγώ φρίκαρα κι άρχισα να τσιτώνω και τα πήρε κι αυτός και απάντησε ανάλογα. Αλλά για μπήτε λίγο στη θέση μου, αν προσπαθούσατε να σώσετε το γάμο σας και το μόνο που είχε να σας πει κάποιος είναι ότι σκοπεύει να φύγει και άλλα σας έλεγε πριν λίγο καιρό και άλλα τώρα, πως θα αντιδρούσατε? "Ναι αγάπη μου αχ τι καλά που τα λες, έλα να σε εξυπηρετήσω να δούμε πως θα πας την εκδρομούλα σου"???? Ε οχι!! Πολλά ζητάει ο κύριος!

 

Τα προβλήματά μας ήταν ένα πρόβλημα υγείας δικό μου που μας έκλεισε για πολύ καιρό μέσα, η εγκυμοσύνη στο καπάκι και η αιώνια ασυνεννοησία μας.

 

Πάντως αν δεν άντεχε την πίεση της οικογένειας ας μην την έκανε. Αμα πια με τους ανώριμους!

Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς το ίδιο αντιμετώπισα προ διμήνου. Μάλιστα έφυγε από το σπίτι μία εβδομάδα για να σκεφτεί. Οι δικοί μου έγιναν τούρκοι και μου είπαν να σηκωθώ να φύγω γιατί πολλά έχω ανεχθεί κι αυτοί θα με στηρίξουν κλπ. Εγώ αποφάσισα να δώσω μία ευκαιρία αλλά αφού έκανα μια ξεκάθαρη κουβέντα. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα ηρέμησαν αρκετά αν και ακόμα είμαστε σε φάση προσαρμογής...Πάντως θαύματα μην περιμένεις εγώ ακόμα σχεδόν όλα μόνη μου τα κάνω. Πχ. μόλις γύρισα απ' τη δουλειά αυτή τη στιγμή μαγειρεύω, δουλεύω ε και χαλαρώνω και λίγο μαζί σας η αλήθεια. πριν 5 λεπτά με πήρε τηλέφωνο, δεν μπορώ να πω πήρε, να μου επι ότι τον πήρε ένας φίλος του να φάνε έξω!!! Οκ του λέω πήγαινε. Εγώ βέβαια αντί να βγάλω τα ρούχα μου, ακόμα τα φοράω της δουλειάς, έχασα το χρόνο μου να μαγειρεύω γιατί αν το ήξερα θα έτρωγα κάτι πρόχειρο. Απλά του είπα ότι το ίδο φαγητό θα το φάμε αύριο. οπότε ούτε γάτα, ούτε ζημιά!!!

Σε συμβουλεύω να ηρεμήσεις να σκεφτείς τί ζητάς και να το διεκδικήσεις ευθαρσώς. Η αλήθεια είναι ότι τελικά το βάρος της ανατροφής σχεδόν πάντα η γυναίκα το επωμίζεται οπότε αποδέξου το μέχρι ενός ορίου βέβαια μην καταντήσεις και ο μ........ς της υπόθεσης. να θυμάσαι πάντως ότι δεν είναι τυχαίο που ότι κι αν μας συμβεί φωνάζουμε πάντα μαμα.....Επλίζω η δική μου αντιμετώπιση να σε βοηθήσει στις αποφάσεις σου. Πάνω απόλα ψυχραιμία

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif
Link to comment
Share on other sites

Κοίτα, για να μην είμαι και άδικη ο δικός μου με βοηθάει πολύ με το παιδί, τα μοιραζόμαστε σε γενικές γραμμές και το φύλαγμα του παιδιού και τις δουλειές στο σπίτι. Αυτό που με χαλάει και το έγραψα παραπάνω αλλά δεν ξέρω αν έγινα σαφής, είναι ότι εγώ σκέφτομαι μόνο αυτόν και πως να περάσω όμορφα μαζί του και είναι η πρώτη μου προτεραιότητα ενώ αντίστοιχα η δική του συμπεριφορά μου δείχνει ότι με έχει σε δεύτερη μοίρα. Εγώ για να καταλάβεις δεν θα σκεφτόμουνα να φύγω μόνη μου με μια φίλη μου. Θα προτιμούσα να αφήναμε το παιδί σε μια γιαγιά και να φεύγαμε οι δυό μας. Ενώ αυτός δεν έχει κανένα πρόβλημα να φύγει και επίσης κανένα πρόβλημα να φύγω κι εγώ μόνη μου ή τουλάχιστον έτσι τον συμφέρει να λέει στην παρούσα φάση γιατί ξέρει ότι δεν θα το κάνω. Αισθάνομαι σαν να με έχει βαρεθεί και τα κάνει όλα απο υποχρέωση ρε παιδί μου.

 

Επίσης νιώθω μεγάλη κοροιδία να μου λέει ότι άμα είμαστε καλά δεν θα φύγει και να κάθομαι να προσπαθώ για μας και τελικά να φεύγει ούτως ή άλλως.

Link to comment
Share on other sites

Κατ΄αρχήν δεν θα φύγει ΣΚ αλλά καθημερινές, 3 μέρες. Το παιδί είναι μόνο 1,5 χρόνων και δεν οδηγώ, να το πάρω να πάω που? Αυτό αν έφευγε ΣΚ. Και μου είπε ότι θέλει να φύγει μόνος του, όχι να πάμε κάπου μαζί.

 

Το άλλο που λέει είναι ότι δεν μου το ανακοίνωσε, αλλά το είπε για να το συζητήσουμε κι εγώ φρίκαρα κι άρχισα να τσιτώνω και τα πήρε κι αυτός και απάντησε ανάλογα. Αλλά για μπήτε λίγο στη θέση μου, αν προσπαθούσατε να σώσετε το γάμο σας και το μόνο που είχε να σας πει κάποιος είναι ότι σκοπεύει να φύγει και άλλα σας έλεγε πριν λίγο καιρό και άλλα τώρα, πως θα αντιδρούσατε? "Ναι αγάπη μου αχ τι καλά που τα λες, έλα να σε εξυπηρετήσω να δούμε πως θα πας την εκδρομούλα σου"???? Ε οχι!! Πολλά ζητάει ο κύριος!

 

Τα προβλήματά μας ήταν ένα πρόβλημα υγείας δικό μου που μας έκλεισε για πολύ καιρό μέσα, η εγκυμοσύνη στο καπάκι και η αιώνια ασυνεννοησία μας.

 

Πάντως αν δεν άντεχε την πίεση της οικογένειας ας μην την έκανε. Αμα πια με τους ανώριμους!

 

τζουτζουκα μου καταρχην ηρεμησε ειναι απροβλεπτη η συμπεριφορα τους μερικες φορες εχεις δικιο.κοιτα εσυ να σαι καλα και το παιδακι σου αστον να παει την βολτα του και συ βεβαια μην κλειδωθεις μες στο σπιτι παρε το νινι σου και βουρ βολτες θα νιωσεις καλυτερα πηγιανε καμια βολτουλα πιες ενα καφε με την φιλη σου γενικα μην κατσεις σπιτι να στεναχωριεσαι.εχεις δικιο ειναι αδικο να προσπαθει μονο ο ενας.ισως κατσει και σκεφτει και ο αντρας σου καποια πραγματα.οπως και να χει οταν με το καλο γυρισει κατσε με ηρεμια και συζητησε μαζι του οτι σε απασχολει.

Nrdkp3.png
Link to comment
Share on other sites

Αυτό το άμα είμαστε καλά εμείς δεν με νοιάζει τίποτα ξέρεις πόσες φορές το έχω ακούσει???Επίσης ξέρεις πόσες φόρές σκέφτομαι αυτό που λές εσύ?Καλύτερα με εκείνον παρά με μιά φίλη μου? Τελικά μετά από άπειρες συζητήσεις κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν είναι αδιαφορία, είναι στη φύση τους έτσι και στο χαρακτήρα ορισμένων ανθρώπων. Αν νιώθεις ότι σε αγαπάει απλά αποδέξου το. Εγώ πολλές φορές ακούω τον δικό μου και κανονίζει μέρος, ώρα κλπ. και μετά βγαίνει από το δωμάτιο και με ρωτάει να πάω??? Του λέω τι με ρωτάς αφού κανόνισες ήδη...Κι αρχίζει τα μα και τα μου. Απλά θεωρώ ότι ίσως θα έπρεπε αυτό που εκφράζεις εδώ και με τον τρόπο που το εκφράζεις να το πεις και στον ίδιο.Μην περιμένεις θαύματα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Κι επίσης σκέψου ότι εσένα σε βοηθάει και στα διάφορα του σπιτιού. Εμένα όπως έγραψα σε άλλο θέμα δεν κάνει σχεδόν τίποτα. Στην αρχή θεωρούσα ότι αδιαφορεί τελικά κατέληξα ότι απλά έτσι έχει μάθει. Κι ένας άνθρωπος στα 40 του δύσκολα αλλάζει. Αρκεί να δεις έστω και μια μικρή βελτίωση. Κι αυτό πρόοδος είναι..

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

καταρχήν ηρέμησε..σίγουρα είσαι φορτισμένη αυτή τη στιγμή...έχετε ήδη κάνει ένα μεγάλο βήμα το λες και μόνη σου, διορθώθηκαν κάποια λάθη και ήρθε ηρεμία..μπράβο σας γι'αυτο..ξέρεις ότι δεν το καταφέρνουν πολύ...

αν δεν ήσασταν σε καλό δρόμο τα πράγματα θα χειροτερευαν και θα απομακρυνοσασταν...

να θυμάσαι ότι όλες οι καταστάσεις θελουν τον χρόνο τους για να επανέρθουν...

ίσως και να σας κάνει καλό να φύγει για 3 μέρες...δηλ. εγώ δεν το βρίσκω τόσο τραγικό....

Αλλά φυσικά μην φέρεις στο σπιτι μαμάδες, πεθερές κτλ. Μόνη σου με το παιδί και θα περάσετε υπέροχα..

 

υ.γ: προς το παρον σου γράφω λίγες σκόρπιες σκέψεις..θα επανέρθω γιατί ισως να μην καταλαβα κατι σωστα

 

Αυτο ακριβως. Δεν σημαινει οτι ενας αννθρωπος που παει καπου με εναν ξαδερφο-φιλο κλπ. παει για να στην φερει.

Ουτε αν νοιωθει τοσο πολυ την αναγκη να το κανει ειναι κακο.

Κακο θα ειναι αν το κανει εκεινος μονο και αν πχ νοιωσεις και εσυ οτι θες να το κανεις αρνηθει.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites

παλιά αυτό το σύνδρομο που μας περιγράφεις τζουτζουκα το είχα και γω και μαλιστα σε υπερβολικό βαθμό δεν τον άφηνα να παει μονος σχεδόν ποτέ και πουθενά ευτυχως τοτε δεν ειχα παιδί όμως δεν καταφερνα τιποτε αντιθετα μάλιστα .

τελικά μετα το παιδί αλλάξα τελειως δεν ξερω ίσως και να μεγάλωσα και χαλάρωσα τωρα σκεψου θετικά αν θες να σώσεις τον γάμο σου και να μην φύγει σίγουρα δεν είναι να μην φύγει για 3 μέρες στο χωρίο με έναν ξαδερφό σου!!!!!

το μικρό αυτό ταξιδάκι θα σας κανει καλό και στους δύο σας...θα μπορέσεις και συ να απολαύσεις το παιδάκι σου να πας βολτουλα να κανονίσεις με την κολλητή σου να πας καφεδάκι και τόοοοσα άλλα ....

εγώ οποτε είμαι στεναχωρημένη παω για ψώνια παίρνω τις φίλες μου την μπέμπα και βουρρρρρ στα μαγαζιά μετα παμε και για καφεδάκι και το βράδυ αφόυ κοιμήσω το νινι μου αράζω στο laptaki .

Φέτος το πάσχα για ΠΡΩΤΗ φορά απο τότε που παντρευτήκαμε εφυγα μόνη μου μαζί με την μπέμπα πήρα και τον αδερφό μου για παρέα και οδήγησα 400 χλ. και πήγα στους δικους μου τελικά εκεί που ήταν να ερθει μετα απο 3 μερες ο καλός μου δεν αντεξε και 1,5 μερούλα μετά ήταν εκει!!!!!!!!!!!!!!

το να παει καπιος μια φόρα το τοσο ενα μικρό ταξιδάκι για 2-3 μερουλες δεν ειναι και το τέλος του κόσμου ίσως και να σε τεστάρει ....αρκεί να το κανει μια στο τόσο και οχι συνέχεια .

Πες του να παει και να περάσει και όμορφα και μην το παίρνεις και τηλέφωνο να ηρεμήσει με πίεση κανεις δεν μένει σε εναν γάμο αστον να νοιώσει ελεύθερος και θα σε εκτιμήσει.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θεωρώ πως η τζουτζούκα έχει δίκιο. Δεν είναι θέμα ζήλιας ή ανασφάλειας. Είναι θέμα νοοτροπίας. Ή υπάρχει οικογένεια και ομαδικότητα ή όχι. Από την άλλη οι υστερίες και οι τσακωμοί δεν θα βοηθήσουν την κατάσταση. Οπότε τζουτζούκα, εκμεταλλεύσου το τριήμερο με το να σκεφτείς σοβαρά κάποια πράγματα. Από διάφορες δημοσιεύσεις σου και τόπικ που έχεις ανοίξει, κατάλαβα πως ο σύντροφός σου σε έχει στην τσίτα μονίμως. Αυτό είναι φοβερά ψυχοφθόρο, πόσο θα αντέξεις?

Grow up and get a life!

Link to comment
Share on other sites

Δεν τα εχω διαβασει ολα...αλλα για μενα...2 λυσεις υπηρχαν!!!

1) λες οκ αγαπη μου πηγαινε εσυ τωρα..γιατι την αλλη εβδ θα φυγω εγω και θα κρατησεις εσυ το μωρο μας....

2) οτι αυτο που νιωθεις οτι θες να πατε καπου μαζι του το ειπες?? Μηπως φευγει μονος επειδη νομιζει οτι εσυ δεν θες-μπορεις να πατε καπου...λογο μωρου? Μην θεωρεις οτι οι αντρες σκεφτονται οπως εμεις...το τι σκεφτεσαι εσυ..ειναι τελειως διαφορετικο απο αυτα που σκεφτεται αυτος...πιθανον να μιλησετε..και να παθετε πλακα...(εχουμε μια κακια συνηθεια να περιμενουμε να μας καταλαβουν..αλλα δεν ειναι ετσι τα πραγματα)

 

Και κατι αλλο που νιωθω..νομιζω οτι για πολλους λογους εχετε πιεστει και οι δυο και αντιδρατε διαφορετικα...οπως τον λες ανωριμο (μην μου θυμωσεις) βλεπω και σ εσενα ανωριμοτητα...οταν παντρευομαστε ..δεν πεταμε τοσο ευκολα την λεξη διαζυγιο..οταν απ αυτα που μας λες...δεν φαινεται καποιο σοβαρο προβλημα..ισως μια κριση ναι..ισως αυτη την στιγμη ζητατε διαφορετικα πραγματα..αλαλ δεν χωριζουμε τοσο ευκολα.(δεν λεω οτι διαφωνω μαζι σου η δεν θα θυμωνα κι εγω με κατι αναλογο...αλλα απ την αλλη αν αυτος το εχει αναγκη δεν ειναι ωραιο να καταπιεζουμε ο ενας τον αλλον...αυτα πιθανον θα τα ειχες δει πριν παντρευτειτε...)

Κατσε και μιλα του ηρεμα και ρωτησε τον μηπως θα ηταν πιο καλα να πηγαινατε τα δυο σας? να δεις τι θα σου πει?

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θεωρώ πως η τζουτζούκα έχει δίκιο. Δεν είναι θέμα ζήλιας ή ανασφάλειας. Είναι θέμα νοοτροπίας. Ή υπάρχει οικογένεια και ομαδικότητα ή όχι. Από την άλλη οι υστερίες και οι τσακωμοί δεν θα βοηθήσουν την κατάσταση. Οπότε τζουτζούκα, εκμεταλλεύσου το τριήμερο με το να σκεφτείς σοβαρά κάποια πράγματα. Από διάφορες δημοσιεύσεις σου και τόπικ που έχεις ανοίξει, κατάλαβα πως ο σύντροφός σου σε έχει στην τσίτα μονίμως. Αυτό είναι φοβερά ψυχοφθόρο, πόσο θα αντέξεις?

 

κι εγώ με αυτό συμφωνώ...το ζευγάρι πρέπει να είναι ζευγάρι και να κάνει πραγματα μαζί με ηρεμία και για τους γονεις και για το μωρό.κανείς δε μπορεί να ζει με προβλήματα για πολύ καιρό,δεν είναι ευτυχισμένος.

τώρα η φίλη μας είναι θυμωμένη γι αυτό και μιλάει έτσι.θέλει όμως ηρεμία η κατάσταση.αν θέλει να φύγει δε μπορεί να κάνει κάτι.

πάρε εσύ τις πρωτοβουλίες για να κάνετε πράγματα οι δυο σας.

εκεί θα δεις αν και κατά πόσο τα πράγματα είναι καλά και απ τις δύο πλευρες.

 

δε θεωρώ ότι το θέμα είναι να τον "αφήσεις" να πάει κάπου ή εσύ να "βγεις" με τις φίλες σου,με το μωρο,για καφέδες....όχι διαφωνώ με τις υπόλοιπες δεν είναι αυτό το πρόβλημα.

 

βάλτε πρόγραμμα κοινών δραστηριοτήτων και περάστε χρόνο μαζί με αλλά και χωρίς παιδι.

ο χρόνος δείχνει το πόσο μας ευχαριστεί ο άλλος

το πόσο μας είχε λείψει

το πόσο τον έχουμε ανάγκη

και μας αρέσει η παρέα του, μας διασκεδάζει

μας δίνει χαρά και ευτυχία.

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

συγγνωμη αλλα τι ειναι φοιτητης που θελει να παει βολτα με το φιλαρακι του να ξεδωσει;;; δηλαδη εσυ θα μπορουσες να κανεις το ιδιο, οποτε σου καπνισει και να του φερεις την πεθερα και τη μανα του να τον βοηθησουν;;;;

Και επειδη και εγω εχω κατι θεματακια αυτο τον καιρο βλεπω οτι υπαρχουν και χειροτερα, δυστυχως

εχω βαρεθει να ακουω την καραμελα οτι οι αντρες δεν εχουν το αισθημα της ευθυνης του παιδιου οπως οι γυναικες και οτι θελουν χρονο και οχι πιεση και πολλα αλλα τετοια που δεν ξερω ποιος τους τα περασε.

Εμενα αν μου ελεγε κατι τετοιο ειλικρινα, οταν γυρνουσε δεν θα εβρισκε ανοιχτη της πορτα ή θα εβρισκε σπιτι χωρις εμενα.

Να σε ρωτουσε και να συμφωνουσες καλως.

Και συγγνωμη, οταν πας για δουλεια το παιδι που παει; σπιτι με τη γιαγια μενει;

Δεν νομιζω οτι δεν θα τα καταφερνες και μονη σου μια χαρα απλα με ενοχλει που δεν σε ρωτησε, οτι και αν ειχε προηγηθει μεταξυ σας.

Θα πω οτι μου ειπε η elachl να κανεις οτι σου λεει η καρδια σου, να σκεφτεις τι θελεις και αν πραγματικα τον αγαπας γιατι αν τον αγαπας να προσπαθησεις οσο δεν παιρνει αλλα, ξερω οτι δεν θα το κανεις γιατι εισαι μητερα, να κανεις κατι αναλογο και εσυ, εστω για 1 μερα, σε ενα σπα ή μια βολτα καπου με τις φιλες σου να δω τι θα κανει.

Αχ, αχ, αχ τι να πω ρε παιδια...να πω οτι εχει και καμια πανσεληνο

κουραγιο

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Link to comment
Share on other sites

Πάντως αν πάει τελικά το 3ημερο, πές του να πάρει και το δικό μου μαζί, γιατί αν μείνει λίγο παραπάνω σπίτι, με κάτι θεματάκια που έχουμε και εμείς και μου τεντώνει τα ήδη τεντωμένα νεύρα μου, θα εγκλιματίσω και δε θα τον αναγνωρίσουν ούτε απο τα δόντια...

 

Ε, μα πια...

 

Σοβαρά τώρα...δεν είναι και τόσο κακό να πάει αφού το θέλει...προς Θεού, δεν δικαιολογούμε ΟΛΑ όσα θέλει!!!

 

Αλλά σκέψου ότι αν νοι΄βσει περιορισμένος και : ''δεν με άφησε να πάω..'', σαν να είναι το 12χρονο που δεν το άφησε η μαμάκα να πάει στα ηλεκτρονικά, εκτός ότι ενδεχομένως να στο κοπανάει νυχθημερόν, απο την άλλη τα πράγματα ίσως και να γίνουν χειρότερα...

 

Όσο μπορείς δείξε αδιαφορία...ένα ρεζουμέ απο όλα όσα σου απάντησαν τα κορίτσια, νομίζω ότι θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα...

 

Και μη ξεχάσει να πάρει και τον δικό μου,ε???

Link to comment
Share on other sites

ξέρετε τι θα χει πλάκα???

εκεί που ετοιμάζετε ο κάθε ταξιδευτής για να πάει να χαλαρώσει και να περάσει καλά

τσουπ δίπλα και το βαλιτσάκι του μπεμπέ με όλα τα συμπράγκαλα και το μωρό με ταξιδιωτική στολή δεμένο στο καρεκλάκι του!(και χωρίς πιπίλα για όλη τη διαδρομή!)

bonne voyage!!!!!!!!!!!!!!!!!!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Link to comment
Share on other sites

ξέρετε τι θα χει πλάκα???

εκεί που ετοιμάζετε ο κάθε ταξιδευτής για να πάει να χαλαρώσει και να περάσει καλά

τσουπ δίπλα και το βαλιτσάκι του μπεμπέ με όλα τα συμπράγκαλα και το μωρό με ταξιδιωτική στολή δεμένο στο καρεκλάκι του!(και χωρίς πιπίλα για όλη τη διαδρομή!)

bonne voyage!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

πολύ καλόοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-)

αν και γω προσωπικά δεν αφήνω την μπέμπα με τιποτε .....

και μαλιστα του το λέω συνεχώς ειναι δικιά μου η μπουμπούυυυυ

 

απλά θεωρώ ότι σε στον γάμο πρέπει να αισθάνονται και δύο όμορφα και να αισθάνονται ελεύθεροι τουλάχιστον εγώ προσωπικά όταν νοιώθω ότι καταπιεζομαι έστω και στο ελάχιστο γίνομαι πολύ χάλια και αντιδρώ άσκημα σε υπερβολικό βαθμό.

το να παει καποιος ενα τριήμερο με εναν ξάδερφο στο χωριό δεν το βλέπω και τόοοοσο κακό βρε κορίτσια, ιδιαίτερα αν εχει περάσει κατι το δύσκολο τελευταία.

αλλα το ξαναείπα να μην γίνεται συχνά για μία φορά όμως στο τόσο δεν ειναι και θεμα βέβαια και παλι ο καθένας γνωρίζει την σχέση του καλύτερα.

 

αλλά και κάτι τελευταίο όποιος και να εκθέση ενα πρόβλημα παντα οι περισσότερες συμβουλές ειναι υπέρ του χωρισμού.....λίγες ειναι υπερ του να βρεθεί μια λύση ......

ο χωρισμος ας είναι πάντα ή έσχατη των εσχάτων λύση διότι ίσως φαντάζει η πιο εύκολή αφήνει όμως μεγάλες πληγές μεσα μας σε όλα τα μέλη της οικογένειας....και το πιο ασκημο το περνανε τα παιδιά .

Link to comment
Share on other sites

ξέρετε τι θα χει πλάκα???

εκεί που ετοιμάζετε ο κάθε ταξιδευτής για να πάει να χαλαρώσει και να περάσει καλά

τσουπ δίπλα και το βαλιτσάκι του μπεμπέ με όλα τα συμπράγκαλα και το μωρό με ταξιδιωτική στολή δεμένο στο καρεκλάκι του!(και χωρίς πιπίλα για όλη τη διαδρομή!)

bonne voyage!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Δεν εχω πει ποτε στον σζγ "οχι δεν θα πας". Δεν θεωρω οτι το κανω υποταγμενα. Το κανω με την αισθηση της ελευθεριας και του οτι ξερω οτι δεν θελω ποτε να μου το κανει.

Δεν μπορω τις σιαμαιες σχεσεις , δεν μπορω το "ολα μαζι'. Ειχα και ζωη πριν (φιλες) που ειναι σημαντικο κοματι της ζωης μου.

Τον αγαπαω, τον λατρευω αλλα θελω να μπορω να κανω κατι μονο με τις φιλες μου σαν γυναικοπαρεα. Θελω να νοιωθω για παντα εφηβη και δεν πιστευω οτι ειναι κακο. Θελω να ξερω οτι την στιγμη που ειμαι ετοιμη να κανω μπαμ μπορω να πω παω εκει να επανελθει το μυαλο μου στην θεση του. Και οτι εκεινος θα ειναι εκει να καλυψει το κενο.

Το κανω σπανια αλλα μου φτανει που ξερω πως οταν το νοιωσω σαν απολυτη αναγκη μπορω. Και γι αυτο τον αγαπαω και δεν θα του στερησω ποτε το δικαιωμα να το εχει και εκεινος.

Δεν μιλαμε για καταχρηση, για αδιαφορια προς τον αλλο. Ουτε φευγω να βρω γκ....! Αν σεβομουν μονο εγω αυτη την αναγκη του .... σιγουρα θα ηταν αλλο θεμα.

tzoutzouka σου εχει δειξει πως θα σε εμποδιζε καποια στιγμη που το νοιωσεις να κανεις το ιδιο?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνησω με ολους. Κ αυτο γιατι απλουστατα η καθε μια εχει δικιο. Ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του πιστευω κ τις δικες του αναγκες. Αυτο που για μενα ειναι απαραδεκτο, για εσενα μπορει να ειναι φυσιολογικο. Κ επισης για μενα μπορει να ειναι πιο σημαντικο κατι, για σενα κατι αλλο. Σε αυτα τα θεματα δε νομιζω οτι υπαρχει σωστο κ λαθος. Ο καθε ανθρωπος κανει απλα οτι νομιζει καλυτερο.

Αν μιλησω προσωπικα, το να μη με καλυπτει συναισθηματικα η σχεση μου για εμενα ειναι πολυ σημαντικο. Δεν μου ειναι αρκετο να ειμαι με καποιον απλα για να εχει ενα πατερα το παιδι μου. Αν εγω δεν ειμαι εγω καλα, απλα δε μπορω να λειτουργησω, ειμαι μεσα στα νευρα κ νιωθω χαλια. Γιαυτο θα προτιμουσα μακρυα κ αγαπημενοι, κ ακομα κ για το παιδι νομιζω θα ειναι καλυτερα να εχει δυο ευτυχισμενους κ ηρεμους γονεις, παρα να ζει σε συνεχεις εντασεις κ φασαριες..

Απο τη στιγμη που ειμαι ζευγαρι με καποιον νομιζω οτι ειμαστε ΜΑΖΙ σε ΟΛΑ. Κ στα ασχημα, κ στα δυσκολα, κ στη διασκεδαση κ στη χαλαρωση. Κ οχι επειδη πρεπει να ειμαστε ετσι, αλλα επειδη κ οι δυο το θελουμε κ δεν μπορουμε χωρια..Το να μου πει σηκωνομαι κ φευγω γιατι δεν μπορω αλλο θα ηταν για εμενα οτι πιο ασχημο θα μπορουσε να μου κανει. Απο την αλλη βεβαια ξερω ζευγαρια που το θεωρουν πολυ φυσιολογικο να εχουν κ χωριστες ζωες κ γιαυτους δουλευει αυτο το συστημα μια χαρα. Γιαυτο κ λεω οτι εξαρταται απο τις αποψεις που εχει ο καθε ανθρωπος..

Το σημαντικο εινια να ειμαστε καλα με τις επιλογες μας κ να μπορουμε να ζουμε με αυτες.

Γιαυτο εγω δε σου λεω τι να κανεις, απλα σου λεω κανε οτι νομιζεις για να εισαι εσυ καλα, ωστε να μπορεσεις να εισαι κ καλη μανουλα στην κορη σου. Κ απλα να ξερεις οτι κανεις δε χανεται κ βεβαια κανεις δεν αλλαζει σε αυτες τις ηλικιες..

Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια καλημέρα! Δεν εγραψα το ΣΚ γιατί ιντερνετ έχω μόνο στη δουλειά. Λοιπόν μιλήσαμε με τον δικό μου ΗΡΕΜΑ. Μου είπε ότι κατ' αρχήν δεν θα έκανε κάτι χωρίς συννενόηση με μένα και ευχαρίστως να συνεννοηθούμε για τα πάντα. Αλλά έτσι που νευρίασα δεν πρόλαβε να μου το πει. Μου είπε ότι το Πάσχα ήθελε πολύ να πάμε όλοι μαζί στο χωριό του και έσκασε που δεν πήγαμε και γιαυτό θέλει να πάει τώρα. Δέχτηκε να ακολουθήσουμε το πρόγραμα που βολεύει εμένα όσον αφορά τις γιαγιάδες και τη φύλαξη του παιδιού και επίσης να φύγει Τρίτη πρωί την ώρα που βολεύει εμένα για να μη φάω όλο το πακέτο του ταίσματος και του αλλάγματος. Οσο για το να πάμε κάπου μαζί του είπα ότι με πειράζει που δεν προτείνει τίποτα σχετικό και είπε το επόμενο ΣΚ να κανονίσω να πάμε κάπου και μαζί και ότι μέχρι τώρα δεν έλεγε τίποτα γιατί δεν του πλήρωναν κάτι έξτρα χρήματα απο τη δουλειά και ζοριζόταν οικονομικά. Τώρα για όσες ρωτήσατε αν έχει πρόβλημα να πάω εγώ κάπου με φίλες μου, όχι, δεν έχει. Και δεν το κάνει συχνά, μια φορά το χρόνο μπορεί να φύγει για να πάει στο χωριό. Γενικά δεν εισπράτω αδιαφορία, ναι τα προβλήματά μας τα είχαμε αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι αδιάφορος γιατί θα ήμουνα άδικη.

 

Μάλλον εγώ έχω ένα θέμα, το σκεφτόμουνα το ΣΚ και το σκέφτομαι γενικά. Δεν θέλω να κάνει τίποτα μόνος του, όχι γιατί έχω ανασφάλεια αλλά γιατί εγώ δεν διανοούμαι να είμαστε χωριστά. Την έχω δει ομαδικά τη φάση και με πειράζει που θέλει έστω και 3 μέρες να πάει κάπου μόνος του, αυτή είναι η αλήθεια. Με πειράζει που εμένα μου λείπει κάθε στιγμή κι αυτουνού του γάιδαρου δεν ξέρω αν θα του λείψω. Ίσως όλα αυτά να είναι υπερβολικά αλλά έτσι νιώθω, πέστε το εξάρτηση, πεστε το ανασφάλεια, ίσως κι εμένα να μην μου έχει τύχει να θελήσω τόσο πολύ να φύγω με μια φίλη - είναι και όλες αγκιστρωμένες εδώ για διάφορους λόγους.. με σκέφτομαι και στο σπίτι μόνη μου το βράδυ να μην έχω έναν άνθρωπο να μιλήσω και μου τη βιδώνει.

 

Είναι πολύ άσχημη η κατάστασή μου γιατρέ μου???

Link to comment
Share on other sites

Πολυ χαιρομαι που τα βρηκατε,,, Η αληθεια ειναι οτι αρκετες φορες εμεις οι γυναικες φορτωνουμε κ ενεργουμε εν βρασμω... Αλλα οχι οτι δε μας δινουν κ αφορμες...

Σε καταλαβαινω παντως που λες οτι δε θες να κανει τιποτα μονος του. Κ εγω θελω ετσι να νιωθω οτι εχει πληρη εξαρτηση απο εμενα... να αισθανομαστε απαραιτητες κ μετα βεβαια οταν το κανουν αυτο να τους λεμε κ πως μας πριζουν συνεχεια κ να μας αφησουν κ ησυχες λιγο..

Παντως καλα εκανες κ νευριασες, γιατι ασχετα απο ολα καλο ειναι να τους εχουμε κ στην τσιτα που κ που κ να φοβουνται λιγο κ καμια αντιδραση μας..

Οσο για να μην εισαι μονη σου γιατι δεν καλες κ καμια φιλη σου σπιτι για καφε, αν εχει κ κανα παιδακι να παιξουν κ τα μικρα να τα πειτε κ να θαψετε τους αντρες με την ησυχια σας???

Link to comment
Share on other sites

Απο τη στιγμη που ειμαι ζευγαρι με καποιον νομιζω οτι ειμαστε ΜΑΖΙ σε ΟΛΑ. Κ στα ασχημα, κ στα δυσκολα, κ στη διασκεδαση κ στη χαλαρωση. Κ οχι επειδη πρεπει να ειμαστε ετσι, αλλα επειδη κ οι δυο το θελουμε κ δεν μπορουμε χωρια..Το να μου πει σηκωνομαι κ φευγω γιατι δεν μπορω αλλο θα ηταν για εμενα οτι πιο ασχημο θα μπορουσε να μου κανει. Απο την αλλη βεβαια ξερω ζευγαρια που το θεωρουν πολυ φυσιολογικο να εχουν κ χωριστες ζωες κ γιαυτους δουλευει αυτο το συστημα μια χαρα.

 

Συγνωμη γι αυτο που θα πω..... και χωρις παρεξηγηση .... αλλα εχεις πιασει τα ακρα. Υπαρχει και η μεση (την οποια παντα λατρευα και λατρευω) :-D:-D

Υπαρχουν και τα ζευγαρια που ναι σε αγαπαω, σε λατρευω αλλα θελω τον χωρο μου . Χωρις να πρεπει απολυτα να τον κανω κατι. Θελω τον δικο μου χρονο να παω κομωτηριο, να παω σε ενα σπα (ε ρε σουμπιντι εφευγα για ενα τετοιο τωρα) να πω τα παραπονα μου για σενα στις φιλες μου :lol::lol:, και τοσα αλλα .Και μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι ειναι μια αγαπη που ζει επειδη το νοιωθει και το θελει. (μετα απο 18 χρονια μαζι μπορω να το πω σαν εμπειρια:wink:)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...