Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κουρτινόξυλα

Recommended Posts

Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο οικονομικό μαγαζί για κουρτινόξυλα στην Αθήνα? Δε μιλάω μόνο για παιδικά αλλά για όλο το σπίτι. Ευχαριστώ...:D

Διαφημίσεις

εγω στο παιδικό, την κρεββατοκάμαρα και στο γραφείο του άνδρα μου εχω πάρει κουρτινόξυλα απο το ικεα. Τα έχω σε inox απόχρωση αλλα εχει και ασπρα και ξύλινα νομιζω. Ειναι πολυ φθηνά και δειχνουν μια χαρά

antigoni84, σε όσα σπίτια έχω πάει δεν έχω δει να έχουν κουρτινάκια. Τώρα, αν είναι δικό σου το σπίτι και θέλεις, γιατί να μη βάλεις?

Ως προς το θέμα τώρα, θα ήθελα κάποια άλλη πρόταση εκτός από ΙΚΕΑ και ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ...

• 2 weeks later...

Δες αυτο το site http://www.toprod.gr

Απο εκει πηρα για ολο το σπιτι (με 200-250 ευρω ξεμπερδεψα) και τωρα θα ξαναπαω για το παιδικο δωματιο.

Ειναι πολυ εξυπηρετικοι, αλλα στην ουσια δεν ειναι μαγαζι ειναι μια βιομηχανια.

Και εμεις οταν πηγαμε δεν μας γεμιζε το ματι αλλα τελικα αξιζε τον κοπο.

Περιμενω εντυπωσεις

LKcZp2.png 3bjwp3.png

Διαφημίσεις

• 11 months later...

Καλησπέρα σε όλους! Πρόκειται να μετακομίσω σε δικό μου σπίτι στην Αθήνα αλλά επειδή είναι καινούριο δεν έχει κουρτινόξυλα. Ξέρει κάποιος πού μπορώ να βρω οικονομικά γιατί είναι πολλά τα κουρτινόξυλα που χρειάζομαι και τα οικονομικά μας πολύ περιορισμένα?

Τα ζουζούνια μου είναι γλύκα, είναι τρέλα!

η βιομεταλ εχει βγαλει κουρτινιξυλα απλο ακρο σε φ25 με πολυ πολυ λογικες τιμες!

ψαξε το!

τα ματια σου η ζωη μας ολη

• 1 year later...

Της VIOMETALE κουρτινοξυλα & πομολα & αξεσουαρ τζακιου αγορασα & εγω. Εχουν πολυ οικονομικες τιμες & ειναι & ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!!

Για κουρτινοξυλα αγορασα απο τη σειρα VIOMETALE "SCANDAL LINE"

Πρωτα μπηκα στο site & πηγα διαβασμενη. WWW.VIOMETALE.GR

Διαφημίσεις

Επίσης, μπορείς να βάλεις απλούς σιδηρόδρομους, υπάρχουν πλέον σε πάρα πολλά χρώματα και κάνουν κάτι σαν 6-10 ευρώ, αν θυμάμαι καλά.

Εχω βάλει στα υπνοδωμάτια των παιδιών και δεν φαίνονται καθόλου, είναι στο ίδιο χρώμα με τους τοίχους...

εχω παει αλλά δεν εχουν τετοια που θέλω.Αυτά που θέλω εγώ λέγονται μετώπες-κορνίζες σκαλιστες ή πατιναρισμένες και θέλω να βρω την πηγή που τα φτιάχνει ή τα εισάγει

Διαφημίσεις

Αχ! Κατάλαβα τι θέλεις!! Να σου πω την αλήθεια στο σπίτι που ανακαίνισα, πέταξα τις παλιές μετόπες θέλοντας να τις ανανεώσω! Όταν όμως βγήκα στη γύρα για αναζήτησ μετόπης απελπίστηκα από τις τιμές!! Μετάνιωσα που τις πέταξα και τελικά αναγκάστηκα να αγοράσω καινούρια κουρτινόξυλα!!!:(:(

Δεν βρήκα καμιά λογική τιμή στο συγκεκριμένο είδος... ελπίζω να βρεις κάτι, μιας και εγώ δεν είχα και πολύ χρόνο για ψάξιμο!!

neogenitaki, καλησπέρα!!!

Κουρτινόξυλα, πονεμένη ιστορία:rolleyes:. Βλέπεις ήθελα κι εγώ στο καινούργιο σπίτι, αυτό που γράφεις, κουρτινόξυλα-μετώπες. Είναι τέλεια, πολύ ραφιναρισμένα.

Κοίταξα πολύ κι Αθήνα κέντρο (υπάρχει ένα στην Αιόλου, πολύ καλό, αλλά ακριβό για το δικό μου πορτοφόλι) και στην περιοχή που είμαι τώρα (βλ. Ανατολική Αττική). Εάν σε εξυπηρετεί, υπάρχει ένα κατάστημα από το οποίο αγοράσαμε εμείς κουρτινόξυλα. Είναι στη Λ. Καραμανλή (νομίζω ότι έτσι λέγεται :oops:), λίγο πριν το super market του Γέγου.

Για 4 μπαλκονόπορτες κι ένα παράθυρο κουζίνας, μαζί με την τοποθέτηση πήγαν όλα 255 ευρώ.

neogenitaki, καλησπέρα!!!

Κουρτινόξυλα, πονεμένη ιστορία:rolleyes:. Βλέπεις ήθελα κι εγώ στο καινούργιο σπίτι, αυτό που γράφεις, κουρτινόξυλα-μετώπες. Είναι τέλεια, πολύ ραφιναρισμένα.

Κοίταξα πολύ κι Αθήνα κέντρο (υπάρχει ένα στην Αιόλου, πολύ καλό, αλλά ακριβό για το δικό μου πορτοφόλι) και στην περιοχή που είμαι τώρα (βλ. Ανατολική Αττική). Εάν σε εξυπηρετεί, υπάρχει ένα κατάστημα από το οποίο αγοράσαμε εμείς κουρτινόξυλα. Είναι στη Λ. Καραμανλή (νομίζω ότι έτσι λέγεται :oops:), λίγο πριν το super market του Γέγου.

Για 4 μπαλκονόπορτες κι ένα παράθυρο κουζίνας, μαζί με την τοποθέτηση πήγαν όλα 255 ευρώ.

πολύ καλή τιμή!κουρτινόξυλα μετώπες ήταν;;είχαν μέσα διπλο μηχανισμό;;μήπως ήταν και πατιναρισμένα χρυσά ή ασημένια ή ασημόχρυσα όπως τα θέλω εγώ;;

Αναφερω ξανα, μπειτε στο site της VIOMETALE. Πολυ μεγαλη ποικιλια & πολυ καλες τιμες. Νομιζω εχει μετωπες αλλα σε ΙΝΟΧ & οχι σε κλασικη βαφη.

Γιατι δεν τους παιρνεις τηλ. να δεις εαν πουλανε απευθειας?

πολύ καλή τιμή!κουρτινόξυλα μετώπες ήταν;;είχαν μέσα διπλο μηχανισμό;;μήπως ήταν και πατιναρισμένα χρυσά ή ασημένια ή ασημόχρυσα όπως τα θέλω εγώ;;

Ναι, είναι κουρτινόξυλα μετώπες. Για να καταλάβεις είναι αυτά που είχαν παλιά στα σπίτια. Νομίζω ότι μιλάμε για τα ίδια. Έχει αρκετά σχέδια, για να διαλέξεις. Αυτά που αγοράσα, είναι από ξύλο κερασιάς με ένα ελαφρύ σχέδιο στο τελείωμα, φαντάσου σαν ζιγκ-ζαγκ. Το κουρτινόξυλο του σαλονιού είναι πάλι από ξύλο κερασιάς με αρκετό σκάλισμα, περίπου σαν αμπελόφυλλα, για να ταιριάζει με το τραπέζι της τραπεζαρίας.

Ασημένια, ασημοχρυσα, χρυσά δεν θυμάμαι, εάν έχει, γιατί έψαχνα μόνο ξύλο. Εάν θέλεις, να βρω το τηλέφωνό του και να στο δώσω, να ρωτήσεις.

Για το διπλό μηχανισμό, νομίζω ότι εννοείς διπλή σειρά για κουρτίνες, δηλαδή δύο σειρές με θηλάκια για τις κουρτίνες. Ναι, έτσι είναι. Κι είναι κάτι που ζήτησα από την αρχή.

Ό,τι άλλο θέλεις, πες μου.

• 1 month later...