Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξενυχτης?

mimika

Σε ποια ηλικα βαλατε τα μικρα σας στα δωματια τους?  

756

1. 1. Σε ποια ηλικα βαλατε τα μικρα σας στα δωματια τους?

• 0-3 μηνων
    • 3-6 μηνων
    • 6-12 μηνων
    • 12-18 μηνων
    • 18-24 μηνων
    • 2-3 ετων
      0
    • 3 ετων και πανω

Recommended Posts

Το μωρο μου κοιμαται ολη νυχτα απο 2 μηνων περιπου. Ολο αυτο το διαστημα τον ειχαμε μαζι μας στο δωματιο μας σε πορτ μπεμπε και καμια φορα κι αγκαλιτσα στο κρεββατι μας. (ειναι και τεραστιο και απλωνοταν κιολας ο κυριος!)

Απο το Σαββατο τον εβαλα στο δωματιο του και ξυπναει απο 2 εως 5 φορες τη νυχτα και θελει κουβεντα ή γαλα!

Οταν εκανα το λαθος να κοιμηθουμε αγκαλια μετα το ταισμα προχθες (ημουν κομματια ποσο να αντεξω?) κοιμηθηκε ησυχος μεχρι το πρωι. Θελω να αποφυγω τα πισωγυρισματα.

Παρολο που παιρναμε αρκετη ωρα στο δωματιο του ολη μερα μαλλον δεν μπορει να μας αποχωριστει στον υπνο, γιατι εχει συνηθισει. Εχθες κοιμοταν στην αγκαλια μου και μολις τον αφηνα οσο πιο απαλα γινοταν, ξυπναγε.

Ξερω οτι ειναι απο τη μεταβαση και θα το συνηθισει αλλα ποσο καιρο λετε να μας παρει? Ειμαι ηδη κομματακια γιατι δεν πολυκοιμαται τη μερα οποτε δεν υπαρχει καθολου κενο για ξεκουραση!

Διαφημίσεις

Τον μικρό μου (που είναι και πιο φρέσκος) τον κοίμηζα στο δωμάτιό του, στο κρεβατάκι του από την πρώτη νύχτα που τον φέραμε σπίτι. απλά για 40 μέρες κοιμόμουν κι εγώ στο ίδιο δωμάτιο αλλά στον καναπέ... Από τη στιγμή που σταμάτησε να τρώει το βράδυ (γύρω στις 40 μέρες) έφυγα κι εγώ και γύρισα στο δωμάτιό μας...

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

εμεις τον βαλαμε στο δωματιο του οταν εγινε 14 μηνων,και ξυπναγε μονο 1 φορα το βραδυ,αλλα τους 3-4 τελευταιους μηνες κοιμομαστε ολοι μαζι στο κρεββατι... :lol:

Εμένα πάντα κοιμόταν στο δωμάτιο του (και εμείς απο δίπλα) αλλά μετά τους 3 μήνες τον άφηνα και λίγο μόνο του - δηλ εμείς κοιμόμασταν στο δωματιό μας και το βράδυ όταν ξύπναγε, πήγαινα για να τον ταϊσω. Κάποια στιγμή σταμάτησε να ξυπνάει οπότε κοιμόμασταν μέχρι 6 το πρωϊ. Μετά τους 5 μήνες έχασα τη μπάλα γιατί άρχισε να ξυπνάει συνέχεια...

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

Εμείς μέχρι τους 3 1/2 μήνες στο κρεβάτι μας (το καλάθι δεν το ήθελε με τίποτα και δεν ήθελα να πάει μόνος του στο δικό του για να τον παρακολουθώ και να διευκολύνομαι με τους συχνούς θηλασμούς) και μετά τους 3 1/2 στο δικό του (με διαλείμματα στο ενδιάμεσο της νύχτας για να τον θηλάσω) :D

mimika μου στην αρχή είναι λίγο δύσκολα μέχρι να προσαρμοστεί. Σε εκείνη τη φάση της "μετάβασης" εμάς κοιμόταν στο στήθος και μόλις τον βάζαμε στο κρεβάτι του ξυπνούσε, αλλά μια, δυο, τρεις προσπάθειες στο τέλος νύσταζε και αυτός τόσο πολύ (και εμείς επίσης :D ) που τελικά κοιμόταν... λίγο υπομονή θέλει, δεν παίρνει τόσο πολύ όσο φαίνεται πάντως... :wink:

Διαφημίσεις

Τη δικιά μας τη βάλαμε στο δωμάτιό της όταν έκλεισε τις 40 ημέρες. Αρχικά ξύπναγε κατά τις 06:00. Ένα μήνα μετά όμως κοιμόταν πολλές φορές απο τις 23:00 μέχρι τις 10:00 χωρίς να ξυπνάει ενδιάμεσα. Τώρα την βάζω για ύπνο στις 22:00, ξυπνάει κατά τις 23:30 και ξανακοιμάται στις 00:00 ή και αργότερα και το πρωί την ξυπνάω στις 08:00.

Εμεις την βαλαμε μετα τις 40 ημερες στο κρεβατι της αλλα επειδη παρουσιασε παλινδρομηση και πνιγοταν την ξαναπηραμε στο δωματιο μας με το πορτ μπεμπε μεχρι τους 3 1/2 μηνες. Μετα στο κρεβατακι της!!!!!

4 μηνών πήγε στο κρεβατάκι της...βέβαια μαζί της πήγα κι εγώ σε καναπέ κρεβάτι δίπλα σχεδόν στην κούνια της...κι ακόμη εκεί κοιμάμαι...έχω αφήσει τον μπαμπά μας μόνο του κι όλο παραπονιέται αλλά τι να κάνω...είπαμε "ξυπνάει ανά μία ώρα τη νύχτα να θηλάσει"-υπάρχει και σχετική δημοσίευση-αν δε κοιμηθώ μαζί της θα με φάει το πέρα-δώθε..

άσε που τώρα λόγω της οδοντοφυίας μπορεί να ξυπνάμε κι ανα 20 λεπτο....

περαστικά μας :!: Λέτε το 2008 να μπορέσω να κοιμηθώ καμμιά νύχτα;;;περίεργο θα μου φανεί αν ποτέ συμβεί πάντως... :lol::lol::lol:

Α και να μην το ματιασω εχθες ξυπνησε μονο μια φορα στις 4.30 εφαγε και κοιμηθηκε ξανα μεχρι τις 10.30 οποτε κοιμηθηκα κι εγω λιγακι!

Αντε να δουμε γιατι εχουμε και δοντια μπροστα μας, εχουν ασπρισει τα κατω ουλα μας και ξυνομαστε αλλα δεν γκρινιαζουμε ακομα! :wink:

Φτου φτου φτου φτου............

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
Τον μικρό μου (που είναι και πιο φρέσκος) τον κοίμηζα στο δωμάτιό του, στο κρεβατάκι του από την πρώτη νύχτα που τον φέραμε σπίτι. απλά για 40 μέρες κοιμόμουν κι εγώ στο ίδιο δωμάτιο αλλά στον καναπέ... Από τη στιγμή που σταμάτησε να τρώει το βράδυ (γύρω στις 40 μέρες) έφυγα κι εγώ και γύρισα στο δωμάτιό μας...

Ακριβως ετσι κι εμις μονο που τον πρωτο μηνα τον ειχα στο πορτ μπεμπε.Μετα λιγο πριν σταματησει και να ξυπναει τον εβαλα στο κρεβατακι του.Και τωρα με τα δοντια του που αρχισε και ξυπνουσε καμια φορα τα βραδια δεν τον πηρα ποτε στο κρεβατι μας γιατι δε θελω να ξεσυνηθισει το κρεβατακι του.Νομιζω mimika μου οτι ειναι θεμα χρονου να προσαρμοστει.Ειναι μεγαλος σχετικα και καταλαβαινει πλεον την αλλαγη.Καντε λιγο υπομονη...

bxBwp2.png EgDTp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Για να επανελθω τωρα πια κοιμαται μονος του ολη νυχτα αλλα με μια μπλουζα μου μαζι να μυριζει μανουλα.

Μαλιστα οταν ξεμυριζει αρχιζει να ξυπναει και αλλαζουμε.

Επισης προχθες κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα στη μαμα μου και το επομενο βραδυ στο κρεββατι του εκανε διαφορα.

Μου ειπανε να του το κοψω αλλα δεν βλεπω το λογο ακομα.

Δεν θελω να τον βομβαρδισω με πειραματα. Σιγα σιγα ολα θα γινουν.

Μην του πεσουν οοοολα μαζεμενα...

Αφηστε που βλεπει και ονειρα και πεταγεται το καημενουλι μου. :cry:

• 2 months later...

Ο Στάθης πήγε στο δωμάτιο του 40 ημερών. Υπήρξε ένα πολύ "εύκολο" μωράκι και ποτέ δε στερηθήκαμε τον ύπνο μας. Ξύπναγε τον ταίζαμε και αμέσως ύπνο. Σήμερα αρνείται να κοιμηθεί οπουδήποτε αλλού εκτός απο το κρεβάτι του εκτός και αν είναι αδιάθετος όπου έχω ένα καναπέ στο δωμάτιο του και κοιμάμαι μαζί του για να τον προσέχω.

Διαφημίσεις

Ο Κωνσταντινος κοιμηθηκε απο την αρχη σε δικο του κρεββατι , τους 2 πρωτους μηνες στο δωματιο μας και μετα τον πηγαμε στο δικο του δωματιο . Κοιμηθηκε ολο το βραδυ 2,5 μηνων αλλα απο τοτε περασαμε απο διαφορετικες φασεις μεχρι να καθιερωσει ενα προγραμμα . Γυρω στον 7-8 μηνα ειχε αρχησει να ξυπναει μεσα στη νυχτα για παιχνιδια κτλ κτλ . Ομως απο τοτε που εκλεισε το 11ο μηνα και παλι κοιμαται ολο το βραδυ κανονικα . Απλως δεν ειναι πολυ του υπνου και 7.00 το πρωι ειναι στο ποδι , ε αυτο δεν ειναι προβλημα ετσι και αλλιως και εγω δεν ειμαι του υπνου οποτε δεν εχουμε προβλημα . Στο κρεββατι μας εχει κοιμηθει μονο κανα μεσημερι η κανα πρωινο που θα ξυπνησει και θα τον φερουμε στο δικο μας κρεββατι για να παιξουμε η για να δει τηλεοραση δηλ διαφημισεις .

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...