Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ?

mamakoula

Recommended Posts

καλημέρα σας μετά από πολύ καιρό!Μου έλειψε το forum αλλά που καιρός...........Τέλος πάντων. Θέλω τη γνώμη σας γιατί έχω πρόβλημα με τη νόνα της μικρής μου. Συνοπτικά σας αναφέρω ότι όταν ήμουν έγκυος και στο κρεβάτι παρακαλώ ένα μεσημέρι ο άντρας μου βγήκε με ένα πολύ φιλικό ζευγάρι για φαγητό και πάνω στην κουβέντα με παίρνουν τηλέφωνο και μου ανακοινώνουν ότι η φίλη μας του πρότεινε να βαφτίσει το μπεμπολίνι μας όταν με το καλό γεννηθεί. Το βρήκα πολύ καλή και τιμητική ιδέα ευχαρίστησα πολύ και το κλείσαμε. Το θέμα είναι από τότε που γεννήθηκε η μπέμπα. Στην κλινική ήρθε σαν ξένη και με δώρο που θα έλεγα ότι δεν άρμοζε σε νονά (μιλάω έτσι γιατί έχω 3 βαφτιστήρια). Τω΄ρα θα μου πείς το δώρο είναι...Όχι αλλά μετράει κι αυτό. Το ξεπερνάω. Το παιδί το ξαναείδε μετά από 2 μήνες. Το διακιολόγησα κι αυτό. Λέω δεν θα θέλει να ενοχλεί. Έρχονται τα Χριστούγεννα. Πουθενά. Μόνο τηλέφωνο με δικαιολογίες του τύποθ είμαι χάλια, δεν μπορώ πνίγομαι κλπ. Τελικά εμφανίστηκε ένα βράδυ 20 μέρες μετά τις γιορτές με τον άνδρα της , αυτός εν τω μεταξύ τύφλα στο ποτό, κι έφερε ένα δωράκι στη μικρή. Πάει ο άνδρας της να πιάσει το παιδί και από το μεθύσι του έφυγε από τα χέρια ευτυχώς που αρνήθηκα να του την αφήσω τελείως και την κρατούσα ακόμα αλλιώς το παιδί θα είχε βρεθεί στο πάτωμα...... Ξαναεξαφανίζεται. Πριν δυο μήνες γέννησε κι αυτή. Την επισκεφθήκαμε με όλα τα καλά του Θεού θεωρώντας εγώ ότι έτσι πρέπει να την τιμήσω ως νονά του παιδιού μου. Μας υποδέχθηκε στην καφετέρια του μαιευτηρίου όπου κάπνιζε και έπινε καφέ (καλά δικαίωμα της είναι δεν με απασχολεί αυτό) και το μωρότο είδαμε από φωτογραφία....Πάει κι αυτό. Έρχεται το Πάσχα. Οκ, αυτή είναι λεχώνα. Βρισκόμαστε έξω με τον άνδρα της δύο φορές από 6 ώρες μαζί με μεγάλη παρέα, μεταξύ των οποίων και νονοί που δίνουν δώρα και λαμπάδες στους υπολοίπους γονείς για τα βαφτιστηρια. Αυτός τον κινέζο. Οπως καταλαβαίνετε στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που σχεδόν δάκρυσα.να φανταστείτε ότι είχα πάρει ένα δωράκι για το μωρό τους περιμένοντας ότι τουλάχιστον αυτός θα έρθει να φέρει μια λαμπάδα κι ενα αβγό στο παιδί μου και το δωράκι το έχω ακόμα σπίτι. Τελικά κι ο άνδρας μου ο οποίος τόσο καιρό τους δικαιολογούσε ενοχλήθηκε. Μάλιστα πριν καμιά εβδομάδα βρέθηκαν έξω κια τους ρώτησε μήπως το μετάνιωσαν, αλλά αυτοί είπαν όχι και συγνώμη το ξέρουμε είμαστε απαράδεκτοι και τα σχετικά και να βρεθούμε να κανονίσουμε. Βέβαια από τότε πάλι ούτε τηλέφωνο. Το θέμα είναι ότι ενώ η βάφτιση έχει κανονιστεί για τον Αυγουστο εγώ έχω ξενερώσει τελείως και δεν τους θέλω για κουμπάρους. Καλώς ή κακώς το παιδί μου θέλω να έχει σχέση με τους νονούς και να παίρνει τα δωρά του. Εγώ έχω τρία βαφτιστήρια το ένα μακριά μάλιστα και εκτός των δώρων αγόρασα μέχρι και κάμερα για να μιλάμε μέσω υπολογιστή και να υπάρχει έστω μια οπτική επαφή. Κι επειδή κι εγώ ως παιδί δεν πήρα ποτέ δώρο από τη νονά μου και θυμάμαι ακόμα τα κλάματα μου κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα δεν θέλω να περάσει το παιδί μου τα ίδια. Σημειωτέον ότι δεν υπάρχει οικονομικό θέμα από μέρους τους αλλά και να υπήρχε δεν νομίζω ότι δεν περισσέυουν 2 φορές το χρόνο 15 ευρώ να πάρεις ενα παιχνιδάκι σε ένα παιδάκι. Εξάλλου μόνοι τους προσφέρθηκαν.Τι να κάνω???

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Διαφημίσεις

θα συμφωνήσω και εγώ. είναι δυνατόν να είναι η βάπτιση τον αύγουστο και να μην έχετε επαφές; βρες μια δικαιολογία-τι όμως;- και ακύρωσε τη κουμπαρια. αλλωστε και αυτοι δεν το κόβω να τρελένονται. εχουν και το μικρο τους τώρα και θα είναι μεσ'το τρέξιμο. σκεψου μετα απο κανα δυο χρονια πως θα είναι η σχέση σας...

Μωρέ καλά το λές.Πώς το κάνεις όμως. Κι έπειτα που βρίσκεις άλλους?Θεωρώ ότι το να γίνεις νονός συνεπάγεται και κάποιες υποχρεώσεις και δεν μπορώ να το ζητήσω εγώ από κάποιον γιατί μπορέι να τον ΄φερω σε δύσκολη θέση. Με το ένα βαφτιστήρι μου μου συνέβη ακριβώς αυτό. Μου το ζήτησαν, εγώ δεν ήμουν πολύ καλά οικονομικά τότε, αλλά δέχθηκα γιατί ένιωσα λίγο άβολα να αρνήθω. Αλλά ήμουν και είμαι απόλυτα συνεπής απέναντι στο παιδί. Επιπλέον ο άνδρας μου μετά την τελευταία συνάντησή τους ξανάδωσε τόπο στην οργή και μου είπε ότι είδες όλα καλά και μετά την βάφτιση μπορεί να αλλάξουν και τα σχετικά......Άσε που όλος ο κύκλος μας το έχει δεδομένο ότι θα το βαφτίσουν αυτοί και φυσικά δεν το προτείνει κάποιος άλλος. Κοινώς χαμός....

Κι εμένα θα με πείραζε η συμπεριφορά τους... Δυστυχώς νομίζω ότι η ΕΛΕΝΟΥΦΙ έχει δίκιο. Είπαμε να μην κοιτάμε τον νονό στα χέρια, δεν είναι ωραίο αλλά καλώς ή κακώς όταν γίνεσαι νονός αυτά τα έχεις κατά νου. Οι υποχρεώσεις σου είναι και ηθικές (να έχεις επαφή με το παιδάκι, να το συμβουλέψεις αύριο-μεθαύριο κοκ) αλλά και υλικές κι αν δεν έχεις μπορείς να κάνεις κάτι μικρό. Τώρα πια παιχνίδια βρίσκεις από τα οικονομικότερα μέχρι τα ακριβότερα, δεν είναι και τόσο σπουδαίο. Στην τελική αν δεν μπορείς και δεν θες να δεσμευτείς, μην το κάνεις (γενικά μιλάω, όχι σε σένα, οκ; :) ).

n50jp3.png

Διαφημίσεις

Μην τους κάνεις κουμπάρους. Αφού δεν έχετε έτσι και αλλιώς σχέσεις δεν θα παρεξηγηθούν. Αλλά και να παρεξηγηθούν θα είναι απο εγωισμό, όχι επειδή νοιάζονται το παιδί σου. Τι είχες και τι έχασες; Θα χάσεις την καλή παρέα τους μήπως;

Σαν ανθρώπους τους εκτιμάς;;; Κάνετε παρέα; Θέλεις να είναι επιρροή για το παιδί σου;

Γιατί αν ναι, τότε μπορείς να επιδιώξεις εσύ να βρισκόσαστε, και να είσαστε κοντά, και αφού έχουν και παιδάκι κοντινής ηλικίας αυτό θα είναι αρκετά εύκολο και καλό για όλους σας.

Αν όμως δεν εκτιμάς και ιδιαίτερα την παρέα τους, τότε ακύρωσε την κουμπαριά και βρες κάποιον που να εκφράζει αυτά που ζητάς από έναν νονό.

καλημερα!εγω στη θεση σου θα μιλουσα εξω απο τα δοντια εφ ολης της υλης!παντα ετσι ειμαι και η αληθεια πρεπει να λεγεται ακομα και αν ποναει!ξεκαθαριζεις και τελειωνεις και γεια σας!

λυπαμαι που θα σε στενοχωρησω mamakoula,αλλα αν τωρα δεν ειναι ζεστοι απεναντι στο παιδι σου,που υπαρχει κ ο ενθουσιασμος της προτασης τους κ της επικειμενης βαπτισης,μην περιμενεις πολλα στο μελλον!

εχεις δικιο.εγω αυτους που μας παντρεψα δεν τους εκανα νονους του μικρου μου,ακομη δωρου του γαμου δε μας πηραν.εκανε εγκαινια ο ανδρας μου στο ιατρειο του και τι εφερε ο κουμπαρος?2 μπουκαλια ποτα.ειανι φαρμακευτικος αντιπροσωπος οποτε δεν τα βγαζει απο την τσεπη του.εγω πριν ακομη τους προτεινουμε για το γαμο στη μικρη τους τα δωρα δεν ηταν κατω απο 50αρικο καθως και σε αυτους τις γιορτες τους.οταν γεννηθηκε ο μικρος εστειλε κατι ρουχαλακι αλαντι αλλον με τον ανδρα της,στραβωσα και ουτε που ειπα κατι.ενας συναδελφος του ανδρα μου μας το προτεινε και πηγαμε περισυ μεγαλο σαββατο για να τους το πουμε το οκ.εγω με τσουρεκι σε ενα κρυσταλινο δισκο και για τις μικρες του αυγα η νονα μας ειχε παρει ηδη ρουχαλακι.και επειδη ηταν μικρα πηγε και τα αλλαξε.δοξα το θεο παμε καλα.αν ειμασταν κοντα θα στο βαπτιζα εγω ειλικρινα σπανια εκτιμουν οι γονεις και εγω και ο ανδρας μου εχουμε βαπτιση μηδεν εκτιμησα απο τους γονεις.οι νονοι δεν ειναι μονο να στελνουν δώρα

,,,,,,,?

Διαφημίσεις

Μωρέ καλά το λές.Πώς το κάνεις όμως. Κι έπειτα που βρίσκεις άλλους?Θεωρώ ότι το να γίνεις νονός συνεπάγεται και κάποιες υποχρεώσεις και δεν μπορώ να το ζητήσω εγώ από κάποιον γιατί μπορέι να τον ΄φερω σε δύσκολη θέση. Με το ένα βαφτιστήρι μου μου συνέβη ακριβώς αυτό. Μου το ζήτησαν, εγώ δεν ήμουν πολύ καλά οικονομικά τότε, αλλά δέχθηκα γιατί ένιωσα λίγο άβολα να αρνήθω. Αλλά ήμουν και είμαι απόλυτα συνεπής απέναντι στο παιδί. Επιπλέον ο άνδρας μου μετά την τελευταία συνάντησή τους ξανάδωσε τόπο στην οργή και μου είπε ότι είδες όλα καλά και μετά την βάφτιση μπορεί να αλλάξουν και τα σχετικά......Άσε που όλος ο κύκλος μας το έχει δεδομένο ότι θα το βαφτίσουν αυτοί και φυσικά δεν το προτείνει κάποιος άλλος. Κοινώς χαμός....

Δεν αρχίζετε σιγά σιγά να λέτε σε όλους ότι τελικά δεν θα γίνουν νονοί σας οι συγκεκριμένοι; Μπορεί κάποιος άλλος να θέλει. Όσο για το πως να το πεις... Νομίζω πως αυτό γίνεται μόνο άμεσα αλλά διπλωματικά. Δηλαδή, σας ευχαριστούμε πολύ που προσφερθήκατε αλλά επειδή βλέπουμε ότι είσαστε πνιγμένοι με το μωρό και δεν θέλουμε να σας πιέζουμε μάλλον είναι καλύτερα να το αφήσουμε. Διαβεβαιώστε τους κιόλας ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα κι αν τους δείτε να ανακουφίζονται μεν αλλά να εξακολουθούν να προσφέρονται από ντροπή πείτε τους κιόλας αν σας έχει προτείνει και κανένας άλλος για να μην έχουν και τύψεις... Πάντως να σου πω την αλήθεια αυτό που μου χτύπησε πολύ είναι αυτό που πήγε να πάρει το παιδί αγκαλιά ενώ ήταν τύφλα. Σε όλους μπορεί να συμβεί να μεθύσουν αλλά δεν πάνε και επισκέψεις μετά....

n50jp3.png

Προσωπικά δεν βλέπω την κουμπαριά στην τσέπη και στα χέρια τόσο πολύ αλλά στο πόσο κοντά είσαι με το παιδί που πρόκειται να βαφτίσεις και την οικογένειά του και εδώ βλέπουμε ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι όχι μόνο δεν προσφέρει κάτι, έστω ό,τι δύναται, στο βαφτιστηράκι του αλλά δεν πηγαίνει καν να το δεί το μωρό! Γνώμη μου είναι να τους πεις ότι εσύ προτιμάς τους νονούς του παιδιού σου να βρίσκονται κοντά στο παιδί όχι απαραίτητα οικονομικά όσο ηθικά και ψυχικά και αυτοί δεν το κάνουν αυτό. Πώς θα τους το πεις χωρίς να χαλάσεις την σχέση σου? Ε, θα την χαλάσεις, δυστυχώς! Πρωτεύον είναι το παιδί σου αυτή τη στιγμή και το πως θα νιώθει μεγαλώνοντας αν βλέπει το νονό του μεθυσμένο,ας πούμε, και όχι η σχέση η δικιά σου μεταξύ σας. Πέστους το λοιπον, μην το καθυστερείς και ψάξε για άλλους νονούς. Εύχομαι να βρείς γρήγορα νονούς που να αξίζουν για το παιδάκι σου!

Κορίτσια ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Κι εγώ αυτό σκέφτομαι να τους ευχαριστήσω να τους πω όλα καλά αν δεν μπορούν, να βρώ μια δικαιολογία και γειά σας. Κι ας γίνει η βάφτιση του χρόνου. ΒΑΡΒΑΡΑ να είσαι καλά για την πρόταση είμαι σίγουρη ότι το λές μέσα από τη καρδιά σου σε αντίθεση με τους υποψήφιους κουμπάρους μου και πραγματικά με συγκινείς. Η αλήθεια είναι ότι ο κουμπάρος που μας πάντρεψε ήταν μια καλή ιδέα όμως ό άνθρωπος έχει ήδη τρία βαφτιστήρια και θα βαπτίσει και 4ο τον άλλο μήνα. Άσε που είναι κοινός φίλος και μάλλον δεν θα θέλει να έρθει σε δύσκολή θέση. Εγώ πάντως το αποφάσισα. Αυτοί νονοί του παιδιού μου noway. Ακόμα και μετά την τελευταία κουβέντα με τον άνδρα μου περίμενα ένα τηλέφωνο. Τίποτα..Ε, όπως λέτε κι εσείς δεν θα χάσει κι η βενετιά βελόνι (εκφραση της συγχωρεμένης της γιαγιάς μου είναι αυτή)... Εξάλλου φίλοί μας από την πλευρά του άνδρα μου είναι δεν είναι και κολλητοί μου και του είπα ότι θα αναλάβω εγω το ρόλο του κακού, αν αυτός αισθάνεται άσχημα. Αντί να νιώθουν άσχημα αυτοί να νιώθουμε εμείς στο κάτω κάτω κατάλαβες. Κι από αύριο αρχίζει επιχείρηση ανακοίνωσης κενής θέσης νονού όπως λέτε κι εσείς....

Διαφημίσεις

Κ εγω προσπαθησα να κανω σωστη επιλογη για νονα της μικρης μου, γιατι κ εγω ειμαι καμμενη απο αυτο το θεμα (με τη δικια μου νονα εννοω).. Αφου ετσι κ αλλιως αποτι καταλαβα ιδιαιτερες σχεσεις δεν εχετε κ μαλλον ουτε σε νοιαζει ιδιαιτερα να αποκτησετε..

κ εγω πριν την κορουλα μου θα αισθανομουν πολυ ασχημα να το ακυρωσω. Ετσι εγινε κ με τους κουμπαρους μας κ τωρα κουμπαρους δεν εχουμε... Αλλα αυτο μικρο το κακο. Η νονα του παιδιου μου ομως αλλο θεμα.. Εκει πρεπει να υπαρχει σχεση, κ με οτι συνεπαγεται αυτο..

Εξαλλου να σου πω οτι πια μετα την κορουλα μας, δεν πολυσκαμε για να κρατησουμε σχεσεις που απλα πια δεν μας κανουν.. Την οικογενεια μας την εχουμε, ειμαστε καλα κ θελουμε διπλα μας ανθρωπους που εχουν να μας προσφερουν κατι, εστω λιγους, αλλα καλους!

Οσο για το σε ποιον θα πεις, αποφασιστε με τον αντρα σου ποιον θα θελατε κ προτεινετε εσεις (ετσι καναμε κ εμεις). Λαβετε βεβαια υπόψην κ τα οικονομικα του, γιατι η αληθεια ειναι οτι εχει αρκετα εξοδα το να γινεις νονος κ δεν υπαρχει λογος να φερετε σε δυσκολη θεση καποιον. Αλλιως μπορειτε να κανετε κ δυο νονους, να μοιραστουν κ τα εξοδα (μια φιλη μου βαφτησε με αλλες δυο ενα μωρο).

Και πολυ καλα θα κανεις.. Οσον αφορα το θεμα νονος ειμαι καθετη και ας με πουν κι εμενα παραξενη.. Ο νονος πρεπει να ειναι κοντα με το παιδι..

oaiqp2.pngm9YLp2.png

ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕΣ.ΑΝ ΟΠΩΣ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΣ ΑΓΧΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΙΑ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΔΩΡΑ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 100 ΣΤΟ ΧΕΡΙ.ΟΥΤΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΕΙΝΑΝ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ.ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΟΥΤΕ ΔΩΡΟ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΟΥ ΤΗ ΝΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΗΜΕΡΕΥΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΑΛΕΞ ΠΟΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ.ΜΕΧΡΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΩΡΑ?

,,,,,,,?

[quote=vickytsoch ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙΣ.ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΣΧΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΗΣ ΝΟΝΑΣ?ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ

,,,,,,,?

Κι εγώ δεν πιστεύω ότι είναι θέμα χρημάτων. Η αλήθεια είναι ότι η αδελφή μου μου έχει προτείνει να το βαφτίσει και τώρα πια το σκέφτομαι...Εξάλλου η μπέμπα της έχει τρελή αδυναμία. Απλά ο άνδρας μου κολλάει λίγο λόγω της φιλικής του σχέσης με τους άλλους. αλλά κι εγώ συμφωνώ ότι όταν έχει να κάνει με το παιδί μου χ....κα για τα υπόλοιπα. Γιατί εμένα θα παραπονιέται το παιδί μεθάυριο και με το δίκιο του, όπως εγώ ακόμα το χτυπάω στη μλανα μου που δεν πήρα ποτέ δώρο από τη νόνά μου. Αλλά μου τη δίνει γιατί δεν το πρότεινα εγώ, αυτοί προσφέρθηκαν και μάλιστα πριν καλά καλά αρχίισει να φαίνεται η κοιλιά μου...Δηλαδή τόση αναισθησία??Πάντως μία κοινή φίλη όταν της είπε ο άνδρας μου ποιός θα βαφτίσει το παιδί, αυτό το γεγονός πέρισυ ακόμα, γύρισε και του είπε καλά είσαι σίγουρος για την επιλογή σου?? Μάλλον κάτι ήξερε που εμείς δεν είχαμε αντιληφθεί καν. Ο άνδρας μου παρόλο που την αγαπάει πολύ αυτή την κοπέλα, είναι παιδικοί φίλοι, μου είπε ότι είναι παράξενη και γκρινιάρα γι αυτό το είπε τότε, αλλά να τελικά που είχε δικιο...

κοριτσακι,αλλη ευκολη υποψηφιοτητα για νονους....τα αδερφια σας(αν εχετε κ τα πατε καλα βεβαιως βεβαιως!)

Συμφωνώ. όταν ήμουν έγκυος, ο μεγάλος μου γιος πρότεινε στον αδερφό μου να βαφτίσει το μωρό όταν γεννηθεί (αυθόρμητα). Ο αδερφός μου φυσικά δέχτηκε, δεν έχει και κανένα βαφτιστήρι οπότε με έβγαλε από τη δύσκολη θέση να ψάχνω. άσε που έχω δικαιολογία για να αποφεύγω κάποιες προτάσεις;

η λυση ειναι πολυ απλη....να ΜΗΝ τους κανεις νονους(αφου μαλιστα εχει ψιλοξενερωσει κ ο αντρας σου,μην το σκεφτεσαι καν!)

συμφωνω!!!καντο για το παιδι σου, μονο αυτο σκεψου και οσο σε υπολογισαν αυτοι και σε σεβαστηκαν τοσο και εσυ

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Aν θελετε να βαπτισετε φετος τομωρακι σας, γιατι δεν λετε σε κανενα συγγενη σας να το βαπτισει; Ετσι απ εξω απ εξω...ή στα αδελφια σας εαν υπαρχουν;;;;

Γνωμη μου πρωτα να βρειτε αλλους νονους και μετα να τους το πειτε....και εννοειται οτι αυτοι δεν κανουν για το παιδι σας....

δεν εισαι εσυ η παραξενη! εκεινοι ειναι ασχετοι!