Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Για να εκτιμησουμε....

Recommended Posts

Δεν ξερω αν το εχει βάλει καποιος και δεν ειμαι σε ψυχολογια να ψαξω τιποτα με το που το ειδα. Το ελαβα με mail.

Δεν θελω να στεναχωρησω καποιον αλλα ειναι κατι ....

Οσοι αντεχετε δειτε το (δεν εχει σκηνες φρικης )

ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ 6 ΛΕΠΤΩΝ!

http://www.cultureunplugged.com/play/1081/Chicken-a-la-Carte

Το Φεβρουάριο του 2006, στο 56ο Φεστιβάλ ταινιών του Βερολίνου, οι δημιουργοί ταινιών κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε ένα διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους με θέμα: "Φαγητό, Γεύση και Πείνα" (Food, Taste and Hunger).

Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 3600 δημιουργοί από όλο τον κόσμο. Από αυτούς, μόνο 32 επιλέχθηκαν να προβληθούν στο φεστιβάλ. Αυτό το βίντεο που πρώτευσε ως το πιο δημοφιλές.

Λέγεται "Chicken a la Carte", o δημιουργός του είναι ο Ferdinand Dimandura και είναι (δυστυχώς) αληθινή ιστορία.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

ελενικ εχω συγκλονιστει.χριστε μου τι κανει ο κοσμος για να επιβιωσει.αυτα πρεπει να τα βλεπουν οσοι ετοιμαζουν τραπεζια και δεξιωσεις και ετοιμαζουν και ετοιμαζουν και ψωνιζουν και στο τελος τα μισα τα πετανε!εγω προσπαθω να ειμαι ολιγαρκης και να εκτιμαω οτι εχω χωρις να θελω τα περισσοτερα αλλα οταν φερεσαι ετσι το πιθανοτερο ειναι να σε πουν τσιγκουνη!δν ξερω τι αλλο να πω.ας προσευχηθουμε ολοι να σταματησου επιτελους αυτα ταπραγματα και οι δυνατοι να σκυψουν το κεφαλι στους αδυναμους επιτελους!

:twisted:Τοσα εκατομμυρια στην eurovision..... και οι αλλοι διπλα πεθαινουν απο την πεινα? Με τρελαινει αυτο. :twisted: Ποσα παιδια θα τρωγανε, θα εμβολιαζονταν θα μαθαινανε γραμματα με αυτα τα χρηματα ρε παιδια.

Οσο σκεφτομαι οτι εγω κυνηγαω το δικο μου να φαει και εκεινα χαμογελουν τοσο ευτυχισμενα στην θεα των αποφαγιων ......

Καλα αυτο που με εστειλε ηταν που σταματησε ο πατερας το παιδι μην φαει για να κανουν τον σταυρο τους πρωτα και να ευχαριστησουν τον κυριο.

Α ρε θεε.. σ αγαπαω , σε λατρευω αλλα ριξε μια ματια και εκει κατω..... Κανε κατι να σταματησει αυτο :-(:-(:sad:

• 2 months later...

Διαφημίσεις

:(:(:(:(:(:(...τι λογια να βρεις οταν η φατσα σου γινεται ετσι....

ετσι ετσι..και καπου αλλου καποιοι δεν ξερουν ποσα δωματια εχουν στα σπιτια τους..και ποσα αμαξια και ποσες πισινες και ποσες ''γυναικες'' για να τους καθαριζουν.....αντε γμτ..:evil::evil::evil:

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

\ καποιοι δεν ξερουν ποσα δωματια εχουν στα σπιτια τους..και ποσα αμαξια και ποσες πισινες και ποσες ''γυναικες'' για να τους καθαριζουν.....αντε γμτ..:evil::evil::evil:

ετσι, ετσι ακριβως...

Ισως το πιο δυσκολο, ακατορθωτο, πραγμα στον κοσμο αυτη τη στιγμη ειναι να κοιταξεις αυτα τα παιδια στα ματια... (για τους εχοντες συνειδηση μιλαμε παντα)

Πριν λίγες μέρες είχε μια εκπομπη με πλούσιους και το που αρέσει στον καθένα να ξοδεύει τα λεφτά του.Είχε ένα τύπο που είχε και εγώ δεν ξέρω πόσα πανακριβα αυτοκίνητα.Μάλιστα είπε ότι κάθε μήνα αγοράζει και ένα .Έχει αυτοκίνητο για κάθε περίσταση και μερικά αυτοκίνητα τα αγοράζει για να συνδιάζονται με τα ρούχα του:shock:Είχε έναν άλλο ο οποίος είχε τρέλλα με τα ψώνια και είχε ρούχα πανάκριβα.Τον έδειξε που πήγε για ψώνια και πήρε ένα πανάκιβο διαμαντένιο δαχτυλίδι για αυτόν και ένα επίσης πανάκριβο διαμαντένιο κολιέ για τον σκύλο του:shock::shock::shock:

Και σκέφτομαι τώρα.Πόσα παιδάκια θα μπορούσαν να είχαν ταϊσει ,ντύσει κτλ με αυτά τα χρήματα.Γιατί άλλος να μην ξέρει τι έχει και να ξοδεύει σε μ@@@κίες και άλλος να μην έχει να φάει?????Πάντως εκτός από τα παιδάκια εγώ λυπάμαι και τύπους σαν και αυτούς.Δεν ξέρουν τι να κάνουν με τα λεφτά τους.Ποτέ δεν θα γίνουν πραγματικά ευτυχισμένοι.Και το κυριότερο τους λυπάμαι γιατί έχουν χάσει κάθε ίχνος ανθρωπιάς από μέσα τους μιας που προτιμάνε να επιδεικνύουν τα υλικά τους αγαθά αντί να ντραπούν που ταυτόχρονα υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν από την πείνα........

PMNYp3.png

Διαφημίσεις

Η σκηνή στο τραπέζι με την έγκυο με το μωρό στην αγγαλιά και το παιδάκι που πανηγυρίζει για τα μακαρόνια είναι συγκλονιστική...

Ντρέπομαι που βαρυγκομάω ώρες - ώρες, μπροστά σ' αυτά που ζουν αυτοί οι άνθρωποι, που δεν διαφέρουν καθόλου απ' αυτά που περάσανε οι δικοί μας στην κατοχή.

οντως αυτη η στιγμη που πανηγυριζει ειναι φοβερη αλλα εμενα με χτυπησε αλλου εκει που κανει την παρατηρηση ο μπαμπας .....

πρωτα προσευχη...

δοξα , λατρεια και τιμη στον θεο τους που βρηκαν σημερα φαγητο...

ε ρε φτωχεια που περνανε ...μα το αλλο ακρο και απορεις και λες υπαρχουν ε???.....καποιοι χαιρονται με τα μπριγιαντ , καποιοι με το οτι επιτελους πηραν σπιτι , και καποιοι που ''πηραν'' σκουπιδια...!!!!...τελεια ισοτητα...ευγε

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

ΣΟΦΗ, ανθρωπους κενους απο καθε ηθικη αξια να μην τους λυπασαι. Αυτοι οι ανθρωποι ζουν μεσα στο ροζ συνεφακι τους και τιποτα απ' οσα ειδαμε στο βιντεο δεν τους αφορα. Επειδη ΕΠΕΛΕΞΑΝ να μην τους αφορα. Συνειδητα επελεξαν να κλεισουν τα ματια στη δυστυχια των παιδιων. Η επαρση και η αλαζονια τους ειναι τοση που βλεπουν μονο οτι αστραφτει και γυαλιζει. Δεν τους λυπαμαι λοιπον, τους σιχαινομαι, οπως σιχαινομαι κι ολο αυτο το lifestyle που βομβαρδιζει ανηλεως τον κοσμακη μεσα απο σελιδες περιοδικων και δελτια-δηθεν ειδησεων. Ο κοσμος καιγεται και το καθε μπιμπ χτενιζεται, βαφεται και πλασαρεται φορωντας ζωα και καβαλωντας πορσε. Ανθρωποι κενοι, τυχαρπαστοι και ματαιοδοξοι. Δεν ειναι για λυπηση (αν και αντλαμβανομαι τι εννοεις) αλλα για πολλες μουντζες και καταμουτρα φτυσιμο. Με ροχαλα σαν το παλιο κατοσταρικο.

Και εγώ ψαχνόμουν.Δεν ήξερα ότι υπήρχε θέμα.:oops:

JEAN συμφωνώ φυσικά με όσα λες.Άλλωστε ξέρω ότι κατάλαβες πως εννοώ το λυπάμαι.Συμφωνώ λοιπόν με όλα όσα αναφέρεις και εσύ παραπάνω με πραγματικά πολύ ωραίο τόπο.(ειδικά για την ροχάλα κατοστάρικο:wink:)

PMNYp3.png

Διαφημίσεις

μου θυμησε ενα ρεπορταζ που χα δει καποτε ριο ντε τζανειρο απ την μια οι φαβελες(τα σπιτια των φτωχων)και απ την αλλη οι βιλαρες και μια συνεντευξη ενος πλουσιου κοριτσιου που σε ερωτηση του δημοσιογραφου πως αισθανεται που βλεπει τοση φτωχια απεναντυ της ειπε δεν μπορω να κανω κατι!!δεν μπορεις?ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ?μια τσαντα λιγοτερη να παρεις δεν μπορεις?θα ψαξω να το βρω να το ποσταρω ειναι ακρως συγκλονιστικο ρεπορταζ.ο φτωχος γινεται φτωχοτερος και ο πλουσιος πλουσιοτερος.ενα εμβολιο να περνε ο καθενας θα χε γινει η τεραστια διαφορα.και να μην μιλαω μονο για ξενους να μιλησω για κατι που χω δει με τα ματια μου κοτερο πασιγνωστου σελεμπριτι αραζει στους παξους σακουλες σκουπιδια και ξερετε τι ειχαν μεσα?εντελως ανεπαφα ψαρια αστακους και δεν ξερω εγω τι αλλο.

Nrdkp3.png

.....και εμεις ασχολουμαστε αν θα δωσουμε στα παιδια μας βιολογικο ή συμβατο (ετσι λενε τα μη βιολογικα ??)....χτεσινο ή σημερινο ...... αναλατο η αλατισμενο !!!!!!!!!!

.....και καποιοι αλλοι ασχολουνται με πυρινικα οπλα , πυραυλους , διαστημοπλοια και εξωγηινους!!!!!

ΕΛΕΟΣ !!!!!

ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟ 8-5-07 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 5-12-08 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!

Αντιμετωπιζω ενα θεμα...Δεν μπορω ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΩ βιντεο φρικης...

Μπορειτε να μου περιγράψεται τι δειχνει...και τι λεει;;;

Υποφερω μετά για μερες και πιο παλά δεν μπορουσα να κοιμηθω για νυχτες αν εβλεπα κάτι αναλογο...

Συγνωμη γιαυτο αλλά δεν θελω να πιστεψεται πως η συνειδητοποιηση μου ειναι ελλιπής

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Αντιμετωπιζω ενα θεμα...Δεν μπορω ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΩ βιντεο φρικης...

Μπορειτε να μου περιγράψεται τι δειχνει...και τι λεει;;;

Υποφερω μετά για μερες και πιο παλά δεν μπορουσα να κοιμηθω για νυχτες αν εβλεπα κάτι αναλογο...

Συγνωμη γιαυτο αλλά δεν θελω να πιστεψεται πως η συνειδητοποιηση μου ειναι ελλιπής

Dεν ειναι βιντεο φρικης. Δειχνει απλα 2 εφηβες να αφηνουν το φαγητο τους στο πιατο τους σε ταχυφαγειο και οταν κλεινει το μαγαζι να παιρνει καποιος ολα τα αποφαγια να τα ξεκαθαριζει και με αυτα να ταιζει ενα χωριο. Ειναι απεριγραπτα τα συναισθηματα που βγαζει. :cry::cry:

δειχνει παιδάκι να πεθαινει;

Τι ειπατε για μια εγγυο....;;;

Όχι καμία σχέση. Παραδόξως είναι όλοι χαμογελαστοί, αλλά δείχνει ότι πεινάνε και τρώνε αποφάγια. Η έγκυος είναι η μαμά της οικογένειας και στρώνει το τραπέζι. Δεν έχει βίαιες σκηνές νομίζω μπορείς να το δεις.

Καποτε δουλευα στα Εξάρχεια, σε ένα δρομο πισω απο την πλατεια ειχα πολλές φορές συναντήσει ένα ρακοσυλλεκτη, καμμια 30αρια χρονων παλικάρι, να καθεται χυμα κατω στο δρομο και να τρωει απο τα σκουπιδια. Αρχικα νομιζα οτι ηταν σκυλος και βλεπω ανθρωπο. Στην ΑΘηνα του σημερα. ΑΙΣΧΟΣ

s-age.pngs-age.png