Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χωρις λογια

Recommended Posts

Διαφημίσεις

τι να πω.................................

καλα τι κανονες υοθεσιας ισχυουν εκει........................

οποιος να ναι παιρνει ενα παιδι και δεν τον ελενχουν................

κριμα σε αυτο το αγγελακι που απο το πρωτο λεπτο ζωης του ταλαιπωρηθηκε αφανταστα

αμάν ρε φυστίκι...

γαμ@@@@....!!!!

ίσως τώρα να είναι στους πιο κατάλληλους ανάδοχους γονείς...

ψυχούλα μου ...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΖΩΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ...

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Διαφημίσεις

Χριστέεεεεε μου!!!!

Και να φανταστείτε ότι υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι που προσπαθούν να γίνουν γονείς και δεν μπορούν.

Κάθε φορά που βλέπω τέτοια περιστατικά, μου έρχεται στο μυαλό μια πολύ πολύ καλή μου φίλη, ένας ΥΠΕΡΟΧΟΣ καλλιεργημένος άνθρωπος, και ο άντρας της που προσπαθούν να κάνουν παιδιά, αλλά δεν...

Και μιλάμε ότι το παιδί που θα έρθει σ' αυτό το ζευγάρι, θα έχει τόνους αγάπης και αφοσίωσης.....αλλά δεν.....

και αυτό με λυπεί ιδιαίτερα...αυτό είναι άδικο...

Χριστέεεεεε μου!!!!

Και να φανταστείτε ότι υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι που προσπαθούν να γίνουν γονείς και δεν μπορούν.

Κάθε φορά που βλέπω τέτοια περιστατικά, μου έρχεται στο μυαλό μια πολύ πολύ καλή μου φίλη, ένας ΥΠΕΡΟΧΟΣ καλλιεργημένος άνθρωπος, και ο άντρας της που προσπαθούν να κάνουν παιδιά, αλλά δεν...

Και μιλάμε ότι το παιδί που θα έρθει σ' αυτό το ζευγάρι, θα έχει τόνους αγάπης και αφοσίωσης.....αλλά δεν.....

και αυτό με λυπεί ιδιαίτερα...αυτό είναι άδικο...

Μα πόσες πολλές τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν...

Παναγίτσα μου... πόσο πολύ τραγικό είναι...πάω να φιλήσω τα αγγελούδια μου...

Στη συνέχεια δόθηκε σε μια ανάδοχη οικογένεια, η οποία είχε υπό την κηδεμονία της άλλα 13 παιδιά, όλα κάτω των τριών ετών.

Δεν αναφέρει αν αφήσανε αυτά τα παιδιά να τα "φροντίζουνε" τα τέρατα μετά απ'αυτό.:-?

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

Θεε μου πως μπορουνε τι ανθρωποι ειναι αυτοι, ποσα ακομα τετοια θα ακουσουμε??? Κ μονο την κεντρικη φωτο του μωρου που βλεπεις σε αυτη την κατασταση ραγιζει η καρδια σου..... Μια μικρη ψυχη που θελει λιγη αγαπη τιποτα παραπανω... Τι καταλαβαινει σε αυτη την ηλικια κ το μαλωνεις το χτυπας ποσο μαλλον το σακατευεις με μπουνιες σπαζοντας του τα πλευρα..

Αχ βρε fistikaki με κομμάτιασες(όχι εσύ προσωπικά, να μην παρεξηγηθούμε κιόλας)

:evil::cry:Πάντως θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου,μακάρι ο Θεούλης να το έδινε σε μένα.....ΜΑΚΑΡΙ.

Να είναι καλά η ψυχούλα μου εκεί που είναι και αυτοί που του το έκαναν αυτό....ότι και να πω λίγο θα είναι για αυτά τα τέρατα.

PMNYp3.png

Διαφημίσεις

Αν είναι δυνατόν..

Με ποιά λογική δίνεις σε ανάδοχη οικογένεια 13 παιδιά κάτω των 3 ετών, για να τα μεγαλώσει???

Οι πρώτοι εγληματίες είναι οι κοινωνικές υπηρεσίες στην περίπτωση αυτή και όχι αυτού καθ΄αυτού οι ίδιοι οι γονείς..

Έλεος πια!!!

Βούρκωσα και σφίχτηκε το στομάχι μου. Αηδίασα ειλικρινά με τη σκέψη του τι πέρασε αυτό το μωράκι τις λίγες μέρες ζωής που είχε.

Άδικο και φρικτό.