Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νέο έγκλημα στην Πάρνηθα

Recommended Posts

Μου ηρθε εχθές αυτό το μέιλ. Είναι μία προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί κρίνει το αν θα γίνει η Πάρνηθα όπως είναι η Πεντέλη, πνιγμένη στο μπετόν δηλαδη!!!

Αγαπητές/οί φίλες και φίλοι

Θα γνωρίζετε ήδη για το νέο έγκλημα κατά του περιβάλλοντος που σχεδιάζεται με τη δημιουργία της ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ στους πρόποδες της Πάρνηθας στα Κιούρκα. Η διεύθυνση για συλλογή υπογραφών έχει αλλάξει επειδή έγιναν ορισμένες διορθώσεις στο πρώτο κείμενο και είναι η εξής :

http://www.Petition Online.com/ afidnai/petition .html

Διευκρίνηση : Εαν το κείμενο βγαίνει σε "κινέζικα", πηγαίνετε στο Menu και επιλέγετε σταδιακά: Προβολή / Κωδικοποίηση/ Unicode,

ή Universal

για να γίνει ελληνικά.

Για να αποκτήσετε μια ιδέα περι του τι ονειρεύονται να κάνουν, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ - ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ www.acropolisictpar k.gr όπου περιγράφουν την δημιουργία της " ελληνικής Silicon Valley" μέσα στο δάσος !!!

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Διαφημίσεις

• Επιπλέον δεν έχει προβλεφθεί άλλη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις παρά μόνο μέσω των διοδίων και της παράπλευρης της Εθνικής Οδού για όσους θα έρχονται από την πλευρά του λεκανοπεδίου. Ο μοναδικός κόμβος της εθνικής οδού που μπορεί να εξυπηρετήσει την περιοχή βρίσκεται στον Άγιο Στέφανο. Αλλά είναι κορεσμένος, αφού υπάρχει μεγάλο μποτιλιάρισμα στους βασικούς δρόμους της ευρύτερης περιοχής (Άγιος Στέφανος, Καπανδρίτι, Κρυονέρι, Άνοιξη, Βρυμπόπη κ.λπ.)

Όχι σίγουρα δεν υπάρχει οικονομικό όφελος για κανέναν.

Για την Πάρνηθα το κάνουνε βρε...για να μην ερημώσει.:mad:

Υπέγραψα

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Υπέγραψα κι εγώ....Δεν έχω καταλάβει σε τη φάση είναι, μελέτη, υπάρχει απλώς το ΠΔ, πάντως είναι ,αν και αναμενόμενο, απλά φρικτό...Παρολαυτά μετά την ανάκληση της απόφασης για την επένδυση στη Μονή Τοπλού έχω αρχίσει να έχω περισσότερες ελπίδες σχετικά με τα αποτελέσματα μιας προσπάθειας οικολογικών οργανώσεων, ομάδων κατοίκων κλπ, κλπ...Ή απλά είναι μια κρίση αισιοδοξίας....

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Όχι σίγουρα δεν υπάρχει οικονομικό όφελος για κανέναν.

Για την Πάρνηθα το κάνουνε βρε...για να μην ερημώσει.:mad:

Δεν το κάνω για μένα αλλά για τη φουκαριάρα τη μανούλα μου!:evil:

Το καλό πάντως είναι ότι όλο και περισσότερος κόσμος εδώ και λίγα χρόνια έχει αρχίσει και καταλαβαίνει το μέγεθος της οικολογικής καταστροφής και την ανάγκη για πράσινο γιαυτό και έχουμε συνέχεια καινούργιες μικρές νίκες.

Βέβαια όλα αυτά κάποιες φορές έχουν το κόστος τους http://www.tvxs.gr/v8550... αλλά είναι πολύ ελπιδοφόρο ότι κυρίως πεισματώνουν και συσπειρώνουν ακόμα περισσότερο παρά τρομοκρατούν! (ξέρω ότι είναι άσχετο με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά είναι σχετικό με τις περιβαλλοντικες κινήσεις και είχα στεναχωρηθεί που ξεχάστηκα και δεν το βαλα όταν έγινε:roll:)

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Διαφημίσεις

απαπαπ!! τι κακοι ανθρωποι που ειστε ολοι εσεις!!

Κακοι και καχυποπτοι!!

Οι ανθρωποι για μας το κανουνε, για να εχουμε καλυτερο περιβαλλον και σιγα τα λεφτα που θα βγαλουν.....

ισα ισα για τα τσιγαρα τους! "δεν βγαινουν μανα μου , οι ανθρωποι λεμε!"

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

• 1 month later...

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Συγγνωμη αλλα που ειναι το μενου? δε μπορω να το βρω για να μου βγαλει τα ελληνικα...

κανονικά στα εργαλεία το ΙΕ (ανάλογα με τον exlorer που έχεις,μπορεί να έχει την επίλογή και στη μπάρα εργαλειων,κάτω απο κεί που βλέπεις τη διέυθυνση) σου έχει επιλογή κωδικοποίηση,εκεί επιλέγεις αυτόματη κωδικοποίηση :D