Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μια μανουλα Μαιου που εγινε Απριλιου

Recommended Posts

Θα ηθελα να ευχαριστησω απο την καρδια μου τον γυναικολογο Γιωργο Δασκαλακη που με στηριξε στην τεραστια περιπετεια που περασαμε εγω και το αγγελουδι μου οταν στη 30η εβδομαδα κυησης επαθε καμψη η καρδια μου και κινδυνευσαμε και εγω και το παιδι, ολο το προσωπικο της εντατικης στο Αλεξανδρας, τις νοσηλευτριες στην πτερυγα Βενιζελου και Πετσαλη καθως και προσωπικο στις θερμοκοιτιδες που φροντισαν το παιδι μου μεχρι να μπορεσει να δυναμωσει και να ερθει σπιτι.Ειδικα τη μαια Φωτεινη στις θερμοκοιτιδες που εκτος απο καλη στη δουλεια της εχει και εξαιρετικη ψυχη. Οσο για αυτους που μου καναν δυσκολη τη ζωη καποια στιγμη εκει μεσα ευχομαι ο θεος να τους δωσει λιγη απο την ευτυχια που νιωθω εγω τωρα που εχω το παιδι μου σπιτι μπας και μπορεσουν να γινουν λιγο καλυτεροι ανθρωποι.

Διαφημίσεις

μου δινεις κουραγιο.....

να σου ζησει και εσυ να εισαι υγιης και δυνατη για να το καμαρωνεις!!!

ο Δασκαλακης οσο νοσηλευομουν στη Βενιζελου εσωσε τη ζωη στην κυριολεξια σε 2 απο τα κοριτσια εκει. Μου δινεις πραγματικα ελπιδα και σε ευχαριστω!!!!!

Χιλιες ευχες απο μεσα απο την καρδια μου!

MarcoPolo να είσαστε πάντα καλά κι εσύ και το παιδί σου !

Μπράβο για το γιατρό σου και τη δυναμη σου να αντέξεις και επιπλέον την αναμονή μέχρι να έρθει το αγγελούδι σου σπίτι!!!!!!

Υποκλίνομαι.....................

cruelty ελπίζω να είσαι καλά και να πάνε όλα κατ' ευχήν!!!!

Σε έχω πάντα στο μυαλό μου και εύχομαι για εσάς τα καλύτερα!!!

Κωνσταντίνος 30-03-2004

Χριστίνα-Λαμπρινή 7-11-2008

Διαφημίσεις

ευχομαστε ολα να πανε καλα απο δω και περα. Να εχετε την πιο δυνατη καρδουλα του κοσμου.

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

ευχομαι ολα καλα απο εδω και στο εξης, να χαιρεστε το παιδακι σας και να θυμασαι μονο τα ωραια

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

• 2 weeks later...

Σας ευχαριστω ολες απο την ψυχη μου και ευχομαι υγεια σε εσας και τα μωρακια σας.Cruelty απο τοτε που εχουμε να μιλησουμε εγιναν παρα πολλα οπως καταλαβες γιαυτο χαθηκα. Ελπιζω να εισαι καλα και να σου πανε ολα καλα μεχρι το τελος!!!!!!