Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Θα ηθελα να ρωτησω, αν γνωριζει κανεις, αν υπάρχει επίσημος φορέας ή τρόπος να καταγγείλω αυτόν που μας έβαλε τα αλουμίνια στο σπίτι...

Το σπίτι μας το φτιάξαμε πριν απο 1 χρόνο και 2 μήνες... Στην αρχη, μαλλον λόγω του ενθουσιασμου μας, δεν πηραμε χαμπαρι ότι όλα τα λουμίνια μας ΜΠΑΖΟΥΝ !!! Επίσης επειδή είναι όλα με ρολά ηλεκτρικα... εχουν αρχισει και κανουν βλακειες διαφορες...

Γενικα του δωσαμε ενα σωρο λεφτα.... και ολα τα χει κανει χαλια...

Διαφημίσεις

Μαριλένα, καταγγελία μπορείς να κάνεις σε κάποια ένωση καταναλωτών. Έχω διαβάσει ότι κάποια μέλη δεν έμειναν ευχαριστημένα από την ανταπόκριση καταγγελιών τους στο ΙΝΚΑ, αλλά ως παλιό μέλος επαρχιακής ένωσης καταναλωτών (σε εμάς τουλάχιστον) γίνεται δουλειά. Μην σου πω ότι πιο καλή δουλειά γίνεται στις μικρές ενώσεις (αρκεί να έχουν κάποια υποστήριξη) γιατί τα μέλη εργάζονται εθελοντικά και επειδή πιστεύουν σε αυτό που κάνουν...Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι στις μεγάλες ενώσεις δεν πιστεύουν τα μέλη σε αυτό που κάνουν, αλλά όσο να'ναι όσο πιο μεγάλη η ένωση τόσο πιο πολλές οι καταγγελίες και μεγαλύτερη η καθυστέρηση.

Σόρρυ αν ξέφυγα από το θέμα...

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Έχω ακούσει ότι μπορείς να καταγγείλεις το συνεργείο που στα έβαλε στα κεντρικά της εταιρείας και είναι υποχρεωμένοι να'ρθουν να στα φτιάξουν. Αλλά δεν θυμάμαι για πια εταιρεία μιλάμε. Πάντως μη τους αφήσεις έτσι, δεν έχεις όρους εγγύησεις ή να το ψάξεις στο site της εταιρείας που τα προμηθεύει?

Εγώ δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω και σου εύχομαι να βρεις άκρη και να σου τα φτιάξουν..... αλλά

έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα.... Δεν υπάρχει σωστός τεχνίτης στις μέρες μας.... Ή είναι κομπογιαννίτες ή βαριούνται να δουλέψουν..... Το μόνο που τους νοιάζει είναι να πάρουν τη δουλειά, την κάνουν άρπα κόλλα και ..... μην τον είδατε!!! Και εμείς που φτιάξαμε το σπίτι μας πριν 3 χρόνια κόντεψα να αρρωστήσω με όλους τους άχρηστους που μας τύχαιναν. Ή πρέπει να ξέρεις μόνος σου τί πρέπει να φτιάξεις και πως να το φτιάξεις για ή τα βλέπεις κατόπιν εορτής και σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι..... :evil:

sL7ap2.png

• 1 month later...

Τωρα που γιναμε ακομα πιο πολυ, να ξαναρωτησω... τα αλουμινια υποτιθεται οτι ειναι Cobra...κεντρικη εταιρια δεν βρισκω.... τι θα μπορουσα να κανω ???

Ρε πουτη μου.... μπαζουν.........

Διαφημίσεις

Marilena, μπάζουν νερό ή αέρα γιατί αν είναι αέρας δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα (στην πόρτα της κουζίνας μας όταν φυσάει καταλαβαίνεις πόσα μποφόρ είναι ο άνεμος και από ποια διεύθυνση έρχεται) :roll::roll:

Σε περίπτωση που είναι νερά ο άντρας της αδελφής μου που κάνει αυτή την δουλειά, όταν έμπαζε νερό σε μια από τις μπαλκονόπορτες στο σπίτι μας (δεν τις είχε τοποθετήσει αυτός) μου είπε ότι ο λόγος ήταν ότι είχαν ξεχάσει ή δεν είχαν βάλει σωστά ένα μαύρο λάστιχο ανάμεσα στα τζάμια που τα στεγανοποιεί, επίσης δεν είχαν ανοίξει τρύπες στο αλουμίνιο κάτω στο πάτωμα (ράγες) για να φεύγει το νερό της βροχής (δεν ξέρω αν έτσι όπως το λέω βγάζει νόημα). :?

Πολύ φοβάμαι ότι εκτός από το να τους παίρνεις τηλέφωνο συνέχεια και να τους ενοχλείς για να έρθουν να τα φτιάξουν δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα :evil::evil: γιατί από τον ΙΝΚΑ σωθήκαμε .......... :cry:

Βασικα θελω να βρω τα κεντρικα (αν υπαρχουν - ψηλη ευχαριστω) και να καλεσω για αυτοψια σωστης τοποθετησης μαπς και επιβεβαιωθει οτι ειναι σκαρτα και του κανουμε μυνηση !!

Πιο πολλα εχω δωσει σε τηλ ηδη !!! :wink:

marilena μου θα σωθεις μονο αν κανεις καταγγελία στο υποργρειο εμπορειου ή στο νεο ΙΝΚΑ η εταιρεια-τα κεντρικα δλδ θα καλυψουν με παντειους τροπους τον συνεργατη τους και η αλήθεια ειναι οτι θα στα διορθωσουν κι ολας.. και οσοσν αφορα την αυτοψία κανενας συναδελφος ακομα και απο αλλη εταιρεια αν ειναι, δεν θα σου δωσει εγγραφος την αυτοψια κακοτεχνίας. Υπαρχουν αντικειμενικές αλήθεις.......ΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΜΠΑΖΟΥΝ ΤΕΛΟΣ....ή .......ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΠΥΧΑΚΙ ΣΤΑΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙς....ή..... ΔΕΝ ΑΝΟΙΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΥΠΕς.....ΤΕΛΟΣ....ή ......marilena ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΙΡΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.....ΤΕΛΟΟΟΣ....

Μπορείς να βάλεις σιλικόνη στις χαραμάδες για να ζεσταθεί το κοκκαλάκι σας Μαριλένα.Γιατί αν περιμένεις τεχνικό....θα ρεθει ο άαααααααααααααλλος χειμώνας φοβάμαι. :?

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

Πες αν τα κουφώματα είναι ανοιγόμενα ή συρόμμενα ή επάλληλα να σου πω αναλόγως που οφείλεται αυτό να καταλάβω από ποιό σημείο μπάζουν. όσο για τα ρολλά αν έχει υγρασία εκεί που μένεις ίσως απλά να χρειάζεται ένα γρασσάρισμα ο μηχανισμός τους. Η σιλικόνη είναι μια λήσυ αλλά όχι μόνιμη άσε που θα φαίνεται και χάλια.

Γραψε περισσότερα για να δούμε τι μπορεί να γίνει.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Βικακι... λοιπον ειναι η σειρα της Cobra που κατω ειναι επιπεδη... με μικρο οδηγο (καθολου υψος... καταλαβαινεις ?),,,, ειναι συρρομενα, επαλληλα ολα σε χρωμα ξυλου και μπαζπυν απο κατω που νομιζω δεν εχουν μπει τα καταλληλα λαστιχα και απο τα πλαγια εκει που τα κλεινεις (διπλα παο το χερουλι !).... Γενικα πιστευω οτι διορθωνονται, ετσι λεω.... αλλα δεν ξερω πως... τι αλλο να πω ?