Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

προβληματα ύπνου? λυση: σεσουαρ

NESTOROUDI

Recommended Posts

κοριτσια ανακάλυψα οτι το θαυματουργο σεσουαρ, όχι μονο ηρεμει τα μωρακια όταν κλαινε και πονανε, αλλα τα κοιμίζει κιολας!!! τουλαχιστον στον δικο μου επιασε το κολπο, ελπιζω και σε σας....

3OaPp3.png CNKep3.png

Διαφημίσεις

για μωρακια σιγουρα, για μεγαλυτερα παιδακια δοκιμαζεις....δεν ξερω. Οι ηχοι αυτοι (σεσουαρ, αποροφητηρας, ηλ. σκουπα, αυτοκινητο) μοιαζουν με τους ηχους που ακουγαν στην κοιλιτσα μας τα ζουζουνια!! το προτεινε ενας παιδιατρος σε μια φιλη μου και μας εσωσε και εμας!!! παντως χει πολυ πλακα, εκει που τα βλεπεις να κλαινε, σε 2' να κοιμουνται...

3OaPp3.png CNKep3.png

Εμένα το μεσημέρι με την ηλεκτρική σκούπα μια χαρά ηρέμησε και κοιμήθηκε...χτες πάντως κοιμήθηκε ακούγωντας τα πλήκτρα στον υπολογιστή που έγραφα :!: καλό ε;;;;

Διαφημίσεις

Χεχε, πάντως τα μωρά μας έχουν φοβερή πλάκα, δε νομίζετε;

Εντυπωσιάζονται με μυστήρια πράγματα. Αυτά κοιμούνται με σεσουάρ και εμείς με τηλεόραση. Και εμείς μεγάλα μωρά είμαστε άλλωστε.

Θοδωρής

Είναι δυνατόν να εργάζεσαι και να ζεις κάτω από την ίδια στέγη; Ιδού η απορία...

Χα χα .. αυτα πιανουν μονο οταν ειναι τοσο μικρα...

Αμα βάλω σκουπα ο Χαρης θελει να σκουπισει, αμα βάλω να στεγνωσω τα μαλια μου, ο Χαρης θελει να μου τα στεγνωσει και να με χτενιζει κιολας με τη βουρτσα κ οταν ακουει τον απορροφητηρα θελει να πηγαινει να αναβοσβηνει το φωτακι του...

Οσο αφορα τον υπολογιστη και μενα κοιμοταν παλια... τωρα ετχεται και θελει να κανει και τσατ..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

κι εμεις -αν και πολυ μικρουλες- μας αρεσει πολυ η ηλεκτρικη σκουπα και γενικα οι θορυβοι πασης φυσεως. η πολυ ησυχια δε μας αρεσει καθολου :oops:

Θήλασα το Βικάκι μου για 7 μήνες!

Κοριτσάκια δε βοηθάτε κι εμένα το τσαμένο που η δικιά μου με το που ακούει κάποιον τέτοιο θόρυβο, την πιάνει πανικός!!! Κλαίει απαρηγόρητη σε σημείο που πολλές φορές, αν δεν την προλάβουμε, μελανιάζει ή πρήζεται.. Με τη σκούπα και το πιστολάκι δε, αρκέι μόνο να τα δει για να αρχίσουν τα όργανα :roll: .... Αφού αν έχουμε τη σκούπα στο διάδρομο και η ίδια είναι στο δωμάτιο της, δε φτάνει που σπαράζει και δε βγαίνει, πάει και κολλάει και πίσω απο το κρεββάτι της (όπου κανονικά δεν χωράει να πάει) και δεν βγαίνει με τίποτα.. Ούτε με αγκαλιά ηρεμεί ούτε με οτιδήποτε 'εχω κατορθώσει να σκεφτώ...! Τί μπορεί να φταίει;;;; Τί να κάνω;;;;

Μαμά της Ναταλίας και της Λυδίας...

,Οσο αφορα τον υπολογιστη και μενα κοιμοταν παλια... τωρα ερχεται και θελει να κανει και τσατ..

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: Ο δικός μου επειδή τσατίζεται όταν κάθομαι στον υπολογιστή έρχεται και μου τραβάει τα ρούχα, και όταν δει τα δύσκολα αρχίζει και πατάει ( ή καλύτερα χτυπάει) τα πλήκτρα! Μου κλειδώνει συνεχώς το πληκτρολόγιο και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση... :roll::roll::roll: Αλήθεια, ξέρει κανένας πως ξεκλειδώνει το πληκτρολόγιο σε φορητό??

:? Σημ. Σορρυ Νεστορούδι που σου αλλάξαμε το θέμα... :oops::oops:

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

εμένα θελει να βλέπει videaκια και φυσικά να παίζει με το ποντίκι..

γι αυτό σπανίως γράφω από το σπίτι, όταν είναι ξύπνιος...(και είχα χαθεί από το forum στην άδεια μου)

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια δε βοηθάτε κι εμένα το τσαμένο που η δικιά μου με το που ακούει κάποιον τέτοιο θόρυβο, την πιάνει πανικός!!! Κλαίει απαρηγόρητη σε σημείο που πολλές φορές, αν δεν την προλάβουμε, μελανιάζει ή πρήζεται.. Με τη σκούπα και το πιστολάκι δε, αρκέι μόνο να τα δει για να αρχίσουν τα όργανα :roll: .... Αφού αν έχουμε τη σκούπα στο διάδρομο και η ίδια είναι στο δωμάτιο της, δε φτάνει που σπαράζει και δε βγαίνει, πάει και κολλάει και πίσω απο το κρεββάτι της (όπου κανονικά δεν χωράει να πάει) και δεν βγαίνει με τίποτα.. Ούτε με αγκαλιά ηρεμεί ούτε με οτιδήποτε 'εχω κατορθώσει να σκεφτώ...! Τί μπορεί να φταίει;;;; Τί να κάνω;;;;

Πιστεύω πως σ' αυτή την ηλικία πρέπει να της παρουσιάσεις την ηλεκτρική σκούπα σαν κάτι πολύ ωραίο και πως ο θόρυβος που κάνει είναι γιατί "τραγουδάει" και είναι χαρούμενη.

Είχα κάνει κάποτε κάτι παρόμοιο, σ' ένα κοριτσάκι 1,5 έτους που όποτε έβλεπε μια αφίσα μ' ενα τερατάκι φοβότανε, μέχρι που της είπα ότι αυτό το τερατάκι ήταν καλό, την αγαπούσε απλά ήταν άσχημο. Απο 'κεινη τη στιγμή το συμπάθησε.

θα συμφωνησω με την franklin και μεις με αποροφητηρα κοιμομαστε ολη μερα δουλευει μου χει σπασει τα νευρα,οταν ηταν 2 -3 μηνων κοιμοταν με τον υπολογιστη με τον ηχο απο το ανεμιστηρακι δεν πηγαινε να γινοταν χαλασμος εξω κοιμοταν του καλου καιρου :D:D

5db512b769.pngae89dcbaef.png σας αγαπω πολυ!!!

Σε μας ρε παιδιά γιατί δεν πιάνουν αυτά τα κόλπα με ανεμιστήρες - πιστολάκια - ηλεκτρικές????

Όσο ζω... μαθαίνω

--------------------------

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Σωτήρης (γέννηση 30/7/2007)

Όχι ότι έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα ύπνου με τον μικρό.... Κοιμάται όλη νύχτα από 1 μηνών....

Την μέρα όμως δεν κοιμάται πολύ... Να κοιμηθεί 3-4 φορές από 20' ως 45'....

Καλά των αλλονών τα παιδιά γιατί κοιμούνται και τα δικά μου δεν;;;;

Όσο ζω... μαθαίνω

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

Sofia ουτε ο δικος μου ειναι πολυ υπναρας τη μερα αλλα τη νυχτα κοιμαται μια χαρα.

Τη μερα εχω ψιλοφασαρια tv και απορροφητηρα, αν ειναι πολυ ησυχια στο σπιτι πεταγεται με το παραμικρο (αν φυσικα κοιμηθει)

Τωρα τελευταια παντως μολις κοιμηθει για βραδυ και παω να τον βαλω στο port bebe ξυπναει. Εχθες παντως τον πηρα μαζι μου στο κρεββατι μας κι ετσι κοιμηθηκαμε μεχρι το πρωι... αλλιως κλαψουριζει στον υπνο του.

Σημερα θα δοκιμασω να τον βαλω πρωτη φορα στην κουνια του...... Αντε να δουμε!

Και να φανταστειτε οτι πρωτη ελεγα οτι θα τον βαλω κατευθειαν στο δωματιο του αλλα τελικα..... εθιστηκα!

(δικαιολογουμαι συνεχεια οτι επειδη τον αποχωριστηκα για 10 μερες που μπηκα στο νοσοκομειο παθαινω στερητικο, κατι που δεν ειναι ψεμα.... :cry: )

Μπα... εμένα κοιμάται και όλο το βράδυ... και στο κρεβάτι του... και στο δωμάτιό του....και μπρούμυτα...

Καμιά φορά αν τύχει να γκρινιάξει (σπάνια) σηκώνομαι του δίνω την πιπίλα του και σταματάει αμέσως.....

Οφείλω να ομολογήσω ότι ποιο συχνά με ξυπνάει η μεγάλη μου παρά ο μικρός...

Όσο ζω... μαθαίνω

Μαρία (γέννηση 5/6/2004)

και μενα ο μικρος κοιμαται 3 ωριτσες την μερα και κανα 10ωρο το βραδυ δεν εχω κανενα προβλημα,η μεγαλη μου με ξυπναει 2 - 3 φορες το βραδυ ο μικρος μας βγηκε φαγας και υπναρας :D

5db512b769.pngae89dcbaef.png σας αγαπω πολυ!!!

Μπα... εμένα κοιμάται και όλο το βράδυ... και στο κρεβάτι του... και στο δωμάτιό του....και μπρούμυτα...

Καμιά φορά αν τύχει να γκρινιάξει (σπάνια) σηκώνομαι του δίνω την πιπίλα του και σταματάει αμέσως.....

Αχ βρε Σοφία,πόσο σε ζηλέυω....εμένα γιατί δεν κοιμάται ούτε η νύχτα ούτε τη μέρα;;;;(εντάξει ξυπνάει ολοκληρωτικά στις 12 το μεσημέρι....αλλά μέχρι τις 1:00 τη νύχτα ζήτημα είναι να κοιμηθεί συνολικά ένα 2ωρο...κι όπως έχουμε ξαναπεί ,κατα τη διάρκεια της νύχτας ξυπνάμε ανά μια ώρα μπορεί κι ανα 20 λεπτο....)

Εγώ πότε θα ξανακοιμηθώ όλη νύχτα σερί;;;; :lol::lol::lol: