Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βολτίτσες....

dora

Recommended Posts

Σήμερα εντελώς αναπάντεχα και χωρίς να το εχουμε προγραμματισει μερες πριν συναντηθήκαμε με τη Μαριλένα στο Mall. Σας παραθέτω φωτο με τον γιο μου τον καμικάζι και την γλυκήτατη και ναζιάρα νεαρα Αγγελιάννα που μαλλον δεν τους αρεσε και πολύ η παρέα μας και αποφασισαν να πανε μια βόλτα με τη μηχανη..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Γλυκητατα και τα 2. Να τα χαιρεστε. :D

ΥΓ. Απο τωρα μηχανη? Απαπα! Σε βλεπω να τρεχεις και να μην φτανεις.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Κουκλάκια είναι και τα δύο...... αλλά θα συμφωνήσω με την Ειρήνη. Γιατί δε φοράνε κράνος?? :lol:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Να ειστε καλα κοριτσακια.... Κρανοι δεν ειχαμε αν και εχετε απολυτο δικιο.... Δωρα... αν τον κανεις μηχανοβιο .... χωρις κρανος εγω δεν τον αφηνω να κυκλοφορει την κόρη μου !!! :wink:

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol: Ευχομαι μονο να μεινει σε αυτες τις μηχανες γιατι εχω τρελη φοβια με το αντικειμενο... Νομιζω οτι θα πεθανω αν μου ζητησει να του παρω μηχανακι..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Εμένα του έχει πάρει η νονά του μια Harley με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ! Δεν μπορείτε να φανταστείτε ύφος και τουπέ ! Λες και γεννήθηκε και ήξερε πως να οδηγεί ! Και γω μόνο με την ιδέα ότι θα θέλει μηχανή αργότερα με πιάνει κρύος ιδρώτας ! Δεν θέλω καθόλου ! :)

Και γω!!! ΤΡΕΜΩ τις μηχανές γι αυτό και θα του πω (αν έρθει και μου πει πως θέλει να πάρει μηχανάκι.... κάποτε!) :

"Ναι, αγόρι μου να πάρεις, δημοκρατία έχουμε εσύ αποφασίζεις για τέτοια θέματα στην ζωή σου. Απλά θα στην κάψω το πρώτο βράδυ!"

Α, δημοκρατικές αντιλήψεις!! Όλα κι όλα! :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

μεγαλωσε ο χαρης....ασχετο!!!

Δώρα και εγώ αυτό σκέφτηκα μόλις τον είδα. Άντράκι σωστό!

Καλά στη φώτο είναι μούρλια και τα δύο πιτσιρίκια!

Διαφημίσεις

Και τωρα που το θυμηθηκα.... φευγωντας απο το The mall ειπαμε να παρουμε κατι να φαμε απο τα Goody's... πηραμε λοιπον γευματα Argoodaki !!! Το τερπνον μετα του ωφελιμου... οπότε λεει η κοπέλα στην Αγγελιάννα μου,,, τι δωρακι θες κοριτσακι μου, αρκουδακι, κουβερτουλα ? και λεει η Αγγελιαννα... Εγω θελω αυτη την πιατελα για τα γλυκα !!!

Σεκος η κοπελα!!! Λεει όσα χρονια κι αν ειμαι εδω, πρωτη φορα παιδακι ζητησε πιατελα!!!

Ειδατε τι νοικοκυρα εχω ??? :wink:

Πολύ σούπερ το ζεύγος!!!!!!!!!!!!!!!!!Είναι για εξώφυλλο περιοδικού και τα δυο τα κουκλάκια!!!!Μπράβο βρε κοριτσια. Ελπίζω να το χαρήκατε κι εσείς όσο και τα παιδάκια σας, παρ"ολο που εσείς είσασταν.....πεζές... :lol::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Φοβερα τυπακια και τα δυο :lol:

Να ειναι παντα γερα και....καλες βολτες!!!!!!

Μαριλενα δεν θα το πω του Αλεξανδρου οτι η κορη σου ηταν με καποιον

νεαρο πανω σε μηχανη γιατι μας εχει πει οτι τον γιο μας θελει!!! τωρα που την πλανεψαν τα ματια(και τι ματια!!!!!!)του χαρουλη, τι να πω? θα το καταπιουμε 8)

Α!κοριτσακια αν σημερα θελει καποια να περασει απο εμας για βολτιτσα καλο θα ηταν να μην.Σημερα ο παιδοτοπος θα ειναι κλειστος γιατι θα παμε οοοοοολοι να δουμε τον Αλεξανδρο στην γιορτη του σχολειου :D:D:D

θα ειναι ρομποτ σε παιχνιδαδικο :lol:

Εχουμε παρει καμερες φωτογραφικες και παμε ολο το σοι να τον χειροκροτησουμε :lol::lol::lol:

• 2 weeks later...

Ασχετο αλλα επειδη ... μας εχει λειψει τρελα...... μολις γινουμε καλα κι ελπιζω ως το ΣΚ να ειμαστε καλα θα παμε Νινεττακι..... Να το εχετε υποψην, θα ενημερωσω....