Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Η ανιψιά μου κλείνει όπου να'ναι τον πρώτο της χρόνο. Από νεογέννητο ήταν πολύ ιδιότροπο μωρό. Δεν κοιμόταν καλά, γκρίνιαζε κτλ. Στο 6μηνό όταν άρχισε τις διάφορες κρεμούλες, άρχισε να δείχνει καλύτερα και σιγά σιγά έκοψε το γάλα. Ήθελέ μόνο γιαούρτι, και αυτό αν παραέτρωγε είχε καμιά φορά αναγούλες. Τώρα που χρονιάζει έκοψε και το γιαούρτι και για πρωινό προχτές τις φτιάξανε κοτόπουλο!!! Εντομεταξύ δεν κοιμάται, ξενυχτάνε και υπάρχει μια μόνιμη γκρίνια, ίσως επειδή δε χορταίνει...?Επειδή δε πίνει το γάλα να ηρεμίσει λίγο...?Δεν ξέρω! Έχετε παρόμοια εμπειρία κανείς? Γιατί η κουνιάδα μου τα έχει δοκιμάσει όλα και έχει πελαγώσει!!! Κάθε βράδυ αυπνοία με γκρίνια και τι μέρα νηστική και να μη θέλει το ένα, να μη θέλει το άλλο , και πάλι γκρίνια!!! Φανταστείτε ότι την κοιμίζουν στο ρηλάξ ακόμα με κούνημα όλη την ώρα στο σαλόνι!! Μόλις μπει στο δωμάατιο της αφηνιάζει...!!!

5Aqjp3.png

• 11 months later...

Διαφημίσεις

Ροζαλιτα θα σου πω κατα λεξη αυτο που μου ειχε πει η παιδιατρος μας οταν την ειπα ολα αυτα που μας λες για την ανηψουλα σου, μια και τα συμπτωματα ηταν περιπου τα ιδια.

Φαντασου το στομαχακι της κορης σου σαν ενα καζανι που κοχλαζει και εσυ καθε φορα που μεσα του ριχνεις ενα γαλοκτομικο προιον ειναι σαν να ριχνεις και ΄"αλλο λαδι στην φωτια".

Η ανησυχια της προερχεται προφανως απο την διατροφη, αυτο θα το διαπιστωσετε πολυ ευκολα αλλαζοντας ολα τα αλλεργικα προιοντα, υπαρχουν αυτη τη στιγμη αρκετα καλα σκευασματα υποαλλεργικων γαλακτων, ο παιδιατρος θα επρεπε να σας ειχε ενημερωσει...αν οντως το παιδακι ειναι αλλεργικο θα δεις με την αλλαγη διατροφης ποσο μεγαλη αλλαγη θα υπαρχει στην συμπεριφορα της...

καλη δυναμη και καλο κουραγιο :D

Η μεγαλυτερη ευλογια στη ζωη μου ειναι που απεκτησα την κορουλα μου!