Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΧΑΛΙΝΟΣ ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΥΣ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ 2.5 ΧΡΟΝΩΝ.Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΛΙΝΟ ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ;ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΜΕΘΗ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΔΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;:confused:

• 3 months later...

Διαφημίσεις

Ανακαλυψαμε το ιδιο χθες μετα την αλλαγη παιδιατρου ο οποιος μας ανεφερε πως αν ο πρωτος παιδιατρος το εβλεπε απο την ωρα γεννησης θα μπορουσε να το κοψει ο ιδιος αμμεσως στο ιατρειο του!

Οταν μαλιστα εγω η ιδια τον ρωτησα οταν εβγαλε η Τωνια τα πανω δοντακια γιατι ειναι τοσο αραια μεταξυ τους, μου απαντησε πως ειναι καλυτερα γιατι θα εχουν χωρο τα μονιμα...:|

Ο νεος παιδιατρος μας λεει τωρα πως πρεπει να περιμενουμε μεχρις ωτου γινει 2.5 - 3 χρονων για να κοπει με lazer.

Mας ειπε πως το προβλημα μεγαλωνοντας θα ειναι με την γναθο η οποια θα ανοιξει υπερβολικα...

Ξερει κανεις τιποτα σχετικα με το θεμα?

• 2 weeks later...
Ανακαλυψαμε το ιδιο χθες μετα την αλλαγη παιδιατρου ο οποιος μας ανεφερε πως αν ο πρωτος παιδιατρος το εβλεπε απο την ωρα γεννησης θα μπορουσε να το κοψει ο ιδιος αμμεσως στο ιατρειο του!

Οταν μαλιστα εγω η ιδια τον ρωτησα οταν εβγαλε η Τωνια τα πανω δοντακια γιατι ειναι τοσο αραια μεταξυ τους, μου απαντησε πως ειναι καλυτερα γιατι θα εχουν χωρο τα μονιμα...:|

Ο νεος παιδιατρος μας λεει τωρα πως πρεπει να περιμενουμε μεχρις ωτου γινει 2.5 - 3 χρονων για να κοπει με lazer.

Mας ειπε πως το προβλημα μεγαλωνοντας θα ειναι με την γναθο η οποια θα ανοιξει υπερβολικα...

Μάλλον ο παιδίατρος σου ΔΕΝ ξέρει τι του γίνεται σε αντίθεση με το πρώτο που είχε απόλητο δίκαιο.Είναι καλύτερο να βγαίνουν τα δοντάκια αραιά γιατί αυτό μας δείχνει μια μελλόντική σωστη΄οδοντοστοιχία,αν το παιδί ΔΕΝ ψευδίζει δεν είναι προβλημα!!Και σημείωση το χαλινό ΔΕΝ είναι ορατό απο την γέννηση παρα μονο σε ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ περιπτώσεις!!!

Η ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΧΑΛΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΩ ΓΝΑΘΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ.

ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ Ο ΧΑΛΙΝΟΣ , Ε, ΝΑΙ, ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΕΥΔΙΖΕΙ.

ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ Ο ΧΑΛΙΝΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΩΡΟΣ , ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ.

ΕΙΜΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΘΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ (ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ) ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ) , ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Η ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΧΑΛΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΩ ΓΝΑΘΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ.

ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ Ο ΧΑΛΙΝΟΣ , Ε, ΝΑΙ, ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΨΕΥΔΙΖΕΙ.

ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ Ο ΧΑΛΙΝΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΩΡΟΣ , ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ.

ΕΙΜΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΘΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ (ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ) ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ) , ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΕΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙΝΟ ΑΠΟΘΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΟ 90 % ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟ "ΚΕΝΟ" ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΦΗΣΤΑΤΑΙ ΤΟ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΕΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΑΘΗΝΑ ΕΤΣΙ?

Διαφημίσεις

Eγω σαφως και δενε χω καμια σχεση με το επαγγελμα...

Ξερω μονο οτι η κορη μου η μικρη εχει κοντο χαλινο στο ανω χειλακι...και ειχαμε παει στο παιδων και την ειχε δει παιδοδοντιατρος ( η κατι τετοιο τελοας παντων..) Μας ειπε οτι προς το παρων δεν χρειαζεται τιποτα...οτι θελει πρωτα να βγουν τα μονιμα δοντακια .. και οτι γενικα αν δεν υπαρχει προβλημα ..προτιμα να αποφευγετε γιατι μετα ψιλοσουρωνει το χειλακι μεγαλωνοντας ..(καπως ετσι μας τα ειχε πει πριν απο 3 χρονια περιπου ...οταν ηταν η μικρη 3 χρ)

Ελευθερια κ υπολοιπες φιλες, καλημερα.

Ελευθερια σαν οδοντιατρος ζητω την γνωμη σου ξανα.

Επειδη ρωτησα κ τον πρωτο οδοντιατρο κ μου ειπε τα ιδια που ανεφερες κ συ, καταληξαμε στο συμπερασμα να παμε σε ορθοδοντικο.

Κλεισαμε ραντεβου για τις 16 του Σεπτεμβρη.

Η μικρη μας ευτυχως δεν ψευδιζει. Τι με συμβουλευεις να κανω?

Σε ευχαριστω πολυ, Χριστινα.

Ελευθερια κ υπολοιπες φιλες, καλημερα.

Ελευθερια σαν οδοντιατρος ζητω την γνωμη σου ξανα.

Επειδη ρωτησα κ τον πρωτο οδοντιατρο κ μου ειπε τα ιδια που ανεφερες κ συ, καταληξαμε στο συμπερασμα να παμε σε ορθοδοντικο.

Κλεισαμε ραντεβου για τις 16 του Σεπτεμβρη.

Η μικρη μας ευτυχως δεν ψευδιζει. Τι με συμβουλευεις να κανω?

Σε ευχαριστω πολυ, Χριστινα.

Να πάτε σε ορθοδοντικό αν γίνεται και σε ορθοδοντικό του πανεπιστημίου ακόμη καλύτερα-Δεν θα κοιτάει ΜΟΝΟ την τσέπη όπως η πλειοψηφία των ιδιωτών:wink:...Πάντως ΓΝΩΜΗ μου αφου δεν ψευδίζει δεν είναι κάτι το ανησυχιτικό και όπως είπε και ποιο πάνω μια συμφορμήτησα το χειλάκι σουρώνει μετα λίγο περισσότερο και τιποτε παραπάνω...Αυτά ελπίζω να σε κάλυψα...

κι εγώ δεν είμαι ειδική επί του θέματος αλλά θα σου πω μόνο την εμπειρία μου .. όταν γεννήθηκε ο γιος μου πολύ σύντομα όταν ακόμη ήταν 2-3 μηνών μου είπαν πως έχει κοντό χαλινό και κάναμε επεμβασούλα στο Παίδων στην Αθήνα..ο μικρούλης ήταν δεν ήταν 7-8 μηνών..ήταν μια διαδικασία 2 λεπτών, η επέμβαση έγινε με μέθη, πραγματικά δεν ήταν τίποτα..τελειώσαμε και φύγαμε αμέσως όλα καλά..

Λατρεύω τα παιδάκια μου!!

ΑΡΧΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ eleftheriak:

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΕΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙΝΟ ΑΠΟΘΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΟ 90 % ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟ "ΚΕΝΟ" ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΦΗΣΤΑΤΑΙ ΤΟ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΕΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΑΘΗΝΑ ΕΤΣΙ?

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ ΣΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ, ΑΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΛΙΝΟΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΝΑΙ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΝΩΜΗ.

ΑΘΗΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ;

ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ 2000 ( ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΥΠΟΛΠΟΓΙΣΕ ΟΤΙ ΤΟ 5ο ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ 1999) ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ;

ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕ ΑΠΟ Κ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!!

Διαφημίσεις

ΑΡΧΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ eleftheriak:

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ ΣΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ, ΑΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΛΙΝΟΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΝΑΙ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΝΩΜΗ.

ΑΘΗΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ;

ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ 2000 ( ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΥΠΟΛΠΟΓΙΣΕ ΟΤΙ ΤΟ 5ο ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ 1999) ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ;

ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟ ΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕ ΑΠΟ Κ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!!

Το 1998 τελειωσα και το 2003 την ειδικότητα μάλλον δεν ειμαστε στο ιδιο έτος

• 4 months later...

η μικρή μου σήμερα έπεσε και έκοψε το χαλινό του άνω χείλους. Η παιδίατρος μας είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Ξέρετε αν ξαναενώνεται; Τα 2 μεγάλα μπροστινά δοντάκια είναι αραιά. Μήπως έφταιγε αυτός; Καλύτερα που κόπηκε; (ή είναι κληρονομικό; πολλοί στο σόι έχουν)

• 5 months later...

Κορίτισα εδώ και κάποιους μήνες ο μικρός μου έβγαλε το ένα δοντάκι πάνω, το άλλο δίπλα άργησε παρα πολύ. Τελικά βγήκε (λιγο στραβό), και έχουν κενό μεταξύ τους.Πηγαίνοντας στο γιατρό μου είπε πως ο χαλινός μπροστά κατέβηκε περισσότερο και έτσι δεν μπορούν να ενωθούν τα δοντάκια. Ίσως λέει θα πρέπει να κοπεί (ότι έχει σχέση με επέμβαση, με πιάνει πανικός). Θα πρέπει να το δει παιδο-οδοντίατρος. έχει κάποια σας ανάλογη εμπειρεία?

Γειά σας,

Γειά σας,

σας παραθέτω το παρακάτω λινκ ορισμένα αναφέρονται σε διαφορετικές

ηλικίες αλλά ίσως να περιέχουν πληροφορίες που μπορεί να σας είναι χρήσιμες

χαλινο γλωσσας

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Διαφημίσεις