Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γέννησα κι εγώ!

Recommended Posts

Μιας και μοιράστηκα τόσους μήνες την αγωνία μου μαζί σας, τώρα που κοιμάται η πριγκίπισσά μου είπα να μπω να μοιραστώ και τη χαρά μου! Πριν μια εβδομάδα ακριβώς, την Τρίτη γέννησα την μπέμπα μου με καισαρική. Γεννήθηκε στις 8.25 το πρωι, 2.620 gr και 50 εκ. ύψος. Είναι υγιέστατη και ευτυχώς ήσυχη! Δεν μου έμοιασε βλέπετε! Όλοι λένε πως μοιάζει στον μπαμπά της. Αυτό αποτελεί ακόμα έναν λόγο να τη λατρεύω! Έχει μεγάλες πατουσίτσες και από τη διάπλαση των ποδιών της φαίνεται πως θα γίνει ψηλή! Ακόμα ένα ευτυχώς που δεν έμοιασε σε εμένα την κοντή. Μακάρι να έχει πάρει και τον χαρακτήρα του μπαμπά της, θα τον ευγνωμονώ! Δεν χορταίνω να την παίρνω αγκαλίτσα! Θα μπορούσα να την έχω μόνιμα επάνω μου!

Στα της γέννας, όλα πήγαν καλά. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα εκτός βέβαια από τους πόνους στην τομή που μαζί με το μούδιασμα θα με ενοχλούν για καιρό ακόμα. Πάντως δεκαπλάσιοι να ήταν οι πόνοι, πάλι θα τους ξεχνούσα κοιτώντας την θεά μου να χαμογελά στον ύπνο της...

Εύχομαι σε όλες καλή λευτεριά, απολαύστε τις στιγμές που έχετε τα μωρά στις κοιλίτσες σας και περιμένετε τα καλύτερα. Περιμένετε να γεννηθείτε 2η φορά μόλις αντικρύσετε τα υπέροχα μωρά σας! Σας εύχομαι δε, τα παιδάκια σας να έχουν έναν μπαμπά σαν αυτόν που έχει η κόρη μου...Τον υπέροχο άνδρα μου που βλέπω πραγματικά ευτυχισμένο αυτές τις ημέρες...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

συγχαρητήρια, να σας ζήσει η μπεμπούλα σας! μπορώ να φανταστώ τη χαρά σου και χαίρομαι πραγματικά που όλα πήγαν καλά!

ευχομαι τα καλύτερα για την ζωή της από εδώ και πέρα!!!

PkDAp3.png

να σου ζησει η πριγκιπισα σου να ειναι γεματη υγεια και αγαπη και να χαιρεσαι και τον αντρουλη σου που λατρευεισ τοσο , ειστε μιαπολυαγαπημενη οικογενεια , να ζησετε

Διαφημίσεις

It' s a baby girl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλότυχη και πάντα γελαστή να είναι! Άντε ξεμπέρδεψες και εσύ και μείναμε εμείς να μιλάμε για τα μαιευτήρια. Είσαι πολύ τυχερή που είναι ήσυχη, μακάρι να έχουμε και εμείς την ίδια τύχη, εγώ νομίζω ότι μερικές φορές θα πεταχτεί έξω!!

QZ9ep3.png

Διαφημίσεις

:DΑχχχ τι ωραία που τα είπες!!! Να σας ζήσει και να την καμαρώσετε με τον καλύτερο τρόπο που εκείνη θα κρίνει στη ζωή της!:D

Άντε και εμείς τώραααα!:D

Να σου ζήσει η κοράκλα και η ζωή της να είναι γεμάτη αγάπη και χαρά!!!

Να είναι πάντα υγιής και καλότυχη!!!

ουπς! μόλις κλώτσησε η δική μου!!! Μάλλον θα θέλει να σου ευχηθεί κι αυτή!!!

Οπότε οι ευχές μου είναι εις διπλούν!!!

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει η ζουζούνα σου RavT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε νιώθω με την αγκαλιά...θες να την ζουλάς συνεχεια ε??Κι εγώ το ίδιο νιώθω!!!

Λέω άντε να ξυπνήση να την πάρω αγκαλίτσα!!

Και μην αφήσεις κανέναν να σου πει οτι την κακομαθαίνεις..γιατί κι αυτό θα τ'ακούσεις!!

Να την καμαρώσεις όπως επιθημεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2ef2v5u.png

Μιας και μοιράστηκα τόσους μήνες την αγωνία μου μαζί σας, τώρα που κοιμάται η πριγκίπισσά μου είπα να μπω να μοιραστώ και τη χαρά μου! Πριν μια εβδομάδα ακριβώς, την Τρίτη γέννησα την μπέμπα μου με καισαρική. Γεννήθηκε στις 8.25 το πρωι, 2.620 gr και 50 εκ. ύψος. Είναι υγιέστατη και ευτυχώς ήσυχη! Δεν μου έμοιασε βλέπετε! Όλοι λένε πως μοιάζει στον μπαμπά της. Αυτό αποτελεί ακόμα έναν λόγο να τη λατρεύω! Έχει μεγάλες πατουσίτσες και από τη διάπλαση των ποδιών της φαίνεται πως θα γίνει ψηλή! Ακόμα ένα ευτυχώς που δεν έμοιασε σε εμένα την κοντή. Μακάρι να έχει πάρει και τον χαρακτήρα του μπαμπά της, θα τον ευγνωμονώ! Δεν χορταίνω να την παίρνω αγκαλίτσα! Θα μπορούσα να την έχω μόνιμα επάνω μου!

Στα της γέννας, όλα πήγαν καλά. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα εκτός βέβαια από τους πόνους στην τομή που μαζί με το μούδιασμα θα με ενοχλούν για καιρό ακόμα. Πάντως δεκαπλάσιοι να ήταν οι πόνοι, πάλι θα τους ξεχνούσα κοιτώντας την θεά μου να χαμογελά στον ύπνο της...

Εύχομαι σε όλες καλή λευτεριά, απολαύστε τις στιγμές που έχετε τα μωρά στις κοιλίτσες σας και περιμένετε τα καλύτερα. Περιμένετε να γεννηθείτε 2η φορά μόλις αντικρύσετε τα υπέροχα μωρά σας! Σας εύχομαι δε, τα παιδάκια σας να έχουν έναν μπαμπά σαν αυτόν που έχει η κόρη μου...Τον υπέροχο άνδρα μου που βλέπω πραγματικά ευτυχισμένο αυτές τις ημέρες...

καλώς τες...

να σου ζήσει ότι ποθείτε να το έχεται απλόχερα,γερό και δυνατό το μωράκι σας και πάντα ευτυχισμένο.....

η καλύτερη στιγμή της ζωής σου....να κρατάς το αγγελούδι σου αγκαλιά και πάλι να σου ζήσει....

άντε του χρόνου θα κάνουμε μαζί γεννέθλια με τις κορούλες μας μιας και η δικιά μου γεννήθηκε 17-4-08.....

φιλιά πολλά στο μωράκι....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Συγχαρητήρια κοριτσάκι! Να σου ζήσει η πριγκίπισσα!

Πότε ήταν που συζητάγαμε για το πώς θα είναι το τοκετός... και τώρα να που είμαστε με τα μπεμπάκια μας αγκαλιά!

Γερό και καλότυχο να είναι!!!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Να σόυ ζήσει η μπεμπούλα σου και να είστε πάντα τόσο ευτυχισμένοι με τον αντρούλη σου!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011