Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΤΟ ΦΑΙ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Recommended Posts

Αν ξέρετε αγγλικά και θέλετε να ενισχύσετε με μία μερίδα φαγητό κάποια φτωχή οικογένεια μπορείτε να το κάνετε παίζοντας με τις λέξεις στο http://www.freerice.com/index.php του ΟΗΕ.Εκεί κάνονοντας κλικ στο σωστό νόημα μιας λέξης αυτομάτως καταθέτετε λίγα γραμμάρια ρύζι.Η εκταμίευση γίνεται χωρίς να πληρώσετε.Απλώς,όση ώρα παίζετε.στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας προβάλλονται διαφημίσεις και τα έσοδα από αυτές μετατρέπονται αυτομάτως σε βάρος ρυζιού.Μπορούν να παίξουν και παιδιά του δημοτικού γιατί διαπιστώθηκε ότι οι λέξεις που ζητούνται έχουν συχνά ελληνικές ρίζες (π.χ kleptomania,philanthropic,antagonist),οπότε ίσως τα πολύ καλά αγγλικά ίσως να μην είναι απολύτως απαραίτητα για να βοηθήσετε.Απλώς θα κουραστείτε περισότερη ώρα για να βγάλετε το ψωμί και το ρύζι ενός άλλου ανθρώπου.

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

Ενδιαφερον,ευχαριστουμε ΣΑΜ!

Ελπιζω μονο,να τηρησουν αυτα που λενε :roll:

Εγω μαζεψα 2300 κοκκους ρυζιου(και με την βοηθεια λεξικου :P )θα ξαναπαιξω ομως συντομα.

κι εγώ λίγο μάζεψα χωρίς τη βοήθεια του λεξικού 2500 κόκκους :lol::lol: μακάρι να πάνε εκεί που πρέπει πάντως θα ξαναπαίξω μπας και μάθω και καμία λέξη......................................

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Μπράβο!!!!Υπέροχη ιδέα και υπερβολικά εύκολος τρόπος να βοηθήσεις ανθρώπους που πεινάνε!!!!!

Εγώ έσπευσα αμέσως και μαζεψα 1120΄κόκκους!!! Άσε που μερικά τα έβρισκα στην τύχη. Εκείνα που δεν ήξερα. Και ήταν σωστά τα περισσότερα αφού είναι multiple choice και απορρίπτεις κάποιες λέξεις!!

Θα παίζω συχνά!!!Ευχαριστούμε που μας έδωσες την ευκαιρία!!!! :D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

6000+2500 νομίζω πως φτάνουνε για σήμερα 8)

Διαφημίσεις

• 4 months later...

http://www.thebreastcancersite.com/clickToGive/home.faces?siteId=2

Υπάρχει και μία ανάλογη σελίδα για τον καρκίνο του μαστού. Ανάλογα με τις επισκέψεις που γίνονται καθημερινά στο site, κάνοντας κλικ στο παραθυράκι Donating a Mammogram δωρίζονται δωρεάν μαστογραφίες σε γυναίκες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα. Τα έσοδα προέρχονται από τις διαφημίσεις της ιστοσελίδας.

Αν ξέρετε αγγλικά και θέλετε να ενισχύσετε με μία μερίδα φαγητό κάποια φτωχή οικογένεια μπορείτε να το κάνετε παίζοντας με τις λέξεις στο http://www.freerice.com/index.php του ΟΗΕ.Εκεί κάνονοντας κλικ στο σωστό νόημα μιας λέξης αυτομάτως καταθέτετε λίγα γραμμάρια ρύζι.Η εκταμίευση γίνεται χωρίς να πληρώσετε.Απλώς,όση ώρα παίζετε.στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας προβάλλονται διαφημίσεις και τα έσοδα από αυτές μετατρέπονται αυτομάτως σε βάρος ρυζιού.Μπορούν να παίξουν και παιδιά του δημοτικού γιατί διαπιστώθηκε ότι οι λέξεις που ζητούνται έχουν συχνά ελληνικές ρίζες (π.χ kleptomania,philanthropic,antagonist),οπότε ίσως τα πολύ καλά αγγλικά ίσως να μην είναι απολύτως απαραίτητα για να βοηθήσετε.Απλώς θα κουραστείτε περισότερη ώρα για να βγάλετε το ψωμί και το ρύζι ενός άλλου ανθρώπου.

μπραβο σαμ για την πρωτοβουλια σου.διαβασα το μνμ σου και ηδη εσπευσα και εγω στο σαι και μαζεψα 1000 κοκκους ρυζιου με την βοηθεια και του λεξικου.συντομα θα σπευσω παλι!

ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν, πριν παω καν να δω το παιχνίδι... κάνω copy-paste & forward το κείμενο της ΣΑΜ σε όλους τους γνωστούς μου!!

ελπίζω μόνο να μην είναι κόλπο και όσο εμείς είμαστε οn-line αυτοί να βγάζουν χρήμα από τις διαφημίσεις!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

ΒΓΑΛΑΜΕ 3000 ΡΥΖΑΚΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΜΠΡΑΒΟ

GIOULA

2000 ρυζάκια για σήμερα...καλά είναι;

Από αγγλικά είμαι σκράπα βέβαια, αλλά να ΄ναι καλά το λεξικό! :lol::lol:8)8)

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

τελικά συνέχισα...οπότε 2000+2000 μας κάνουνε 4000 ρυζάκια για σήμερα. Θα παίζω όσο πιο συχνά μπορώ :wink:

με τα 4000ρυζάκια δηλ. πόσα στόματα θα ταίσουμε σήμερα; Να ξέρω βρε κι εγώ πάνω κάτω :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

• 4 months later...

Μόλις μάζεψα 2000 ρυζάκια φτάνουν για ένα πιατάκι? Οι ερωτήσεις επαναλαμβάνονται παιδιά αν απαντήσεις λάθος μετά από λίγο σου βγάζει την ίδια και στο τέλος την βρίσκεις που θα πάει? Μετά το τέλος του παιχνιδιού κάνω κάτι άλλο? Καταχωρούνται αυτόματα τα ρυζάκια ή τα έχασα? Αν είναι να φέρω από το σπίτι μου αύριο χι χι.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!