Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Έχασα τη φίλη μου

Recommended Posts

λυπαμε πολυ για τη φιλη σου. εγω δυστυχως εζησα απο κοντα το χαμο 2 αδερφιων 16 και 19 χρονων με διαφορα 18 ημερων. ο 16χρονος ηταν φιλος με την αδερφη μου και ο 19χρονος ο κολλητος του αδερφου μου. ο μικρος σκοτωθηκε με αυτοκινητο που οδηγουσε συνομηλικος φιλος του 1 χιλιομετρο εξω απο το χωριο του. κομματια οι γονεις και ο αδερφος του. τι να πεις για παρηγορια? ειχαν ομως το αλλο τους παιδι που θα τους εδινε νοημα να συνεχισουν να ζουν. 15 μερες μετα την κηδεια του αδερφου του ο 19χρονος βγηκε με το αυτοκινητο απο το δρομο. 3 μερες παλεψε στην εντατικη. την μαμα του την προλαβαν λιγο πριν πεσει απο τον 4ο οροφο του νοσοκομειου. δεν την αδικω. 2 γιους, παλικαρια να τα χασει σε 18 μερες? για μηνες επερνε μπωλ με φαγητο και πηγαινε στους ταφους να τα ταισει. εστρωνε και ξεστρωνε τα κρεβατια τους. 6 χρονια μετα εχει κανει μια κορη και ενα γιο(ηταν 38 χρονων μονο), πολυ την κατηγορησαν στο χωριο οτι δεν επρεπε και πως ειχε επαφες με τον αντρα της ενω ειχε βαρυ πενθος. ειναι πολυ λιγοι αυτοι που ξερουν οτι εκανε εξωσωματικη. αν δεν εκανε αυτα τα παιδακια τι νοημα θα ειχε η ζωη της?

δεν μπορω να γραψω αλλο δεν βλεπω την οθονη απο τα κλαματα.

Διαφημίσεις

λυπαμε πολυ για τη φιλη σου. εγω δυστυχως εζησα απο κοντα το χαμο 2 αδερφιων 16 και 19 χρονων με διαφορα 18 ημερων. ο 16χρονος ηταν φιλος με την αδερφη μου και ο 19χρονος ο κολλητος του αδερφου μου. ο μικρος σκοτωθηκε με αυτοκινητο που οδηγουσε συνομηλικος φιλος του 1 χιλιομετρο εξω απο το χωριο του. κομματια οι γονεις και ο αδερφος του. τι να πεις για παρηγορια? ειχαν ομως το αλλο τους παιδι που θα τους εδινε νοημα να συνεχισουν να ζουν. 15 μερες μετα την κηδεια του αδερφου του ο 19χρονος βγηκε με το αυτοκινητο απο το δρομο. 3 μερες παλεψε στην εντατικη. την μαμα του την προλαβαν λιγο πριν πεσει απο τον 4ο οροφο του νοσοκομειου. δεν την αδικω. 2 γιους, παλικαρια να τα χασει σε 18 μερες? για μηνες επερνε μπωλ με φαγητο και πηγαινε στους ταφους να τα ταισει. εστρωνε και ξεστρωνε τα κρεβατια τους. 6 χρονια μετα εχει κανει μια κορη και ενα γιο(ηταν 38 χρονων μονο), πολυ την κατηγορησαν στο χωριο οτι δεν επρεπε και πως ειχε επαφες με τον αντρα της ενω ειχε βαρυ πενθος. ειναι πολυ λιγοι αυτοι που ξερουν οτι εκανε εξωσωματικη. αν δεν εκανε αυτα τα παιδακια τι νοημα θα ειχε η ζωη της?

δεν μπορω να γραψω αλλο δεν βλεπω την οθονη απο τα κλαματα.

Ο Χριστός κι Απόστολος!! Ποιά μάνα μπορεί να φανταστεί κάτι τέτοιο??Είναι ο χειρότερος εφιάλτης, που δεν μπορείς να ξυπνήσεις κιόλας..

• 2 εβδομάδες μετά...

Δυσκολεύτηκα να διαβάσω όλα τα ποστ απο τα κλάμματα...Βάλτε με και μένα στο κλάμπ αυτών που έχουν χάσει αδερφό....10 μέρες μετα τον γάμο μου τράκαρε και ένα μήνα μετα "έφυγε"...Μπορώ να καταλάβω πόσο δύσκολο είναι να χάνεις κάποιον που αγαπάς και όντως, δεν το ξεπερνάς ποτε...απλά κάποια στιγμή μαθαίνεις να ζείς με την απουσία του...υπομονή και κουράγιο σε όλες.

cceXp3.png

pcTFp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...