Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Που μπορω να βρω πιο φθηνα το Almiron 1 της Nutricia?

Recommended Posts

Καλημερα σας νεοι γονεις.

Ειμαι και εγω νεος τριτεκνος πατερας και θα ηθελα να ρωτησω που θα μπορουσα να βρω πιο φθηνα απο 25 ? το Αlmiron 1 της nutricia?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Διαφημίσεις

Γεια σου sgiannos καλωσορισες!

Γιατι επιμενεις τοσο στο Almiron?Υπαρχουν μαρκες πολυ πιο φθηνες που τις βρισκεις και ευκολα στα σουπερ μαρκετ!

Απ'οσο γνωριζω το Almiron προκαλει δυσκοιλιοτητα στα μωρακια.Εμας παρολο που μας το συνεστισε το μαιευτηριο που γεννησα μας το αλαξε ο παιδιατρος μετα απο 15 μερες μιας και ειχαμε δυσκοιλιοτητα και κολικους!Με το καινουργιο που πηραμε δεν ειχαμε κανενα προβλημα!

Ο δικος σας γιατρος το υποστηριζει σαν γαλα?

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Renia καλημερα,

το παιδι ηρθε σπιτι το σαββατο το απογευμα και η παιδιατρος θα ερθει την τεταρτη το μεσημερι. Της το ειπαμε οτι το προτεινε το ΙΑΣΩ και δεν ειπε τιποτα να το αλλαξουμε. Φυσικα και μπορει να το αλλαξουμε μετα την Τεταρτη αλλα γενικα θα ηθελα να μαθω που μπορω να το βρω φθηνοτερα γιατι εχω και αλλα 2 μωρακια που θα ερθουν συντομα σπιτι και θελω να ειμαι προετοιμασμενος.

Διαφημίσεις

Κανατε τριδυμα ?????????????????????????????????????????????????

Να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σχετικα με μια ικρη ερευνα που ειχαμε κανει, οι τιμες ειναι οι ιδιες στα φαρμακεια και γαλα Α βρεφικης ηλικιας ΔΕΝ πουλανε τα σουπερ μαρκετ!!!

Δεν ξερω αν λογω της περιπτωσης θα μπορουσες να κανεις συμφωνια με καποιον φαρμακοποιο για εκπτωση....

μαλλον με την εταιρια πρεπει να μιλησει..σιγουρα θα τον βοηθησουν να βρει ακρη..το ιδιο ισχυει και στα παμπερς...θα σου στελνουν πολλα εκπτωτικα κουπονια των 6 ευρω...παρε τηλ τωρα γιατι μετα θα τρεχεις......

Καλως ήρθες στην παρέα και να σου ζήσουν τα τριδυμάκια!!!!!!!!!!!!!! (φοβερό :D:D:D ) Βασικά έχω μόνο μια ερώτηση... 25ε έφτασε το αλμιρόν1;;; Μέχρι πριν 7 μήνες που το παίρναμε εμείς είχε 16-17.... Πάντως αν δεν σου παρουσιάσουν πρόβλημα, δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις, αυτό μας είχε πει και η δικιά μας γιατρός... Τώρα αυτό το να επικοινωνήσεις κατευθείαν με την εταιρεία, νομίζω οτί είναι το καλύτερο... Μπορεί να στο δώσουν και με τιμή χοντρικής που ξέρεις;;; Αλλιώς με μια αποθήκη φαρμάκων.....

Μαμά της Ναταλίας και της Λυδίας...

Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας!

Τα 1ης βρεφικής ηλικίας δυστυχώς είναι πανάκριβα και τα βρίσκεις μόνο σε φαρμακείο.

Εμείς που παίρναμε το Aptamil 1 παρόμοια τιμή είχε...στο 2ης βρεφικής έπεσε στα 18 αν θυμάμαι καλά...

Ίσως να καταφέρεις κάτι με την εταιρία γιατί αλλιώς θα χρειαστείς περίπου 500ευρώ το μήνα για το επόμενο 6μηνο :?

μαλλον με την εταιρια πρεπει να μιλησει..σιγουρα θα τον βοηθησουν να βρει ακρη..το ιδιο ισχυει και στα παμπερς...θα σου στελνουν πολλα εκπτωτικα κουπονια των 6 ευρω...παρε τηλ τωρα γιατι μετα θα τρεχεις......

Τα εκπτωτικά κουπόνια δυστυχώς δεν ισχύουν για γάλατα σε σκόνη...Εμάς μας στέλνουν συνέχεια απ'ολες τις εταιρείες,αλλά για γάλα σε σκονή ποτέ... :?

Διαφημίσεις

Στα ιδιωτικα μαιευτηρια παντα το αλμιρον προτινουν.. παρε το Nativa που ειναι φτηνοτερο και ειναι και το πιο kontino γαλα σε γευση με το μητρικο.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Kαι στο νοσοκομείο αυτό προτείνουν!Μπορείς να πάρεις και το Frisolac!Eίναι πολύ καλό και κοστίζει μόνο 8,70€αν θυμάμαι καλά!

Την αδερφή μου σε ιδιωτικό στα Χανιά της σύστησαν το Novalac που κοστίζει 10,50€ περίπου. :wink:

Το Νατινα ειναι πολυ καλο γαλα.. εμενα δεν εκανε ουτε κολικους ουτε δυσκηλιοτητα τιποτα.. Αλλα το προτινουν μονο αμα δεν εχουν συμφεροντα..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Το Νατινα ειναι πολυ καλο γαλα.. εμενα δεν εκανε ουτε κολικους ουτε δυσκηλιοτητα τιποτα.. Αλλα το προτινουν μονο αμα δεν εχουν συμφεροντα..

Σχετικά είναι όλα βρε Δώρα μου. Και μένα το Nativa πίνει αλλά και κολικούς έκανε και δυσκοιλιότητα έχει καμιά φορά.

Εμένα το αλμιρόν μου το είχε προτείνει ο παιδίατρος μου (όχι από μόνος του, εγώ τον ρώτησα)ούτε δυσκοιλιότητα προκάλεσε στο μικρό ούτε τίποτα...sgiannos πάρε καλύτερα στην εταιρεία να σου πουν αυτοί :wink:

Διαφημίσεις

εμείς ξεκινήσαμε από το almiron γιατί μας το συνέστησε ο παιδίατρος και ήμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Πάντως τώρα που πήγαμε στο almiron 2 το μωρό τρελένεται του αρέσει πολύ. Ο γιατρός μου είχε πεί ότι δεν αλλάζουμε πράγματα δοκιμασμένα .Μόνο σε περίπτωση που δημιουργήσει πόβλημα δοκιμάζεις άλλες μάρκες μέχρι να δείς πια είναι για το παιδί σου. Και όσο για την τιμή όσο και να ψάξαμε παντού την ίδια τιμή έχει . Κουράγιο.

k4xS.jpg

Να σου ζήσουν τα τρίδυμα! :D:D:D

Το οτι αποσύρθηκε το Almiron 1 που άκουσα πριν από λίγες μέρες είναι ράδιο αρβύλα παιδιά; Εμείς θηλάζαμε, αλλά μου έκανε εντύπωση γιατί το έχουν πιει πολλά παιδάκια... διορθώστε με αν λέω κάτι λάθος και γνωρίζετε, μην παραπληροφορώ κιόλας!

(απο την άλλη σκέφτομαι, θα το πουλούσαν ακόμα τα φαρμακεία αν είχε αποσυρθεί;;;;; χμμμμμμ!!!!!)

• 3 years later...

Δυστυχως η εταιρεια δεν κανει εκπτωσεις!

Ειχα μιλησει κ εγω πριν καιρο που χρειαζομουν 1 κουτι καθε 2 μερες.Η μοναδικη εκπτωση που μπορεις να παρεις ειναι να αγορασεις πολλα γαλατα απ το φαρμακειο της γειτονιας σου κ να σου κανει εκπτωση ο φαρμακοποιος.Το οποιο δεν νομιζω οτι συμφερει,αφου στο σουπερ-μαρκετ κοστιζει 17,80 ενω στο φαρμακειο 20 ευρω γιατι βγαζουν προμηθεια κ οι φαρμακοβιομηχανιες!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

το γαλα της εταιρεία "ΓΙΩΤΗΣ" και το ΝΑΝ ειανι απο τα πιο φθηνα βρεφικά γαλατα. ανεξαρτητα τι γαλα δινουνε στα μαιευτηρια... μπορεις να το αλλαξεις, εφ' οσον το παιδί δεν παρουσιάσει αλλεργία.

age.png

εμείς αγοράζαμε το αντίστοιχο του almiron 1 από το εξωτερικό με σχεδόν 8 ευρώ λιγότερα απ' οτι το αλμιρον που κοστιζει περίπου 27!

Γεια σας κορίτσια !!!

θα μπορουσες να μου πεις , που μπορώ να βρω κι εγω το almiron 1 ?

χρειαζόμαστε ενα κουτί την βδομαδα και ναι...εχει 27,5

2b590bac1c.png