Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΠΕΛΑΚΗΣ.ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ?


Recommended Posts


Διαφημίσεις


Εγώ δεν τον ήξερα, μου τον πρότεινε η μαμά μιας συμμαθήτριας της κορης μου που τον είχε και στις δύο γέννες της.

 

Από το τηλέφωνο μου ακουγόταν με το ένα πόδι στον τάφο. Από κοντά που πήγαμε πριν από 2 εβδομάδες σχεδόν είναι πολύ συμπαθητικός, επεξηγηματικός και υπέρμαχος του φυσιολογικού τοκετού. Για επισκληρίδιο δεν τον ρώτησα στο πρώτο ραντεβού αλλά από ότι έχουν πει άλλες κοπέλες μάλλον δεν είναι και πολύ υπέρ.

20iyp2.png mI5Hp2.png
Link to comment
Share on other sites

Αν εννοείς τον Καπελλάκη που είναι στο Ελενα, πράγματι δεν είναι υπερ της επισκληριδιου αλλά δεν είναι θέμα δικής του προτίμησης αλλά γραμμης που ακολουθούν ολα τα δημόσια μαιευτήρια. Ακόμα και στην καισαρική στα δημόσια γίνεται ολική αναισθησία, όχι επισκληρίδιος.

Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας!

Link to comment
Share on other sites

Το Καπελάκη έχω εγώ.Τον έχω δει 3-4 φορές.Έχει πάντα αρκετό κόσμο στο ιατρείο του στο Έλενα (εγώ μόνο Σάββατα έχω πάει μεσημέρια).Δε παίρνει πολλά χρήματα την επίσκεψη αν θες σου λέω με πμ.Γενικά είναι μεγάλος που δε το βρίσκω κακό για να χει πείρα,συμπαθητικό θα τον έλεγα,αν και μενα με ενδιαφέρει να ναι καλός χειρούργος γιατί πάω για καισαρική.

Για επισκληρίδιο τον ρώτησα αλλά δε μου απάντησε ευθέως κάτι σαν θα δούμε τότε τι θα πει κι ο αναισθησιολόγος και τέτοια.Κοίτα μάλλον στα δημόσια είναι το τελευταίο που τους νοιάζει.Εγώ να σου πω και με ολική δεν έχω πρόβλημα γιατί στη πρώτη εγκυμοσύνη βασανίστηκα με την επισκληρίδιο.

Κατά τ άλλα λέει τα ίδια όπως όλοι,για κιλά,καλή διατροφή και τέτοια και δεν τρελαίνεται για περιττές εξετάσεις απ ότι έχω καταλάβει.Κάνει τα βασικά, δηλ όχι υπέρηχο κάθε μήνα παρά τους μεγάλους μόνο και τις αιματολογικές.Αυτά ως στιγμή που είμαι στο 5ο.Γενικά δεν ανοίγεται και ιδιαίτερα δεν είναι αυτό που λέμε γιατρός-φίλος,είναι τυπικός και ευγενικός.Ό,τι θες ρωτάς.

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Link to comment
Share on other sites

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΗ ΑΝΑΜΟΝΗ :shock: ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ :cry: ΛΕΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΡΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΓΟΥΡΙ.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...