Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Και τώρα τί φοράμε;;;

Κάτια Ντ.

Recommended Posts

Μήπως μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας; Έχω ένα θέμα με τα επίσημα ρούχα (τουαλέτες κ.λ.π.) και νομίζω ότι δείχνουν εντελώς ξένα επάνω μου. Από την άλλη, έχω απορρίψει και το κουστούμι, αν και θα ήταν μια αξιοπρεπής λύση, γιατί μου φαίνεται κάπως αυστηρό.

Τί θα μπορούσα να φορέσω στην βάφτιση, ώστε να νιώθω άνετα, χωρίς να φαίνεται αταίριαστο με την περίσταση; Να σημειώσω ότι η βάφτιση θα είναι σε εκκλησάκι στην εξοχή. Θα μου άρεζε κάποιο μακρύ φόρεμα, σε κάπως μποέμ ύφος, αλλά οι φίλες μου επαναστάτησαν όταν τις είπα τί σκέφτομαι! Δώστε μου και εσείς καμιά ιδέα! Και αν έχετε να μου προτείνετε και συγκεκριμένες φίρμες, που μπορώ να ψάξω και να βρω αυτό που θέλω, θα σας ήμουν ευγνώμων.

Υ.Γ. Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα κουτσομπολιά του στυλ "κοίτα τί φόρεσε", απλά δεν θέλω να φέρω τους καλεσμένους μου στην δύσκολη θέση να είναι πιο κυριλέ ντυμένοι απ' ότι η ίδια η οικοδέσποινα!

Διαφημίσεις

αφού η βάπτιση θα είναι στην εξοχή , γιατί να νοιώσεις εσυ άσχημα και όχι οι καλεσμένοι που θα έχουν ντυθεί καλά? :wink:

νομίζω ότι σημασία έχει να αισθάνεσαι άνετα και να ευχαριστηθείς την βάπτιση.

Εγω στις βαπτίσεις των παιδιών μου φόραγα λινό φουστάνι στην μία και λινό σετάκι μπλούζα παντελόνι . στην άλλη.

ήμουν άνετη και το καταχάρηκα.

Με το καλό το όνομα !

Γεια σας,

αν μπορείτε επιλέξτε κάποιο απο τα θέματα που βρίσκονται εδώ

και ξαναδημοσιεύστε την ερώτησή σας σε κάποιο απο αυτά τα θέματα.

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=2467&start=0

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=8766&start=0

το θέμα κλειδώνεται για να συνεχιστεί η συζήτηση σε κάποιο απο τα υπάρχοντα θέματα.

Παρακαλούμε πριν την δημοσιευση νέων θεμάτων

αναζητήστε την ύπαρξη ίδιων θεμάτων στην παρούσα ή στις προηγουμενες

σελίδες της κατηγορίας

ή κάντε χρήση της υπηρεσίας "Αναζήτηση" περισσοτερες πληροφορίες για την καλύτερη χρήση της εδώ :

http://parents.org.gr/news/a309

Με το να είναι συγκεντρωμένες οι δημοσιεύσεις ερωταπαντήσεων ίδιας

θεματολογίας, βοηθάτε τα επόμενα μέλη/αναγνώστες στο να βρούν όλες

τις πληροφορίες μαζεμένες και με μεγαλύτερη ευκολία.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Δεν μπορώ να σου προτείνω τι να φορέσεις γιατί αυτό είναι πολύ υποκειμενικό.Εκτός από την περίσταση που μέχρι ένα σημείο μας καθορίζει τι πρέπει να φορέσουμε ,έχει να κάνει με το στυλ,το γούστο και τον σωματότυπο της κάθε γυναίκας.Ο λόγος όμως που απαντάω είναι γιατί έγραψες κάτι που με προβλημάτισε.Λες ότι θα σου άρεσε ένα φόρεμα μποεμ και οι φίλες σου επαναστάτησαν.Δεν καταλαβαίνω τον λόγο.Η μέρα είναι δική σας,εσύ βαφτίζεις το παιδάκι σου ,εσύ ξέρεις τι σου ταιριάζει, τι σου αρέσει και τι σε κάνει να αισθάνεσε άνετα.Επομένως ΕΣΥ αποφασίζεις τι θα φορέσεις και όχι οι φίλες σου.Λογικό είναι να έχουν την γνώμη τους αλλά μέχρι εκεί.Η επιλογή είναι δική σου.

Καλή επιλογή λοιπόν!!!!Είμαι σίγουρη πως ότι και να επιλέξεις θα είναι μια χαρά.Άλλωστε θα λάμπεις τόσο πολύ εκείνη την μέρα από την χαρά σου που ότι και να βάλεις θα δείχνει υπέροχο

:D:D:D

PMNYp3.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...