Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

sos ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΝΙΑ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΟΥΝΙΑ. ΟΠΟΥ ΚΟΙΤΩ ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ.

1/ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ? ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΝΙΑ?

ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΗΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ.

2/ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΕ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΝΙΑ?

Διαφημίσεις

γειαααααα σου και με το καλο ο μπεμπης σου .

1. Μην ανυσηχεις δεν χωραει το κεφαλι του απο τα καγκελα της κουνιας οτι κουνια και να παρεις , θα ηταν αδυνατον αλλωστε . Τετοιες φοβιες τις ειχα και εγω αλλα τωρα τις θυμαμαι και γελαω .

Επειτα ειναι καλυτερα με τα κουμπια η κυνια για να ρυθμιζεις ευκολα το υψος της χωρις να ταλαιπωριεσε βαλε βγαλε ξυλλα και ιστοριες , και μην ανυσηχεις οταν το μωρο μαθει να πηδαει και να ανεβοκατεβαζει τα καγκελα τοτε θα ειναι τοσο μεγαλο ωστε θα τον εχεις να κοιμαται χωρις τα καγκελα , με λιγα λογια μεχρι να γινει 18-20 μηνων δεν μπορει να μαθει τετοια πραγματα , οποτε μετα βγαζεις και τα καγκελα .

Δεν μπορει το μωρο ουτε δυο χρονων να σηκωσει η να κατεβασει τα καγκελα, γιατι χρειαζεται ανοιγμα χεριων 1,40 τουλαχιστον! Οσο για το αν θα πηδαει απο την κουνια, αμφιβαλω αν θα μπορεσεις να το αποφυγεις ποτε αυτο. Ερχεται καποια στιγμη που συνεχεια σκαρφαλωνουν παντου. Θα τα δεις αυτα στην πορεια. Εξαρταται και απο το παιδι.

Για το κεφαλι μην ανησυχεις. Ολες οι κουνιες ειναι φτιαγμενες πλεον με αυτες τις προδιαγραφες. Το τι λενε για να πουλησουν, δεν περιγραφεται :lol:

k9Tap3.png

Γειά σας,

από το παρακάτω τόπικ

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=12403&highlight=%CA%DC%E3%EA%E5%EB%E1+%EA%EF%FD%ED%E9%E1%F2

Φροντίστε ώστε:

Το κάγκελο του κρεβατιού να έχουν απόσταση μεταξύ τους

Μικρότερη από 6εκ.

Μπορεί το κεφαλάκι του παιδιού να σφηνωθεί ανάμεσα

Στα κάγκελα του κρεβατιού ή του πάρκου.

Το κενό ανάμεσα στο στρώμα και τα κάγκελα του κρεβατιού

Να μην υπερβαίνει σε πλάτος τα 2 δάχτυλα.

Να έχει αφαιρεθεί οτιδήποτε κρέμεται πάνω από το κρεβάτι του

Παιδιού μόλις το παιδί καταφέρνει πλέον να μπουσουλάει ή

Να στηρίζεται όρθιο σ.

Να μην αφήνετε τα παιδιά να παίζουν ή να κοιμούνται σε

Στρώματα νερού.

Αποφύγετε να :

Κρεμάτε στο κρεβάτι του παιδιού ή πάνω από αυτό οτιδήποτε

Με μήκος πάνω από 17 εκ.

Χρησιμοποιείτε βαριές κουβέρτες μαξιλάρια ή παιχνίδια με

Γέμιση στο κρεβάτι του παιδιού.Μπορεί να εμποδίσουν

Την αναπνοή του.

Επιτρέπετε στο παιδί να κοιμάται στην πάνω κουκέτα

Αν δεν βεβαιωθείτε πρώτα ότι τα προστατευτικά κάγκελα

Είναι στερεωμένα σταθερά σε απόσταση με το στρώμα

Που να μην επιτρέπει το παιδί να σφηνώσει,

Παιδιά μικρότερα των 6 ετών δεν πρέπει να κοιμούνται

Ποτέ στην πάνω κουκέτα.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΟΙ ΚΟΥΝΙΕΣ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΟΙ ΚΟΥΝΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΥΝΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΑΡΟ ΣΕ ΤΡΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΨΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΕΝΩ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΡΕΒΑΤΙΑ 2μ.ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΜΕΤΡΟ ΣΤΡΩΜΑ.

Διαφημίσεις