Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γενέθλια Νάσιας!

Στέλλα

Recommended Posts

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι έχω κλείσει παιδότοπο για τα γενέθλια της Νάσιας μου!Η μικρή έχει γενέθλια στις 15/1,αλλά επειδή πέφτει Τρίτη,θα τα κάνουμε το Σάββατο 12/1!

:D:D:D:D

Όσες θέλετε να έρθετε στο πάρτυ μας με τα παιδάκια σας,στείλτε μου πμ!Αρκεί να είναι σίγουρο γιατί πληρώνουμε με τα άτομα! :wink:

Διαφημίσεις

Στελλιτσα μου εγω ειμαι μέσα.... :D

Φτάμει να μου δανεισει η Μαριλενα το προσωπικο της τζετ γιατι το δικο μου εκεινη την περιοδο θα το εχω δανεισει σε εναν φιλο που παει διακοπες στις Μπαχαμες... :roll: Ειναι βλέπεις λίγο μακρυα να ερθουμε οδικώς..

Ε Μαριλενα?? Καλη μου φιλη?? Θα μου το δανεισεις??

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ειδατε τωρα ??? Πεσατε στην περιπτωση... Το δικο μας θα το εχει παρει η Γιαννα (Αγγελοπουλου - Δασκαλακη εννοειται) για διακοπες Χριστουγεννων και μου το επιστρεφει 1/2 !!!

Τι να κανω βρε Δωρακι μου ???

Δεν οαμε ομως οδικως να κανουμε και κατι διαφορετικο στη ζωη μας ???

Στελλακι μου θα το ηθελα πολυ... Ομως δεν μπορω να πω κατι σιγουρο για τοσο μακρυα (και χρονικα και χιλιομετρικα !!!)...

Να περασετε καλα anyway...

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!Κρίμα όμως!Πάντως έκλεισα και την τούρτα!Θα είναι τριόροφη,οι 2 κάτω όροφοι θα είναι οι τούρτες και πάνω το σπίτι της χιονάτης και θα ενώνονται με σκάλες!Θα είναι φυσικά και οι νάνοι,ζωάκια και λουλούδια,δέντρα,φωσφορίζουσες πετρούλες,κτλ!Δεν ξέρω αν έχετε δεί κάτι αντίστοιχο,αλλά έπαθα πλάκα!'

Βέβαια ο Κωστάκης ήταν ο πρώτος που την έπαθε,καθώς θα μας κοστίσει γύρω στο 100άρι-τα στολίδια μόνο έχουν 65€ περιπου-αλλά είναι πλαστικά και θα τα παίξει πολύ η μικρή αργότερα!

Θα σας ποστάρω φωτό σίγουρα! :D

Εισαι σιγουρη πως θα παει μονο 100? Γιατι 50 πηγε του χαρη και ηταν μια απλή ορθογωνια 4 κιλα με παρασταση ΒΟΒ γιατι πλαστικα δεν εχουν ακομα (λεει....)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Εισαι σιγουρη πως θα παει μονο 100? Γιατι 50 πηγε του χαρη και ηταν μια απλή ορθογωνια 4 κιλα με παρασταση ΒΟΒ γιατι πλαστικα δεν εχουν ακομα (λεει....)

Εγώ dora μου είδα του bob με στολίδια!Και την είχε κάνει και μια φιλη μου πριν 3 χρονια!Οπότε υπαρχουν! :wink:

Ωχ!!!....πληρωνε παλι στολιδια σιτζιλι μιτζιλι....&*%*^$*%^#*%) :?

Eπειτα απο πιεσεις που δεχτηκα απο την δχση,αφησα ελευθερη την αγελαδιτσα μουυυ να βοσκει στα λιβαδια.Οποιος χασαπης ενδιαφερθει ας επικοινωνησει πριβε μαζι μου για να κανονισουμε τα δεοντα!

Περιμένουμε πως και πως φωτό από την τούρτα σας .... και κανένα κομματάκι εδώ που τα λέμε δεν θα ήταν και άσχημα .... μας ανοίξατε την όρεξη!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Στέλλα μου, τα παιδάκια μας έχουν 16 μέρες διαφορά μόνο! 31 Γενάρη έχουμε εμείς τα γενέθλειά μας!

Aλλά με άγχωσες λιγάκι.... Mήπως θα πρέπει κι εγώ να αρχίσω να οργανώνομαι σιγά-σιγά για να γενέθλεια του γιού μου;

Eμείς μάλλον θα τα κάνουμε στο νέο σπίτι μας, γιατί μέχρι τότε θα έχουμε μετακομίσει... μάλλον.... TO EΛΠIZΩ!

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Στέλλα χρόνια σου πολλά! Για σήμερα, για τα γενέθλια της Νάσιας έχουμε ακόμη! ;) Αααααα, παρεμπιπτόντως, 12/1 έχουμε εμείς γενέθλια!

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Στελλα χρονια πολλα και καλα!!!!

Καλη επιτυχια,και καλη διασκεδαση στο παρτυ σας!!!

την εχω δει την τουρτα που περιγραφεις και ειναι πραγματικα πολυ ομορφη!

Ντορακι υπαρχουν τα στολιδια του μπομπ ειναι ομως λιγο ακριβα περιπου 10 ε.η αγορα τους αρα και η φωτογραφια δεν ειναι κακη :wink:

και για την ιστορια αν θελετε εναν ηρωα σε τουρτα και δεν υπαρχει μπορειτε να δωσετε την φωτο του απο πιατακι η βιβλιο και να σας το φτιαξουν στην τουρτα για παραδειγμα η φραουλιτσα που απο οτι ξερω δεν υπαρχει σε τουρτα υπαρχει ομως σε πιατακι και σε κουκλακια μινιατουρες αρα....ετοιμη η τουρταααα

Α,ετσι ειναι η γυναικα μου!!! Αγχωνεται 2 μηνες πριν...!!!

Μολις περασουν οι γιορτες θα αρχισει να αγχωνεται για το Πασχα και στα καρναβαλια θα με στειλει στους αγρους για να βρω κανενα αρνι για το Πασχα!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Eπειτα απο πιεσεις που δεχτηκα απο την δχση,αφησα ελευθερη την αγελαδιτσα μουυυ να βοσκει στα λιβαδια.Οποιος χασαπης ενδιαφερθει ας επικοινωνησει πριβε μαζι μου για να κανονισουμε τα δεοντα!

Εγώ dora μου είδα του bob με στολίδια!Και την είχε κάνει και μια φιλη μου πριν 3 χρονια!Οπότε υπαρχουν! :wink:

Γι΄αυτο πρόσθεσα στο τέλος το "λέει".. δηλαδη ετσι μου ειπαν αυτοι.. σημερα πηγα να παρω γλυκα σε άλλο ζαχαροπλαστειο και τα ειδα και εγω..

Ας σοψεται που αυτο το ζαχαροπλαστειο κανει σουπερ ντουπερ τουρτες και ειναι οχι απλα φρεσκες αλλα πανφρεσκες.. Αν πας στις 4 το μεσημερι δεν εχει τουρτα γιατι δεν ειναι ετοιμες και στις 8 δεν εχει γιατι τελειωσαν...

Νινεττα 16.50 € τα ειχαν τα στολιδακια....

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Γι΄αυτο πρόσθεσα στο τέλος το "λέει".. δηλαδη ετσι μου ειπαν αυτοι.. σημερα πηγα να παρω γλυκα σε άλλο ζαχαροπλαστειο και τα ειδα και εγω..

Ας σοψεται που αυτο το ζαχαροπλαστειο κανει σουπερ ντουπερ τουρτες και ειναι οχι απλα φρεσκες αλλα πανφρεσκες.. Αν πας στις 4 το μεσημερι δεν εχει τουρτα γιατι δεν ειναι ετοιμες και στις 8 δεν εχει γιατι τελειωσαν...

Νινεττα 16.50 € τα ειχαν τα στολιδακια....

Kαι το ζαχαροπλαστείο που παρήγγειλα εγώ είναι ξακουστό για τα ολόφρεσκα γλυκά του!Μόνο από εκεί ψωνίζω γλυκάκια! :wink: