Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ...... ως μάνα

Recommended Posts

Ευχαριστώ το ελληνικό κράτος ως μάνα γιατί με ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ να νιώθω ΦΟΒΟ κάθε φορά που ταξιδευω με το παιδί μου!!!!

Ευχαριστώ το ελληνικό κράτος γιατί με ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ να ανέχομαι τον 25χρονο που θέλει να αποδείξει στο γκομενάκι ότι το φιατάκι γίνεται τούρμπο στην εθνική οδο, τον 35χρονο που πήρε το audi 80 και νομίζει οτι θα φτάσει τον θεό, τον 55χρονο που μετα απο ενα καυτό 3ωρο με την γκόμενα στην Ακράτα γυρίζει σαν τρελός στην γυναίκα του στην Αθήνα, τον 85χρονο που δεν θυμάται που είναι το π...λι του και όμως κυκλοφορεί στην εθνική οδο με το αυτοκίνητο!!!

Ευχαριστώ το ελληνικό κράτος ως επαγγελματίας μηχανικός γιατί μου μαθαίνει τα νέα μέτρα ασφαλείας στους αυτοκινητόδρομους! Γιατί 5 χρόνια που έλιωσα τον κwλο μου στο Πολυτεχνείο δεν έμαθα από κανένα βιβλίο από κανέναν καθηγητή οτι οι τεράστιες κίτρινες αντανακλαστικές πινακίδες με το μήνυμα " ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 18χλμ ΣΥΜΒΑΊΝΟΥΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ", ΄κάνουν τον αυτοκινητόδρομο πιο ασφαλή για τους οδηγούς!

Ευχαριστώ το ελληνικό κράτος γιατί μου ΚΛΕΒΕΙ κάθε φορά που ταξιδευω 10€ για να ΜΗ στρώσει νέο ασφαλτοτάπητα, για να ΜΗ βάλει οδοφωτισμό και οδοσήμανση, για να ΜΗ τοποθετήσει στηθαία ασφαλείας, για να ΜΗ φτιάξει τις λακούβες, για να ΜΗΝ..... για να ΜΗΝ...... για να ΜΗΝ ..... για να ΜΗΝ........

Μα πάνω απ'ολα ...........

ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΣΟ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ελιωσα στο γελιο :lol::lol::lol::lol: ειδικα

στην πρωτη παραγραφο ....

αλλα .................

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ !

Το ιδιο συνααισθημα με καταλαμβανει οταν χρειαζεται να

ταξιδεψουμε με τα παιδια μας μαζι !!

Να εξαρταται η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

απο τον καθε μ λ κα , ανεγκεφαλο και απο την

κακοτεχνια του εκαστοτε τεχνικου :(:(:(

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Ολα παίζουν Μαρω!

Ειμαι στο επάγγελμα αυτό και σου μιλάω εκ πείρας!

Δεν σκεφτομαστε το πιο απλό ...... τι κλέβεις ρε μλκ το πάχος του ασφαλτοταπητα!

Θα περάσεις και εσύ με το παιδί σου απο εκεί!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΑΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ.ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΤΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ.ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΑΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ.ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑ ΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΤΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ.ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ.

Οι τεχνικές εταιρείες πληρώνονται για 5εκ. άσφαλτο δηλαδη αν ο δρόμος είναι 100μ και έχει πλάτος 7,5μ βάζουν στην τσέπη :

100 * 7,5 = 750μ2 * 10€ = 7.500 €

Στρώνουν όμως 3εκ!

ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ!!!!!!!!!!!

Καθε φορα,μα καθε φορα που οδηγαμε να σκεφτομαστε αυτα ακριβως!!Και ενταξει οι μιζες και τα χρηματα!!Φυσικα θα ηταν καλυτερη η κατασταση με καλυτερους δρομους!!Αλλα αυτη η ευσυνειδισια μας ως οδηγοι!!Ως ιπποτες της ασφαλτου, που απο τον πιο μικρο ως τον πιο μεγαλο παιρνοντας το τιμονι στα χερια μας νομιζουμε οτι γιοναμεστε Σουμαχερ!!Ελεος πια!!Ελληνικο πνευμα αθανατο!!! :D:D

Διαφημίσεις

παντα εχω εναν κομπο στο στομαχι οταν ταξιδευω παντου στην Ελλαδα αλλα κυριως σε αυτη την περιβόητη Εθνικη Αθηνων-Πατρων....δεν υπαρχει μεγαλυτερο χαλι απο αυτο...ντροπη τους...

να τελειωσω και εγω με την ιδια ευχη με εσενα μαμακα μου...

ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΣΟ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!!!!

παντα εχω εναν κομπο στο στομαχι οταν ταξιδευω παντου στην Ελλαδα αλλα κυριως σε αυτη την περιβόητη Εθνικη Αθηνων-Πατρων....δεν υπαρχει μεγαλυτερο χαλι απο αυτο...ντροπη τους...

να τελειωσω και εγω με την ιδια ευχη με εσενα μαμακα μου...

Για όλα τα παιδάκια fys αυτή την ευχή κάνω!!!!

Συμφωνώ κ επαυξάνω...

Πολύ σωστά τα γράφεις Βάσια μου και έχεις απόλυτο δίκιο..

ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Κ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Δυστυχως και εμεις καθε φορα που πηγαινουμε στον τοπο καταγωγης του αντα μου (Αμφιλοχια) πηγαινουμε απο Αθηνων - Πατρων.

Ελεος...Χρονια τωρα υποτιθεται οτι φτιαχνουν..Τι ομως;;;;;

FWusp3.png

Διαφημίσεις

έχουμε φτάσει να απαιτείται ένας τροχονόμος ανα οδηγό για να μην γίνει μα@κία!!! επίσης για να μην κλέβουμε πρέπει να υπάρχει "έλεγχος"... Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ :(

ssttaa

Ιδιωτικοποιήσανε τους δρόμους και οι εταιρίες το πρώτο πράγμα που κάνανε ήταν να βάλουν αυτές τις απαράδεκτες πινακίδες παντού, και ξέρετε γιατί;;;

Για να είναι καλυμμένοι στα δικαστήρια που ενδεχομένως γίνουν για κάποιο δυστύχημα...

Δηλαδή, καλύπτουμε τον κ@λο μας και αστους να σκοτώνονται. Τόση πρεμούρα να πάρουν τους δρόμους, να διπλασιάσουν τα διόδια... άι σιχτιρ...

Τσαντίζομαι τόσο πολύ κάθε φορά που κάνουμε ταξίδι με την κατάσταση αυτή στους δρόμους, δε λέγεται...

αχ..αυτη τη διαδρομη αθηνα-ηλεια την εκανα 3 χρονια καθε σκ .ενα σκ εγω ενα ο αντρας μου..

εγω παντα με κτελ..ο αντρας μου παντα με ιχ.

το τι προσευχες εκανα να φτασουμε σωοι..

ειναι απαραδεκτο..εντελως..ουτε ζωγραφιστη δε θελω να ξαναδω αυτη τη διαδρομη..απαπαπαπαπα :twisted:

Ρε κορίτσια είναι να τρελαίνεσαι!

Τα διόδια της Αττικής Οδού είναι 2,70! Αλλά κατα την γνώμη μου αξίζει!

Στην Ε.Ο. Αθηνών - Πατρών είναι 2,80 * 2 = 5,60€!!!!??????????????????

Δηλαδή εως πότε θα πληρώνω εγώ αυτά που τρώνε ασύστολα;;;;;;

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=2569

Συμπεθέρα καλημέρα! Ωραίο ΣΚ περάσατε ε; μέσα στο άνχος αν θα πάτε κ αν θα έρθετε ... :evil:

Τις ταμπέλες πάντως τις έχουν τοποθετήσει ΙΔΙΩΤΕΣ .... και πολύ καλά εχουν κάνει κατα την γνώνη μου ... εφόσον δεν μπορεί το κράτος να μας προστατεύει ...

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Ιδιωτικοποιήσανε τους δρόμους και οι εταιρίες το πρώτο πράγμα που κάνανε ήταν να βάλουν αυτές τις απαράδεκτες πινακίδες παντού, και ξέρετε γιατί;;;

.

Μία διευκρίνηση γιατί πινακίδες μιλάμε?

Οι διαφημιστικές πινακίδες είναι παράνομες από όποια πλευρά

και αν προέρχονται και μάλιστα υπάρχει και καταδικαστική απόφαση!!!!

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Δεν σκεφτομαστε το πιο απλό ...... τι κλέβεις ρε μλκ το πάχος του ασφαλτοταπητα!

Nαι δίκιο έχεις αλλά μιας και είσαι στο επάγγελμα σίγουρα θα ξέρεις καλύτερα αποεμένα για την ποιότητα της ασφάλτου που τοποθετείται σε όλο το ελληνικό οδικό δίκτυο :cry: Βασικότατο να φτιάχνονται σωστοί και ποιοτικοί δρόμοι, με καλής ποιότητας άσφαλτο (όχι αυτούς που σε ένα μήνα ψάχνεις να βρεις που είναι η άσφαλτος :wink: ), με μπαρες στη μέση, με σωστές κλίσεις, και έλεγχος ουσιώδης από την τροχαία, όχι για εισπρακτικούς λόγους και μόνο.

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Ευχαριστώ το ελληνικό κράτος γιατί με ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ να ανέχομαι τον 25χρονο που θέλει να αποδείξει στο γκομενάκι ότι το φιατάκι γίνεται τούρμπο στην εθνική οδο, τον 35χρονο που πήρε το audi 80 και νομίζει οτι θα φτάσει τον θεό, τον 55χρονο που μετα απο ενα καυτό 3ωρο με την γκόμενα στην Ακράτα γυρίζει σαν τρελός στην γυναίκα του στην Αθήνα, τον 85χρονο που δεν θυμάται που είναι το π...λι του και όμως κυκλοφορεί στην εθνική οδο με το αυτοκίνητο!!!

εγώ πάντως θα σταθώ εδώ περισσότερο και θα προσθέσω και αυτόν που προηγουμένως ήπιε τον αγλεωρα και όμως πηρε το τιμόνι γιατί νομίζει ότι όλα τα μπορεί...γιατί όσοι δρόμοι και να γίνουν ότι άλλο και να γίνει όσο υπάρχουν αυτοί πάλι το σταυρό μας θα κάνουμε πριν ξεκινλησουμε να πάμε κάπου.

rQGhp3.png

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=2569

Συμπεθέρα καλημέρα! Ωραίο ΣΚ περάσατε ε; μέσα στο άνχος αν θα πάτε κ αν θα έρθετε ... :evil:

Τις ταμπέλες πάντως τις έχουν τοποθετήσει ΙΔΙΩΤΕΣ .... και πολύ καλά εχουν κάνει κατα την γνώνη μου ... εφόσον δεν μπορεί το κράτος να μας προστατεύει ...

Καλημέρα συμπεθέρα!!!!

Για τις ταμπέλες έχω αντίθετη γνώμη εγώ αδιαφορόντας για το ποιος τις τοποθέτησε!!!!

Ειναι καθαρά θέμα ψυχολογίας!

Εχεις όλους τους κινδύνους πάνω στο κεφάλι σου και το ξέρεις!

Τρέμει η ψυχή σου σε κάθε χιλιόμετρο!

Ειναι ωραίο θέαμα τώρα αυτό;;;;;

Και έρχομαι και ρωτάω το εξής! Αν όντως τοποθετήθηκαν απο ιδιώτες .... σίγουρα ζητήθηκε η έγκριση του Ελληνικού Δημοσίου γιατί δεν μπορεί ο καθένας να τοποθετεί πινακίδες σε ιδιοκτησία δημοσίου!!!

Nαι δίκιο έχεις αλλά μιας και είσαι στο επάγγελμα σίγουρα θα ξέρεις καλύτερα αποεμένα για την ποιότητα της ασφάλτου που τοποθετείται σε όλο το ελληνικό οδικό δίκτυο :cry: Βασικότατο να φτιάχνονται σωστοί και ποιοτικοί δρόμοι, με καλής ποιότητας άσφαλτο (όχι αυτούς που σε ένα μήνα ψάχνεις να βρεις που είναι η άσφαλτος :wink: ), με μπαρες στη μέση, με σωστές κλίσεις, και έλεγχος ουσιώδης από την τροχαία, όχι για εισπρακτικούς λόγους και μόνο.

Ακόμα και το πάχος έχει σχέση με την ποιότητα του ασφαλτικού καλή μου!!!