elenik Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Μου ηρθε αυτο: http://www.fatsimare.net/profile/blog/view/712/ ''Καλημέρα Εχθές τις πρώτες πρωινές ώρες ο αδελφός μου έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ……για την « Γειτονιά των Αγγέλων » Εχθές στης 17/11 περίπου στις 00΄30 στην Πέτρου Ράλλη στο ύψος της Αγ.Αννης Ένα CITROEN SAXO KOKKINO τον διαμέλισε και τον εγκατέλειψε. Επειδή λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να γράψω περισσότερα και για να προλάβω Οποίον φίλο θέλει να βοηθήσει ( γιατί δεν αποκλείεται ο εγκληματίας να προσπαθήσει να το φτιάξει από Δευτέρα πρωί) το KOKKINO SAXO είναι χτυπημένο εμπρός από τα μέχρι τώρα στοιχεία –κομμάτια του αυτοκίνητου έχουν βρεθεί . Οποίος μπορεί να βοηθήσει θα είναι πολύτιμο και οποίος μπορεί να το προώθηση σε άλλα sites που να το διαβάζουν φαναρτζήδες η αυτοί που πουλάνε ανταλλακτικά Τον παρακαλώ πολύ να το κάνει γιατί εγώ δεν μπορώ. Δυο αγγελούδια σε λίγη ώρα από τώρα θα ακούσουν το μεγάλο μυστικό που δεν το λέμε εδώ και 28 ώρες……………. Αντίο αγαπημένε μου αδελφέ…….. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι τα τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του... ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ http://www.katagelies.gr/katagelies/content/view/193/146/ Quote Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marilena Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Δυστυχως το μονο που μπορω να κανω τωρα (μολις το εκανα) το εστειλα με εμαιλ σε ολους οσους μπορουσα με την σημειωση να το στειλουν κι εκεινοι οπου μπορουν !!! Τι να πω ??? ΖΟΥΓΚΛΑ !!! Αυτο ειμαστε !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angela Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Το είδα και το πρωί στην τηλεόραση στον Τέρενσ άρα το έχει ακούσει ο κόσμος και ελπίζω να βρεθεί γιατί είναι άδικο!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marilena Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Ασχετο, αλλα ηθελα να σας πω οτι πρωι πρωι εκανα κυκλους εξω απο ενα φαναρτζιδικο εδω παρα πανω γιατι ειχε ενα κοκκινο μικρο απ'εξω και λεω λες ? Αλλα τελικα ηταν Πεζο.... Κριμα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marilena Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι προκειται για Citroen C3 και οχι σαξο !!! Παιδια εχετε το νου σας !!! Ας μην αφησουμε να συνεχιστουν αυτα!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marilena Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Ακουσα στις ειδησεις οτι παραδωθηκε ο υπαιτιος... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mata Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!Τουλάχιστον να αποδωθεί δικαιοσύνη για να νοιώσουν "κάπως"...καλύτερα οι συγγενείς!!!!!! Πολύ θλιβερό πάντως Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssidi Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 "Κάπως" mata, καλά το λες! Είναι απαράδεκτο όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο! Quote Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts