Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λογαριασμός ΔΕΗ 629€ !!!

Recommended Posts

629 € μας ήρθε ο εκκαθαριστικός , 130κάτι το έναντι.

Έχουμε δυο ηλεκτρικά σώματα που ανάβουν εξαιτίας ελειππούς απόδοσης των άλλων της πολυκατοικίας.Είμαστε ρετιρέ παλιά πολυκατοικία, κεντρική θέρμανση - αλλά δεν είναι πάαααρα πολλά τα λεφτά?

Το δημοσίευσα με απορία, πόσο έχετε πληρώσει maximoum σε λογαριασμό στην ΔΕΗ ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων . .

Διαφημίσεις

Για τετράμηνο είναι το εκαθαριστικό;;;;;

Εγώ το μάξιμουμ που έχω δώσει είναι 800κάτι για ενάμιση χρόνο που δε μετρούσαν ... Η απόλυτη κόλαση... Είχε έρθει και ληγμένος και πληρώσαμε και υπερημερία 3 ευρώ :evil:

420 ευρω τον Αυγουστο για σπιτι 78 τετραγωνικα.

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Διαφημίσεις

Eμένα ο λογαριασμός μου δεν ξεπερνά τα 55ε. Έχω σπίτι 66τμ και ανάβω καθημερινά 2 θερμοπομπούς, γιατί δεν με καλύπτει η κεντρική θέρμανση. Το καλοκαίρι που είναι 16 ώρες ανοιχτό το αιρκοντίσιον τα ίδια πληρώνω. :roll:

Grow up and get a life!

Καλά ρε Micnat δεν είχες ψαχτεί-γιατι δεν έκαναν μέτρηση?Εκκαθαριστικός είναι ο 2ος λογαριασμός για το τετράμηνο αφού γίνει η μέτρηση, το έναντι είναι ενδεικτικός πριν την μέτρηση. .

xara 2 και εσύ στο κλάμπ

Yls μήπως έχεις νυχτερινό ρεύμα - πληρώνεις πολύ λίγα , το σπίτι μου είναι μικρότερο απο το δικό σου :roll::roll: - αλήθεια τι είναι οι θερμοπομποί?

Χριστινάκι καλομελέτα και έρχεται :lol: βέβαια πέρυσι που και πάλι τα είχαμε δεν είχαμε πληρώσει τόσα :roll: Εύχομαι να σας έρθει ένας λογικός λογαριασμός :wink:

Καλά ρε Micnat δεν είχες ψαχτεί-γιατι δεν έκαναν μέτρηση?Εκκαθαριστικός είναι ο 2ος λογαριασμός για το τετράμηνο αφού γίνει η μέτρηση, το έναντι είναι ενδεικτικός πριν την μέτρηση. .

xara 2 και εσύ στο κλάμπ

Yls μήπως έχεις νυχτερινό ρεύμα - πληρώνεις πολύ λίγα , το σπίτι μου είναι μικρότερο απο το δικό σου :roll::roll: - αλήθεια τι είναι οι θερμοπομποί?

Χριστινάκι καλομελέτα και έρχεται :lol: βέβαια πέρυσι που και πάλι τα είχαμε δεν είχαμε πληρώσει τόσα :roll: Εύχομαι να σας έρθει ένας λογικός λογαριασμός :wink:

καλομελεταω....

ειχα παει στην δεη κ ζητησα για νυχτερινο ρευμα κ μου ειπε οτι κανουνε μονο σε συτους που εχουνε μαγαζια κ καταναλωνουν πολυ ρευμα!κ δεν εκανα αιτηση.

θα γλυτωνα πολλα?γιατι εγω το βραδυ αναβα τα σωματα

καλομελεταω....

ειχα παει στην δεη κ ζητησα για νυχτερινο ρευμα κ μου ειπε οτι κανουνε μονο σε συτους που εχουνε μαγαζια κ καταναλωνουν πολυ ρευμα!κ δεν εκανα αιτηση.

θα γλυτωνα πολλα?γιατι εγω το βραδυ αναβα τα σωματα

Παρακαλω? :shock::shock: Εμας μας εβαλαν. Εχουμε τριφασικο δεν ξερω αν παιζει ρολο και το δηλωσαμε απο την αρχη.

Νομιζα οτι εγω κατι κανω λαθος αλλα μαλλον αυτοι εχουν ξεφυγει :twisted:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Δεν ξέρω αν έχω νυχτερινό. Θα ρωτήσω τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και θα σας πω.

Θερμοπομποί είναι κάτι τετράγωνες σόμπες, μεγαλούτσικες, οι οποίες βγάζουν "πνοές" θερμού αέρα. Δεν είναι αερόθερμα, ούτε αλλογόνου. Κάνουν ωραία ζέστη σαν του καλοριφέρ, δεν ξηραίνουν την ατμόσφαιρα και μπαίνουν, αν θες, στον τοίχο. Δες:

http://www.electroniki.gr/records.asp?cat=41&subcat=85088&page=2

Πάτα ανανέωση σελίδας αν δεν σου βγαίνει καλά.(F5)

Grow up and get a life!

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν έχω νυχτερινό. Θα ρωτήσω τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και θα σας πω.

Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις τον ιδιοκτήτη. Έλεγξε το λογαριαμό της ΔΕΗ και δες αν πληρώνεις πάγιο για νυχτερινό ρεύμα. Όσοι έχουν νυχτερινό πληρώνουν ένα μικρό επιπλέον πάγιο που αναγράφεται σε ξεχωριστή γραμμή

Άστα, το είχα δει, αλλά περίμενα λέει τον εκκαθαριστικό και πλήρωνα τα 50άρια τα έναντι και μετά το ξέχασα. Και ήρθε το μπουγιουρντί και έπαθα σοκ...

Α, εχτές έριξα μια ματιά στους λογαριασμούς γιατί είχα μια δυσάρεστη ανάμνηση και είδα τελικά πως το Γενάρη πληρώσαμε 320 ευρώ εκκαθαριστικό με 130 έναντι... Για το τετράμηνο αυτό. Έχουν αυξηθεί πολύ τα τιμολόγια.

Δυστυχώς ακρη δεν βγάζεις με τη Δεη και με λύπη μου βλέπω παρομοια θέματα με το δικο μου να ανοιγουν.

Εμείς εκκαθαριστικό τετραμήνου 457,00 γιατι τελικά στον εναντι ειχαμε πληρωσει μονο παγια και δημοτικά τέλη. Αλλά και πάλι, στα προηγουμενα εκκαθαραστικά ήταν 200,00 λιγότερα.

Περαστικά μας....

Σας παρακαλώ γραψτε πόσο πληρωνεται για δημοτικά τέλη και πόσα τμ είναι το σπίτι. Στον τελευταίο λογαριασμό πλήρωσα 21 για δεη και 60 για δημο, ερτ, φορο. Είναι δυνατόν;

Πέρυσι τέτοιον καιρό είχαμε πληρώσει περίπου 500 ευρώ στη ΔΕΗ εκκαθαριστικό...Στο τσακ γλιτώσαμε το εγκεφαλικό, αλλά δεν κάναμε ιστορία γιατί δεν είχαμε στοιχεία στα χέρια μας, αν υπήρχε διαρροή ηλ. ρεύματος κλπ. και τ'αφήσαμε...Απο τότε οι λογαριασμοί είναι περίπου στο μισό, αλλά κάναμε αιματηρές οικονομίες στο ρεύμα (τα χεράκια μου απο το πλύσιμο των πιάτων με κρύο νερό έχουν γίνει σαγρέ...) Τώρα με το μωρό έχουμε βάλει ενα ηλεκτρικό καλοριφέρ λαδιού μέσα στο υ/δ... Δεν έχουμε λάβει εκκαθαριστικό απο τότε που το πήραμε, το έναντι είναι γύρω στα 300 φεύγα...Μάλλον επειδή ο περσινός αντίστοιχος λογαριασμός ήταν μεγάλος ε; Γι' αυτό μάλλον δεν ήρθε τόσο το έναντι; Ξέρει κανείς;

Το ηλ. καλοριφέρ δεν το άναβα παρά μόνο λίγο το πρωί που δεν ανάβουν τα σώματα τα άλλα, και τώρα με το κρύο το πολύ, το ανάβω απο το βράδυ μέχρι το μεσημέρι της επομένης, αλλά στο πολύ χαμηλό ίσα ισα να κρατάει μια θερμοκρασία στο χώρο (εχει και θερμοστάτη αυτό το σώμα, κι αμα πιάσει μια θερμοκρασία ο χώρος υπολειτουργεί κι έτσι καίει ακόμα λιγότερο).

Ο Θεός να βάλει το χέρι του γιατι η ΔΕΗ θα μας τα φαει στο τέλος...

Και κάτι ακόμα...Όταν είχαμε φύγει απο το προηγούμενο σπίτι, για κανένα χρόνο ερχόταν αυξημένος ο λογαριασμός της ΔΕΗ σ' ενα σπίτι κλειστό, χωρίς καμία συσκευή σε λειτουργία! Μιλάμε για λογαριασμούς 250-350 ευρώ! Και πήγε η πεθερά μου κι έκανε φασαρία και ήταν λάθος!!! Προσέξτε λοιπόν, αν είστε σίγουρες οτι έχει γίνει λάθος, κυνηγήστε τους...

10/1/1998 Πρώτη φορά μαμά: Ο Ραφαήλ έρχεται στη ζωή μου!

TpqWp2.pngIgXop2.png

Διαφημίσεις

Βρε παιδια τοσα πολλα πληρωνετε στη ΔΕΗ?? :shock::shock: .. Εμας ο πιο ακριβος λογοαριασμος που εχει ερθει ειναι 160 ευρω εκκαθαριστικος :shock::shock:

Εχουμε ηλιακο αλλα το χειμωνα δεν φτανει και ο συζυγος αναβει καθε μερα το θερμοσιφωνο (το καλοκαιρι ειμαστε καλυμμενοι), εχουμε και αιρ κοντισιον ποιυ το καλοκαιρι ο συζυγος παλι το αναβει ολο το βραδυ... Κατα τα αλλα τιποτα το ιδιαιτερο...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Πολλά μου φαίνονται κι εμένα....μήπως να το ψάχνατε λίγο?

Μην έγινε κανα λάθος στη μέτρηση...

Εγώ πλήρωσα 146 εκκαθαριστικό και μου φάνηκαν πολλά σε σχέση με προηγούμενα....

παρόλο που έχω αποφασίσει να προσέχω περισσότερο κλείνοντας φώτα και κ.λ.π. δεν το έχω κατορθώσει ακόμα γιατί κακά τα ψέματα οι συνήθειες ετών δε κόβονται εύκολα....οπότε δεν κερδίζω το πρώτο βραβείο οικολογίας...

Δηλ. δεν είμαι ο τύπος ο τσιγκούνης που θα κλείσει ένα φως πριν ανοίξει ένα άλλο....ζω κανονικά με το ζεστό μου το νερό τη θέρμανσή μου και τις ανέσεις μου χωρίς να στερούμαι τίποτα και σε σχέση με τους δικούς σας λογαριασμούς είναι ψίχουλα...για κοιτάξτε λίγο τις μετρήσεις και ψάξτε το...καμμιά φορά η ΔΕΗ κάνει του κεφαλιού της....μπορεί να μην ξαναμέτρησαν και να βάζουν ότι θέλουν...

Ξέχασα να γράψω ότι μιλάμε για 120 τετραγωνικά και το μόνο που έχω κάνει οικολογικό είναι να αντικαταστήσω τους λαμπτήρες όπου γινόνταν με αυτούς που κάνουν οικονομία....

Οσον αφορά τα δημοτικά τέλη και σε εμάς ειναι περίπου 60,00. Τα πήρα τόσο στον τελευταίο λογαριασμο που ήθελα να πω στον ιδιοκτήτη να πληρώνει αυτό τους φορους που αναλογούν στο ακίνητο!!! Απο τα νεύρα μου βέβαια δεν έβλεπα οτι το ποσό αυτό ήταν 5-6,00 το δίμηνο! Ευτυχως δεν του τηλεφωνησα, ρεζιλι θα γινομουν.

Το θέμα ειναι πως ξαφνικά εμάς η κατανάλωση αυξήθηκε κατα 1000 μονάδες. Εντάξει αγοράσαμε ενα καταψύκτη, ο οποίος ομως καίει 0,696Kw/24ωρο. Δεν ειναι αυτό που εκαψε 1000 μονάδες. Είχαμε και κόσμο στις γιορτές, που σημαίνει κοντά στα 3 πλυντήρια πιάτων και ο θερμοσίφωνας αρκετά αναμένος. Θελω να πιστεύω οτι εφταιγε αυτό. Και αντε αυτά τώρα τα πληρώνεις. Το επόμενο εναντι που θα ερθει βάση αυτού του λογαριασμού και υπολογιζω γύρω στα 250,00 παλι πολύ θα ειναι...

Κορίτσια δεν ξέρω τι φταίει.. το σπίτι είναι δυομισάρι οικονομικές λάμπες έχουμε παντού , θερμοσίφωνο πέρυσι δεν το σβήναμε ποτέ ενώ τώρα το ανάβουμε λίγο καθημερινά, τα σώματα δεν άναβαν και όλο το 24ωρο, εντάξει πλυντήρια όπως όλοι με μωρό.. αλλά 629€+130€ παραπάει!

Εν τω μεταξύ ο λογαριασμός δεν ήρθε ποτέ σπίτι, όλοι είχαν λάβει εκτός απο εμάς (ρώτησα την διαχειρίστρια).Τηλεφωνήσαμε και μας τα είπαν τα μαντάτα και πληρώσαμε μέσω τρ. λογ/σμού. Δεν έχουμε προλάβει να πάμε στη ΔΕΗ να πάρουμε αντίγραφο του λογ/σμού για να δούμε "τι και πόσα.."

Αλλά νομίζω πως οτι γράφει το ρολόι δεν ξεγράφει...

Χριστινάκι αυτό που σου είπαν για το νυκτερινό είναι τελείως άκυρο. Αύτό που ξέρω είναι οτι χρειάζεται η πολυκατοικία να έχει γείωση- αν κάποιος άλλος στην πολυκατοικία σου έχει νυχτερινό τότε πάει να πει οτι υπάρχει αυτή η προδιαγραφή.Σε όλες τις πολυκατοικίες μετά το 90 υπάρχει νυχτερινό. Διαφορετικά πρέπει να κάνετε γείωση κάτι που είναι ασύμφορο οικονομικά- ο άντρας μου είναι ηλεκτρολόγος,δεν το έχουμε κάνει -

yls thank u για την παραπομπή

Απ ότι βλέπω δεν έχει σπάσει κανείς το σκόρ μας - είμαστε οι καμένοι της χρονιάς :P

silmaril το έναντι νομίζω οτι είναι ενδεικτικός λογαριασμός βάσει του προηγούμενου περσινού , αφού γίνει η μέτρηση πληρώνεις την διαφορά δηλδ το εκκαθαριστικό . Καλά κουφάθηκα για το παλιό σπίτι, είναι πολύ κλέφτες.. ψαρεύουν μάλλον και άμα τσιμπήσει τσίμπησε :roll:

Οσον αφορά τα δημοτικά τέλη και σε εμάς ειναι περίπου 60,00. Τα πήρα τόσο στον τελευταίο λογαριασμο που ήθελα να πω στον ιδιοκτήτη να πληρώνει αυτό τους φορους που αναλογούν στο ακίνητο!!! Απο τα νεύρα μου βέβαια δεν έβλεπα οτι το ποσό αυτό ήταν 5-6,00 το δίμηνο! Ευτυχως δεν του τηλεφωνησα, ρεζιλι θα γινομουν.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...