Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Zητειται.....ΦΙΛΙΑ

mairoula

Recommended Posts

Γεια σας!

Με λενε Μαιρη και ειμαι σχετικα καινουργια μαμα. Εχω ενα γιο 10 μηνων και με εχει γεμισει με ατελειωτη ευτυχια απο την μερα που γεννηθηκε. Δεν δουλευω και ολη την ημερα ειμαι σπιτι κανοντας τα λεγομενα "οικιακα" φροντιζοντας τον γιο μου και τον αντρα μου. Πραγματικα ειναι κατι που μου αρεσει και κυριως η μαγειρικη,ζαχαροπλαστικη (οποτε μου το επιτρεπει ο γιος μου!!)

Το τελευταιο ομως διαστημα νοιωθω φοβερα μονη που δεν εχω να μοιραστω τις αποψεις μου με καποια φιλη. Δυστυχως στο παρελθον καποιες φιλες που ειχα,αποδειχθηκε οτι η φιλια τους ηταν επιφανειακη και οχι ουσιαστικη σε σημειο αυτη τη στιγμη να μην εχω καποια "κολλητη".

Το site αυτο μου κεντρισε το ενδιαφερον γιατι επικεντρωνεται σε πολλα θεματα που αφορουν νεους γονεις και οχι μονο.Αξιζουν συγχαρητηρια σ'αυτους που το σκεφτηκαν και το υλοποιησαν.

Το ξερω οτι η δημιουργια μιας αληθινης φιλιας ειναι κατι δυσκολο στις μερες μας γιατι παρατηρω οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι εχουν κλειστει στο "καβουκι" τους παρασυρομενοι απο τους σημερινους εντονους ρυθμους της ζωης μας.

Παρολ'αυτα σημερα ηθελα απλα να σας ανοιξω την καρδια μου και αν υπαρχουν καποιοι που νοιωθουν παρομοια συναισθηματα θα χαρω πολυ να τα μοιραστω μαζι τους.

Η θεμελιωση μιας φιλιας ξερω οτι εχει μακρυ δρομο αλλα λεω να βαλω το πρωτο τουβλακι σημερα με οποιους νομιζουν οτι θα ηθελαν να ξεκινησουμε μια πρωτη επικοινωνια απο εδω.

Διαφημίσεις

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ΚΑλως ηρθες και απο μενα!ΦΑντασου πως εγω δεν ειμαι μαμα αλλα μου εχει κεντρισει πολυ το ενδιαφερον το σαιτ και εχω βρει ανθρωπους να μοιραστω πραγματα χωρις καν να γνωριζομαστε!

Ειμαι σιγουρη οτι δεν θα νοιωσεις μοναξια εδω μεσα!

Καλως ορισες! :D:D:D:D

pEmXp3.png

Η θεμελιωση μιας φιλιας ξερω οτι εχει μακρυ δρομο αλλα λεω να βαλω το πρωτο τουβλακι σημερα με οποιους νομιζουν οτι θα ηθελαν να ξεκινησουμε μια πρωτη επικοινωνια απο εδω.

Ακόμα και αν δεν αποκτήσεις καμία "κολλητή" εδώ, σίγουρα θα περάσεις πολύ ευχάριστα το χρόνο που θα μπορέσεις να αφιερώσεις.

Καλώς ήρθες.

Καλώς όρισες Μαίρη σίγουρα εδώ θα βρεις φίλες που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με σένα όπως τα παιδιά μας, να ξέρεις ότι είσαι καλοδεχούμενη στην παρέα μας..

Σ'ευχαριστω Ρουλα για το καλωσορισμα.Οποτε μπορω θα μπαινω στο site για να τα λεμε. Τις περισσοτερες φορες θα ειναι οταν ο μικρουλης μου θα κοιμαται γιατι διαφορετικα θελει να ειμαστε συνεχεια αγκαλια.

Διαφημίσεις

ΚΑλως ηρθες και απο μενα!ΦΑντασου πως εγω δεν ειμαι μαμα αλλα μου εχει κεντρισει πολυ το ενδιαφερον το σαιτ και εχω βρει ανθρωπους να μοιραστω πραγματα χωρις καν να γνωριζομαστε!

Σ'ευχαριστω Χριστινα για την ενθαρρυνση. Μου δινεις ελπιδες :D

MAIROYLA μου...υπομονη. Ολες λιγο πολυ τα ιδια περναμε. Κι εγω ήμουν συνηθισμενη αλλιως. Ξαφνικα βρεθηκα κλεισμενη στο σπίτι με το παιδι. Ο αντρας μου δουλευει καθημερινα μεχρι τις 10... Δεν περνανε οι ωρες με τιποτα. Ευτυχως που ειναι και το φορουμακι και ξεδινουμε λιγακι. Οσο ωραιο κι αν ειναι να μεγαλωνεις ενα παιδι, οσες χαρες κι αν σου δινει ειναι στιγμες που μας λειπει η κουβεντα με καποιον να μας καταλαβαινει. Κι εγω ειναι στιγμες που μου τη δινει και γκρινιαζω συνεχεια στον αντρα μου...αλλα τι να κανει κι αυτος; Οι φιλες... τι να πεις πια; Ιδιως αν δεν ειναι παντρεμενες και δεν εχουν παιδια τα κοινα σημεια ολο και σπανιζουν. Εδω τουλαχιστον μιλαμε για κοινες ανησυχιες, η καθημερινοτητα μας μοιαζει... Υπομονη να τα ξεπεταξουμε λιγο κι όλα θα φτιαξουν.

Η μοναξιά μέσα στην πολυπληθή πόλη είναι ότι χειρότερο. Κόσμος περνάει, προσπερνάει αλλά εσύ μόνος, θέλεις να πεις πράγματα μα δεν ξέρεις που!!!

Εγώ παντως εδώ βρήκα κάποια ευχάριστη γωνιά για να λέω μερικά πράγματα και να βοηθώ όσο μπορώ και φυσικά να βοηθηθώ στο δύσκολο έργο μου σαν γονιός!!!

Καλώς ήρθες λοιπόν! :)

Διαφημίσεις

MAIROYLA μου...υπομονη. Ολες λιγο πολυ τα ιδια περναμε. Κι εγω ήμουν συνηθισμενη αλλιως. Ξαφνικα βρεθηκα κλεισμενη στο σπίτι με το παιδι. Ο αντρας μου δουλευει καθημερινα μεχρι τις 10... Δεν περνανε οι ωρες με τιποτα. Ευτυχως που ειναι και το φορουμακι και ξεδινουμε λιγακι. Οσο ωραιο κι αν ειναι να μεγαλωνεις ενα παιδι, οσες χαρες κι αν σου δινει ειναι στιγμες που μας λειπει η κουβεντα με καποιον να μας καταλαβαινει. Κι εγω ειναι στιγμες που μου τη δινει και γκρινιαζω συνεχεια στον αντρα μου...αλλα τι να κανει κι αυτος; Οι φιλες... τι να πεις πια; Ιδιως αν δεν ειναι παντρεμενες και δεν εχουν παιδια τα κοινα σημεια ολο και σπανιζουν. Εδω τουλαχιστον μιλαμε για κοινες ανησυχιες, η καθημερινοτητα μας μοιαζει... Υπομονη να τα ξεπεταξουμε λιγο κι όλα θα φτιαξουν.

Συμφωνω μαζι σου και αυτο το site ειναι οτι καλυτερο οσο αφορα γονεις και παιδια. Ομως ειλικρινα μεσα απο ενα forum ή ενα chat πιστευεις οτι καλυπτεσαι στο θεμα της φιλιας;

Μ'αρεσει να ανταλλασω αποψεις για διαφορα θεματα γραπτως αλλα αν δεν κοιτας τον αλλον στα ματια, δεν ακους τη φωνη του, μου μοιαζει λιγο ψευτικο αυτο.Δεν ξερω ισως ζηταω πολλα σε μια εποχη που η επικοινωνια με τον συνανθρωπο ειναι δυσκολη, που αν καποιος αγνωστος σου πει καλημερα στο δρομο θα τον κοιταξεις καχυποπτα.

Τελοσπαντων δεν θελω να γκρινιαζω γιατι καμια φορα οπως λες και συ τα ακουει και ο αντρας μου και ειναι ο μονος που δεν φταιει.

ΥΠΟΜΟΝΗ

Η μοναξιά μέσα στην πολυπληθή πόλη είναι ότι χειρότερο. Κόσμος περνάει, προσπερνάει αλλά εσύ μόνος, θέλεις να πεις πράγματα μα δεν ξέρεις που!!!

Εγώ παντως εδώ βρήκα κάποια ευχάριστη γωνιά για να λέω μερικά πράγματα και να βοηθώ όσο μπορώ και φυσικά να βοηθηθώ στο δύσκολο έργο μου σαν γονιός!!!

Καλώς ήρθες λοιπόν! :)

Σ'ευχαριστω Αντζελα.Θα λαβω λοιπον και γω μερος σάυτην την ιντερνετικη γωνια και ισως το αισθημα της μοναξιας να επουλωθει λιγο...

Καλως ηρθες Μαιρουλα...ευχομαι να βρεις μια κολλητη φιλη. Κι εγω αισθανομαι πολλες φορες μοναξια, χωρις κολλητες φιλες, που να μπορω να πω τα παντα. δε νομιζω οτι μας φταινε τα παιδια μας σε ολο αυτο.....δε νομιζω οτι θα αλλαξει κατι οταν ξεπεταχτουν.......νομιζω οτι ολοι ειμαστε λιγο κλεισμενοι στο καβουκι μας. Αλλωστε η φιλια θελει να αφιερωνεις χρονο...πραγμα δυσκολο στην αγχωτικη καθημερινοτητα μας.

Αλληθεια που μενεις?

Καλώς όρισες.... για ότι χρειαστείς... σίγουρα θα είμαστε εδώ... :wink:

Α... να χαίρεσαι τους άντρες σου! (Πατέρα και γιο) :D

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

Μαιρούλα κι εγω μια απο τα ίδια...

Κι όμως εδω βρήκα φίλες...

όπως έχω ξαναπεί έχω ήδη δύο κολλητές άσχετες με το φορουμ αλλά η ζωή μας έχει κάνει να τα λέμε αραιά και πού...

Έ λοιπόν απο εδώ έκανα και νέες φίλες και κάθε μέρα κάνω κι άλλες...

Αλήθεια εσύ που μένεις ? Για να ξέρουμε ποιες είμαστε και κοντά σου...

Το θέμα της φιλίας μπορεί να μην καλύπτεται ηλεκτονικά αλλά μέσα από τέτοια σιτε κάνεις γνωριμίες. Όταν γίνονται και συγκεντρώσεις για να γνωριστούν τα μέλη εκεί και μόνο εκεί ίσως ταιριάξεις με κάποιον και έτσι μόνο θα δημιουργήσεις ίσως μια φιλία που να έχει γερά θεμέλια κοινά ενδιαφέροντα και κρατήσει καιρό ή και για πάντα!!!

Οπότε από εδώ κάνεις την αρχή και ελπίζεις!!! :wink:

Μαιρούλα καλώς μας ήρθες!!!Πιστεύω ότι σίγουρα θα γεμίσεις εδώ πολλές ώρες μοναξιάς και αν σε βολέψουν και κάποιες συναντήσεις πολύ πιθανων να κάνεις και νέες φίλες που σου το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!! :D:D:D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Νομίζω ότι βρήκες το κατάλληλο μέρος !!! Καλωσήρθες !!! Και γώ το ίδιο πρόβλημα έχω με το θέμα φιλία γιατί εμένα οι 2-3 κολλητές μου είναι στην Θεσσαλονίκη και εγώ έχω μόνο 4 χρόνια στην Αθήνα.

Φυσικά και είμαι ανοιχτή σε καινούριες φιλίες αλλά οι ρυθμοί της ζωής και της πόλης το κάνουν αυτό αδύνατο !!

Εδώ στο φόρουμ δεν ξέρω αν θα κάνω κολλητές αλλά σίγουρα έχω καθημερινή επαφή με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ανησυχίες με μένα τουλάχιστον όσον αφορά τα παιδάκια μας που πλέον είναι αυτά που κατέχουν την μερίδα του λέοντος στην ζωή μας !!! :D:D:D

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας και για τα θερμα καλωσορισματα.

Θα ειμαι εδω μαζι σας , να τα "λεμε" και ευχομαι καποια στιγμη να γνωρισω και καποιους απο κοντα.

Ειστε οι πιο γλυκες, φιλοξενες και καλοσυνατες μανουλες ολου του κοσμου. :D:D:D

Μαιρουλα ισως δεν το πιστευεις αλλα εγω από εδω μεσα εχω βρει μια κοπελα που μπορω να της μιλησω ανοιχτα για οτιδηποτε προβλημα εχω και ξερω οτι στην αναγκη μου θα μου σταθει...

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Μαιρουλα ισως δεν το πιστευεις αλλα εγω από εδω μεσα εχω βρει μια κοπελα που μπορω να της μιλησω ανοιχτα για οτιδηποτε προβλημα εχω και ξερω οτι στην αναγκη μου θα μου σταθει...

Dora αυτό είναι πολύ ευχάριστο και ενθαρυντικό για όσους μπαίνουν που ψάχνουν μια νέα φιλία, ή ακόμα και μια παρέα για να βρίσκονται πού και πού. Κι εγώ στις συναντήσεις έχω καλές εντυπώσεις από τα κορίτσια που γνώρισα! Έχει και το ίντερνετ τα καλά του τελικά όσον αφορά στις σχέσεις των ανθρώπων!!!! :D:D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png