Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μικτη διατροφη - προβλημα στη διατηρηση γαλουχιας?

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα. Με απασχολει το εξης προβλημα.Εχω ενα κοριτσακι 4,5 μηνων. Σε λιγες μερες αρχιζω δουλεια. Μεχρι τωρα την θηλαζω αποκλειστικα τωρα ομως που θα την αφηνω στη μαμα μου θα πινει ενα γευμα formula.Επισης θελω να μπορω καποια στιγμη να βγω για λιγο-αυτο σπανια 1 φορα το μηνα και αν... .Υπαρχει περιπτωση η μικτη διατροφη να μου δημιουργησει προβλημα στο θηλασμο? Θα ηθελα να την θηλασω τουλαχιστον μεχρι το χρονο και πιθανον και παραπανω. Να συμπληρωσω οτι η λυση του να αντλω δικο μου γαλα δεν παιζει για προσωπικους λογους. Να πω επισης οτι μεχρι τωρα παρολο που το παιδι κοιμαται ολη τη νυχτα και αρα δεν τρωει, παιρνει περισσοτερο βαρος απο τον μεσο ορο.

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα. Με απασχολει το εξης προβλημα.Εχω ενα κοριτσακι 4,5 μηνων. Σε λιγες μερες αρχιζω δουλεια. Μεχρι τωρα την θηλαζω αποκλειστικα τωρα ομως που θα την αφηνω στη μαμα μου θα πινει ενα γευμα formula.Επισης θελω να μπορω καποια στιγμη να βγω για λιγο-αυτο σπανια 1 φορα το μηνα και αν... .Υπαρχει περιπτωση η μικτη διατροφη να μου δημιουργησει προβλημα στο θηλασμο? Θα ηθελα να την θηλασω τουλαχιστον μεχρι το χρονο και πιθανον και παραπανω. Να συμπληρωσω οτι η λυση του να αντλω δικο μου γαλα δεν παιζει για προσωπικους λογους. Να πω επισης οτι μεχρι τωρα παρολο που το παιδι κοιμαται ολη τη νυχτα και αρα δεν τρωει, παιρνει περισσοτερο βαρος απο τον μεσο ορο.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΤΗΣ ΘΗΛΗΣ ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΞΕΝΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΜΕ ΘΗΛΗ ΣΑΝ ΦΥΣΙΚΗ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ? ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ ΓΙΑ 1 ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ. ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΗ. ΠΡΩΤΟΥΛΑ

Ποσο σοβαροι ειναι αυτοι οι λογοι? Δε λυνονται?

Βασικα δεν μπορεις να ξερεις αν θα δουλεψει η μικτη διατροφη, γιατι παιζει παντα το ενδεχομενο το μωρο να προτιμησει την φορμουλα και να απορριψει το στηθος.......ειναι πολυ μικρο ακομα.......ο δικος μου απο οταν περασε το χρονο, προσπαθησε πολλες φορες η μητερα μου να του δωσει φορμουλα κρυφα απο μενα, αλλα δε την δεχθηκε...ουτε το φρεσκο δεχεται ακομα.......αλλα ηταν ηδη μεγαλο παιδι και ηξερε τι του γινοταν.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα στη διατήρηση της γαλουχίας αν παραλείπεις μόνο ένα γεύμα, αν και αυτό εξαρτάται και από το συνολικό πρόγραμμα του παιδιού.

Το παιδί σου είναι κάπως μεγάλο (4,5 μηνών) και ίσως να μην δεχθεί το ξένο γάλα. Μετά τους 3 μήνες συνήθως εκφράζουν τη γνώμη τους αρκετά έντονα.

Διαφημίσεις

κοριτσια γεια σας και παλι. Θελω να ρωτησω αν καποια εχει παρομοια εμπειρια. θηλαζω αποκλειστικα την 2 μηνων κορη μου και παραλληλα προσεχω αρκετα την διατροφη μου, αλλα χαλαρα.Καποιες φορες εχει συμβει να φαω υπερβολικα αλλα ειναι λες και ριχνω την τροφη σε σακουλι χωρις πατο! δηλ τρωω πραγματικα μεγαλη ποσοτητα και ουτε καν φουσκωνω. ειναι πολυ αστειο- ευτυχως δε συμβαινει συχνα γιατι θα επαυε να ειναι αστειο.Το εχει αντιμετωπισει καμια σας?

τελικα ποσο μηνων ειναι η κορη σου??????????????????????? :?:?:?:?

6Qyip2.pngKvUzp2.png

sorry για το μπερδεμα.4,5 ειναι η μικρη το δυο ειναι typo. Eμ, αμα πληκτρολογεις και κρατας και το μωρο...... Θα λειπω μονο 3 ωρες στη δουλεια

και ηδη τρωει σχετικα σε τακτα διαστηματα ιδιως το πρωι. Για συγχυση της θηλης το σκεφτηκα και εγω αλλα ελπιζω οτι θα ειναι αρκετα μεγαλη.Αγλαια ευχαριστω για την απαντηση κυριως το θεμα της γαλουχιας με απασχολει αλλα αν προκυψει καποιο προβλημα ( συγχυση δηλ.) υπαρχει περιπτωση να προτιμησει το ξενο? Κι αν συμβει αυτο μπορω να επιστρεψω σε αποκλειστικο θηλασμο?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...