Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δώστε μου λίγη σημασία!

Στέλλα

Recommended Posts

Από ποια ηλικία μπορούμε να «εξαπατήσουμε» τους γύρω μας; Μέχρι πρότινος οι ειδικοί υποστήριζαν ότι τα παιδιά κάτω των 3 ετών δεν μπορούν να σκαρφιστούν πειστικά τρικ.

Πρόσφατη έρευνα όμως που πραγματοποιήθηκε από το Portsmouth University έφτασε στο συμπέρασμα πως από τους 6 κιόλας πρώτους μήνες της ζωής τους τα βρέφη κάνουν πως κλαίνε προκειμένου να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των γονιών τους. :D

Διαφημίσεις

ναι...είναι πολύ πονηρά και ας φαίνονται γλυκά και αθώα...

Αν πρόκειται για αγκαλίες, τα κάνουν αυτά τα κόλπα...

Μην σου πω και άπειρα σκηνικά που μου κάνει ο μεγάλος μου γιός, ειδικά τώρα που ζηλεύει το μπέμπη!!

Διαφημίσεις

Ναι, και μένα η δικιά μου από μηνών ακόμα έβηχε στα ψέματα για να την προσέξω. Στην αρχή το λέγαμε για πλάκα αλλά κατά βάθος φοβόμουν μήπως έχει κάτι και βήχει αλλά ρώτησα το γιατρό και μου το επιβεβαίωσε....

Είναι παμπόνηρα τα άτιμα.... Αλλά είναι χαριτωμένα όταν κάνουν κάτι τέτοια που σε κάνουν να γελάς!!! :D:D:D

sL7ap2.png

Lia, αυτό το βηχαλάκι που λες μου φαίνεται πολύ γνωστό...Εμένα μου το έκανε από πολύ πολύ μικρή...Όταν την άκουσε ο παιδίατρος έβαλε τα γέλια :):):):) Ειναι πολύ πονηρά μου είπε :!::!::!::!:

Εμένα και την νύχτα που ξυπνάει για να φάει κάνει ότι βήχει για να με ειδοποιήσει ότι πεινάει...Αλλά ξέρεις δεν είναι ο κανονικός βήχας,είναι ένα βηχαλάκι με "νόημα"..γκουχ :!: γκουχ :!: γκουχ :!: ...σήκω να με ταίσεις μαμά :evil::evil::evil:

Όλα αυτά βέβαια, δε σημαίνει ότι τα κάνουν για να σας εξαπατήσουν! Απλά ζητάνε προσοχή και επαφή. Θέλουν επικοινωνία.

Ο άνθρωπος είναι κατά βάση όν κοινωνικό. Έρευνες έχουν δείξει ότι αν η μητέρα αρχίσει να κάνει παιχνίδια στο μωρό ενώ το θηλάζει, εκείνο θα σταματήσει. Στην πλειοψηφία τους, τουλάχιστον, τα βρέφη σταματούν να θηλάζουν, γιατί προτιμούν την αλληλεπίδραση με τη μητέρα ακόμη κι από την τροφή (εκτός φυσικά αν είναι θεονύστικα!).

Κάνουν ό, τι μπορούν τα ατιμούλικα για να κερδίσουν χρόνο μαζί σας :!::)

Διαφημίσεις

Όλα αυτά βέβαια, δε σημαίνει ότι τα κάνουν για να σας εξαπατήσουν!

Αικατερίνη, δυστυχώς συχνά οι ενήλικες κάνουν προβολές των δικών τους ιδιοτήτων στα βρέφη και μιλούν συχνά για βρέφη που θέλουν να ξεπατήσουν που είναι γεμάτα κακία και πονηριά....

Απλά ζητάνε προσοχή και επαφή. Θέλουν επικοινωνία.

Ενώ η πραγματικότητα είναι πιο απλή...

Ο άνθρωπος είναι κατά βάση όν κοινωνικό.

......

Κάνουν ό, τι μπορούν τα ατιμούλικα για να κερδίσουν χρόνο μαζί σας :!::)

:):wink: