Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

απορια με χρεωστικη καρτα

salted_sugar

Recommended Posts

Eπειδή με τις καρτες μονο καλη σχεση δεν εχω... Λοιπον γνωρίζετε αν όταν πραγματοποιω αγορές στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε καταστήματα με το σήμα της Visa Electron με απευθείας χρέωση του λογαριασμού μου, αν χρεωνομαι καποια ταρίφα? Ειμαι Γερμανία και δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω την Πειραιώς. Χρησιμοποιω την κασ καρντ που ειναι η καρτα απο τον λογαριασμό μισθοδοσίας μου..

Διαφημίσεις

Εντός σίγουρα δεν υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση, για το εξωτερικό δεν είμαι σίγουρη αν την έχω χρησιμοποιήσει.. πιστέυω πως ισχύει το ίδιο!

Καλές αγορές κ καλά να περάσεις

και εγω το ιδιο πιστευα.. Οτι δηλαδη δεν χρεωνεται κατι παραπάνω.. αλλα με βαλε μια πωλητρια σε σκεψεις οταν με ρωτησε αν χρεωνομαι.. Σε ευχαριστω πολυ πάντως!!

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ CASH CARD,OTAN Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΤΑΝ Η ΚΑΡΤΑ,ΑΝ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΕΓΚΡΙΝΟΤΑΝ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ CASH CARD ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

Διαφημίσεις

σε καταστήματα και επιχειρήσεις με το σήμα Visa, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών, χωρίς τόκους.

Μαλλον χωρις καποια επιπλεον χρεωση ειναι...Ευχαριστω πολύ!

Μια και ανοιξε τοπικ θελω να ψωνισω καποια πραγματα για το μωρο απο bimbomarket. Εχω μια καρτα αναληψης απο εμπορικη που πανω γραφει visa και εχει και 16ψηφιο κωδικο. Ειναι λετε και χρεωστικη?

visadebit.jpg

Ακριβως σαν κι αυτη. Μπορω εφοσον εχω λεφτα στο λογαριασμο να δωσω τον κωδικο μεσω ιντερνετ και να τραβηξουν αυτοι τα λεφτα? :roll:

lcWup3.png

εγω οσες φορες προσπαθησα να κανω αγορα μεσω ιντερνετ με την χρεωστικη ποτε δεν την δεχτηκε... Γιατι δεν κανεις ενα πειραμα? Παντως σχετικα με αγορες απο το ιντερνετ καλυτερη λυση ειναι οι προπληρωμενες καρτες που εχουν βγαλει αρκετες τραπεζες.

απο οσο θυμαμαι,και παντα με την επιφυλαξη να κανω λαθος, στο εξωτερικο οι χρεωστικες καρτες εχουν δυο χρεωσεις.μια για την αλλαγη νομισματος,αν υπαρχει, και μια που χρεωνει η τραπεζα μεσω της οποιας γινεται η συναλλαγη εκει.δεν γινεται δηλαδη απλα απευθειας αναληψη στο εξωτερικο απο τον λογαριασμο σου, αλλα μεσολαβει καποια τραπεζα εκει.

η χρεωση ειναι καποιο ποσοστο επι του ποσου που χρησιμοποιεις καθε φορα αλλα δεν θυμαμαι ακριβως ποιο ειναι αυτο.

δεν βοηθησα και πολυ ε? :lol::lol:

Για την κάρτα της Εμπορικής το έχω κι εγώ απορία. Δεν την έχω χρησιμοποιήσει, αλλά αφού γράφει VISA πάνω πρέπει να γίνεται. Αυτό που θέλει ψάξιμο είναι μήπως αν τη χρησιμοποιήσεις γίνεται αυτόματα πιστωτική και χρεώνει ετήσια συνδρομή. Στην Eurobank όταν είχα βγάλει κάρτα αναλήψεων με ενημέρωσαν ότι δεν είχαν απλά κάρτα αναλήψεων, ότι όλες οι κάρτες λειτουργούσαν ως πιστωτικές και με συνδρομή, ξεκινώντας αυτόματα από την πρώτη φορά που θα τη χρησιμοποιούσα για αγορά (δεν είχε συνδρομή βέβαια εφόσονν την χρησιμοποιούσα μόνο για αναλήψεις από ΑΤΜ.

Σχετικά με ψώνια από το εξωτερικό θυμάμαι ότι χρησιμοποιήσαμε στην Αγγλία κάρτα της Alpha για να ψωνίσουμε από μαγαζί και δεν είχε καθόλου προμήθεια, ενώ όταν τραβήξαμε χρήματα από ΑΤΜ είχε μια μικρή προμήθεια. Πάνε χρόνια από τότε.

Διαφημίσεις

Στο bimbomarket.it ,κατω κατω, με τις καρτες που δεχεται γραφει και paypal και ψαχνοντας στο ιντερνετ επειδη δεν εχω ιδεα, βρηκα οτι το paypal ειναι η χρεωστικη καρτα. Απλα φοβαμαι τις πιστωτικες μεσω ιντερνετ, ακουμε τοσα για χακερς που σου κλεβουν τον κωδικο και σε χρεωνουν με αγορες που δεν εκανες.

σχετικα γραφει εδω

http://teomaragakis.wordpress.com/2007/02/27/paypal/

Μου φαινεται πιο ασφαλες απο την πιστωτικη.... :roll:

:arrow:salted_sugar αυτο με την προπληρωμενη ακουγεται ασφαλες, θα το ψαξω ευχαριστω. :wink:

edit

http://www.emporiki.gr/cbg/gr/customers/customer_story.jsp?page=8&docid=7A8FF6BA62559480C2256D480033DD11&cabinet=Customers_Services&topic=Customers_PrivateCustomers〈=gr#sec2_0

Καπου γραφει:

Έκδοση κωδικού αριθμού για χρήση του στις Τραπεζικές Υπηρεσίες Internet

Ισως θελει να το ζητησεις και να ειναι αλλος κωδικος απ αυτον που γραφει η καρτα.

Μπερδεμα :lol:

lcWup3.png

• 5 months later...
Eπειδή με τις καρτες μονο καλη σχεση δεν εχω... Λοιπον γνωρίζετε αν όταν πραγματοποιω αγορές στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε καταστήματα με το σήμα της Visa Electron με απευθείας χρέωση του λογαριασμού μου, αν χρεωνομαι καποια ταρίφα? Ειμαι Γερμανία και δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω την Πειραιώς. Χρησιμοποιω την κασ καρντ που ειναι η καρτα απο τον λογαριασμό μισθοδοσίας μου..

Ναι χρεώνεσαι. Όποια κάρτα και να είχες (diners,mastercard κτλ) θα χρεωνόσουν κάποιο κερατιάτικο ποσό. Κυμαίνεται γύρω στα 15-20ε για μέχρι 1000ε αγορά.

Grow up and get a life!