Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το μπανάκι της Fisher-Price και πολύ με είχε βολέψει. Τώρα όμως μέγαλώσε και δεν χωράει το πιτσούνι μου...

Πήρα λοιπόν ένα απλό πλαστικο μπανάκι της ΒΕΒΕ JOU, έλα όμως που γλιστράμε πάνω στον πλαστικό πάτο και είμαστε συνέχεια σε μία εγρήγορση...μήπως πνιγούμε :):):):):)

Καμμία πρόταση για κανένα μπανάκι - ίσως με αντιολισθητικό πάτο ?????

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Διαφημίσεις

Αμα βαλεις εκεινα τα πλαστικα που ειναι για τις μπανιερες να μην γλιστρανε?Δεν θα λυσεις το προβλημα??

Δεν είναι κακή ιδέα...απλώς δεν μου πολυαρέσει και η ιδέα του πλαστικού.... Μου φαίνεται λίγο ανθυγιεινό για να κάθεται το παιδί μου επάνω του !!!! :roll::roll::roll:

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Αν το πλένεις κάθε φορά και το τρίβεις λίγο δεν είναι ανθυγιεινό καθόλου, φοβάσαι για τους μύκητες και την μουχλίτσα που μαζεύουν τα πλαστικά με το βρώμικο νερό και έχεις δίκιο αλλά αν το τρίβεις με λιγο σαμπουάν πριν την φύλαξή του δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα! :D:D

Αν το πλένεις κάθε φορά και το τρίβεις λίγο δεν είναι ανθυγιεινό καθόλου, φοβάσαι για τους μύκητες και την μουχλίτσα που μαζεύουν τα πλαστικά με το βρώμικο νερό και έχεις δίκιο αλλά αν το τρίβεις με λιγο σαμπουάν πριν την φύλαξή του δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα! :D:D

συμφωνώ, εμεις βάλαμε τα αντιολισθητικά τα μικρά που εχουν σχέδια, απο εδώ και απο εκεί και ετσι δεν πιανει ολη την επιφανεια αλλα και δεν γλυστραει. Προσοχη στο πλυσιμο τους γιατι εμεις την πατήσαμε!!!μήκυτες! :cry:

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

εμεις παλι σε αυτη την ηλικια 14 μηνων κοψαμε τα μπανακια και κανουμε κανονικα μπανιο στη μπανιερα...εχω βαλει αντιολισθητικο πλαστικο κατω με ψαρακια και μια χαρα κανουμε μπανιο....και μετα βεβαια το ξεπλενουμε.... :lol:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Εμείς χρησιμοποιούμε πλέον ένα δακτύλιο σαν καθισματάκι που το παιδάκι κάθεται εκεί. Βέβαια δεν ξέρω αν χωράει παιδάκι ενός έτους :? ΄

είναι αυτό εδώ

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=245535-14&itm=1164830&ct=1100304&pid=40

αλλά μόλις είδα και αυτό

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=251642-76&itm=1255257&ct=1100303&pid=40

v6Khp3.pngBoDsp3.png

Διαφημίσεις

Το σφουγαρι που λεω πιανει ολο το μπανακι το πετσετακι γιατι να το βαλω;;

για να μην γλιστράει το μωρό, το σφουγγαρι έχει κατηγορηθεί για μύκητες

0b8bfa6eaf.png

• 1 month later...
εμεις παλι σε αυτη την ηλικια 14 μηνων κοψαμε τα μπανακια και κανουμε κανονικα μπανιο στη μπανιερα...εχω βαλει αντιολισθητικο πλαστικο κατω με ψαρακια και μια χαρα κανουμε μπανιο....και μετα βεβαια το ξεπλενουμε.... :lol:

yasemi μου να σε ρωτήσω επειδή κι εμάς η μικρή μας είναι 14 μηνών και μόλις πέταξα το μπανάκι της fisher price που είχαμε γιατί είχε πιάσει μπίχλα πια.. τον/την βάζεις να κάτσει πάνω στο αντιολισθητικό ή απλώς στέκεται? εγώ δοκίμασα 2 μέρες τώρα και την κάνω μπάνιο στην μπανιέρα όρθια αλλά δε χαλαρώνει καθόλου η καϋμένη κι εγώ έχω συνέχεια το νου μου μη γλιστρήσει. αλλά δε ξέρω και τι να αγοράσω πια. πιο μεγάλη μπανιερίτσα? το ειδικό καθισματάκι? τίποτα?

Τα κορίτσια μου !

Ζωή 10/01/2008

Φωτεινή 24/07/2012