Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΩΡΑ ΜΕ ΝΕΥΡΑ ???

Recommended Posts

Η Μπεμπούλα μου είναι 4 μηνών και εδώ και λίγες μέρες έχει αρχίσει οταν κάθεται στο ριλάξ να βάζει δύναμη στα πόδια της και να σηκώνεται πιο πάνω , να μιλάει με νεύρα στα ζωάκια που κρέμονται απο πάνω της , να τσαντιζεται και επίσης να τα τραβάει με δύναμη αφού νομίζω οτι 8α πέσει όλη η μπάρα πάνω της :roll:

να ανησυχήσω ή είναι έτσι όλα τα μωράκια ?

Διαφημίσεις

και η δικια μου τα ιδια νικολ

στο γυμναστηριο που τη βαζω τραβαει τα παιχνιδια κατω και ολο κουναει με μανια χερια ποδια..

μαλλον αρχιζουν να καταλαβαινουν τα χερια τους και τα ποδια τους και οτι μπορουν και τα κουνανε..

μαλλον λεω..ας μας πει και καμια πιο εμπειρη..

• Like 1

ω ναι και μένα τα ίδια κάνει.δεν μαλώνει μόνο τα ζωάκια του ριλάξ αλλά και μένα..σήμερα στο αυτοκίνητο μου έκανε και μούτρα μετά τα νεύρα..μια σταλιά μωρό :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

εμείς κάθε βράδυ έχουμε νεύρα και κλάμματα.από κει που την ξεχνούσαμε έχει αλλάξει 180 μοίρες :?:?:?:?:?:?:?:?

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ. ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ, ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΚΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ. ΒΑΖΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΓΕΦΥΡΑ..... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΛΩΜΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

url=http://lilypie.com]d9cfp2.png[/url]

[u4Ft1p2.png

Διαφημίσεις

Και που να δείτε τι θα κάνουν από τα νεύρα τους σε 2-3 μήνες :D:D:D

Λυπάμαι που στο λέω αλλά ούτε εσύ έχεις δει τίποτα ακόμα!!!!

Λυπαμαι αλλα συμφωνω!!!εχεις ακόμα!!!!!!!Κουραγιο αν και ειναι φυσιολογικο για την ηλικια

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

amaliakon έγραψε:

Και που να δείτε τι θα κάνουν από τα νεύρα τους σε 2-3 μήνες Very Happy Very Happy Very Happy

Λυπάμαι που στο λέω αλλά ούτε εσύ έχεις δει τίποτα ακόμα!!!!

:shock: Φαντάζομαι, κάθε μήνας που παιρνάει και πιο δύσκολα τα πράγματα????

δεν εχετε ιδεα απο νευρα και μαλωμα...ο γιος μου-18 μηνων-την προτελευταια φορα που πηγαμε στον παιδιατρο,ανεβηκε στη ζυγαρια,τον κοιταζε και τον μαλωνε κουνοντας νευρικα τα χερια του :oops::oops:

επι 2 λεπτα δεν εχετε ιδεα ποσα ακαταλαβιστηκα του ειπε!!!!

ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ...

line_flow_blue_beg_17_time_1185336000_text_f4ef20e1f3f4e5f1e1eae920ece1f220e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

ανεβηκε στη ζυγαρια,τον κοιταζε και τον μαλωνε κουνοντας νευρικα τα χερια του

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Οι δικιές μου όταν νευριάζουν βάζουν τα χέρια στο στόμα και κάνουν μπρουμμπρουμ και κουνάνε το κεφάλι δεξιά-αριστερά πολύ θυμωμένα :shock:

Ασε ασε απο νεύρα αλλό τιποτα ...μερικες φορές κοντεύει να φύγει απο την αγκαλιά μου!!Σπρώχνει και γλυστράει σαν ψάρι!!!!Σηκώνει ενα τεράστιο παιχνίδι γιατί τσατίζεται που δεν βγαίνει μια πεταλούδα και το πετάει.εχω πάθει πλάκα

2GxD.jpg2GxDp2.png

εμενα τα παιρνει και με τη παρτη της!!! οταν νυσταζει... επειδη δε γουσταρει τον υπνο (ειμαι συναρπαστικη μαμα, και δε θελει να χανει χρονο με το να κοιμαται και να μη με βλεπει), μαλωνει τον εαυτο της και τα ματια της που κλεινουν...................

• Like 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια, τα μωρά σας που είναι περίπου 4 μηνών μήπως βγάζουν δόντια? Εχουμε και εμείς το ρηλάξ με την μπαρα με τα κουκλάκια, και πάνω σε αυτό ήταν μια καμηλοπάρδαλη, η οποία ως φυσικό έχει μακριά πόδια. Το τι έχει τραβήξει η καυμένη δεν λέγεται. Μετά κατάλαβα ότι την τραβάει γιατί έβγαζε δόντια και έψαχνε να την φάει, άσχετα αν της δίναμε μασητικά παιχνιδάκια. Ηθελε την καμηλοπάρδαλη, η οποια δεν έφτανε στο στόμα της και τότε γινόταν το έλα να δεις!!!!!!!!!! Αφού την μάλωνε (με τον τρόπο της) μετά έβαζε γοερα κλάμματα. Τώρα όταν της παίρνω κάτι που έχει βουτήξει και δεν πρέπει να το κρατάει, μου σηκώνει το χέρι και φωνάζει. Ε σε λίγο θα με δείρει, τη βλέπω τη δουλειά.

Α! επίσης βάζει τα κλάμματα αλλά το κάνει εντελώς ψέμματα, αυτό το κάνουν και τα δικά σας?

εμενα τα παιρνει και με τη παρτη της!!! οταν νυσταζει... επειδη δε γουσταρει τον υπνο (ειμαι συναρπαστικη μαμα, και δε θελει να χανει χρονο με το να κοιμαται και να μη με βλεπει), μαλωνει τον εαυτο της και τα ματια της που κλεινουν...................

:D:D:D:D:D:D

αν και ειχα ανοιξει σε λαθος τοπικ το θεμα αυτο..εμενα η μικρη μου ειναι 35 ημερων και εκει που ελεγα οτι ειναι ενα πολυ ησυχο και καλο μωρο..οταν ειναι να γλαρωσει για να κοιμηθει την πιανουν τελευταια κατι απιστευτα νευρα που δεν ξερω σε τι οφειλονται..ελεγα οτι καπου ποναει αλλα δεν το πιστευω πια..γινεται αλλος ανθρωπος..το μωρο της Ροζμαρι! Αν παω να της δωσω στηθος το χτυπαει με τις μπουνιτσες της η το γραπωνει και μπηγει τα νυχια της και με μανια σχεδον λυσσα κουναει νευρικα το κεφαλι της και αντι να πιασιε τη θηλη απλα την βαζει και τη βγαζει στο στομα της γλειφοντας την..στο τελος μπορει και να την αρπαξει βιαια και να αρχισει να θηλαζει μεχρι να αποκοιμηθει..

αν δεν την βαλω στο στηθος αρχιζει να με κουτουλαει και να σκαρφαλωνει η να διπλωνεται πανω μου και να με τραβαει..

αγνωριστο το παιδι μου σας λεω!

και μετα δινει δικαιωμα να λενε οτι στα νευρα εμοιασε σε μενα και αντε εγω να τους αποδειξω το αντιθετο!!!!!

• 3 months later...

εγώ πιστεύω ότι είναι στο μωρό. ¨αλλα γενιούνται ήσυχα και άλλα νευρικά. Και ο δικός μου είχε νεύρα από την 3η βδομάδα λόγω κολικών. ¨Ηταν κάτι που του έμεινε. Και τώρα 9 μηνών συνεχίζει ναι είναι νευρικός και να τσαντίζεται.Είναι δυνατόν τα ζουζουνια να έχουν νεύρα?

.png

• 6 years later...

Καλησπερα στην παρεα!!!!θα ηθελα να ρωτησω στης μανουλες ,που εχουν μεγαλωσει κ εχουν σε αυτην την ηλικια μωρα,τι κανουν για τ νευρα που εχουν τα μωρα????Εχω εναν γιο,πολυ ζωηρο...που βαριεται ευκολα,κ νευριαζει με το παραμικρο...κ οταν νευριαζει κοπαναει το κεφαλι του οπου βρει...καθε μερα τα ιδια κ τα ιδια....βολτα αμα τον παω...που την βαριεται κ αυτην ...ουρλιαζει...στο παρκο οταν τον παω...τρεζει κ ανεβαινει στα πιο επικυνδηνα παιχνιαδια..κ οταν τον περνω απο αυτα ..χτυπιεται κατω...τι κανουμε σε αυτην την φαση....?????

• 2 years later...

Τις τελευταιες εβδομαδες εχει και η δικια μου μπεμπα νευρακια, οταν καθεται στο ριλαξ μαλωνει το παιχνιδι που κρεμαω απο την μπαρα η ακομα και να της το δινω στο χερι χωρις να το κρεμαω παλι του μιλαω θυμομενα. Επησης μαλωνει και τον εαυτο της οταν νυσταζει η μαλλον διαμαρτηρεται οτι νυσταζει.

Η δικη μου 3μηνων νευριαζει πολυ οταν ερθει η ωρα να φαει αν νυσταζει κλαιει παρα πολυ κ οταν της δινω το μπουκαλι κλαιει χειροτερα  κ πρεπει να την ηρεμησω για να φαει.

• 3 years later...

Κορίτσια μου καλησπέρα ! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Έχουμε θέμα με τον μεγάλο μου γιο έχει παρά παρά πολλά νεύρα. Είναι τώρα 18 μηνών σχεδίων και όταν θέλει κάτι και δεν του το δίνω είτε γιατί είναι επικίνδυνο είτε επειδή δεν πρέπει Έκτωρ του ότι θα χτυπιέται και θα τσιρίζει σαν να μην υπάρχει αύριο έχει αρχίσει και να με χτυπάει. Πως λέτε να διαχειριστώ αυτή την συμπεριφορά ; Καταλαβαίνω ότι είναι το συναίσθημα που τον καταβάλει εκείνη την στιγμή και δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Αλλά πραγματικά με ενοχλεί πολύ και δεν αντέχω όταν συμβαίνει. Προς το παρόν αυτό που έκανα μέχρι τώρα ήταν να τον απομακρύνω και συνήθως να περιμένω μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ψιλό περάσει η κρίση για να αρχίσω να του μιλάω με ήρεμο τρόπο και να του εξηγώ. Τώρα που άρχισε να με χτυπάει απλά του κράτησα τα χέρια και του έλεγα πάλι με ήρεμο τρόπο ότι δεν το κάνουμε αυτό και αν θέλει να χτυπήσει τον καναπέ. Και του έδειξα με το χέρι να χτυπήσει τον καναπέ. Για να ξεσπάσει εκεί. Δεν ξέρω αν είναι σωστή αυτή η μέθοδος ... αυτό σκέφτηκα εκείνη την στιγμή αυτό του προτινα. Εσείς τι λέτε ;