Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΓΙΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ!!!!!

Recommended Posts

Γεια σας!!!

στις 27/12 απέκτησα το τέταρτο παιδάκι μου.Μπέμπης 4 κιλά!!!! Έχω άλλους δύο γιους τον Απόστολο 6 ετών, τον Κωνσταντίνο 3 ετών και την πρωτότοκη κόρη μου Κατερίνα, 8 ετών. Εύχομαι σε όλες να είναι γερά τα μωρά σας και σε όσες πρόκειται να αποκτήσουν σύντομα μωρό με το καλό. Άραγε υπάρχει άλλη πολύτεκνη στην παρέα;;

Καλή χρονιά σε όλες/ους

Διαφημίσεις

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

να ειστε γεροι να τα χαιρεστε τα παιδακια σας.ευχομαι και ενα ακομα..........

χαιρομαι πολυ που υπαρχουν τετοιες οικογενεις,αραγε θα μπω και εγω στο κλαμπ?θελω πολυ παντως.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Διαφημίσεις

Ένα σπίτι γεμάτο παιδικές φωνούλες και απίστευτη φασαρία :D .... το όνειρό μου!!! Έκανα την αρχή πριν απο λίγο καιρό με τον πριγκηπάκο μου και ελπίζω να αναρτήσω ανάλογο post σε λίγα χρόνια (εγκεφαλικό θα πάθει ο άντρας μου...)

Να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου, να είστε καλά να τα καμαρώσετε όπως θέλετε :D !

10eb551645.png

.png

Να σου ζησουν τα παιδακια σου και να τα δεις οπως ποθεις. Μακαρι να μου δωσει και μενα ο θεος πολλα παιδακια... και παλι να χαιρεσαι τα παιδακια σου.

xzDLp2.png

fa5gp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβιο γλυκιά μου!

Να σου ζήσουν!

Να τα καμαρώσεις όπως αγαπάς!

Μακάρι να τα καταφέρω και εγώ!

Φιλιά στα ζουζούνια σου!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Να σου ζήσει ο τρίτος γιος λοιπόν :) Έχω ένα γιο και τρεις κόρες (κανένα δεν γεννήθηκε 4 κιλά, δυό μαζί ναι). Αν ενδιαφέρεσαι, ο πρώτος είναι 9 ετών, η δεύτερη εξήμισυ, η τρίτη τρισήμισυ και η νιανιαρούλα 2. Πως το βλέπεις, θά συνεργαστούμε? :lol::wink::wink:

Αν με θέλετε στο club.... σε λίγες μέρες (περίπου 13/2) θα αποκτήσουμε κι εμείς το 4ο παιδάκι μας. Να μπω από τώρα ή να χτυπήσω την πόρτα σε λίγες μέρες που θα είναι πια γεγονος; :D

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

Χαιρομαι πολύ που γινόμαστε οι πολύτεκνες ολο και περισσότερες. Να το χαίρεστε τον μικρούλη σας.

Να έχετε μια υπέροχη ζωή.

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

77b616b662b92003e72a6a57a21464b3.gif

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ το Νο 4 παιδάκι σας!!

Χαράς το κουράγιο σου είσαι αξιοθαύμαστη (alcyon κι εσύ το ίδιο)

Με το καλό να 'ρθει και το Νο 5 :roll::roll:(όπως λέει μια φίλη μου μετά το 4ο, τι 5 τι 6 τι 12 :?: ) :lol::lol::lol::lol::lol:

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ,ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ...

ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ...

631169h1qkaxfr58.jpg

ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ CLUB....

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Να σου ζήσει ο μικρός αντρούλης σου!!!!!! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!!

Θέλουμε και λεπτομέρειες από τη ζωή σας ως πολύτεκνοι για να ξέρουμε αν θα το τολμήσουμε ή όχι!

Μπραβο σε ολα τα πολυτεκνα ζευγαρια..

Να χαιρεστε τα παιδακια σας να ειναι γερα και τυχερα στην ζωη τους...

Μεγαλη ευτυχια να φερνεις στο κοσμο παιδακια και να τα μεγαλωνεις με αγαπη.................

Αντε οι πολυτεκνες μανουλες να ετοιμαζουν και τα χαρτια τους για το δημοσιο.......... :D:D:D:D:D:D:D:D