Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΩΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ;;;ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ;;;ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΞΕΡΩ...ΠΑΩ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΒΕΒΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΤΙΠΟΤΑ :cry::cry: ....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ Β΄ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΥΡ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.... :wink::wink:

ΟΣΕΣ ΕΧΕΤΕ ΨΩΝΙΣΕΙ ΤΙ ΠΗΡΑΤΕ;;;;ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ;;;ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ..ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ......

dev200prs__.png

Διαφημίσεις

Κι εγω μια απ τα ιδια. Αν δεν μπω στον 7ο τουλαχιστον δεν παιρνω τιποτα. Ας ειναι καλα τα μωρακια μας και τα ψωνια τα κανεις σε χρονο ρεκορ λεφτα να εχεις. :wink:

lcWup3.png

Κι εγω μια απ τα ιδια. Αν δεν μπω στον 7ο τουλαχιστον δεν παιρνω τιποτα. Ας ειναι καλα τα μωρακια μας και τα ψωνια τα κανεις σε χρονο ρεκορ λεφτα να εχεις. :wink:

ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΩ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΜΠΑ..... :roll::roll: ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΩ ΟΤΙ 5-6 ΜΗΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ Β ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ Η΄ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ :wink::wink:

dev200prs__.png

ΜΜΜ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ...ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΚΛΠ..ΚΑΤΙ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΕΧΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΔΩΡΟ!!!!

ε ΠΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΑΩ!!!!! :lol:

με το καλο κοριτσια να ερθουν τα ζουζουνια....εγω περιμενα μεχρι τον 7ο μηνα και κατι....απλα για κρεββατακια κλπ αρχισα απο 6ο και αρχες 8ου εκλεισα γιατι θελει και καποιο χρονο....βασικα κανε καμια ερευνα αγορας για κρεββατι,καροτσι.καρεκλακι αυτοκινητου,κουρτινες,χρωματα,μπανακι...ουυυυ ενα σωρο πραγματα.....μη παρεις πολλα ρουχα κλπ κλπ γιατι θα σου φερουν ενα σωρο.....μαθε και το φυλο και μετα βουρ εξω.....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

Εγώ ακόμα δεν έχω πάρει τίποτα και μπηκα στον 8ο..Από μόνη μου θα τα είχα πάρει όλα νομίζω αλλά με συγκρατεί ο άντρας μου. Τώρα όπου να ναι όμως θα ξεκινήσουμε.

'Ερευνα αγοράς έχω κάνει μέσω ιντερνετ και κυρίως εδώ στο φορουμ, ρίξε μια ματιά στα θέματα του site σε κατατοπίζουν πολύ. Έχω μάθει άπειρα πράγματα. Ελπίζω να προλάβω πριν γεννηθεί ο μπέμπης.

Α!Τώρα θυμήθηκα, πορτ μπεμπε θα μας δώσει η κουνιάδα μου , ε,οπότε λέω στην χειρότερη αν δεν προλάβουμε να τα πάρουμε όλα θα έχω τουλάχιστον που να τον κοιμίζω στην αρχή.. :wink:

Όχι ότι είμαι παράδειγμα προς μίμηση, απλά στο λέω για να μην αγχώνεσαι! :)

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Και εγώ το ίδιο θέλω να μπω πρώτα ο Θεός στον 7ο για να πάρω το πρώτο του φορμάκι και να φτιάξω το δωμάτιό του. Βέβαια για κούνια και καρότσι όχι ακόμα...... (αν και θα τα γλιτώσω αυτά θα τα πάρουν οι γονείς μας) αλλά κρατιέμαι κάθε φορά...... Όσο το σκέφτομαι πως θα είναι η στιγμή που θα του πάρω ρουχαλάκια .......... ας το καλό συγνινήθηκα...... :)

Κι εμείς μόλις μπήκαμε στην διαδικασία έρευνας αγοράς για τα έπιπλα του δωματίου, καρότσια κλπ κλπ....είναι τόσα πολλά που μπερδεύεσαι! Και όσο αφορά εκπτώσεις...σημειώσατε 0...μόνο σε ελάχιστα σχέδια κανει το λητω, και το ήρα 10-15%...

Τι να πεις....

T9oHp3.png

zoumpoulia έχεις χρόνο θα τα προλάβεις όλα δεν χρ4ειάζεται να βιάζεσαι

βέβαια μπορείς να ξεκινήσεις να κοιτάζεις διάφορα πραγματάκια να παίρνεις ιδέες

άντε να πάρεις και ένα φορμάκι να το χαζεύεις και να ονειρεύεσαι, αλλά για τα υπόλοιπα είναι νωρίς

Διαφημίσεις

Εμείς έχουμε αρχίσει να ψάχνουμε τώρα για επιπλάκια....όχι τίποτα άλλο απλά έχει και εκπτώσεις και αν τα κλείσω τώρα (όχι να τα παραλάβω) θα ισχύουν και μετά οι τιμές των εκπτώσεων...δηλαδή εγώ θα τα κλείσω τώρα π.χ. 500€ και θα τα παραλάβω τον Απρίλιο-Μάϊο που τα θέλω σ'αυτήν την τιμή... :wink:

Επίσης θα ήθελα να αποφύγω την πιθανότητα να μας σκάσει μύτη η μπουμπού νωρίτερα και να μην έχω το δωμάτιο έτοιμο...Λογικά μέχρι τέλος Απριλίου θα το έχω έτοιμο...

MRIip3.png

xnmwp3.png

με το καλο τα μωρα μαααας!!!! εγω σημερα πηγα στα jumbo!! του πηρα τα πρωτα για το μαιευτιριο, περιτο να πω οτι εκλαιγα... :cry::lol: απο την χαρα μου φυσικα ... και μονο στην σκεψη οτι εκει μεσα θα μπει το κορμακι του δικου μου μωρου!!!!!!!!!!!! αααααααααααααααααααα.............. η μανα μου... παμε να φυγουμε αμα ειναι να κανεις ετσι..!!! α! πηρα και μπιμπερο !! χαχα !! βουρτσα για τα μαλλακια του(αν θα εχει?) και ψιλοπραγματα για μενα που θα χρειαστουν στο μαιευτιριο... το δωματιο του μονο το εβαψα και απο, τον 8 με το καλο θα αρχισουμε να βαζουμε τα επιπλα μας.. ( που φυσικα εχω κανει ερευνα αγορας και ξερω τι θα παρουμε) :lol::lol::lol::lol:

Και όσο αφορά εκπτώσεις...σημειώσατε 0...μόνο σε ελάχιστα σχέδια κανει το λητω, και το ήρα 10-15%...

Αλήθεια? Και εγώ που πίστευα ότι κάτι θα γίνει στις εκπτώσεις..

Εντάξει τα ρούχα σίγουρα θα έχουν, αλλά έπιπλα, καρότσια κτλ που κάνουν πολλά λεφτά δεν έχουν καθόλου?

Ξέρει καμιά σας τι γίνεται γενικά στα μαγαζιά από εκπτώσεις προσφορές κτλ?

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Δες κι εδώ:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=590&start=0

Πάντως κι εγώ στην έρευνα αγοράς είμαι. Πέρα από μερικά φορμάκια, δεν έχω μπει σε πρόγραμμα ακόμα.

zouzounel μου soru κιολας αλλα .. εμενα μαρεση που ανοιγουν κενουρια θεματα με αποριες .. και ας υπαρχουν και πιο πολυ παλια ... τα βαριεμαι ..αυτο που δεινεις πιο πανω ειναι του 2007!!!! ελεος!!! δηδ κοπελες που θα ειναι εγκυες σε 10 χρονια απο τωρα θα πρεπει να πηγενουν σε θεματα προ 10 τιας ...??? το λεω γιατι ειχα ανοιξει ενα θεμα 7 μηνας και πεσανε πανω μου να με κατασπαραξουν !!! οτι υπαρχει ηδη.... και μου το αλλαξαν απο την διευθυνση και το κανανε ξαπλα στο 7. μην δινετε παλαιοτερα δεν ειναι ωραιο ενω τωρα μιλαμε κιολας η πιο παλιες ουτε που θα μας απαντησουν. απλα θα παρουμε μια ιδεα σωστη εισαι αλλα μπορει να μιλανε για κατι που μονο εκεινη την εποχη το βρισκεις.. sory κιολας... αλλα αστε να πουμε και τιποτα παλιο με κενουρια ατομα... και η διευθυνση αμα φουλαρι να τα σβηνει..

κι εγώ σαν την dovisdepi έκανα... δεν έκλαιγα βέβαια μπροστά σε κόσμο, αλλά όταν ας πούμε τα σιδέρωνα ... Ψωνίστε να το χαρείτε, αλλά υπολογίστε ότι θα σας κάνουν και δώρα! εγώ το Δεκέμβριο έλεγα στη μαμά μου "πάμε να πάρουμε κουβερτάκια?" και έλεγε "άσε γιατί νομίζω σου πήρε η θεία.." Με ευννόησαν βέβαια και τα Χριστούγεννα που πάντα κάνουμε δώρα η οικογένεια μεταξύ μας! Φέτος όλοι πήραν του μπέμπη! :D Γιά τις χοντρές αγορές θα έλεγα χρειάζεται έρευνα απο νωρίς και αγορά προς το τέλος!

ssttaa

Διαφημίσεις

να σας πω την αληθεια εγω απο τη στιγμη που εμαθα το φυλο του παιδιου (4ο μηνα περιπου) εψαχνα...και πηραμε τα πραγματα περιπου στον 7ο. Τωρα που εχει εκπτωσεις μπορεις να παρεις αρκετα ή να ριξεις μια ματια στο parents και να ενημερωθεις για να μη φορτωθεις πολλά ή μεσω Internet μπορεις να παρεις πολλά πραγματα σε απιστευτες τιμές (συμφερει!!!)

με το καλό και να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσύνη

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

κι εγώ σαν την dovisdepi έκανα... δεν έκλαιγα βέβαια μπροστά σε κόσμο, αλλά όταν ας πούμε τα σιδέρωνα ... Ψωνίστε να τα ο χαρείτε, αλλά υπολογίστε ότι θα σας κάνουν και δώρα! εγώ το Δεκέμβριο έλεγα στη μαμά μου "πάμε να πάρουμε κουβερτάκια?" και έλεγε "άσε γιατί νομίζω σου πήρε η θεία.." Με ευννόησαν βέβαια και τα Χριστούγεννα που πάντα κάνουμε δώρα η οικογένεια μεταξύ μας! Φέτος όλοι πήραν του μπέμπη! :D Γιά τις χοντρές αγορές θα έλεγα χρειάζεται έρευνα απο νωρίς και αγορά προς το τέλος!

Καλέ ακόμα να γεννήσεις???? Κορίτσια, όταν απλωσα τα πρώτα ρούχα της τα σταύρωσα :lol::lol: !!!!!!!!! Η τρελλη η μάνα!!!!!!!! Και κοίταγα να δω μην με πάρει κανένα μάτι και αρχίσουν και σταυρώνουν εμένα!!!

Παντως θα σας φέρουν μπόλικα ρουχάκια, όρεξη να'χετε να αλλάζετε! Και εμένα το ίδιο, έλεγα θέλω να πάρω αυτό και μου έλεγε η μαμά μου στο έχει πάρει η θειά σου. Από τη μια είναι καλό αυτό, αλλά από την άλλη δεν μπορείς να έχεις αυτό που θες εσύ.

Πάντως προσέξτε να μην κάνετε περιττές αγορές και προπαντών μην αγοράζετε φορμάκια με περίεργα κουμπώματα γιατί και θα ξοδεψετε τα λεφτά σας και δεν θα σας βολέψουν. Πάρτε φορμάκια με απλό κούμπωμα και μετά αφού θα έχετε δει τις ανάγκες του παιδιού και τις δικές σας, θα μπορέσετε να κρίνετε τι σας εξυπηρετεί και τι όχι. Επίσης αν σας ρωτήσουν τι να σας φέρουν καλό θα ήταν να ζητήσετε ρουχάκια μεγαλύτερα των 3 μηνών. Της κόρης μου σε χρονο dt τα ρούχα της μικραιναν. Ειδικά κάτι ζιπουνάκια από το τζάμπο.

Ευχομαι με το καλό κορίτσια!!!!!!!!!

Sstta που γεννας??? Στείλε κανένα πμ να μου πεις!!!

Κορίτσια

με το καλό να δεχτήτε τα μωράκια σας!!

Εγώ είχα κάνει τη βλακεία να μην περιμένω και ξεκίνησα να ψωνίζω από τον τρίτο μήνα. Ευτυχώς, πήγανε όλα καλά!!

Συμβουλές:

Κάντε μία λίστα. Είναι πολλά και καλό είναι να μην τρέχετε.

Όσον αφορά στα κρεβατάκια, κούνιες, καρότσια και γενικά τα έπιπλα, μην σνομπάρετε τα μαγαζιά της γειτονιάς.

Βρήκα καταπληκτικές κούνιες και όχι ακριβές σε ένα μαγαζί της chicco και σε ένα άλλο στην Πατησίων. Χωρίς πολύ χρώμα και - σε σχέση με τα Λητώ και Μothercare - ήταν πολυ πιο ωραία και φθηνά.

Μην διστάσετε να δανειστείτε πράγματα. Μία καλαθούνα για δύο μήνες, έναν αποστειρωτή ή ένα ριλάξ είναι πολύ καλό και δανεικό.

Αχ, πόσο σας ζηλεύω εσάς και την κουμπάρα μου που γεννάει τον Μάρτιο και τρέχετε για ψώνια!!

Καλή λεφτεριά σε όλες σας!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

πλακα πλακα και εγω το κρεββατακι της μικρης (που ειναι μεχρι 7 χρονων ) το βρηκα πολυ πιο φθηνα σε ενα πρατηριο με παιδικα και βρεφικα επιπλα και το εκανα και οτι χρωμα ηθελα εγω και τα σχεδια που ηθελα εγω απο οτι στο Λητω και στο Ηρα (και προσπαθουσαν να μου προωθησουν τα αλλα που τα λενε κουνιες για μεχρι 3 ετων για να μη με χασουν απο πελατη για να παρω και μετα μεγαλυτερα κρεββατακια....)

ψαχτε καλα ..εχετε χρονο :D:D

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Εμείς έχουμε κάνει έρευνα αγοράς για κούνια-αλλαξιέρα-καρότσι και τέλος του μήνα αρχές του επόμενου θα τα παραγγείλουμε. Για τα υπόλοιπα (που είναι άπειρα!) σιγά-σιγά θα αρχίσουμε να ψωνίζουμε. Πως γίνεται εγώ να είμαι προληπτική για τους άλλους (σ.σ. το καλοκαίρι έλεγα σε έναν φίλο "άντε πες της γυναίκας σου να γεννήσει να παω να σας ψωνίσω") και για μένα να είμαι απόλυτη ότι όλα θα τα έχω έτοιμα πριν γεννήσω?

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

@ vereniki απ' όσο είδα, τα καροτσάκια δεν έχουν εκπτώσεις. στα επιπλάκια κάτι γίνεται (ψιλοπράγματα, μη νομίζεις), το ίδιο και στην προίκα μωρού. από ρουχαλάκια όμως δεν υπάρχει ποικιλία, εγώ λέω ό,τι ψώνισα-ψώνισα, θα περιμένω να βγουν τα καινούρια

@ dovisdepi η παραπομπή στο άλλο θέμα ήταν απλά για πληροφόρηση, δεν έχει σημασία πόσο παλιό είναι το θέμα, μπορεί κανείς να βρει χρήσιμες πληροφορίες, εξάλλου πόσο αλλάζουν οι ανάγκες? :wink: Εντάξει, είναι όπως το βλέπει ο καθένας, εμένα μου αρέσει να διαβάζω ένα θέμα που έχει παραπομπές σε παλαιότερα threads, θεωρώ ότι έχεις πιο πλήρη εικόνα, ειδικά αν και το άλλο thread είναι ακόμα ενεργό. δεν παρεξηγούμαστε μην ανησυχείς, ο καθένας έχει τη γνώμη του και φυσικά είναι σεβαστή :)

Πάντως απ' τη μια νιώθω αγχωμένη, δεν έχω κάνει τίποτα για το δωμάτιο και απορώ πότε θα το ετοιμάσω και απ' την άλλη λέω εντάξει μωρέ, από τον άλλο μήνα θα σταματήσω τη δουλειά και θα κάθομαι, οπότε θα έχω όοολο το χρόνο να ετοιμαστώ... Θα έχω όμως την όρεξη και το κουράγιο? :roll:

Αλήθεια τα ρουχαλάκια πότε θα τα πλύνουμε? Τα έχω καταχωνιάσει στη ντουλάπα για την ώρα, όλο λέω νωρίς είναι ακόμα! :D

EXXQp3.pngAIzKp2.png

ΑΧ κοριτσια εγω το εχω πολυ προσφατο!Πηγαμε και ψωνισαμε τα παντα το σαββατο απο το Λητω! να φανταστειτε δεν ειχαμε παρει τιποτα του μπεμπη και το μονο που δεν πηραμε ειναι μπανακι γιατι δεν χοραγε στο αμαξι! (το οποιο ηταν ασφηχτικα γεματο). Τα χασαμε εκει μεσα! Το καλο ειναι να εχετε ενημερωθει απο πριν (εμενε με ενημερωσε η ξαδερφη μου που η μπεμπα της ειναι 5 μηνων) και να ξερετε τι χρειαζεστε γιατι πολλα που σου πασαρουν ειναι αχρειαστα και δεν θα τα χρειαστουμε ποτε! Κουνια κλεισαμε απο εκει και εχει παραδοση μεχρι 40 μερες. Καροτσι peg perego P3 Plico (τελειο) και πολλα πολλα αλλα για τη εμενα και το μπεμπουκο μου! Τωρα μενει να τα πλυνω και να τα σιδερωσω!!!!! παντως ολο το σ.κ. κοβαμε βολτες με το καροτσι!!!!! καναμε προβα!!! αφηστε τα ρουχαλακια που ειναι μια σταλιτσα!!! τι μωρα θα βγαλουμε καλε??? καλες αγορες σε ολες και με το καλο τα αγγελουδακια μας!!!!!

bl0Hp3.pngLaUTp3.png

Γεια σας,

αν μπορείτε επιλέξτε κάποιο απο τα θέματα που βρίσκονται εδώ και ξαναδημοσιεύστε την ερώτησή σας σε κάποιο απο αυτά τα θέματα.

της ενότητας Οι πρώτες αγορές (παιδικό δωμάτιο, ρούχα κτλ.)

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=521&start=0

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=5844&start=0

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=10493&start=0

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=590&start=0

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=256&start=0

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=396&start=0

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=6036&start=0

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=3417&start=0

το θέμα κλειδώνεται για να συνεχιστεί η συζήτηση σε κάποιο απο τα υπάρχοντα θέματα.

Παρακαλούμε πριν την δημοσιευση νέων θεμάτων

αναζητήστε την ύπαρξη ίδιων θεμάτων στην παρούσα ή στις προηγουμενες

σελίδες της κατηγορίας

Με το να είναι συγκεντρωμένες οι δημοσιεύσεις ερωταπαντήσεων ίδιας

θεματολογίας, βοηθάτε τα επόμενα μέλη/αναγνώστες στο να βρούν όλες

τις πληροφορίες μαζεμένες και με μεγαλύτερη ευκολία.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...