Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS!Δουλειά ή σπίτι????

Recommended Posts

Αν είχατε την οικονομική δυνατότητα να μείνετε στο σπίτι (όχι πολυτέλειες, ίσα ίσα να την περνάμε σχετικά άνετα δηλ.) και σας παρουσιαζόταν και η ευκαιρία να προσλήφθείτε στο Δήμο σας τι θα κάνατε;;;;;

Σπαράζει η καρδιά μου με τη σκέψη ότι θα αφήσω το παιδάκι μου σε ξένα χέρια, ιδίως εφόσον ήμουν αποφασισμένη και παράτησα δουλειές και καριέρες για να τη μεγαλώσω. Από την άλλη σκέφτομαι ότι είναι μια ευκαιρία για μόνιμη δουλειά, για ένσημα, για ένα έξτρα εισόδημα (έρχονται και δύσκολοι καιροι..) και ότι, σύμφωνα με όσα διαβάζω, πλησιάσει και ο καιρός για τη μικρή να πάει παιδικό (είναι 2,5).

Δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω χάσει τον ύπνο μου. Κάθε μία ώρα αλλάζω γνώμη, κλαίω όλη μέρα κι έχω απελπιστεί και με τους παιδικούς, γιατί σε μια πρώτη έρευνα όλοι μου φαίνονται χάλια!

Στο σπίτι απασχολούμαστε μια χαρά με τη μικρή, χειροτεχνίες, κουκλοθέατρο, αριθμούς, γράμματα, χρώματα, βόλτες, παιχνίδι, η δε ομιλία της είναι μάλλον 4χρονου.

Οπωσδήποτε, υπάρχουν και μέρες που βαριέμαι φρικτά.

Προσπαθώ να πάρω τη σωστή απόφαση και αυτή που είναι σωστότερη κυρίως για το παιδί, αλλά μου φαίνεται μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

Συγγνώμη αν σας κούρασα.

Ελπίζω να μοιραστείτε τις σχετικές εμπειρίες σας μαζί μου, θα βοηθούσε.

Το παιδί μπαίνει στη ζωή σου & κάνει τόση φασαρία, που δεν αντέχεις.

Το παιδί φεύγει και αφήνει τόση ησυχία, που νομίζεις θα τρελαθείς.

Διαφημίσεις

Στο Δήμο θα προσληφθείς ως μόνιμη? Αν ναι, νομίζω ότι πρέπει να πας. Θα σχολάς σχετικά νωρίς και θα είσαι κοντά στο παιδί σου. Από την άλλη θα ξεφεύγεις και λίγο, θα έχεις ένσημα, οικονομική ανεξαστησία και όσο και άνετα κι αν είστε, φαντάζομαι δε θα σας χάλαγε ένα έξτρα εισόδημα! Η δουλειά του συζύγου είναι σίγουρη?

Τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται συχνά...

Συμφωνώ με την από πάνω μου! Σκέψου μισθός, ένσημα, σύνταξη, εφταμισάωρο, όχι τρελλές απαιτήσεις από άποψης δουλειας... Στη θέση σου δεν θα το σκεφτόμουν, ειδικά τώρα που η μικρή ξεπετάχτηκε και θα πάει παιδικό. Σε δυο τρια χρόνια που θα αρχίσει σχολείο κανονικά θα κόψεις τις φλέβες σου μεταξύ μαγειρέματος, πλυσίματος πιάτων, πλυντηρίων, απλώματος, σιδερώματος... μεταφορικά μιλώντας! Για να μη σου θυμίσω ότι η μικρή θ' αρχίσει ν'ανεξαρτητοποιείται κι εσύ θα κολλήσεις επάνω της και θα στενοχωριέσαι, ας τα πουν οι μανούλες αυτά...

it's never too late to start all over again

goofy αυτη τη συζητηση εκανα σημερα .απο τη μια θελω να ξεκινησω δουλεια γιατι κοντευω να κανω φονο απο την κλεισουρα αλλα απο την αλλη και μενα η μεγαλη μου απο το πολυ τραγουδι και παιχνιδι εχει λυθει η γλωσσα της και επικοινωνει σαν μεγαλη θελω το ιδιο να ασχοληθω με την μικρη μου.Λεω μετα να ξεκινησει η μεγαλη παιδικο τον σεπτεμβρη και οταν παει και η μικρη να παω για δουλεια.Μετα σκεφτομαι οτι οταν ξεκινησουν διαβασματα θελω να ειμαι εκει να τις βοηθαω,αντε να το κανω μετα την δουλεια οταν ομως αρρωσταινουν;με ποιον θα μενουν, εγω πως θα πηγαινω στη δουλεια που το μυαλο θα το εχω πισω στις κορες μου;θα μου πεις η πρωτη ειμαι η η τελευταια;μαλλον εδω παει η παροιμια 'αλλη καμια δεν γεννησε μονο η μαριω το γιαννη'.γιατι νομιζω οτι σε μπερδεψα περισσοτερο; :!::!::!:

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

κάντε ότι θεωρείτε σωστό. μην γυρίσετε όμως ποτέ να πείτε στα παιδιά "εγώ για χάρη σου θυσίασα την καριέρα μου". Η αλήθεια είναι ότι μετά απο κάποια ηλικία θα προτιμούσαν μία μαμά που δουλεύει, που έχει ενδιαφέρντα, που κυκλοφορεί από μία μαμά που κάθεται σπίτι και μαγειρεύει. Το τέλειο είναι να βρείς τη δουλειά όταν φτάσουν σε αυτή την ηλικία. Αλλά οι ευκαιρίες για δουλειά δεν παρουσιάζονται όποτε θέλουμε!

ssttaa

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας. Πρόκειται για μόνιμη θέση ναι.

Το θέμα είναι ότι θέλω να κάνω το καλύτερο για το παιδί μου κι έτσι αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να πάει σταθμό, γιατί θα περνάει καλύτερα, μήπως εγώ θα είμαι πιο ήρεμη, μήπως μήπως...Δε με νοιάζει τόσο πολύ η δική μου θέση, δηλ. οικονομική ανεξαρτησία ή ότι θα βγω επιτέλους από το σπίτι.

Ο σύζυγος είναι ελ. επαγγελματίας με καλό εισόδημα τώρα, αλλά αύριο δε ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Επιπλέον η άνεση σταματάει καθάρα στο να περνάμε άνετα, δεν μπορούμε πχ. να πούμε ότι θα πάρουμε ένα σπίτι μεθαύριο.

Εκτός αυτών αναρωτιέμαι τι θα κάνω στις αργίες, το καλοκαίρι, όταν θα είναι άρρωστη κλπ., εφόσον δεν έχω καμία βοήθεια από γιαγιάδες. Κανένας παιδ. σταθμός δεν είναι όλο το χρόνο ανοιχτός.

Και πώς θα είμαι μετά τη δουλειά; Θα έχω όρεξη να ασχοληθώ μαζί της; Θα είμαι ψυχολογικά καλύτερα;;;

Χριστέ μου!!Και να φανταστείτε απάντησα στην προκήρυξη για πλάκα. Ούτε καν εγώ, αλλά ένας φίλος, πριν 3 χρόνια, αν θυμάμαι καλά!

Τι θα κάαααααανω;;;;;

Κάντο, μην το συζητάς. Κι αν ρε παιδί μου δεις ότι δε σου βγαίνει με τίποτα, παράτα το! Δεν θα μπεις φυλακή! Αλλά ξεκίνα σίγουρα.

Η αλήθεια είναι ότι μετά απο κάποια ηλικία θα προτιμούσαν μία μαμά που δουλεύει, που έχει ενδιαφέρντα, που κυκλοφορεί από μία μαμά που κάθεται σπίτι και μαγειρεύει. Το τέλειο είναι να βρείς τη δουλειά όταν φτάσουν σε αυτή την ηλικία. Αλλά οι ευκαιρίες για δουλειά δεν παρουσιάζονται όποτε θέλουμε!

Ενδιαφέρουσα άποψη, αλλά που στηρίζεται; Ειλικρινά δεν το έχω σκεφτεί ποτέ έτσι...

Skybeam και αυτό το σκέφτηκα, αλλά μετά είναι σωστό να σταματήσω το παιδί από τον παιδικό;;;

Skybeam και αυτό το σκέφτηκα, αλλά μετά είναι σωστό να σταματήσω το παιδί από τον παιδικό;;;

Οχι, δεν θα σταματήσεις το παιδί από τον παιδικό ειδικά αν δεις ότι πάει καλά, κοινωνικοποιείται, ανεξαρτητοποιείται, ωριμάζει. Το είπα μόνο σε περίπτωση που δεις ότι εσύ δεν τα βγάζεις πέρα σε σχέση με τις υποχρεώσεις σου απέναντι στο παιδί και στο σπίτι σου.

Διαφημίσεις

Το σχέδιο να διοριστείς και να φύγεις με άδεια ανατροφής που είναι δύο έτη άνευ αποδοχών και μετά τα δύο χρόνια να πηγαίνεις στη δουλειά σου, δεν παίζει? Για ρώτα σε παρακαλώ στο υπουργείο Εσωτερικών.

Αν σταματήσω τη δουλειά, θα πρέπει να σταματήσει κι εκείνη, τίθεται οικονομικό θέμα μετά.

Αυτό το κοινωνικοποιείται βρε κορίτσια το διαβάζω συνέχεια και προφανώς έχουν όλοι δίκιο, δεν μπορώ όμως να μην αναρωτιέμαι γιατί πρέπει να κοινωνικοποιηθεί-ανεξαρτητοποιηθεί-ακολουθεί κανόνες-μαθαίνει να μοιράζεται κλπ ένα παιδάκι από τα 2,5-3. Μια ζωή έτσι θα την περάσει, με εγερτήριο, κανόνες, νοοτροπίες. Ας είναι το κέντρο του κόσμου για 4-5 χρόνια...Μπορεί να είναι τελείως χαζή αυτή μου η άποψη, αλλά έτσι το νιώθω.

Όσον για την "ευκαιρία", δεν το βλέπω έτσι. Σε όποια δουλειά και να πάω, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, θα έχω ωράριο, άδειες, μισθό και θα κοιτάω να κάνω καλά τη δουλειά μου για να μη με διώξουν. Σε τι θα διαφέρει δηλ ο Δήμος;

Σας κούρασα το ξέρω....Αλλά είμαι τόσο διχασμένη...

Η αλήθεια είναι ότι μετά απο κάποια ηλικία θα προτιμούσαν μία μαμά που δουλεύει, που έχει ενδιαφέρντα, που κυκλοφορεί από μία μαμά που κάθεται σπίτι και μαγειρεύει. Το τέλειο είναι να βρείς τη δουλειά όταν φτάσουν σε αυτή την ηλικία. Αλλά οι ευκαιρίες για δουλειά δεν παρουσιάζονται όποτε θέλουμε!

Ενδιαφέρουσα άποψη, αλλά που στηρίζεται; Ειλικρινά δεν το έχω σκεφτεί ποτέ έτσι...

Σε προσωπικό βίωμα. Κι εμένα η μαμά μου, ήταν μια γυναίκα με δυνατότητες που μας βοήθησε στην προσχολική ηλικία πάαααρα πολύ (5 χρονών διάβαζα εφημερίδα!). Όταν πήγαμε πιά σχολείο, άσε που στις τρείς πρώτες τάξεις βαριόμουνα :oops:, θα προτιμούσα μια μαμά πιό ανεξάρτητη! και την ατάκα για την καριέρα, μου την κοπάναγε πάντα... Η άποψη μου είναι ότι βασικό για το παιδάκι είναι να αισθάνεται ότι η μαμά του είναι καλά! Αν το να κάθεσαι σπίτι σε κάνει ευτυχισμένη τότε μην το συζητάς για δουλειά, αν πάλι έχεις "ανησυχίες" μην κάθεσαι σπίτι! Εγώ ας πούμε κάθομαι εδώ και δύο μήνες με την άδεια κυήσεως και ήδη αισθάνομαι το μυαλό μου να "στρίβει"!!!! Περιμένω το μωράκι για να ασχοληθώ αποκλειστικά μέχρι να λήξει η άδεια ανατροφής! Ελπίζω να "με τρέξει" λίγο, γιατί αλλιώς θα έχω πρόβλημα...(Εννοείται ότι πρωτίστως ελπίζω να είναι γερό και να έρθει γρήγορα :D ).

Επίσης δεν ξέρω αν παιδαγωγικά είναι σωστό για το παιδάκι να είναι το κέντρο μέχρι τα 5 του (η εκθρόνηση θα το πονέσει περισσότερο!). Το συνηθισμένο είναι ένα αδερφάκι να το εκθρονίσει νωρίτερα! Τέλος το να βρείς δουλειά, για να δουλεύεις αλήθεια, είναι ευκαιρία στις μέρες μας! Ξέρεις πόσοι ψάχνονται και δεν ....? Η ιδέα, ότι ευκαιρία θα ήταν μια δουλειά που δεν θα δούλευες κανονικά, ούτε που μου πέρασε απο το μυαλό :shock:

ssttaa

Το σχέδιο να διοριστείς και να φύγεις με άδεια ανατροφής που είναι δύο έτη άνευ αποδοχών και μετά τα δύο χρόνια να πηγαίνεις στη δουλειά σου, δεν παίζει? Για ρώτα σε παρακαλώ στο υπουργείο Εσωτερικών.

Για 2 χρόνια δε νομίζω, γιατί ξεκινάει από τον τοκετό λογικά. Για μειωμένα και τέτοια ίσως βρω μια άκρη.

Διαφημίσεις

Πέρισυ αντιμετώπισα το ίδιο δίλημμα με σένα, σε κάπως χειρότερη έκδοση: Μένω Θεσσαλονίκη και μου ήρθε διορισμός για Τρίπολη!!

Η μπέμπα μου ήταν λίγων μηνών ακόμη, η μεγάλη στο νηπιαγωγείο. Με τίποτα δεν θα τις άφηνα εδώ, έπρεπε να τις πάρω μαζί. Τα προβλήματα που θα παρουσιαζόταν πολλά, αλλά σκεφτόμασταν και την περίπτωση που - κάποια στιγμή - θα έπαιρνα μετάθεση στην πόλη μου. Ακόμη και τότε, σκεφτόμουν ότι θα έχανα όλα αυτά που έχω τώρα: Την ηρεμία μου να μεγαλώνω τα παιδιά μου χωρίς το άγχος του πήγαινε - έλα στη δουλειά, χαλαρά και στο σπίτι, η μεγάλη να μην χρειάζεται να πηγαίνει ολοήμερο, να σχολάει στις 12.30, η μικρή να μην μεγαλώσει στον παιδικό αλλά με τη μαμά. Είχα ήδη μια εμπειρία του να εργάζομαι με σύμβαση σε δημόσια υπηρεσία και γινόμουν κουρέλι να τα προλάβω όλα.

Από την άλλη βέβαια, το επιπλέον εισόδημα, και η σιγουριά της μόνιμης δουλειάς και μάλιστα στον τομέα μου!

Μας απασχόλησε πάρα πολύ το θέμα, αλλά καταλήξαμε να απορρίψω τον διορισμό.

Δεν θέλω να σε επρρεάσω, ο κάθε άνθρωπος αποφασίζει για τη ζωή του με βάση τα δικά του κριτήρια, απλά γράφω και την άποψη μιας γυναίκας που επέλεξε να μείνει μόνο μαμά! :)

Υ.Γ. Πάντως, αν ο διορισμός που μου είχε έρθει ήταν για μια ακτίνα π.χ. 10 χιλιομέτρων από το σπίτι μου, μπορεί και να είχα πάρει διαφορετική απόφαση!

Για 2 χρόνια δε νομίζω, γιατί ξεκινάει από τον τοκετό λογικά. Για μειωμένα και τέτοια ίσως βρω μια άκρη. Μήπως ξέρει κανείς πόσο καιρό παίρνει η διαδικασία μέχρι την ορκωμοσία;;;

Koritsia,

eimai kai egw stin duskoli thesi. Stis 26 arxizw pali doulia epita apo 15mines (eixa parei oti adeia mou analogei) kai eimai XALIA.................Proxthes egrapsa to kouklaki mou se vrefonipiako kai sparazei h kardia mou pou epita apo 13 mines tha eimai makria tis. Auti i evdomada prosarmogis kai twn duo mas stin kainourgia pragmatikotita tha einai polu duskoli....

H doulia i sugkekrimeni den mou araisei kai apofasisa me ton suzigo oti an piestw trela na tin afisw mias kai einai agnosto etsi kai alliws an tha mou tin ananewsoun gia 3to 18 tin sumvasi.Vevaia exei ola ta uper me ta epidomata kai ta ensuma kai oles tis paroxes alla vre koritsia kai na piestw kai na exw neura na eimai rakos psyhologika lew na tin kanw... Eutixw exw kai tin epilogi 2 douleias pou einai kai i kuria gia mena pou exei na kanei me tis spoudes mou k o antras mou vgazei kala lefta.

Giati ola einai toso duskola vre koritsia gia mas tis gunaikes ?telika sta palia ta xronia mipws itan kalutera mexri ena sumio oso afora tin anatrofi twn paidiwn?

OUR LITTLE GIRLS ARE OUR HEAVEN IN EARTH

XN6Sp2.pngTrmmp2.png

Παλιοτερα ειχαν λιγοτερες επιλογες, κι οσο λιγοτερες τοσο πιο απλα τα πραγματα...Και ολα ηταν λιγο πολυ προκαθορισμενα απο την κοινωνια και τους κανονες της.

Τεσπα, ψαχνοντας βρηκα οτι δικαιουμαι μερος του 9μηνου καθως και παραταση διορισμου εως 2 μηνες. Τωρα πως τα ζητας αυτα, πρωτη μερα στη δουλεια;

Παλιοτερα ειχαν λιγοτερες επιλογες, κι οσο λιγοτερες τοσο πιο απλα τα πραγματα...Και ολα ηταν λιγο πολυ προκαθορισμενα απο την κοινωνια και τους κανονες της.

Τεσπα, ψαχνοντας βρηκα οτι δικαιουμαι μερος του 9μηνου καθως και παραταση διορισμου εως 2 μηνες. Τωρα πως τα ζητας αυτα, πρωτη μερα στη δουλεια;

Επίσης δικαιούσαι άδεια άνευ αποδοχών για την ανατροφή του παιδιού - ισχύει μέχρι το παιδί να γίνει 6 ετών, άρα δεν μετράει από τον τοκετό !!

"Άδεια χωρίς αποδοχές σύμφωνα με τα άρθρα 51 παρ.2 και 53 παρ.

1 του Υ.Κ. διάρκειας έως (2) έτη υποχρεωτικά χωρίς γνώμη του Υ.Σ. για ανατροφή παιδιού ηλικίας έως και 6 ετών"

Είμαι εργαζόμενη και θα σου πω την δική μου εκδοχή.

Όταν είμαι στο σπίτι με άδεια , τα πράγματα είναι πολύ καλά . Είμαι ξεκούραστη, ήρεμη και μαζί με εμένα είναι ξεκούραστος ο σύζυγος ( από δουλειές κτλ ), τα παιδιά είναι σαφώς πιο ήρεμα και επιπλέον ότι και να συμβεί μεταξύ τους , αντιμετωπίζεται με ηρεμία χωρίς εντάσεις και είμαι σε θέση να διακρίνω καλύτερα το πρόβλημα.

Άσε που έχω κουράγιο να κάνουμε περισσότερα πραγματάκια μαζί, βόλτες, παιχνίδια , δραστηριότητες κτλ.

Όλα αυτά είναι πολύ καλά , τα απολαμβάνω γιατί είναι για λίγο και ξέρω ότι θα γυρίσω για δουλειά.

Όσον αφορά την δουλειά , έχω να σου πώ ότι νιώθω ασφαλής για το μέλλον για μένα , για τα παιδιά μου, για τον σύζυγο από οικονομικής πλευράς και επιπλέον είναι για μένα ένα άλλο δημιουργικό κομμάτι της ζωής μου .Ο σύζυγος είναι ελεύθερος επαγγελματίας και σήμερα είναι καλά. Αύριο ??

Τα παιδιά πάνε σταθμό από πολύ μικρά και το συνιστώ ανεπυφίλακτα για τα ίδια πρώτα και έπειτα για εμάς. Εκεί μαθαίνουν να έχουν πρόγραμμα, να προσαρμόζονται με κανόνες , να λειτουργούν σε ομάδες και μαθαίνουν επιπλέον πράγματα που εμείς δεν τα ξέρουμε.

Ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο ?????Να ακούσεις τον ευαυτό σου για το τι θέλει πραγματικά. Ότι και να αποφασίσεις μετά θα είσαι ήρεμη με αυτή την απόφαση.

Goofy εγω δουλευω στο δημοσιο. Αν ημουν στον ιδιβτικο τομεα θα θα ειχα παρατησει και θα ειχα παρατησει γιατι πραγματικα δεν υφισταται οικονμικο προβλημα.. Ομως οι δουλειες στο δημοσιο δεν βρισκονται καθε μερα.

Εχω μια δουλεια η οποια μου προσφερει μονιμοτητα, μια καλη συνταξη σε καποια χρονια (βασικο).. κα ι σκεψου οτι εγω για να παω σε αυτη τη δουλεια τρωω 3 ωρες καθε μερα στους δρομους.. ειναι πολυ μακρυα απο το σπιτι μου.

Ποτε δεν ξερεις τι γινεται.. ο συζυγος σημερα βγαζει και αυριο ξαφνικα μενει ανεργος :cry: (και αναφερω την καλυτερη περιπτωση οχι το να αρρωστησει η το να σε παρατησει) Δεν θα ειναι καλυτερο να εχεις ηδη μια δουλεια απο το να ψαχνεσαι εκεινη την ωρα? Επειδη ολα παιζουν στη ζωη ο καθε ανθρωπος πρεπει να μπορει απο μονος του να εξασφαλισει στον εαυτο του και στο παιδι του τα προς το ζην (το ελαχιστο τουλαχιστον) χωρις να εξαρταται απο το πορτοφολι κανενος.. Αποψη μου...

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο ?????Να ακούσεις τον ευαυτό σου για το τι θέλει πραγματικά. Ότι και να αποφασίσεις μετά θα είσαι ήρεμη με αυτή την απόφαση.

To "κλειδί" είναι στα λόγια της Βούλας. :)

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Πολυ θα το ηθελα να ημουν Δημοσιος υπαλληλος με τα καλα και τα κακα του... Αν μη τι αλλο, βρεφονηπιακοι σταθμοι, νηπεια, σχολεια ολοημερα ειναι φτιαγμενα για αυτους. Ο Ιδιωτικος υπαλληλος του 9-5 και βαλε + 2 ωρες πηγαινε ελα ειναι χαμενος. ΟΚ ειμαι μονογονεικη με διδυμα . Σιγουρα θα μου τα επαιρναν στο σταθμο, και λοιπον? μεχρι τις 4 το πολυ , και μετα ποιος τα κραταει αν δεν εχεις καποιον?

Εγω αναγκαστικα ΔΕΝ μπορω να τα στειλω και υποχρεωτικα να ειναι καλα η νταντα τους θα την εχω μονιμα, οσο αντεξουμε. Ευτυχως εχουν το ενα το αλλο για παρεα.

Τωρα για τη δουλεια, πειτε μου μωρε γιατι στις διακοπες περιμενω να παω στη δουλεια, και στη δουλεια περιμενω να φυγω??? Μαλλον διχασμενη προσωπικοτητα ειμαι! :lol::lol::lol:

Σου ευχομαι τη καλυτερη επιλογη, που εσυ επιθυμεις!

kKZUp2.png

perimenw ti monimopoiisi mou apo ton ioulio tou 2004. ka8e fora pou einai na tin upograpsei o upourgo... allazei i kuvernbisi i ginetai anasximatismos. gia tis gunaikes i monimotita kai idiaiaitera to dimosio, eiani swtirio!!!! de3ou ti 8esi!!!!!

egw douleuw oli mera kia to apotelsama; na mi xortainw tin kori mou kai na eimai panta kourasmeni.

age.png