Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ

Recommended Posts

Morchelina μου τα λέω καλά???.....

Άριστα!!. Βέβαια ο ενεργός άνθρακας κατακρατάει και άλλες επικίνδυνες χημικές ουσίες, φυτοφάρμακα, βαρέα μέταλλα, κλπ. Ότι αποφασίσετε ψάξτε στο ίντερνετ ότι πρόκειται όντως για εταιρεία διεθνούς εμβέλεια αν αυτό ισχυρίζονται, δείτε και τιμές, συγκρίνετε, κλπ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια χρειάζομαι λίγο την βοήθειά σας..

Δοκίμασα να πλύνω στο πλυντ'ηριο πιάτων με σόδα και ξύδι και...αποτυχία..τα πιάτα μου δεν καθάρισαν..Είπα λοιπόν να αγοράσω και βόρακα μήπως φταίει αυτό..

Οι προσπάθειές μου σε 4 φαρμακεία ήταν άκαρπες..Στα 3 δεν γνώριζαν για ποιό πράγμα μιλάω και ο 4ος αρνήθηκε να μου δώσει γιατί δεν είμαι χημικός,ούτε φαρμακοποιός και αυτός με τόσα πτυχία δυσκολεύεται να φτιάζει ένα σαπούνι,εγώ θα τα καταφέρω??Σημειωτέον οτι τόνισα οτι θέλω βόρακα και όχι βορικό οξύ...Η ερωτησ'η μου λοιπόν είναι η εξής..μπορώ να αγοράσω κάπου στο νετ βόρακα και πως ακριβως τον χρησιμοποιώ στο πλυντήριο..

ευχαριστώ πολύ...

Mjsrp2.pngGuD6p2.png

Εγώ πήρα αυτό

http://www.multipure.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2433&category_id=96&option=com_virtuemart&Itemid=4〈=el

γιατί ήθελα να υπάρχει και κάποια πιστοποίηση...:?

Τότε που το έψαξα είχα βρεί κι άλλες πιο οικονομικές λύσεις

αλλά χωρίς πιστοποιήσεις.....

Soevan07,

Είσαι ευχαριστημένη με το φίλτρο σου; Το έχεις ελέγξει το νερό σου; Το έχεις στείλει για ανάλυση;

Ο πατέρας μου, πριν από πολλά χρόνια βέβαια, έστειλε δείγμα από το νερό της βρύσης μας όπου είχαμε το φίλτρο στο Χημείο του Κράτους και βγήκε χειρότερο από το "άφιλτρο"...Και το κόψαμε το φίλτρο που το είχαμε χρυσοπληρώσει. :-(

Το ψάχνω κι εγώ πολύ το θέμα. Είχα πάρει της Μπρίτα από το φαρμακείο, αλλά πίναμε μαζί και κόκκους άνθρακα. :-(:sad:

Β.Α.Γ.Γ.2009

Soevan07,

Είσαι ευχαριστημένη με το φίλτρο σου; Το έχεις ελέγξει το νερό σου; Το έχεις στείλει για ανάλυση;

Ο πατέρας μου, πριν από πολλά χρόνια βέβαια, έστειλε δείγμα από το νερό της βρύσης μας όπου είχαμε το φίλτρο στο Χημείο του Κράτους και βγήκε χειρότερο από το "άφιλτρο"...Και το κόψαμε το φίλτρο που το είχαμε χρυσοπληρώσει. :-(

Το ψάχνω κι εγώ πολύ το θέμα. Είχα πάρει της Μπρίτα από το φαρμακείο, αλλά πίναμε μαζί και κόκκους άνθρακα. :-(:sad:

Εμείς έχουμε πάρει μια συσκευούλα από την Αγγλία που ελέγχει την ποιότητα του νερού και έτσι γνωρίζουμε πότε περίπου χρειάζονται άλλαγμα τα φίλτρα (και αν κάνουν δουλειά φυσικά!). Νομίζω είναι αυτό:

http://www.ro-man.com/shop/product_info.php?cPath=29_82&products_id=1663

Σοφία η αντίστροφη όσμωση περιλαμβάνει και φίλτρο ενεργού άνθρακα!

Εγώ πάντως σας είπα και στο άλλο τόπικ, γνωρίζουμε τον πρόεδρο της ΕΥΔΑΠ ο οποίος πιστεύει ότι το νερό της Αττικής είναι χείριστο (είναι και καθηγητής πανεπιστημίου σε σχετικό κλάδο) και γι' αυτό ο ίδιος έχει στο σπίτι του και σ' αυτά των παιδιών του φίλτρο στην κεντρική παροχή!

Η αντίστροφη όσμωση δεν είναι καθόλου υπερβολή στην Αττική, δεν ξέρω πως δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση...

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Soevan07,

Η αλήθεια είναι οτι αυτό το καιρό το συζητάγαμε με τον άντρα μου

γιατι η φωτεινή ένδειξη μας δείχνει οτι είμαστε στη μέση περίπου

και είπαμε να τσεκάρουμε την ποιότητά του.

Θα μπορούσε να το τσεκάρει κι ο ίδιος στη δουλειά του

(δουλεύει στον ποιοτικό έλεγχο εταιρείας τροφίμων)

Οπότε αναμένετε....

Εαν δεν βγάλουμε άκρη...

μπορεί να καταλήξουμε και στο χημείο του κράτους. :?

Θα δούμε και θα σας πω.

Στο μεταξύ ψάξτε το κι εσείς......

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια!! θέλω να μου πει όποια χρησιμοποιεί σκόνη ή υγρό πλυντηρίου και μαλακτικό ποιό είναι το καλύτερο γιατί θέλω να πάρω στη μαμά μου (δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει soap nuts:mrgreen:)

gNrhp2.png

Καλημερα κορίτσια!! θέλω να μου πει όποια χρησιμοποιεί σκόνη ή υγρό πλυντηρίου και μαλακτικό ποιό είναι το καλύτερο γιατί θέλω να πάρω στη μαμά μου (δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει soap nuts:mrgreen:)

Απο αυτό που λένε τα κορίτσια εδω

τα sonett είναι τα καλυτερα!

Εγώ χρησιμοποιώ sonett για τα πιάτα.

Και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Για τα ρούχα δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα

Επίσης και τα ecover είναι καλά.

Επειδή σας βλέπω συχνά να προτείνετε αιθέρια έλαια ως πανάκεια για το πλυντήριο διαβάστε και αυτά:

http://essential-oil.com/uses-of-essential-oils_killer-or-carcinogen-the-truth-about-essential-oils-as-anti-cancer-agents_619.html

http://essential-oil.com/uses-of-essential-oils_use-caution-with-essential-oils-8-safety-guidelines-to-follow_563.html

Tα άρθρα που έβαλες αναφέρoυν για

ΚΑΠΟΙΑ αιθέρια έλαια ως καρκινογόνα και όχι για ΟΛΑ!

Δεν νομίζω να πρότεινε κανείς τα παρακάτω αιθέρια έλαια: :roll:

With aroma medicine being accepted more than ever, research is on to explore the various healing benefits of essential oils. Though it has been tested and proved that essential oils have significant effects as antivirals, antibacterials, anti-fungals and anti-depressants, recent research shows that they have specific anti-cancer properties too. This article will explore the truth about essential oils as anti-cancer agents for future.

Essential oils as carcinogens: Before we analyze the role of essential oils as anti-cancer agents, we need to first understand that not all essential oils are good for health and as in every other case, there are a few exceptions too. Some essential oils are said to be carcinogens, or stimulators of cancerous growths. This is basically because of one or two carcinogenic components present in such oils. Hence prolonged use of such oils can mean increased possibility of cancer. There are a few carcinogenic oils and there are other oils to be avoided if you have a particular type of cancer or so.

Calamus oil and Sassafras oil, because of their high content of asorone and safrole, are highly carcinogenic.

The methyl chavicol in Basil oil can be carcinogenic if used in large amounts. It is best to select a Basil oil with the highest Linalool content and of course, lowest methyl chavicol content.

You need to avoid a few essential oils if you have cancer.

These include Aniseed, Basil, Bay, Cinnamon, Clove, Fennel, Nutmeg, Star anise, Ho leaf, Laurel, Citronella, Eucalyptus, Lemongrass and Verbena. If you have skin cancer, avoid using Bergamot and other sun-sensitive oils.

Essential oils as anti-cancer agents: Research has revealed that many useful essential oils have an annihilating effect on cancer cell line. Some of these oils are:

Frankincense oil: A study in the journal of BioMed Central Journal of Complementary Alternative Medicine in March 2009 revealed, “Frankincense oil appears to distinguish cancerous from normal bladder cells and suppress cancer cell viability.” The study opined that the oil can be used to induce bladder cancer death and is an inexpensive way to eradicate cancer without harming the healthy cells in the same organ. Since Frankincense is a natural compound, there will no side effects like in chemotherapy.

Lemongrass oil: Lemongrass oil has been extensively researched for its anti-cancer properties. A study published in Chemico-Biological Interactions identifies that Colon cancer and Neuron cancer lines can be reduced with Lemongrass oil. The study indicated that Lemongrass oil induces natural cancer cell death through a process called the apoptotic process.

Sweet Linalool: Linalool is a sweet, relaxing aromatic found in many essential oils. It has been found out that Linalool can completely eradicate the HepG2 line of liver cancer cells when used in very low concentrations. Apart from its anti-cancer effects, Linalool also has anxiety-alleviating and sleep-inducing properties.

Sandalwood oil: Sandalwood oil is a great agent for preventing skin cancer tumor development. The alpha-santalol in Sandalwood oil is a remarkable for reducing skin tumor formations. This has been proved in a study published in the Journal of Anticancer Research in January 2008.

Spice oils: Spice oils like Thyme and Oregano are also effective in preventing cancer. They do this by protecting the breakage of human DNA strands when exposed to highly oxidative stress. Some oils, instead of being direct anti-cancer agents, prevent tumor growth by supporting the immune system.

Μπορείς αντί για μαλακτικό να βάλεις στη θήκη του,λευκό ξύδι και μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο πχ λεβάντα!

Το ξίδι έτσι χύμα????

Aκριβώς όπως τα λέει η Natly.

Θα βάλεις λευκό ξυδι στη θήκη του μαλακτικού

και για να σπάσεις εαν θέλεις την ξυδίλα

προεραιτικά μπορείς να βάλεις μερικές σταγόνες

κάποιου αιθέριου ελαίου της αρεσκείας σου!

Τα αιθέρια έλαια σε μικρές ποσότητες (γιατί είναι σούπερ συμπυκνωμένα)

είναι ευεργετικά για τον οργανισμό!

Χρησιμοποιούνται και στην αρωματοθεραπεία

http://ecoview.gr/arwmatotherapeia-aitheria-elaia/

Πχ. τα αιθέρια έλαια τεϊόδεντρου (tea tree oil) και λεβάντας

είναι απολυμαντικά!!

Αλλά πάντα προσοχή στις ποσότητες

(2-3 σταγόνες αρκούν)

Το ξύδι έπίσης είναι απο μόνο του φυσικό μαλακτικό (και απολυμαντικό)

γιαυτό και οι παλιοί για να "σπάσουν" τα άλατα

βούταγαν τις συσκευές τους στα ξυδια! ;)

Η πιο οικονομική και ΥΓΙΕΙΝΗ λύση!

ΥΓ: Λευκό ξύδι οικονομικό μπορείς να βρεις σε συσκευασία 1 λτ

στα LIDL και στα DIA

Εμείς έχουμε πάρει μια συσκευούλα από την Αγγλία που ελέγχει την ποιότητα του νερού και έτσι γνωρίζουμε πότε περίπου χρειάζονται άλλαγμα τα φίλτρα (και αν κάνουν δουλειά φυσικά!). Νομίζω είναι αυτό:

http://www.ro-man.com/shop/product_info.php?cPath=29_82&products_id=1663

Σοφία η αντίστροφη όσμωση περιλαμβάνει και φίλτρο ενεργού άνθρακα!

Εγώ πάντως σας είπα και στο άλλο τόπικ, γνωρίζουμε τον πρόεδρο της ΕΥΔΑΠ ο οποίος πιστεύει ότι το νερό της Αττικής είναι χείριστο (είναι και καθηγητής πανεπιστημίου σε σχετικό κλάδο) και γι' αυτό ο ίδιος έχει στο σπίτι του και σ' αυτά των παιδιών του φίλτρο στην κεντρική παροχή!

Η αντίστροφη όσμωση δεν είναι καθόλου υπερβολή στην Αττική, δεν ξέρω πως δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση...

Τι είδους φίλτρο έχει; Αντίστροφης όσμωσης; Δηλαδή αυτό είναι το πιο αποτελεσματικό; Θέλω να κρατάει φυτοφάρμακα και βαρέα μέταλλα.

Β.Α.Γ.Γ.2009

Διαφημίσεις

Τι είδους φίλτρο έχει; Αντίστροφης όσμωσης; Δηλαδή αυτό είναι το πιο αποτελεσματικό; Θέλω να κρατάει φυτοφάρμακα και βαρέα μέταλλα.

ggb2009 εγώ πήρα φίλτρο ενεργού άνθρακα!

Τότε που το έψαχνα μου φάνηκε οτι ήταν η καλύτερη επιλογή...

Δεν θέλω να σας επηρεάσω όμως...

Θέλω να δω και τα αποτελέσματα απο την ανάλυση του νερού μας...

και μετά θα σας πω...

Δες κι αυτό που μου έγραψε η "Morchelina"

(η οποία έχει δουλέψει πάνω σε αυτό τον τομέα

κι έχει εξειδικευμένες γνώσεις)

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1777935&postcount=2725

τα καλύτερα φίλτρα είναι αυτά που μπαίνουν κάτω απο τον πάγκο και είναι πχ 6 σταδίων κτλ αλλά εμείς μένουμε σε ενοίκιο και έχουμε πάγκου.

Πάντως χρειάζεται και στο μπάνιο γιατί η επιδερμίδα μας το απορροφάει το χλώριο. Σε μια επίδειξη για τα φίλτρα βάζουν σε νερό βρύσης δείκτη χλωρίου να αλλάξει το χρώμα και μετά αν βάλεις το χέρι σου μέσα για 3 λεπτά το χρώμα εξαφανίζεται γιατί το δέρμα απορροφά το χλώριο. Μου το είπε πολύ φίλη που ο σύζυγός της ασχολείται με φίλτρα κλτ. Δεν το έχω τσεκάρει προσωπικά αλλά εκείνη έχει βάλει παντού....ε δεν νομίζω να μου λέει και ψέμματα. Σκέψου στις πισίνες τι τρως!

Πληροφορίες για φίλτρα έχει εδω (είναι η εταιρία του συζύγου της φίλης μου....δυστυχώς βάλαμε το φίλτρο και μετά το έμαθα...δεν πειράζει όταν με το καλό πάμε σε δικό μας σπίτι...του Αγίου ανήμερα...θα βάλω ενα καλό και στο μπάνιο)

http://www.aqua-tek.gr/

Πάντως επειδή κι εγώ αγοράζω "οικολογικά" καθαριστικά που βρίσκω στο Σ/Μ μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποιο που να πω είναι καλό. Απλά επειδή το σπίτι δεν έχει χολέρα χρησιμοποιώ αυτά σε εβδομαδιαία βάση και όταν υπάρχει κάποια πιο έντονη βρωμιά έχω και μια χλωρίνη για ώρα ανάγκης...φυσικά με βαριά καρδιά την ρίχνω αλλά με παρηγορεί οτι σπάνια.

Παντως ένα της ecover για την τουαλέτα που πήρα απο το carrefour είναι εντελώς μούφα και μυρίζει πολύ έντονα οπότε δεν το συνιστώ καθόλου.

Ναι, αντίστροφη όσμωση πέντε σταδίων, αφαιρεί τα πάντα.

Δες για παράδειγμα αυτό από το λινκ που έβαλε πιο κάτω η yogini:

http://www.pmsgroup.gr/images/filters/FT%20CT%20US%20RO%204-5%20PUMP.pdf

Tα τεστ που κάνουν είναι τα κλασσικά

(κι εμάς μας το έκαναν όταν το πήραμε)

Σου βάζουν νερό απο το φίλτρο και νερό απο τη βρύση

και ρίχνουν μέσα ένα υγρό (ανιχνευτή χλωρίου)

που εαν αλλάξει χρώμα δείχνει οτι έχει χλώριο εαν δεν αλλάξει δεν έχει.

Επίσης κάνουν κι αυτό με το χέρι που λέει η yogini

και όπως επίσης ένας πωλητής έκανε το εξής σε μια φίλη μου:

Tης ζήτησε να του βάλουν σε ένα ποτήρι νερό

λίγο χλωρίνη

και περνώντας το απο το φίλτρο του το ήπιε! :shock:

(ήταν ένας πωλήτης της eclipse-ενεργού άνθρακα)

Το θέμα όμως είναι μετά απο πολλές χρήσεις τι γίνεται ??...:confused:

(όπως σε εμάς τώρα που είμαστε στη μέση)

Παντως ένα της ecover για την τουαλέτα που πήρα απο το carrefour είναι εντελώς μούφα και μυρίζει πολύ έντονα οπότε δεν το συνιστώ καθόλου.

Έχoυν τα carerefour ECOVER ??!! :shock:

Πες το χρυσόστομη...... τόσες φορές που έχω πάει!!!:roll:

Σε ποιό carrefour τα βρήκες??

Διαφημίσεις

Πρώτον για τα αιθέρια έλαια όπως όλοι ξέρουμε από τη Χημεία του σχολείου από τις πιο επικίνδυνες καρκινογόνες ενώσεις είναι οι αρωματικές ενώσεις του άνθρακα που όπως λέει και το όνομά τους τις συναντάμε εκτός των άλλων στα αρώματα και στα χρώματα. Υπάρχουν τεχνητές και φυσικές τέτοιες ενώσεις αλλά δεν παύουν πάντα να είναι αρωματικές. Εγώ είμαι πολύ επιφυλακτική στη χρήση προϊόντων που τις περιέχουν και που δεν είναι πολύ απαραίτητα, αρώματα, μαλακτικά, αρωματικά χώρου, βαφές μαλλιών, κλπ. Όλα με μέτρο.

Τώρα για την αντίστροφη όσμωση όταν ασχολιόμουν με το αντικείμενο των φίλτρων τον προηγούμενο αιώνα η αντίστροφη όσμωση θα θεωρούνταν υπερβολή για πόσιμο νερό με εξαίρεση την αφαλάτωση στα νησιά. Δηλ. η αντίστροφη όσμωση χρησιμοποιούνταν για εξειδικευμένες χρήσεις κυρίως για παραγωγή απιονισμένου νερού, δηλ. σαν αυτό που βάζετε στα σίδερα και τα σκουριάζετε. Δεν ξέρω τι παραπάνω κόστος έχει στην αγορά και τη λειτουργία της αλλά εγώ εμπιστευόμουν ένα απλό φίλτρο βρύσης με ενεργό άνθρακα και μεμβράνη οπότε ένα φίλτρο πάγκου από αξιόπιστη εταιρεία θα πίστευα ότι είναι υπεραρκετό. Όλες αυτές οι τεχνολογίες δεν είναι τίποτα καινούριο είναι γνωστές εδώ και 50-60 χρόνια και έχει αποδειχθεί η αξιοπιστία τους. Οπότε καταλήγοντας, όλοι οι τύποι οικιακών φίλτρων κάνουν καλή δουλειά άρα εξετάστε το κόστος.

Πάντως αυτά εδώ http://www.consumersearch.com/water-filters/whirlpool-reverse-osmosis-filtration-system-wher25 φαίνονται πολύ οικονομικά άρα αν στην Ελλάδα τα πουλάνε x10 αυτό εξηγεί γιατί εφαρμόζουν hard selling τεχνικές (μα να πίνουν οι κακόμοιροι το νερό με τη χλωρίνη, μα καλά ζογκλέρ είναι ή αναλώσιμοι; ). Το σχόλιο που έχει για την αντίστροφη όσμωση είναι και η δική μου αίσθηση "The problem is, while reverse osmosis filters remove almost all contaminants, they also filter out "good" minerals such as fluoride or calcium; plus, the process wastes about five gallons of regular water for every gallon of purified water produced, and flushes contaminants back into the water supply. If you have normal water contaminant issues, you'll be better off with a carbon under-sink filter"

Όλο το review εδώ http://www.consumersearch.com/water-filters/review. H αντίστροφη όσμωση ενδείκνυται για νιτρικά και αρσενικό, οπότε αν το νερό σας έχει τέτοια προβλήματα τότε αντίστροφη όσμωση. Τα νιτρικά είναι πολύ κοινό πρόβλημα σε αγροτικές περιοχές λόγω λιπασμάτων. Το αρσενικό είναι πιο εξειδιεκευμένο πρόβλημα αλλά υπάρχουν περιοχές κυρίως όπου εμφανίζεται γεωθερμικό πεδίο.

Πάντως αυτά εδώ http://www.consumersearch.com/water-filters/whirlpool-reverse-osmosis-filtration-system-wher25 φαίνονται πολύ οικονομικά άρα αν στην Ελλάδα τα πουλάνε x10 αυτό εξηγεί γιατί εφαρμόζουν hard selling τεχνικές (μα να πίνουν οι κακόμοιροι το νερό με τη χλωρίνη, μα καλά ζογκλέρ είναι ή αναλώσιμοι; ).

Πάντως εμείς το πήραμε από αγγλική εταιρεία που τα εισάγει από Αμερική και ήτανε πολύ φθηνό (πρέπει το όλο σύστημα με ανταλλακτικά φίλτρα να μας στοίχισε γύρω στα 300 Ευρώ!).

Δεν έχω ιδέα πόσο στοιχίζει ένα αντίστοιχο σύστημα στην Ελλάδα, αλλά μια φορά που ρωτήσαμε εδώ για ανταλλακτικά φίλτρα η τιμή τους ήτανε εξωφρενική.

Μας συμφέρει να τα παίρνουμε από Αγγλία και να μας στα στέλνουνε με κούριερ παρά να τα αγοράζουμε απ' εδώ!

(Γιατί πρέπει δηλαδή στην Ελλάδα εμείς να χρυσοπληρώνουμε τα πάντα; Μήπως γιατί έχουμε τα κατώτατα εισοδήματα στην Ευρώπή;;; :roll:)

Δηλαδή τα φίλτρα ενεργού άνθρακα δεν αφαιρούν τα ωφέλιμα συστατικά του νερού;;;

Οχι, δεν τα αφαιρεί!

Κατακρατάει μόνο το χλώριο, τα φυτοφάρμακα και τα βαρέα μέταλλα.

Δες εδώ τα χαρακτηριστικά του

http://www.stroumboulis.gr/index.php?pid=21

Κι εδώ βρήκα μια άλλη ιδιότητα του ενεργού άνθρακα: (άκουσον-άκουσον!!)

http://www.medlook.net/article.asp?item_id=815

(Γιατί πρέπει δηλαδή στην Ελλάδα εμείς να χρυσοπληρώνουμε τα πάντα;

Tο διάβασα κάποτε και λέγεται ο πληθωρισμός της επαρχίας. Είμαστε μία μικρή αγορά ριγμένη στην γωνιά της Ευρώπης και δεν συμφέρει μεγάλες εταιρείες να ασχοληθούν σοβαρά μαζί μας και να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός παρά μόνο εκπροσωπούνται από μαυραγορίτες που μας κάνουν τη χάρη και μας φέρνουν τα προϊόντα τους. Παρόμοια λειτουργεί η αγορά και στο Καρπενήσι. Μία ώρα απόσταση από Λαμία και εθνική οδό και είναι όλα πανάκριβα γιατί δεν λειτουργεί ο ανταγωνισμός.

μα να πίνουν οι κακόμοιροι το νερό με τη χλωρίνη, μα καλά ζογκλέρ είναι ή αναλώσιμοι;

Ελα ντε!!

Σε πληροφορώ όμως οτι έπιασε....

...δεν ήταν και πολύ αποφασισμένοι να το πάρουν

γιατί κόστιζε αρκετά αυτό της eclipse (κάπου 800-900 ευρώ αν θυμάμαι καλά)

και μόλις τους έκανε αυτό

το αποφάσισαν χωρίς δεύτερη σκέψη! :roll:

Υπήρχε ενα ολόκληρο τόπικ στην ενότητα

"Σπίτι μου σπιτάκι μου"

που λεγόταν "φίλτρα νερού"

Δεν το βρίσκω πια βρε κορίτσια....

...το έχετε δει εσείς πουθενά ?

Μα ούτε στο αρχείο!!

Eγώ μέσα απο αυτό το τόπικ έμαθα για τα φίλτρα....

...γιατί να το βγάλουν???......

Λέω να ανανεώσω τη λίστα μας με βάση τα παρακάτω μηνύματα

http://www.suvarna.co.uk/miessence-makeup.html

αυτό το βρήκα στην λίστα μας

έχει ψωνίσει κανείς απο εκεί ?

παρήγγειλα εχτές 2 μικρά προιόντα, έχει σημασία το μικρά, κονσιλερ

και άλλο ένα τέτοιου τύπου, 35? περίπου και σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση ότι

είναι πολύ βαριά και πρέπει να πληρώσω άλλες 31 λίρες για να έρθουν Ελλάδα..

ήμαρτον δηλαδή..

ήδη έχω επικοινωνήσει και ακύρωσα την παραγγελία και δεν είχαν πάρει ακόμα καν

τα χρήματα απο το λογαριασμό μου, αλλά ερωτώ... : μα είναι δυνατόν ?

Αυτή ναι μα τι τσακάλι είσαι εσύ παιδί μου?

http://www.goodnessdirect.co.uk/cgi-local/frameset/detail/832616_Optima_Aloe_Dent_Children_s_Strawberry_Toothpaste_75ml.html

Την πήρα η μπεμπέκα γιατί είχε γεύση φράουλα μήπως ζητήσει και ο μικρός μου αλλά ακόμα δεν έχει μάθει να φτύνει και δεν θέλω να την καταπίνει

Την πήρα γύρω στα 5,50 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Θα σου πω ακριβώς το απόγευμα πόσο την πήρα

Αυτό το συστατικό το βαθμολογεί με 4 το database. Αυτό δεν είναι το SLS άλλο είναι? γιατί πάνω η συσκευασία λέει χωρίς φθώριο χωρίς SLS

sodium lauroyl sarcosinate (protein derivative

Soevan έχω για σένα 3 ερωτησούλες:

1)Σε μια παλιότερη λίστα είχες το site theallnaturalface για προϊόντα μακιγιάζ. Πολλές κοπέλες που είχαν ψωνίσει ήταν ευχαριστημένες κ έτσι παράγγειλα κ εγώ ένα σωρό καλλυντικά. Όμως ψάχνοντας κάτι άλλο που ήθελα από τη λίστα που έχεις στην υπογραφή σου είδα τυχαία ότι αυτό το site δεν υπάρχει πια στα προϊοντα μακιγιάζ. Έχει συμβεί κάτι που δεν το έχω διαβάσει ; έχετε ανακαλύψει κάτι ύποπτο σχετικά με τα συστατικα τους;

2)Τυχαία είδα αυτη την οδοντόκρεμα http://www.babykind.co.uk/gthandwashing.htm και μου τράβηξε την προσοχή γιατί λέει χωρίς φθόριο και sls κάτι που συζητάγατε πρόσφατα. Την έχετε δοκιμάσει ; πως σου φαίνεται;

3)μηπως ξέρεις που μπορω να βρω φιλτρο για το νερό σε μια κάπως λογικη τιμή ;

Αυτα , sorry που σε ζάλισα τόσο, περιμένω τα φώτα σου :P

ψάχνοντας σήμερα τη "λίστα" είδα τα προϊόντα bentley organics. Μου φάνηκαν πολύ ωραία και ετοιμάστηκα να παραγγείλω. Όταν όμως τσέκαρα τα συστατικά είδα ότι έχουν grapefruit seed extract για το οποίο έγινε πολύς λόγος! Τα έχει χρησιμοποιήσει καμιά σας;

Soevan μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες,

το site που σου γραφω με τα καλλυντικα είναι αυτο http://www.theallnaturalface.com έχει είδη μακιγιάζ, νομίζω το είχες ξεχωρίσει για ένα αποσμητικό από υγρό κρύσταλλο που είχε .

Για το φίλτρο νερού εκτός από την πιστοποίηση είναι κάτι άλλο που πρέπει να προσέξει κανείς; ή πάνω κάτω είναι ίδια. Υπάρχουν εξωφρενικές διαφορές στις τιμές...

Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις την συνταγή για το σύγκαμα

με το ελαιόλαδο και το νίσεστε;

Το έμαθα από την παιδίατρο Π.................

πλύσιμο σε κάθε αλλαγή, στέγνωμα πρώτα με πετσέτα, μετά με χαρτί (τύπου αυτοκινήτου) σχολαστικά στις πτυχώσεις,

αφήνουμε όσο συχνότερα και όσο περισσότερο στον αέρα,

βάζουμε χαρτάκι κατω από το πωπουδάκι και με γυμνό χεράκι παίρνουμε λάδι από το βαζάκι-ποτηράκι που έχουμε στην αλλαξιέρα.

απλώνουμε παντού, από πάνω προς τα κατω.

μετά αφού σκουπίσω το χέρι μου από τα πολλά λάδια σε χαρτί,

παίρνω με το ίδιο χέρι νισεστέ μπόλικο, που επίσης έχω σε βαζάκι στην αλλαξιέρα και περνάω στις πτυχώσεις.

πρώτα στα πλάγια, δηλαδή στα ισχύα και μετά πωπουδάκι κλπ.

να ασπρίσει από το νισεστέ.

να μην ανησυχήσεις αν σου πέσει παραπάνω.

καλό θα κάνει, κακό αποκλείεται.

η κόρη μου σώθηκε με αυτή τη συνταγή.

Αγαπητές μου φίλες,

Σας γράφω για να σας ενημερώσω ότι είμαι τρελή...

το site survana είναι εντελώς αθώο...

είχα μπερδέψει τα site...

Healthy House Ltd

ήταν αυτό που μου ζήτησε παραπάνω μεταφορικά..

είχα παραγγείλει 2 πετσέτες και μια κουβερτούλα του μικρού

σήμερα είχα επικοινωνία με το survana ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

ΤΟΥΣ Τ Ρ Ε Λ Α Ν Α... λέμε.....

μετά την συγγνώμη μου με τεράστια γράμματα που τους έστειλα..

ενημερώνω και εσάς....

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...