ΤΖΕΙΝ

Registered Users
 • Περιεχομενο (αριθμoς δημοσιευσεων)

  81
 • Μελος απο

 • Τελευταια επισκεψη

Συνεισφορα στο φορουμ

10 Neutral

Converted

 • Περιοχή
  ΑΘΗΝΑ
 • Χόμπι και Ελεύθερος χρόνος
  ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ!!! ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ!!!
 • Επάγγελμα
  ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΜΩΣ

Πρόσφατοι επισκέπτες του προφίλ

Το πεδίο των 'πρόσφατων επισκεπτών' είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες ή επισκέπτες.

 1. Έχει δίκιο ο ysar. Αυτό δεν μου μοιάζει ούτε και μένα με φυσικοθεραπεία. Στη φυσικοθεραπεία χρησιμοποιούνται κύλινδροι, μπάλες πάνω στις οποίες τοποθετείται το παιδί για εκγύμναση αλλά και πολλές ασκήσεις που μεταφέρουν το βάρος κυρίως στις πλευρές, όταν το παιδί είναι σε καθιστή θέση, και στα πόδια στην όρθια θέση. Καλό είναι να συμβουλευτείς και ένα άλλο κέντρο που να ειδικεύεται μόνο σε παιδιά.
 2. Γλυκιά μου μανούλα, κάνε υπομονή και έχε πίστη. Στο κέντρο που πάω για φυσικοθεραπείες τη μικρή μου, λόγω υποτονίας, έχω γνωρίσει πολλές κοπέλες με παιδάκια που έχουν ακριβώς το ίδιο θέμα με σένα. Ολα τα παιδάκια είναι μεγαλύτερα από το δικό σου και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΛΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ..το παιδάκι της καλύτερης φίλης μου με το ίδιο θέμα περπάτησε στα 4.Όντως άσχημα στην αρχή αλλά περπάτησε χωρίς εξαρχ'ής να έχει καλή πρόγνωση. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.Στο λέω μέσα από την καρδιά μου γιατί ειλικρινα ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ
 3. Έπειδή έχω και γωένα κοριτσάκι 9μησι μηνών με υποτονία και είμαστε επίσης στη φάση των φυσικοθεραπειών μπορείς να μου πεις πως έγινε η διάγνωση για την καλοήθη υποτονία σε παρακαλώ. Κάνατε κάποιες εξετάσεις και σας το βρήκαν ή απλά το διέγνωσε η παιδονευρολόγος από την εξέταση. Εμείς πάμε πολύ καλά, αλλά κάνουμε φυσικοθεραπείες από 3 μηνών. Ελπίζω όλα να πάνε καλά.

 4. Διαφημίσεις


 5. Επειδή αντιμετωπίζουμε και μεις θέμα με το κοριτσάκι μας που επίσης κάνει φυσικοθεραπείες από 3 μηνών, τώρα είναι 8μησι έχω τηλ. πολλών παιδονευρολόγων. στην Αθήνα. Αν θέλεις πες μου.
 6. Όταν λες κινητικά πίσω τι εννοείς.
 7. Δεν το ξέρω συτό το Σύνδρομο. Από ότι είδα όμως υπάρχει στο google πληθώρα πληροφοριών.
 8. marilou θα ήθελα να σε ρωτήσω, το παιδάκι σου το κάνει ακόμα και όταν είναι όρθιο ή μόνο στην καθιστη θεση
 9. Και η δική μου κάνει ακριβώς αυτό, λες και θέλει να χωρέσει τα ποδαράκια της σε μικ΄ρα παπουτσάκια. Παρατήρησα σήμερα ότι το έκανε και όταν στεκόταν αλλά όχι πολυ έντονα. Μηπως μπορείς να μου πεις τι είδους ασκήσεις σας ε'ιπε να κάνετε προκειμένου να τις κάνω και γω.
 10. ΤΖΕΙΝ

  ΠΑΙΔΟΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΜΕΣΑ

  Σου έχω στείλει προσωπικό μήνυμα. Διάβασέ το. Τα στοιχεία τους είναι Παπαβασιλείου Αντιγόνη Νευρολογικό Τμήμα Παίδων Πεντέλης 210 8036200 Γιουρούκος Σωτήρης Θέμιδος 7 Μαρούσι 210 8229668 Τα στοιχεία της Σκουτέλη θα σου τα στείλω αύριο γιατί δεν τα έχω εύκαιρα αυτή τη στιγμή.
 11. ΤΖΕΙΝ

  ΠΑΙΔΟΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΜΕΣΑ

  Λοιπόν άκου. Έχουμε δει τον Γιουρούκο, τη Σκουτέλη και την Παπαβασιλείου. Και οι 3 εξαιρετικοί. Ο Γιουρούκος φανταστικός επιστήμονας απλά λίγο σκληρός στο πως στα λέει τα πράγματα. Η Παπαβασιλείου ιδιαίτερα σχολαστική σε όλα αλλά κορυφη. Η Σκουτέλη η πιο επικοινωνιακή και εξίσου καλή.Όσο για τον Ντινόπουλο πάει μια φίλη μου και ακούω επίσης τα καλύτερα. Νομίζω ότι δουλεύει με ολόκληρη ομάδα στο Αττικό και ειδικεύεται σε παιδιά με εγκεφαλική παράλυση. Δεν τον έχω όμως επισκεφτεί. Ξέρω όμως ότι είναι ο νεότερος από όλους. Αν θέλεις στοιχεία πες μου να σου στείλω. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
 12. Λοιπόν άκου για να ξεαγχωθείς. Εμείς αντιμετωπίζουμε θέμα υποτονίας με τη μπέμπα μας που είναι 8 μηνών και 10 ημερών. Το παιδί παρακολουθείται από 3 παιδονευρολόγους. Επειδή κάποιια στιγμή άρχισε να κάνει ακριβώς την ίδια κίνηση με τα χεράκια της και εννοείται ότι την συνεχίζει ακόμα θεώρησα ότι η κίνηση αυτή συνδέεται με το πρόβλημα μας και πανικοβλημένη έτρεξα στον παιδονευρολόγο. Ξέρεις τι είπε. Απλά γέλασε και το θεώρησε ως εξελιγμένη κίνηση για ένα παιδί 5 μηνών και μάλιστα με υποτονία. Πραγματικά μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα. Και σου το λέω γιατί έχω και την επιβεβαίωση της παιδονευρολόγου για το θέμα αυτό.
 13. Οι εξετάσεις σου είναι καλές. Απλά δείχνουν ότι δεν έχεις περάσει ούτε το τοξόπλασμα, ούτε τον μεγαλοκυταρροιό, ούτε την ερυθρά και εννοείται ότι δεν έχεις ηπατίτιδα και aids. Πιθανόν ο γιατρός να σου πει πριν προσπαθήσεις για παιδάκι να κάνεις το εμβόλιο της ερυθράς και της ηπατίτιδας αλλά αυτό έγκειται μόνο στο αν εσύ επιθυμείς να τα κάνεις. Κατά τα άλλα μην ανησυχείς όλα είναι τέλεια.
 14. Πραγματικά δεν κατανοώ γιατί να θέλεις να γεννήσεις πρόωρα. Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω λαμβάνοντας υπόψη τα τόσα προβλήματα που μπορεί να εμφανίσει ένα προωρο. Εχθές η αδελφή μου πού είναι τώρα στις 37 εβδομάδες νόμισε ότι έσπασαν τα νερά της και έκλαιγε με μαύρο δάκρυ διότι θέλει ένα τελειόμηνο παιδί. Αυτό φαντάζομαι επιθυμέί η πλειοψηφία των εγκύων. Ηρέμησε και άσε τη φύση να κάνει τη δουλειά της
 15. lloullou όλες οι μέρες δεν είναι ίδιες. Ακόμα και εμείς που είμαστε μεγάλοι άλλοτε είμαστε καλύτερα και άλλοτε πολύ πεσμένοι σωματικά. Πόσο μάλλον ένα μωράκι 2 μηνών που το κεντρικό νευρικό του σύστημα τώρα ωριμάζει και που περνάει μια σοβαρή λοίμωξη όπως η ουρολοίμωξη. Πάντως το θέμα της υποτονίας ξεχνα το. Την υποτονία ή την έχεις ή δεν την έχεις. Εννοώ ότι εάν κάποιος έχει υποτονία δεν είναι χάλια τη μία μέρα και την άλλη ξαφνικά γίνεται καλά. Η βελτίωση στην περίπτωση αυτή παίρνει χρόνο, μήνες και χρόνια πολλές φορές, οπότε βγάλτο από το μυαλό σου.Κοιτα να αντιμετωπίσεις λοιπόν το ζήτημα της ουρολοίμωξης και ξέχνα τα υπόλοιπα. όσο για το εμβόλιο νομίζω ότι αν τοα παιδί είναι κρυωμένο θα πρέπει να το αναβάλλεις για μερικές μέρες.
 16. ΤΖΕΙΝ

  ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ?

  δεν ξέρω αν είναι ακριβή γιατί πηγαίνω με βιβλιάριο δημοσίου. Νομίζω όμως πως όχι. Πάντως προκειται για μία φοβερή γιατρό και άνθρωπο. Αν πας ειλικρινά θα ενθουσιαστείς. Έχω αλλάξει 3 παιδιάτρους και ευτυχώς που ΄βρέθηκε ένας χριστιανός και με σύστησε σε αυτήν. Δεν την αλλάζω με τίποτα Τα στοιχεία της είναι Στέλλα Καββαδία Κύπρου και Θερμοπυλών 37 Βριλλήσια τηλ ιατρείου 210 8032774 κιν 6932330516