Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

sos... βοηθηστε με (αποστειρωτής)

Recommended Posts

ειμαι καινουριο μελος στην παρεα σας. κατ' αρχην καλημερα σε ολους.

εχω εναν αποστειρωτη της chicco και οταν τελειωνει την αποστειρωση κ βγαζω τα μπιμπερο στον πατο της μενουν κιτρινα νερα κ κομματακια κιτρινα πολυ μικρα. το εχω δουλεψει πολλες φορες κ εξακολουθει να το κανει. εχει τυχει σε κανεναν απο εσας ? τι να κανω ? μηπως φταιει το νερο ? ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας

Διαφημίσεις

Καλημέρα κ σε σένα.

Έχω την εντύπωση ότι αυτά τα κίτρινα που περιγράφεις είναι άλατα και ναι, ίσως να παίζει ρόλο κ το νερό.

Δεν είμαι σίγουρη όμως, διότι δεν έχω αποστειρωτή, λόγω θηλασμού μέχρι 4 μηνών δεν αγόρασα γενικώς και αποστειρώνω σε κατσαρόλα.

Οπότε περίμενε κ τις απαντήσεις των έμπειρων στο θέμα κοριτσιών για σιγουριά.

Πάντως αν είναι άλατα όπως λέω, δεν υπάρχει πρόβλημα, κι εγώ που αποστειρώνω σε κατσαρόλα συνήθως έχει άλατα.

Να έχεις μια όμορφη μέρα.

το αφηνεις για ενα βραδυ (η οποτε σε βολευει) με...

γεμιζεις με ξυδι απλο, τον πατο, αυτο το μικρο στρογγυλο που ειναι οι αντιστασεις, ενα φλυτζανακι του καφε περιπου

ριχνεις αλλο τοσο περιπου νερακι να σκεπαστει καλα ο πατος

το αφηνεις οσο περισσοτερο μπορεις

το ξεπλενεις και ειναι ετοιμο

αν δεις οτι η διαρκεια της αποστειρωσης εχει μικρινει (εμενα ητανε 3 βρασιμο +7 αποστειρωση...τα 7 κραταγαν μονο 2) το επαναλαμβανεις :wink::wink:

kKZUp2.png

Έχω και γω τον ίδιο αποστειρωτή αν εννοείς τον στρόγγυλο, άσπρο με μπλε χερούλι (αν θυμάμαι καλά). Αυτό που περιέγραψες συνέβη και σε μένα και όπως είπαν και οι υπόλοιποι είναι από άλατα. Αν τον βάλεις να δουλέψει με νερό και ξύδι θα καθαρίσει λίγο αλλά όχι εντελώς εκτός αν είναι η πρώτη η' δεύτερη φορά που τον χρησιμοποιείς. Αν δηλαδή έχει ήδη δουλέψει και ξαναδουλέψει χωρίς να το έχεις κάνει με ξίδι τότε ο πάτος πιθανόν έχει θολώσει και πιάσει άλατα που μάλλον δεν φεύγουν. Εκτός αν υπάρχει κάποιο άλλο φάρμακο στην αγορά για τα άλατα των συσκευών της κουζίνας.

Dwnjp2.png

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 4/4/09

Διαφημίσεις

δεν εχει να κανει με τι αποστειρωτη εχεις... αλατα, αλατα, αλατα... εχω φοβερο προβλημα με αυτα... απο βραστηρες μεχρι τις ιδιες τις βρυσες που μπουκωνουν... μονο το ξυδι κανει δουλεια... ΜΗΝ παρεις ΠΟΤΕ το χημικο που πουλανε στο σουπερ μαρκετ και λεει οτι καθαριζει βραστηρες κτλ...

me and my men...

Νανα εγω με διδυμα -ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΗ- τον αφησα για πρωτη φορα με ξιδονερο μετα απο 2 μηνες χωρις υπερβολη και εγινε λαμπικο

δε ξερω αν παιζει ρολοο και το νερο της περιοχης και κατα συνεπεια τα αλατα

kKZUp2.png

για αλλη μια φορα φτου φτου στη μικρη Φελια και τις ματαρες της :lol:

Ευχαριστώ πολύ Γατούλα!

Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι τα "γατάκια" σου!!!!

Διαφημίσεις

ειναι αλατα και βρωμιτσα λογικα, να τον καθαριζεις με ξυδι μια φορα την εβδομαδα, πρωτα ξυδι με νερο και μετα, αφου κρυωσει μονο νερο...

ολα καλα, να χαιρεσαι το μωρακι σου

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Γεια σας,

αν μπορείτε επιλέξτε κάποιο απο τα θέματα που βρίσκονται εδώ και ξαναδημοσιεύστε την ερώτησή σας σε κάποιο απο αυτά τα θέματα.

Αποστείρωση γενικά

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=400

μικρες απορίες.... Βραστήρας Θερμός Αποστείρωση

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=5341

Αποστειρωτής - πως καθαρίζουμε τα άλατα?

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=7960

Αποστείρωση - διάφορα προβλήματα με αποστειρωτή

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=2198

το θέμα κλειδώνεται για να συνεχιστεί η συζήτηση σε κάποιο απο τα υπάρχοντα θέματα.

Παρακαλούμε πριν την δημοσιευση νέων θεμάτων αναζητήστε την ύπαρξη ίδιων θεμάτων στην παρούσα ή στις προηγουμενες σελίδες της κατηγορίας

Με το να είναι συγκεντρωμένες οι δημοσιεύσεις ερωταπαντήσεων ίδιας θεματολογίας, βοηθάτε τα επόμενα μέλη/αναγνώστες στο να βρούν όλες τις πληροφορίες μαζεμένες και με μεγαλύτερη ευκολία.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...