Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ψιλομπερδευομαι...

Recommended Posts

Ξερω οτι τα υγρα στην εγκυμοσυνη ειναι φυσιολογικα... και εκτος απο την αρχη του 1ου τριμηνου που ειχα αιμα και εχασα το ενα απο τα διδυμακια, δεν εχω δει κατι δυσαρεστο ξανα δοξα τω Θεο... τα υγρα μας ομως σε ποια ποσοτητα και "ποιοτητα" ειναι νορμαλ? τι εννοω... μεχρι τωρα ειναι σαν τα υγρα πριν την περιοδο, ποτε πιο λευκα, ποτε πιο κιτρινα ας πουμε... σημερα, ενιωθα λες και ημουν συνεχεια βρεγμενη... δεν ειχα ποσοτητα διαφορετικη απο τις αλλες μερες και ειχαν τελειωσει και οι alldays που με βολευαν και συμβιβαστικα με carefree που και προ εγκυμοσυνης ενιωθα πιο βρεγμενη ας πουμε μ'αυτες, και δειχνουν και τα υγρα αλλιως οποτε γι'αυτο δεν μπορω να ειμαι σιγουρη αν αλλαξε κατι... σε ποια κατασταση ομως να αγχωθω αν πχ συμβαινει κατι με το σακο? θα υπαρξει και πονος? καθε επισκεψη στην τουαλετα απο την αρχη της εγκυμοσυνης ειναι και ενα τεστ στο σερβιετακι για να δω αν εχει αλλαξει κατι!

me and my men...

Διαφημίσεις

Η αληθεια ειναι οτι μαλλον πρεπει να δει ο γιατρος σου τι υγρα ακριβως ειναι. Παντως εγω είχα και συνεχιζω πολλα. σε σημειο που αλλαζω πλεον 3 φορες την ημερα εσωρουχο. Ειναι οπως τα περιγραφεις λευκα και καποιες φορες πιο κιτρινωπα. Στην δικη μου περιπτωση ειναι φυσιολογικα. Α! Κι εγω είχα στην αρχη αιμα οποτε μην ανησυχεις μαλον ειναι φυσιολογικα.

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Η αληθεια ειναι οτι μαλλον πρεπει να δει ο γιατρος σου τι υγρα ακριβως ειναι. Παντως εγω είχα και συνεχιζω πολλα. σε σημειο που αλλαζω πλεον 3 φορες την ημερα εσωρουχο. Ειναι οπως τα περιγραφεις λευκα και καποιες φορες πιο κιτρινωπα. Στην δικη μου περιπτωση ειναι φυσιολογικα. Α! Κι εγω είχα στην αρχη αιμα οποτε μην ανησυχεις μαλον ειναι φυσιολογικα.

Τα ίδια ακριβώς κι εγώ. Πλένομαι 2 φορές την μέρα και βάζω σερβιετάκι 2-3 φορές την μέρα. Όταν είναι κιτρινωπά συνοδεύεται με λίγο φαγούρα και κάθε βράδυ πλένομαι με χαμομήλι. Βοηθάει πολύ. Αλλά βέβαια ρώτησε και τον γιατρό σου. Πάντως και στην άλλη εγκυμοσύνη τα ίδια ήταν ακριβώς και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

θα περιμενω μεχρι την Τεταρτη που θα δω τη γιατρο μου, για να το δω πιο αναλυτικα... την Τριτη εχω την β' επιπεδου, οποτε θα εχω και μια σαφη εικονα και απο κει... παντως χτες το ζουζουνι το βραδυ σκαλιζε την κοιλια μου! αρα ολα καλα...

me and my men...

Διαφημίσεις

εγώ επίσης έχω πολλά υγρά, άλλες φορές είναι περισσότερο "υγρά" και άλλες φορές είναι λευκά και περισσότερο παχύρευστα. Στην πρώτη εγκυμοσύνη επίσης είχα πολλά υγρά, μόλις πήγα να γεννήσω μου λεει ο γιατρός οτι έχω μήκυτες :shock: . Μου εβαλε 1 υπόθετο και οκ. Μετά τη γέννα δεν είχα τίποτα.

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

εγώ επίσης έχω πολλά υγρά, άλλες φορές είναι περισσότερο "υγρά" και άλλες φορές είναι λευκά και περισσότερο παχύρευστα. Στην πρώτη εγκυμοσύνη επίσης είχα πολλά υγρά, μόλις πήγα να γεννήσω μου λεει ο γιατρός οτι έχω μήκυτες :shock: . Μου εβαλε 1 υπόθετο και οκ. Μετά τη γέννα δεν είχα τίποτα.

μπλιαξ! ακομα θυμαμαι εκεινη την ανεπαναληπτη στιγμη πριν τη γεννα οπου σε ετοιμαζουν με τα ξυραφακια, τα κλυσματακια.... :?

me and my men...

καλημέρα κορίτσια.με το καλό τα μωράκια σας :lol::lol::lol:

στο 1ο τρίμηνο είχα αίμα και μετα σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης είχα απίστευτα υγρά, πάντα λίγο κιτρινωπά.κάθε μέρα άλλαζα 2 με 3 σερβιετάκια.μετά τη γέννα όμως επανήλθα στα φυσιολογικά μου!! :lol::lol: είχα βαρεθεί να φοράω σερβιέτες.μαζί με τα λόχεια φορούσα για 10 μήνες!!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Kι εγώ έχω υγρά, άλλες φορές καθόλου, αλλες φορές αρκετά. Εκανα και καλλιέργεια κολπικού υγρού πριν καμιά δεκαριά μέρες για να σιγουρευτούμε ότι δεν είναι παθολογικό το θέμα, ευτυχώς όλα καλά.

Σερβιετάκι πάντως δε φοράω, γιατί ευννοεί την ανάπτυξη μυκήτων. Προτιμώ να αλλάζω εσώρουχα 2-3 φορές την ημέρα.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια και εγω το ιδιο. εχω αρκετα υγρουλια ποτε ασπρα και ποτε λιγο κιτρινα. ο γιατρος ειπε οτι ειναι φυσιολογικα. εγω φοραω σερβιετακια. σε μια φιλη μου της απαγορευσε ο γιατρος να φοραει.

bl0Hp3.pngLaUTp3.png

Και εγώ μια απ τα ίδια αλλά δεν έχω τοοοοσα πολλά. Φυσικά αλλάζω καθημερινά εσώρουχο, όπως και πριν δηλαδή. Σερβιετάκια δεν χρησιμοποιώ γιατί κ εγώ ξέρω πως δεν είναι ότι καλύτερο...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

μεχρι καποια χρονια πριν, δεν φορααγα σερβιετακι καθημερινο... μετα επειδη ενιωθα οτι τα υγρα ηταν αρκετα ενοχλητικα, και ειδικα οταν εισαι πχ στη δουλεια το να νιωθεις σαν κατουρημενη δεν ειναι και πολυ ευχαριστο το συνηθισα να το φοραω πιο συχνα... εν τω μεταξυ η περιοδος μου ηταν παντα αστατη πολυ και δεν ηξερα με σιγουρια ποτε θα εσκαγε μυτη. οποτε καλου κακου εσωζε την κατασταση... τωρα δεν παλευεται να μην φοραω... νομιζω οτι ολοι θα καταλαβαινουν οτι κατι τρεχει στην κυριολεξια! τα σερβιετακια οταν τα αλλαζεις συχνα μπορει να προκαλεσουν μυκητες? δεν τα αφηνεις για παντα εκει κατω...

me and my men...

Χωρίς σε καμία περίπτωση να είμαι σίγουρη, νομίζω πως τα προβλήματα που δημιουργούνται από τα σερβιετάκια δεν έχουν να κάνουν με το κάθε πότε τα αλλάζεις γιατι πιστεύω πως όλες τα αλλάζουμε συχνότατα (έλεος!), αλλά με την κατασκευή τους. Δεν ξέρω, μπορεί να λέω και βλακείες, αλλά θεωρώ αυτονόητη τη συχνότατη αλλαγή τους!

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Χωρίς σε καμία περίπτωση να είμαι σίγουρη, νομίζω πως τα προβλήματα που δημιουργούνται από τα σερβιετάκια δεν έχουν να κάνουν με το κάθε πότε τα αλλάζεις γιατι πιστεύω πως όλες τα αλλάζουμε συχνότατα (έλεος!), αλλά με την κατασκευή τους. Δεν ξέρω, μπορεί να λέω και βλακείες, αλλά θεωρώ αυτονόητη τη συχνότατη αλλαγή τους!

και εγω ετσι τη θεωρουσα την αλλαγη μεχρι που ακουσα πως τις χρησιμοποιουν καποιες κοπελιες και μου επεσαν τα μαλλια... μπλιαξ... εχουν και σχεσεις.... :shock::shock::shock:

me and my men...

Διαφημίσεις

τα σερβιετακια οταν τα αλλαζεις συχνα μπορει να προκαλεσουν μυκητες? δεν τα αφηνεις για παντα εκει κατω...

Τα σερβιετάκια απλά παρεμποδίζουν τον αερισμό της περιοχής και αυξάνουν τη θερμοκρασία. Σκέψου λοιπόν τώρα τον χειμώνα να φοράς παντελόνι-καλτσόν-εσώρουχο-σερβιετάκι. Οι μύκητες θα κάνουν πάρτυ, τρελλαίνονται για υψηλές θερμοκρασίες! Βέβαια ξέρω κοπέλες που φοράνε καθημερινά σερβιετάκι χωρίς προβληματα, επειδή εγώ όμως έχω ευαισθησία, τα αποφεύγω, όπως επίσης δε φοράω ποτέ καλτσον μέσα από παντελόνι. Όσο λιγότερο φορτώνεις την περιοχή, τόσο καλύτερα. Μάλιστα :oops: ο γιατρός μου μου είχε πει κάποια στιγμή να κυκλοφορώ και χωρίς εσώρουχα μέσα στο σπίτι εννοείται ή το βράδυ όταν κοιμαμαι.

Οπως λοιπόν άλλες έχουν τα σερβιετάκια στην τσάντα, εγώ έχω εσώρουχα και αν χρειαστεί, ακόμα και στο γραφειο να είμαι, πάω στην τουαλέτα και αλλάζω. Το προτιμώ από το να τρέχω για άλλα...

EXXQp3.pngAIzKp2.png

ναι το σερβιετακι μιλαμε για "εντονη" χρηση οταν ειμαι εκτος σπιτιου... οσο μπορω εντος το αποφευγω... καλτσον κι εγω δεν φοραω μεσα απο το παντελονι... μου σπαει τα νευρα...

me and my men...