Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χιόνια για Θεσσαλονικιές και...

aglaia

Recommended Posts

Μήπως θα μπορούσαμε να οργανώσουμε μια εκδρομή (ή περισσότερες αν μας αρέσει) στα 3-5 πηγάδια με παιδιά και μωρά;

Θα κάνουμε βάρδιες στη φύλαξη των παιδιών για να διασκεδάσουν και οι μαμάδες. :wink:

Διαφημίσεις

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Θα κάνω μια προσπάθεια να συγκεντρώσω πληροφορίες από το διαδίκτυο.

Όσες ξέρετε περισσότερα βάλτε κανένα λινκ της προκοπής!

http://www.snowreport.gr/pigadia/

εδώ λένε ότι έχουν εκδρομές για 3-5 πηγάδια, αν κάποια τους έχει δοκιμάσει ας πει εντυπώσεις:

κάτι μου είπανε και για το explosivo όμως δεν είδα δρομολόγια

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ 2310 488 600 / FAX 2310 488 603.

edit

πήρα σήμερα τηλέφωνο!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή έχει δρομολόγια

Ξεκινούν από τη Χιλής στην Καλαμαριά στις 6:40 και περνούν από Τσιμισκή με Ναυαρίνου στις 6:55

Πρέπει μέχρι Παρασκευή να γίνεται κράτηση θέσης.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΕΛΙ. ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΟΥΝ ΨΑΞΕΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ. ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΓΩ. ΓΙΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ. ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΕΙΜΩΝΑ :wink:

Διαφημίσεις

ΓΙΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ.

Στο Φαλακρό που έκανα σκι κυκλοφορούσαν πολύ μικρά μωρά! Ένα μάλιστα ήταν κάτω από 6 μηνών και θήλαζε εκεί που νοίκιασα τα σκι. Η μαμά μετά το θηλασμό πήγε για σκι με τα μεγαλύτερα παιδιά και το μωρό το κράτησε ο μπαμπάς που είχε κάνει ήδη τις κατεβασιές του! :wink:

Μμμμ! Φοβερή Ιδέα!!!!

Είμαι μέσα!!!

Να κάνω μια ερώτηση όμως. Μπορώ να βρω αδιάβροχη φόρμα ή παντελόνι και μποτές για το χιόνιγια τον μικρό μου???

Καλά για τα δικά μου ρούχα δεν το συζητάω... Δεν μου χωράνε :oops::oops::oops:

Μμμμ! Φοβερή Ιδέα!!!!

Είμαι μέσα!!!

Να κάνω μια ερώτηση όμως. Μπορώ να βρω αδιάβροχη φόρμα ή παντελόνι και μποτές για το χιόνιγια τον μικρό μου???

Θα πάω στο Φωκά να κοιτάξω για τον δικό μου και θα δω, νομίζω ότι θα βρεις και για τον μικρό.

Διαφημίσεις

Μμμμ! Φοβερή Ιδέα!!!!

Είμαι μέσα!!!

χαχαχα ακριβως το ιδιο προβλημα έχω και εγώ με την στολή μου. Για τα μικρά έχει στολές και μπότες στο μακρο.

Μέσα και εγω.

Σήμερα πήγαμε στο carrefour και βρήκα σαλοπέτα για το Θαλή με 30 ευρώ, στο intersport είχε παντελόνια με 40 ευρώ που δεν μου άρεσαν γιατί δεν ήταν τόσο ψηλά όσο η σαλοπέτα.

Πηγε σημερα ο αντρας μου στα Πηγαδια,ηταν καταπληκτικα λεει...Εγω σπιτι με την Ελιζουλα...

Υπαρχει ενα μεγαλο καταστημα πριν μπεις στην ναουσα που νοικιαζουν και σκι langlauf-αντοχης και φυσικα κανονικα σκι.Μαντζιος λεγεται.

2332021171

2332025681

αυτος ειπε στον Γιωργο οτι η σχολη του χιονοδρομικου εχει και δασκαλο για langlauf.

Aγλαια ηθελα και χθες να στο πω και ξεχασα οτι και στο Σελι εχει πιστα αντοχης,δες και εδω

http://www.snowreport.gr/seli/

αλλά ειπαμε,προς το παρον τουλαχιστον το Σελι δεν εχει ικανοποιητικες ποσοτητες χιονιου.

Υπαρχει ενα μεγαλο καταστημα πριν μπεις στην ναουσα που νοικιαζουν και σκι langlauf-αντοχης και φυσικα κανονικα σκι.Μαντζιος λεγεται.

2332021171

2332025681

αυτος ειπε στον Γιωργο οτι η σχολη του χιονοδρομικου εχει και δασκαλο για langlauf.

Ευχαριστώ πολύ!

Με αυτόν συνεργάζεται και το explosivo! Μου είπαν όμως να πάρω τηλέφωνο για να επιβεβαιώσω ότι έχει langlauf σκι και στο χιονοδρομικό. Μου έδωσαν και αυτό το τηλέφωνο στην πόλη 23320 24414 αλλά δεν απάντησε το πρωί που πήρα να ρωτήσω.

Παρε σε αυτα που σου εδωσα!Βεβαια αυριο θα γινεται ενας πανικος εκει!

Ααα τωρα σκεφτηκα οτι αν ερθετε με λεωφορειο δεν μπορεις να σταματησεις να νοικιασεις απο το μαγαζι αυτο που ειναι πριν την Ναουσα,μονο απο το χινοδρομικο.Πιστευω θα εχει κι εκει.Ρωτα αν ειναι και ξαναμιλαμε!

Που ειναι οι υπολοιπες οεοεοεεοοοοοοοοοοο;;;;

Διαφημίσεις

Παρε σε αυτα που σου εδωσα!Βεβαια αυριο θα γινεται ενας πανικος εκει!

Δεν θα έρθουμε αύριο! Ακόμη προετοιμαζόμαστε!

Αύριο θα πλύνουμε τα ρούχα του Θαλή να είναι έτοιμα και βλέπουμε από βδομάδα τι θα κάνουμε.

Εσύ παίζει να ανέβεις με το μωρό; Θα χαρώ πολύ να σας δώ!

Ααα τωρα σκεφτηκα οτι αν ερθετε με λεωφορειο δεν μπορεις να σταματησεις να νοικιασεις απο το μαγαζι αυτο που ειναι πριν την Ναουσα,μονο απο το χινοδρομικο.Πιστευω θα εχει κι εκει.Ρωτα αν ειναι και ξαναμιλαμε!

Από το πρακτορείο μου είπανε να πάρω τηλέφωνο ώστε αν δεν έχουν να φροντίσουν να ανεβάσουν και να τους πω το νούμερο παπούτσι που φορώ.

Που ειναι οι υπολοιπες οεοεοεεοοοοοοοοοοο;;;;

Δεν θα έρθουμε αύριο! Ακόμη προετοιμαζόμαστε!

Αύριο θα πλύνουμε τα ρούχα του Θαλή να είναι έτοιμα και βλέπουμε από βδομάδα τι θα κάνουμε.

To καταλαβα οτι δεν θα ερθετε σημερα,ειπα οτι θα γινεται πανικος απο τον κοσμο και αν παρεις τηλ μπορει να σου μιλησουν βιαστικα.Αφου σου ειπαν ετσι απο το πρακτορειο ειναι οκ!

Λοιπον αν ανεβαιτε,ο κοσμος να χαλασει θα ερθω!Αλλά με το μωρο δε ξερω...δεν περπαταει ακομη αλλά δεν καθεται και στην αγκαλια πολλη ωρα,θελει να ειναι κατω,εκει που θα την εχω....;;Βλεπουμε παντως....

Ότι καλύτερο μπορούσατε να σχεδιάσετε :D

Δεν υπάρχει βουνό στην Ελλάδα που δεν το έχω εξερευνήσει και σαν Γεωλόγος αλλά και με τον σύζηγο που είναι τρελλός φυσιολάτρης.

Και αύριο να το κανονίζατε θα ερχόμασταν τρέχοντας :P:P:P

Μπορούμε να έρθουμε με το δικό μας αυτοκίνητο (4χ4) ?

Μπιζουδενια μου γεννήθηκες 29/12/2007 !!!

Ηρθε και ο μαγκας 30/01/2010 !!!

Η εκδρομούλα είναι μόνο για μαμάδες με παιδιά? Αν έρθει και ο μπαμπάς πειράζει?? :lol:

Είναι όλοι ευπρόσδεκτοι!

Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα γιατί θα μπορέσουμε να μοιράσουμε καλύτερα τη φύλαξη και τη διασκέδαση των παιδιών έτσι ώστε να χαρούν τα χειμερινά σπορ και οι μαμάδες.

Νομίζω ότι οι μπαμπάδες είναι ακόμη πιο απαραίτητοι σε τέτοιες αποδράσεις!

Ότι καλύτερο μπορούσατε να σχεδιάσετε :D

Δεν υπάρχει βουνό στην Ελλάδα που δεν το έχω εξερευνήσει και σαν Γεωλόγος αλλά και με τον σύζηγο που είναι τρελλός φυσιολάτρης.

Και αύριο να το κανονίζατε θα ερχόμασταν τρέχοντας :P:P:P

Μπορούμε να έρθουμε με το δικό μας αυτοκίνητο (4χ4) ?

Αχ!

Λοιπόν, όχι μόνο μπορείτε να έρθετε αλλά αν έχετε χώρο στο αυτοκίνητο θα ήθελα να πάρετε κι εμάς. Ο μόνος λόγος που δεν κάνω περισσότερες τέτοιες αποδράσεις είναι το πολύ πρωινό ξεκίνημα των λεωφορείων που ταλαιπωρεί το Θαλή. Θα πρέπει να ξυπνήσουμε από τις 6 παρά για να είμαστε εγκαίρως στην πλατεία Ναυαρίνου.

Αν είμαι μόνη μου προτιμώ το νωρίς. Στο Φαλακρό ανέβαινα μαζί με αυτούς που δουλεύανε στις ενοικιάσεις των σκι πολύ πριν ανοίξουν τα λιφτ! Βοηθούσα καθαρίζοντας τα χιόνια! :wink:

:D Χαιρομαι που βλεπω συμμετοχες!!!

Που ειστε οι υπολοιπες;;;

Αγλαια δεν οδηγεις;

Γερακινα φανταζομαι ο αντρας σου θα σε παρακαλαει να ρθειτε εεε;;; :lol::lol:

Αγλαια δεν οδηγεις;

Οδηγώ κι έχω το αυτοκίνητο αλλά δεν πηγαίνω στα χιόνια. Άσε που η οδήγηση με κουράζει αρκετά, οπότε δεν θα χαρώ το χιόνι μετά και αν πρέπει να οδηγήσω και στην επιστροφή θα είναι ένα δράμα. Δεν θα ήθελα να κοιμηθώ στο τιμόνι! Προτιμώ να κοιμάμαι στο λεωφορείο...

Ουπς τωρα το ειδα.

Αγλαια οτι πληροφορια θες πες μου λε. Ο αντρας μου τους ξερει (σχεδον)ολους.

Θέλω έναν έξυπνο και γλυκό δάσκαλο για το Θαλή!

Θέλει να κάνει μαθήματα αλλά δεν τα παίρνει εύκολα (τα κινητικα εννοώ! :lol: ) και θέλει έναν δάσκαλο με πλήρη θεωρητική κατάρτηση γιατί μόνο έτσι τα καταλαβαίνει! Ανάποδα, από τη θεωρία στην πράξη. Αν έχει πλήρες πακέτο οδηγιών, μπορεί να τις εφαρμόσει. Χωρίς οδηγίες δεν πρόκειται να κάνει τίποτα. :lol: