Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Γειά σας γονείς.

Ήθελα να πω την ιστορία μου αν μπορεί κάποιον να με βοηθήσει..

Έχω ένα γιο 4 ετών που έχει μολυσματική τέρμινθο. Η ιστορία ξεκίνησε πριν 4 μήνες όταν είδαμε κάτι σαν ιδρωτσίλες.. Για να μην μακριγορώ έχουμε βγάλει 2 φορές με λαβίδα γύρω στα 60 σπυράκια από χέρια και πλευρά και μια φορά με υγρό άζωτο γύρω στα 10 σπυράκια. Το παιδί έχει κουραστεί όπως καταλαβαίνετε και ενώ νόμιζα ότι είχε τελιώσει το θέμα ξαναεμφανίστηκε στο κεφάλι το πρόβλημα σαν ελιές. Για να αποφύγω τη διαδικασία έβαλα μέρες βάμμα ιωδίου και μαράθηκαν κάπως. Όμως ξαφνικά πριν λίγες μέρες έβγαλε πάλι στα ίδια σημεία που είχαμε βγάλει γύρω στα 10 σπυράκια.

Δεν ξέρω τι να κάνω κάπου διάβασα ότι αν δεν κάνει τον κύκλο του να περάσουν 6 μήνες δεν θα τελιώσει το θέμα. Μήπως να περιμένω πριν υποστεί την ίδια διαδικασία που με το ζόρι αντιμετωπίζεται η κατάσταση... Έχει κανείς αντιμετωπήσει το ίδιο πρόβλημα?

Περιμένω νέα σας

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

να πω την αληθεια πρωτη φορα το ακουω.Σας ευχομαι να ξεπερασετε το προβλημα γρηγορα και ανωδυνα για το μικρουλη σας.Οι γιατροι απο τι σας ειπαν οτι μπορει να εμφανιστικε το προβλημα;

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Γειά σας,

αντίστοιχο θέμα υπάρχει επίσης και εδω:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=10378

Παρακαλούμε πριν την δημοσιευση νέων θεμάτων αναζητήστε την ύπαρξη ίδιων θεμάτων στην παρούσα ή στις προηγουμενες σελίδες της κατηγορίας

Με το να είναι συγκεντρωμένες οι δημοσιεύσεις ερωταπαντήσεων ίδιας θεματολογίας, βοηθάτε τα επόμενα μέλη/αναγνώστες στο να βρούν όλες τις πληροφορίες μαζεμένες και με μεγαλύτερη ευκολία.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

να πω την αληθεια πρωτη φορα το ακουω.Σας ευχομαι να ξεπερασετε το προβλημα γρηγορα και ανωδυνα για το μικρουλη σας.Οι γιατροι απο τι σας ειπαν οτι μπορει να εμφανιστικε το προβλημα;

Έχω πάει σε δύο γιατρούς διαφορετικούς και κατά πάσα πιθανότητα εμφανίστηκε από πισίνα που έχει χρησιμοποιήσει ο μικρός. Μπορεί όμως και να κόλλησε από άλλο παιδάκι που είχε τον ίδιο ιό πάνω σε παιχνίδι. Δεν ξέρεις ακριβώς, πιθανολογείς.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...