Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Είμαι παράλογη?

antigoni84

Recommended Posts

Πείτε μου τη γνώμη σας.Εχτές είχε γενέθλια το αγόρι μιας φίλης μου,εγω τους έφτιαξα ενα φαι και ένα γλυκό με όλη την καλή μου διάθεση,την πήρα τηλ.για να έρθει να το πάρει και μου λέει θα έρθω και να είσαι έτοιμη γιατί θα πάμε για φαγητό με παρέα.Πέρασε η ώρα και δεν είχε έρθει,την παίρνω εγώ τηλ.και μου λέει μπαίνω στο ντουζ,λεω ο.κ στα φέρνω εγώ,τα πηγαίνω γιατί μένουμε κοντά,λέει ευχαριστώ κ.τ.λ και μου λέει οτι τσακώθηκε με το δικό της γιατί είχε καλέσει πολύ κόσμο στο τραπέζι αυτός και θα χαλούσε ενα κάρο λεφτά,όσο για τη δική μου πρόσκληση?το έκανε γαργάρα.Νευριάζω λοιπόν, γιατί στη συγκεκριμένη έχω κάνει το τραπέζι πάνω απο 50 φορές,δεν θέλω ανταπόδοση αλλά και τόση γαιδουριά?Μάλιστα το εκνευριστικό είναι οτι το αγόρι της με κάλεσε,εκείνος κερνούσε,αυτή απλά έκανε σαν να μη μου είχε πει ποτέ τίποτα,το μόνο που έλεγε ηταν οτι ο καλός της είναι κορόιδο γιατί ταίζει τη σάρα και τη μάρα.Αναρωτιέμαι είναι δυνατόν να σκέφτονται έτσι νέοι άνθρωποι?Είμαι παράξενη ρε κορίτσια?

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Αν θες τη γνώμη μου, είναι γαϊδουριά μεγάλη να μην σου το πει πριν πας στο σπίτι της ότι ακυρώνεται η έξοδος. Δεν έχει τόσο σημασία για ποιο λόγο το ακύρωσε, δεν ήθελε ο φίλος της, δεν ήθελε αυτή, λίγο μετράει. Το σημαντικό είναι ότι ενώ σε κάλεσε, το έπαιξε κινέζα (αλήθεια, γιατί το λέμε αυτό? τι κάνουν οι κινέζοι?). Δέχτηκε μάλιστα να της πας και αυτά που ετοίμασες και προφανώς θα είχες ετοιμαστεί και εσύ για έξω (ντύσιμο, βάψιμο κ.λ.π.), αλλά δεν την ένοιαξε που θα σε "γείωνε" κανονικά όταν θα πήγαινες στο σπίτι της! Απαράδεκτο. Για μένα σημαίνει ότι δεν σε θεωρεί φίλη, ή ότι δεν υπολογίζει τη φιλία.

Σιγουρα δε φέρθηκε καλά! Αλλά βρε Αντιγόνη μου, χωρίς παρεξήγηση, έχεις ανοίξει πολλά διαφορετικά θέματα, δε σε προλαβαίνουμε! Ηρέμησε λίγο, είσαι σε μια φάση δύσκολη και μεταβατική της ζωής σου, αλλά όλα θα φτιάξουν, μην ανησυχείς... :D:wink:

αντιγόνη μου καλημέρα!!!

διάβασα και τα άλλα θέματα σου και διαπιστώνω ότι η σχέση σου σου έκανε απ'ιστευτο κακό!!!σε έχει ρίξει πάρα πολύ!!!

εγώ τί θα έκανα:θα έκανα delete σε όλα όσα με στεναχωρούσαν και θα ξεκινούσα από την αρχή :lol::lol: δεν είμαι και πολύ της υπομονής..δεν ξέρω αν είναι εγωιστικό ή απλά άμυνα αλλά τον εαυτό μου σπάνια τον αφήνω να στεναχωρηθεί.καινούρια αρχή λοιπόν σε όλα.απλά το μόνο που δεν θα έκανα θα ήταν σχεση.αν ερχόταν κάτι καλό,οκ!!αλλιώς δεν θα το επεδίωκα στην παρούσα φάση.

μην αφήνεις να σε παίρνει από κάτω!!!

και για το θέμα με τις φίλες:τυχερή θα είσαι αν έχεις 1 πραγματική φίλη.δεν λέω ότι οι φίλες δεν νοιάζονται.αλλά οκαθένας κοιτάει τον εαυτούλη του πρώτα,δυστυχώς.. είχα πίστέψει σε κάποιες φίλες και φυσικά όταν τις χρειάστηκα δεν ήταν εκεί όπως εγώ περίμενα και θα έκανα εαν ήμουν στη θέση τους :roll::roll:

καλή χρονιά και νέα αρχή!!!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Αντιγόνη δύο πράγματα παίζουν. Ή η φίλη σου είναι γαϊδούρα ή πονηρή. Δηλαδή θέλει να σε σουτάρει τώρα που δεν έχεις σχέση και σου κάνει καψόνια προκειμένου να γίνει καβγάς και να φύγεις από μόνη σου! :wink:

Διάβασα όλα τα θέματα που έχεις ανοίξει. Καλά έκανες και τα άνοιξες! Το έχεις ανάγκη. Εγώ, αρχές της δεκαετίας του 90, όταν ήμουν μικρή και τριανταφυλλένια, έζησα ανάλογη ιστορία με την δική σου. Άνηκα σε μια πολύ μεγάλη παρέα με παιδιά της ηλικίας μου. Είχαμε καλά οικονομικά, νιάτα και κάναμε τέλεια ζωή. Εκδρομές, μπαράκια, πλακίτσες, άπειρα τηλέφωνα, φοβερές συζητήσεις. Κάποια στιγμή όλοι ζευγαρώσαμε αναμεταξύ μας. Δυστυχώς, η σχέση η δική μου δεν έκατσε καλά. Τότε είδα το άλλο πρόσωπο των φίλων μου, το οποίο με σόκαρε πολύ αλλά με έκανε και σοφότερη...

Τα τηλέφωνα μειώθηκαν κατά κόρον. Ξαφνικά όλοι είχαν δουλειές. Κανονίζονταν βόλτες πίσω από την πλάτη μου και γίνονταν και ολόκληρη ίντριγκα για να μην τις μάθω! (αυτό μου στοίχισε περισσότερο). Κάποια κορίτσια έβγαλαν απίστευτη κατινιά προκειμένου να μου δείξουν πως δεν με γουστάρουν αφού ήμουν αδέσμευτη. Ήμουν 25 ετών...

Κατάλαβα πως δεν με έπαιρνε άλλο. Παρόλο που είχα συνηθίσει σε έντονη κοινωνική ζωή και ήξερα πως θα μου στοίχιζε, ξέκοψα από όλους κι όλα. Είπα κύκλος ήταν κι έκλεισε. Πέρασα δύσκολα στην αρχή, πολύ δύσκολα. Έπρεπε να προσαρμοστώ σε νέα δεδομένα. Μόνη μέσα σαββατόβραδο, σιωπηλά τηλέφωνα, βλέμματα οίκτου από τους γονείς και τις αδερφές μου, οι οποίοι κατάλαβαν τι παίζονταν.

Γράφτηκα σε σχολή χορού. Εκεί βρήκα κάποιες μοναχικές ψυχές και παραλίγο να βρώ και γαμπρό! :lol: Μάζεψα λεφτά και έκανα δυο ταξίδια στο εξωτερικό με γκρουπ. Γνώρισα κόσμο αλλά δεν στο συνιστώ. Πολυέξοδο χωρίς πολλά αποτελέσματα. Προσέγγισα κάποιες ξαδέρφες μου. Έφτιαξα εκ νέου, με πολύ κόπο, νέο κύκλο ανθρώπων. Όταν δε μπήκα στο δημόσιο, ταίριαξα με τις συναδέλφισσές μου τόσο πολύ που έκανα πάλι κοινωνική ζωή.

Είσαι σε δύσκολη φάση. Αυτό που περνάς είναι μια πολύ στρεσογόνος κατάσταση.. Δεν πρέπει να αφήσεις να σε ποδοπατήσουν και να σε εκμεταλλευτούν. Αν η φίλη σου δεν σου ζητήσει συγγνώμη για την συμπεριφορά της και σου κάνει κι άλλα καψόνια τότε ίσως πρέπει να αποχωρίσεις από τέτοιου είδους φιλία.

Έχεις δρόμο μπροστά σου. Η ζωή σου βρίσκεται σε μεγάλες ανακατατάξεις. Κάνε κουράγιο, μάζεψε τα κομμάτια σου και προχώρα! Πάλεψε!

Grow up and get a life!