Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Το γατάκι επέστρεψε...

Recommended Posts

Χρόνια Πολλά μανούλες και σε αυτές που θα γίνουν συντομα ευχομαι τα καλύτερα και για τα παιδάκια τους..

Όπως καταλάβατε το γατάκι επέστρεψε σπίτι του μετά από 72 μέρες, μου φαίνεται σαν όνειρο. Το Σαββάτο το πήραμε, πραγματικά η χαρά μου ήταν περισσότερη από ότι είχα γεννήσει δεν μπορούσα να κλείσω το στόμα μου από το μόνιμο χαμόγελο που ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπο μου.

Βεβαία την πρώτη μέρα είμασταν πανικοβλημένοι κυρίως με το φαγάκι της και ήταν δικαιολογημενα ανύσιχη αλλά όσο περνάνε οι μέρες καλιτευρεύει η κατάσταση.

Τώρα μάλιστα μπορώ να πω ότι νιώθω μαμά

Διαφημίσεις

Συγχαρητήριααααα :D:D:D

Δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ στο φόρουμ αλλά παρακολουθούσα συνεχώς την περιπέτειά σας και προσευχηθηκα για εσάς.....

Το μικρό γατάκι μετά από αυτή την περιπέτεια θα γίνει πολύ ζόρικο και δυνατό παιδάκι και στη ζωή του θα τα καταφέρνει όλα πολύ πολύ καλά!!!

Ευχομαι μια ήρεμη συνέχεια από εδώ και πέρα!! :wink::wink::wink:

D9kvp2.png?3X2batCM

Διαφημίσεις

Σου εύχομαι τα προβλήματα και οι δυσκολίες να τελειώσαν εδώ, και απο εδώ και πέρα μόνο χαρές, χαρές, χαρές!!!!!Να χαίρεστε το μπεμπάκι σας και να το καμαρώνετε πάντα!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαρηκα που είδα το post σου!!! Επιτελους αγκαλιά με το παιδάκι σας!! Να είναι πάντα γερό και αυτή να ήταν η πρώτη και τελευταία περιπετεια σας...Να το χαίρεστε το μπουμπουκι!!!

Αχου, gatoniii.... τί ωραία νέααα!!!

Να έχετε όλη η οικογένεια μια καλή χρονιά με το ομορφότερο δώρο του κόσμου επιτέλους στην οικογενειακή εστία... κι ας ήταν αυτή η τελευταία δυσκολία της ζωής του μικρού γατονίου σας...

:D:D:D:D

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Διαφημίσεις

Άντε ρε Gatoni μπράβο!!!!!!!!!Σε σκεφτόμουν κι έλεγα -πού είναι αυτή?? Τί ευχάριστα νέα είναι αυτά???Μπράβο, να χαίρεσαι το μωράκι σου και να είναι πάντα γερό και ευτυχισμένο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ βρε κορίτσια, πραγματικά όλο αυτο το διαστημα με βοηθήσατε πάρα πολυ και τον άντρα μου επίσης. Όλη αυτή η φουρτούνα τελείωσε και πιστέψτε με όλα αυτά μονομιάς τα έχω αποσύρει από την μνήμη μου και έχω αφοσειωθεί στο μικρό μου.

Το μόνο άγχος αυτήν την στιγμή είναι η δούλεια μου που θα πρέπει να επιστρέψω αρχές Φεβρουαρίου και δεν έχώ κανέναν να με βοηθάει και την πεθερά μου δεν μπορώ και δεν θέλω να είναι συνέχεια εδω... ( ελπίζω να καταλαβένεται)καλή χρύση αλλά φτάνει. Αν μπορέσω πραγματικά θα το κρατήσω μόνη μου και να μην πάω. Σε ξένη ούτε συζήτηση...

Θα δουμε

Διαφημίσεις

• 1 month later...

γάτονι δεν ήξερα τί έγινε και έψαξα να βρω κάποιο ποστ σου..

χάρηκα πολύ που όλα πήγαν καλά..εύχομαι να είστε πάντα ευτυχισμένοι σαν οικογένεια και ποτέξανά να μην περάσετε φουρτούνες :):)

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!