Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΟΝΙΩΝ!!!!

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥ FORUM!1 ΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΑΝΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΑΣ "ΖΟΥΖΟΥΝΙΟΥ"!!8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ "ΣΗΜΑΔΑΚΙΑ" ...

[/b]

Διαφημίσεις

Καλημέρα pepi logo.

Κατ' αρχήν καλώς ήρθε στο φόρουμ, πολλές από εμάς θα χρειαστούμε την βοήθεια σου.

Έχω ένα αγοράκι 8.5 μηνών και έχει κοντό χαλινό, όταν λέω κοντό, κάνει καρδούλα η γλώσσα του, τον θηλάζω και ευτυχώς δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα, ίσως μόνο να έτρωγε πιο γρήγορα μόνο αυτό. Οι περισσότεροι παιδιάτροι και ΩΡΛ μας λένε να μην το κόψουμε. ότι θα χαλαρώσει κτλ. Έχω διαβάσει όμως ότι μπορεί να μην λένε το λ και το ρ. Ισχύει; Η γνώμη σου ποια είναι; Ξέρω ότι δεν είναι τίποτα να το κάνουμε, γιατί το έχουν κάνει και το αδελφού μου. Α! εδώ και 15 μέρες του λέμε να βγάλει τη γλώσσα του και τη βγάζει, βγαίνει λίγο προς τα έξω. Έχουμε λίγο μπερδευτεί. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σου.

dBPlp3.png MDOFp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ bloublou

ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΧΑΛΙΝΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ Ρ ΚΑΙ Λ.ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΧΕΙ ΑΡΤΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝΥΨΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ(ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΛΔ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΣΚΟ).ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΧΑΛΙΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΞΥΛΟΚΑΙΝΗ ΚΑΘΩΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΑ.ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

pepi logo κλημέρα,

ο γιος μου (5χρ) δεν μπορεί να πει το "ξ" και η νηπιαγωγός του μας είπε να τον πάμε σε λογοθεραπευτή. ήθελα να σε ρωτήσω κατά πόσο είναι αυτό απαραίτητο διοτι πιστεύω ότι είναι θέμα χρονου να το πει. στο ρ και σε όλα τα άλλα δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα. το κακό είναι ότι δε καταβάλει προσπάθεια να το πει όταν πάμε να τον βοηθήσουμε. στο internet ψάχνοντας πληροφορίες για λογοθεραπεία είδα ότι υπάρχουν κάποια κέντρα λογοθεραπείας που διορθώνουν και τη διασπαση προσοχής. έχεις σχέση εσύ με αυτό δηλ. ο λογοθεραπευτής διορθώνει και τη διασπαση προσοχής; επίσης να σε ρωτήσω και κάτι αλλο, τιμές για λογοθεραπεια απλά για να έχω μια αίσθηση και πόσα ραντεβου (κατα μεσο ορο) χρειάζονται για να μάθει ένα παιδάκι ένα σύμφωνο;

σ'ευχαριστω εκ των πρωτέρον, περιμένω νεα σου και καλή χρονιά

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΦΩΝΗΜΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 5.ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΘΩΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

ΤΩΡΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ Ξ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΩΝΗΜΑΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΔΙΚΟ.ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΙΚΙΛΟΥΝ.ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ ΚΑΙ "ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ".ΟΜΩΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 8-10 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑ!ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!

Διαφημίσεις

Μετά από συνομιλία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Λογοθεραπευτών

http://www.logopedists.gr/

αποφασίσαμε σαν Ελληνική Εταιρεία Ενημέρωσης γονέων ότι δεν θα επιτρέπουμε την συμβουλευτική μέσω του φόρουμ σε θέματα όπως η λογοθεραπεία

καθώς μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένη γνωμάτευση και θεραπεία σε περιπτώσεις στις οποίες πρέπει να υπάρξει αρχικά μια γενική αξιολόγηση του περιστατικού

- πάντα μεμονωμένα σε κάθε παιδί από έμπειρο ειδικό, από κοντά και όχι μέσω του διαδικτύου.

οι γονείς που θα ήθελαν να πάρουν πληροφορίες απο ειδικούς για τέτοια θέματα μπορούν να επικοινωνούν με την γραμμή σύνδεσμος 801 801 1177

ή με τον ίδιο το σύλλογο λογοθεραπευτών στο 2107779901 .

παρακαλούνται οι επαγγελματίες λογοθεραπευτές να έρθουν σε επαφή με την εταιρεία στο info(at)parents.gr έτσι ώστε να υπάρξει περεταίρω συνεννόηση

εκ της διαχειρισης της εταιρείας.

το θέμα κλειδώνεται.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...