Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

γεννησα και εγω!!!

Recommended Posts

Αφου λυσαμε την περιδεση μας στις 29 του περασμενου μηνα και αφου ελεγα οτι μονο αν περασουν δυο εικοσιτετραωρα για να σταματησει η επιδραση των σπασμολυτικων θα μπορω να κρινω αν οι διαφοροι πονοι ειναι γεννας η προπαρασκευαστικοι (δικη μου θεωρια ) τελικα ανημερα της παραμονης της πρωτοχρονιας αργα το βραδυ, γυρω στις 9.30 με επιασαν οι πρωτοι πονοι..ομως επειδη δεν ειμασταν σιγουροι αν επροκειτο για πονους γεννας ειμουν σε συνεχη επαφη τηλεφωνικα με τη μαια (χαρα που θα κανε μεσα στο ρεβεγιον!!), καταγραφωντας σε χαρτι την συχνοτητα..τελικα στις 2.00 τα ξημερωματα και αφου μπορεσαμε να αλλαξουμε χρονο μεσα στο σπιτι μας (το γιορταστικο τραπεζι ελαβε χωρα στο τραπεζακι του σαλονιου και εμενα στα διαλλειματα των πονων με ταιζε ο συζυγος!!) φυγαμε για το μαιευτηριο..

στις 3 παρα κατι εισηχθη με διαστολη 5 και στις 4.35 κρατουσα αγκαλιτσα μου το κοριτσακι μας..τον καρπο του ερωτα μας και προσπαθειων δυομιση χρονων με μεγαλες απωλειες..

χωρις επικσληριδιο (δεν προλαβα καν να το συζυτησω το θεμα, αν και δεν το ηθελα εξ αρχης) και με πραγματικα μεγαλη εκπληξη και σχεδον φοβο προς στιγμην καθως κανεις ποτε δεν μου πε οτι το ζορι δεν ηταν οι πονοι στην κοιλια αλλα η πιεση στο πισω μερος στη λεκανη που στο τελος ειχε ως αποτελεσμα να ποναω μεχρι σημερα στο κοκαλο επειδη ανοιξε η λεκανη, να χω τεραστιες αιμορροιδες που με καταδυσκολευουν διοτι ειμαι επαγγελματιας αιμορροιδοπαθης εδω και χρονια αρα οποια εχει ηδη γεννησει ξερει τι εννοω και μεσα σε ολα ο γιατρος μονο προλαβε να μου σπασει τα νερα αλλα οχι να κοψει το περινεο το οποιο σκιστηκε μονο οτυ και εχω αρκετα ραμματα τα οποια με εχουν καταταλαιπωρησει μεχρι σημερα και προβλεπεται για πολυ καιρο..δεν μπορω ουτε να περπατησω καλα αλλα ειναι αδυνατον να κατσω σε μια καρεκλα η ενα καναπε νορμαλ..

αμεσως με το που εγινε η εξωθηση της μικρης μου την εδωσαν αγκαλιτσα και με βοηθησαν να τη θηλασω δυστυχως ανεπιτυχως..παρολα αυτα μολις πηγα στο θαλαμο μου μου την εφεραν αμεσως και θηλασα σε χρονο dt και αποκλειστικα μεχρι και σημερα και ελπιζω για καιρο ακομη..

τα κοριτσια στο ΙΑΣΩ του 5ου οροφου στο μεγαλυτερο μερος ηταν πολυ εξυπηρετικες και βοηθησαν σε οποια εκκληση μου η απο μονες τους..

ο γιατρος μου και οι μαιες ηταν αψογοι και εχω μεινει πληρως ικανοποιημενη και με μικρες ενοχες που τους ετρεξα μεσα στο ρεβεγιον, αλλα τι ν ακανουμε! αυτη ειναι η δουλεια τους!

η αναρρωση μου παει καλα αν και δεν την θεωρω ευκολη, εχω ομως μαζι μου στην αγκαλια μου και στην ψυχη μου ενα υγιη και ομορφο μωρακι και εναν απιστευτα υπεροχο συζυγο που μου σταθηκε στα ΠΑΝΤΑ και μαλιστα οχι μονο παρευρεθηκε σε ολο τον τοκετο αλλα βοηθησε ακομη και περισσοτερο απο τις μαιες μου (οι οποιες ηταν εξισου καλες)..

προσωπικα αυτο το γεγονος μας ενωσε ακομη περισσοτερο σαν ζευγαρι και νοιωθουμε μονο το καλο..

παρεπιμπτοντως γυρισαμε σπιτακι μας στις 5 του μηνα, κοψαμε την πιτα μας την οποια ειχαμε φτιαξει εγω και ο ανδρας μου την παραμονη και το φλουρι επεσε στη μικρουλα μας (οχι δεν ηταν φτιαχτο)..επισης το επομενο ξημερωμα μας επεσε και ο αφαλος μας!!!

ευχομαι σε ολες τις κοπελες που περιμενουν να γεννησουν την καλυτερη δυνατη γεννα και να αγαπησουν οχι μονο τα μωρακια τους αλλα και τον ανθρωπο με τον οποιο εκαναν τα παντα για να το φερουν στον κοσμο..

Σας ευχαριστω επισης ολες οσες με συμβουλεψατε και με βοηθησατε σε αυτο το διαστημα της κυησης μου και ελπιζω η επαφη μας να κρατησει για καιρο..

Τελικα ο Αγιος Βασιλης φετος περασε απο το σπιτι μας και δεν μας ξεχασε!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Αχχχ συγκινήθηκα κι εγώ με την περιγραφή :) Να σας ζήσει ,να είναι πάντα γερό και καλότυχο κι εσείς να την χαίρεστε σε κάθε στιγμή της ζωής της :D

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!! να στε παντα καλα..και ναι ειναι ωραια μερα για γενεθλια!!

Δεσποινα να σου ζησει η μικρη σου..γεννησες προσφατα το θυμαμαι!!

Τελικα κι εσυ και η Δεσποινα κανατε τα παντα για ν αποφυγετε το cnn :lol:

α δεν ξερω!! εγω παντως 1-1-09 γεννησα και απλα ετυχα να ειμαι ο 4ος τοκετος του μαιευτηριου..αλλα ο 1ος χωρις επισκληριδιο!!

Κι άλλο μωράκι στην παρέα!

Να είσαι παντά καλά και να χαίρεσαι την υπέροχη οικογένεια :)

Φιλικά,

Ηρώ

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Διαφημίσεις

Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και έχεις στην αγκαλιά σου την κορούλα σου πλέον! Υπομονή, θα περάσουν και οι πόνοι από τα ράμματα σιγά σιγά. Δεν είναι αστείο, αλλά ένα στρογγυλό σωσίβιο θα βοηθούσε πολύ στο να κάθεσαι πιο άνετα! Εύχομαι να είσαι πάντα αγαπημένη με τον άντρα σου και να χαίρεστε το παιδάκι σας!

Χαίρομαι πάρα πολύ με τα νέα σου! Είμαι καινούρια στο site. Πρώτη φορά μπήκα πριν δύο μήνες. Μόλις είχα χάσει τη μικρή μου στη 23η εβδομάδα και αναζητούσα στοιχεία για την ανεπάρκεια τραχήλου, την περίδεση ... Διάβασα τα μηνύματά σου και μιας ακόμα κοπέλας, της cristin και ευχήθηκα με όλη μου την καρδιά τα πράγματα να πάνε καλά και για τις δυο σας. Δεν ξανάνοιξα τον υπολογιστή μου για πολύ καιρό. Ήθελα να το ξεχάσω, να ηρεμήσω ... Πριν 3-4 μέρες, όμως δεν άντεξα. ΄Αρχισα να ψάχνω νέα σας. Διαπίστωσα ότι ήσασταν στην τελική ευθεία και ειλικρινά χάρηκα τόσο πολύ. Έκεινο το βράδυ ήταν το πρώτο που όχι απλά κοιμήθηκα, αλλά είδα και ένα όνειρο με πολλά μωράκια και μεταξύ αυτών ήταν και το δικό μου, ζωντανό και γερό. Έως τότε έβλεπα εφιάλτες - όταν κατάφερνα να κοιμηθώ. Σου εύχομαι κάθε ευτυχία με το παιδάκι σου! Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ. Χάρη σε έσενα αυτή τη στιγμή βλέπω με άλλη προοπτική και το δικό μου μέλλον. Να είσα πάντα καλά!

Χαίρομαι πάρα πολύ με τα νέα σου! Είμαι καινούρια στο site. Πρώτη φορά μπήκα πριν δύο μήνες. Μόλις είχα χάσει τη μικρή μου στη 23η εβδομάδα και αναζητούσα στοιχεία για την ανεπάρκεια τραχήλου, την περίδεση ... Διάβασα τα μηνύματά σου και μιας ακόμα κοπέλας, της cristin και ευχήθηκα με όλη μου την καρδιά τα πράγματα να πάνε καλά και για τις δυο σας. Δεν ξανάνοιξα τον υπολογιστή μου για πολύ καιρό. Ήθελα να το ξεχάσω, να ηρεμήσω ... Πριν 3-4 μέρες, όμως δεν άντεξα. ΄Αρχισα να ψάχνω νέα σας. Διαπίστωσα ότι ήσασταν στην τελική ευθεία και ειλικρινά χάρηκα τόσο πολύ. Έκεινο το βράδυ ήταν το πρώτο που όχι απλά κοιμήθηκα, αλλά είδα και ένα όνειρο με πολλά μωράκια και μεταξύ αυτών ήταν και το δικό μου, ζωντανό και γερό. Έως τότε έβλεπα εφιάλτες - όταν κατάφερνα να κοιμηθώ. Σου εύχομαι κάθε ευτυχία με το παιδάκι σου! Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ. Χάρη σε έσενα αυτή τη στιγμή βλέπω με άλλη προοπτική και το δικό μου μέλλον. Να είσα πάντα καλά!

Καταλαβαίνω απόλυτα πώς νιώθεις, γιατί έχω ζήσει το ίδιο πριν πολλά χρόνια. Δεν ήξερα ότι έχω ανεπάρκεια τραχήλου κι έχασα το πρώτο μου αγοράκι με το που μπήκα στον 5ο μήνα. ΄Εκανα πολύ καιρό να το ξεπεράσω, ουσιαστικά ο πόνος μειώθηκε όταν απέκτησα τον γιο μου. ΄Εκανα περίδεση τραχήλου κι έμεινα ξάπλα σε όλη την εγκυμοσύνη. Πήγαν όλα καλά! Τώρα επαναλαμβάνω το εγχείρημα και χθες έμαθα πως πιθανότατα έχω και πάλι αγοράκι! Επαληθεύεται το ένστικτό μου.

Τώρα που ξέρεις το πρόβλημά σου, μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Με πολλή προσοχή και προσευχή. Εύχομαι σύντομα να κρατάς το μωράκι που τόσο επιθυμείς στα χέρια σου!

prosperous με έκανες και δάκρυσα!!! Να σου ζήσει ματάκια μου το μωράκι σου και να το καμαρώσεις όπως πραγματικά επιθυμείς! Σας εύχομαι ότι καλύτερο για το 2009 μιας και το ποδαρικό το έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσες να πάρεις ποτέ!

Καταλαβαίνω απόλυτα πώς νιώθεις, γιατί έχω ζήσει το ίδιο πριν πολλά χρόνια. Δεν ήξερα ότι έχω ανεπάρκεια τραχήλου κι έχασα το πρώτο μου αγοράκι με το που μπήκα στον 5ο μήνα. ΄Εκανα πολύ καιρό να το ξεπεράσω, ουσιαστικά ο πόνος μειώθηκε όταν απέκτησα τον γιο μου. ΄Εκανα περίδεση τραχήλου κι έμεινα ξάπλα σε όλη την εγκυμοσύνη. Πήγαν όλα καλά! Τώρα επαναλαμβάνω το εγχείρημα και χθες έμαθα πως πιθανότατα έχω και πάλι αγοράκι! Επαληθεύεται το ένστικτό μου.

Τώρα που ξέρεις το πρόβλημά σου, μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Με πολλή προσοχή και προσευχή. Εύχομαι σύντομα να κρατάς το μωράκι που τόσο επιθυμείς στα χέρια σου!

Σε ευχαριστώ πολύ! Μου δίνεις δύναμη και κουράγιο. Σου εύχομαι τα καλύτερα!